Ben patates soğan salça tuz kavurup koyuyorum valla. Biraz da karabiber, ama "biraz"
Uykuuuu uykuuuuu diye inliyorum. Bu saatte bayılıp 2 saat kalkmayan kızım, yarım saat uyuyup uyanıyor. İşmi bu şimdi?
Ben de börek yapıcam çünkü biz kahvaltı özürlü bir aileyiz
Ben peynir yemem eşim zeytinden nefret ediyo eve bile sokturmuyor
Böreği peynirli yapmayı düşünüyorum ama maydonoz yok
Ne katsam ne katsam
Kırmızı biber derken pul biber mi? Yumurtayı harca mı karıştıracağım?Yadırgamış mekanı henüz alışamamış annesivalla benim oğluş hep öyle olduğu için bizim normalimiz bu ay ikinci çocuğum uyuyan bişi olurmuş ne güzel oluuuur :)
Dereotu tabisi :) ama o da yok dersen nane kırmızı biber ve yumurta ile de karıştırabilirsinhatta biraz da kaşar!! Acıktımmmmmmmmmm.
Sabahtan pervaneyi taktım. Oğluşun ütüsünü yapıp kaldırdım. Kısırın bi maydonozunu eklemek kaldı. Ev sil süpür toz al. Kahvaltı yaptık arada tabi :) şimdi efe emip uyusun banyo tuvaleti halledicem sonra da duş inşallah!! Adam evdeki tüm dolap ve aynaları minnak elleri ile halletmiş. Orta sehpada da ayak izi var. Ama insan sevgiyle temizliyo yaaaaaaa. Dün hamağının başında ona bakıp gülüyodum. Eşim geldi ve "uyandı mı" dedi. "Hayır" dedim. "E ne gülyosun ozaman" dedi. Ben de "çok tatlıııı " dedim. Sanırım karıcım manyadı diye düşündü :))))
Oğlum yaş 5.5, uyuyor hala
Uyku 2 yaştan sonra düzelmeye başlar ki ben uyku eğitimi veremeyenlerdenim. 3 yaş gibi oldukça düzelir. Hele de hala gündüz uykusu uyursa yeme de yanında yat3.5 yaşında kardeşi olursa kıskançlık belasına düzen bozulur ama çok şükür gece uykularımız iyi abide
Kız ne zaman düzelecek bakalım?
Demek birazçok fenasın aryamm iyi ki karabiberi çok attık
Ya ben de soğanı kavurdum, patatesi ekledim. Tuz, kırmızı biber ve karabiber. Az da sumak atmıştım. Bazı sitelerde biraz sıcak su ekleyin yazmışlar. Bir dahaki sefere..
Kırmızı biber derken pul biber mi? Yumurtayı harca mı karıştıracağım?
Manyamamız çok normal :) kör aşıklar gibiyiz
Ne yaparsa yapsın seviyorum ülennnn
Sıcak su fikri pek iyi gelmedi bana. Seyreltir patatesi. Ben patatesin haşlama suyunu bile iyice süzüyorum.
Uyku konusunda seneyeyi bekleyelim diyorsun
Halil sezai nin yangın var şarkısını değiştirdim "uykum vaaaeeeeer"
Kızlar ya babası sayesinde Efe erik çekîrdeği yuttukırmızı erik verdim eline ve hazırlanmak için odaya gittim. Babası yanındaydı ve özellikle dedim dikkat et diye. İçerden bir ağlama sesi geldi şok oldum. Koştum içeri oğlum ağlıyo kocam şokta. Kızdım laf ettim ama ne fayda olan oldu. Şimdi kakasını beklicem 4 gözle :/
geçmiş olsun canım. inş kısa sürede atar da rahatlarsın..Çekirdeği çok büyük değildi. Kiraz çekirdeğinden az büyük. Ben ona bakarken böyle bişi olsa kan çıkardı...
küçük yavrum, doğumgünün kutlu olsun..Yarın kızceğimizin doğum günü. Aile içinde bi pasta keseceğiz, o kadar... Bende karmaşık, garip, ama güzel duygular....rabbim hayırlı bir ömür versin cümlemizin cücüklerine
Allah razı olsun bacım.Tekrar geçmiş olsun canım, etrafta işyeri vs varsa yapanlar kamera kayıtlarından bulunabilir. Şikayetçi olmayı düşündünüz mü?
Arkadaşında iyi vakit geçirmene sevindim
valla ben barbunyayı aşağı yukarı hep o fiyatta görüyorum.Bugün pazara gittim, 2 kilo barbunya aldım. Ayıkladım, buzluğa atacağım. Ramazan'da değerlendirilmek üzerenfk kulakların çınlasın. Yalnız 4 liraydı, pahalı değil mi yaw?
Şimdi de patates haşladım, onu böreğe çevirmem lazım. Sizden esinlendim, haydi hayırlısı. Saat 23.44 bu arada, Feyza hanım yatamıyor. Böreğin akıbeti ne olacak? Az sonra
ah kuzum beniiiim.. kimbilir ne rüyalar gördü, ürktü korktu yavrummGünaydınlar herkeseee...
Arya Gece o kadar uyandı kii. Korktu galiba, akşam piknikte çok yakınımızda havai fişek gösterisi vardı. Arya uyuyordu fakat sıçrayıp durdu.zannediyorum korktu. Birde başka yerde uyuyunca böyle, sefil uykusu oluyorsabahında 5 buçuğunda kalkmaz mı? Ölüyorum yaaa uyusa da uyusak barii.
ahahah, delüüHerkese günaydınnnnnnnnnn. Güzel bir pazar diliyorum. Evde temizlik ve iş yapacak olanlara sevgilerimi, gezecek olanlara da kıskançlığımı gönderiyorum :)
evet porsiyonu küçük, o yüzden biz gidince direkt kişi başına 2 porsiyon diyozBu arada dun meraklı kofteciye gittik sonunda beğendik köftesi ni porsiyon az ama fiatlari uygun.
vuhuu! biyonik insan pembişSabahtan pervaneyi taktım. Oğluşun ütüsünü yapıp kaldırdım. Kısırın bi maydonozunu eklemek kaldı. Ev sil süpür toz al. Kahvaltı yaptık arada tabi :) şimdi efe emip uyusun banyo tuvaleti halledicem sonra da duş inşallah!! Adam evdeki tüm dolap ve aynaları minnak elleri ile halletmiş. Orta sehpada da ayak izi var. Ama insan sevgiyle temizliyo yaaaaaaa. Dün hamağının başında ona bakıp gülüyodum. Eşim geldi ve "uyandı mı" dedi. "Hayır" dedim. "E ne gülyosun ozaman" dedi. Ben de "çok tatlıııı " dedim. Sanırım karıcım manyadı diye düşündü :))))
ben hiç denemedim ama su mantıklı aslında.Sıcak su fikri pek iyi gelmedi bana. Seyreltir patatesi. Ben patatesin haşlama suyunu bile iyice süzüyorum.(
düşünceli koca!Bu arada eşime dedimki "ilk gün iftarda ne istersin?". "Ben ramazan boyunca çok bişi istemiyorum. Mutlaka çorba ve salata olsun. Bu ikisinin yanına da dönüşümlü olarak değişik pilavlar ve et istiyorum. Ha bi de tabi sebze türü bişi.." İyiki çok bişi istemiyosun aşkım dedim :)
Evet pul biber ve evet yumurtayı harca karıştırıyorsun.
Deli kadir üleynnnnnn :)
Zaten güzel öneriler gelmiş ama ben kaşarla direk karıştırıp yapıyorum.Ben de börek yapıcam çünkü biz kahvaltı özürlü bir aileyiz
Ben peynir yemem eşim zeytinden nefret ediyo eve bile sokturmuyor
Böreği peynirli yapmayı düşünüyorum ama maydonoz yok
Ne katsam ne katsam
Pulbiberli yumurtalı iç fikrin çok hoşuma gitti. Az yağlı peynirle deneyeyim inşallah.Dereotu tabisi :) ama o da yok dersen nane kırmızı biber ve yumurta ile de karıştırabilirsinhatta biraz da kaşar!! Acıktımmmmmmmmmm.
Sabahtan pervaneyi taktım. Oğluşun ütüsünü yapıp kaldırdım. Kısırın bi maydonozunu eklemek kaldı. Ev sil süpür toz al. Kahvaltı yaptık arada tabi :) şimdi efe emip uyusun banyo tuvaleti halledicem sonra da duş inşallah!! Adam evdeki tüm dolap ve aynaları minnak elleri ile halletmiş. Orta sehpada da ayak izi var. Ama insan sevgiyle temizliyo yaaaaaaa. Dün hamağının başında ona bakıp gülüyodum. Eşim geldi ve "uyandı mı" dedi. "Hayır" dedim. "E ne gülyosun ozaman" dedi. Ben de "çok tatlıııı " dedim. Sanırım karıcım manyadı diye düşündü :))))
Kırmızı biber derken pul biber mi? Yumurtayı harca mı karıştıracağım?
Manyamamız çok normal :) kör aşıklar gibiyiz
Ne yaparsa yapsın seviyorum ülennnn
Az bir miktar öneren olmuş, yoksa bence de seyreltir.Sıcak su fikri pek iyi gelmedi bana. Seyreltir patatesi. Ben patatesin haşlama suyunu bile iyice süzüyorum.
Uyku konusunda seneyeyi bekleyelim diyorsun
:)Bence de patateste su olmaz :)
Kumpirrrrrrrrr :) (aklıma gelen ve çok sevdiğim bişi sonuçta :))
Oldu o zamanBu arada eşime dedimki "ilk gün iftarda ne istersin?". "Ben ramazan boyunca çok bişi istemiyorum. Mutlaka çorba ve salata olsun. Bu ikisinin yanına da dönüşümlü olarak değişik pilavlar ve et istiyorum. Ha bi de tabi sebze türü bişi.." İyiki çok bişi istemiyosun aşkım dedim :)
Babanın sigarayı bırakması çok iyi bir haber, inşallah devamlı olur.günaydın canlar!..
sevgili kv min katılımı ile ile aile boyu sabah kahvaltımızı yaptık,
sokak arası burada kamera falan yok, kim yaptıysa ettiği kadar bulsun bi şey de demiyorum ben
ayrıca; ayşeciğe geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşları da çok öpüyorum, sağolun canlar
valla ben barbunyayı aşağı yukarı hep o fiyatta görüyorum.
daha ucuza vardır belki tabi zamanını bilmek lazım.:44:
ama barbunya için değer ya!!
zeytinyağlı güzel bi fasulyeden sonra daha iyi bi şey varsa o da zeytinyağlı barbunyadııııır
ah kuzum beniiiim.. kimbilir ne rüyalar gördü, ürktü korktu yavrumm
bi daha mobilya alırsam (ki inş alır da bunlardan kurtulurum) kesinlikle açık renk alacağım.
henüz almayanlar varsa da, beni dinleyin! sakın venge rengi mobilya almayıııın!
hadi bi hata yaptınız aldınız, o zaman çocuk yapmayııın
şaka bi yana, hergün toz almak gerekiyor. tozu kiri aleni gösteriyor, sanki projektör tutuyoruz mobilyaya
tabi bunlar ayşeciğin küçük parnaklarının izi olunca sesimiz çıkmıyo, dediğin gibi keyifle temizliyoruz, o ayrııı[/COLOR]
Biz de yarın gidecektik ama haftaya kaldı.Enem yarın bizim aşımız varrr! Pembişim ve aşı olanlar sıkıntılı mı huzursuz ediyor mu aşı? Bakalım kaç kg olmuş bizimki? Minicik zaten, birde havalar ısındı birşey yedirebilene aşkolsun.
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
nfk, ELİFNAZ+, aryamm38+, PembeHipopotam+, busmai
ahahah! topiğin demirbaşları
pazar mazar dinlemiyoz, yazıyoz yazıyoz
ben hiç denemedim ama su mantıklı aslında.
bazen patatesin kıvamı iç olarak yoğun olabiliyor böreğin içinde.
azcık kıvamı açmak için kullanılabilir. aynı dolma içine su eklememiz gibi
FONT]
Enem yarın bizim aşımız varrr! Pembişim ve aşı olanlar sıkıntılı mı huzursuz ediyor mu aşı? Bakalım kaç kg olmuş bizimki? Minicik zaten, birde havalar ısındı birşey yedirebilene aşkolsun.
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
nfk, ELİFNAZ+, aryamm38+, PembeHipopotam+, busmai
ahahah! topiğin demirbaşları
pazar mazar dinlemiyoz, yazıyoz yazıyoz
ben hiç denemedim ama su mantıklı aslında.
bazen patatesin kıvamı iç olarak yoğun olabiliyor böreğin içinde.
azcık kıvamı açmak için kullanılabilir. aynı dolma içine su eklememiz gibi
düşünceli koca!
Allahtan fazla bi şey istemiyooo
ama ramazan diye gönlünü yapıcaz, napcaz, mecbuuuur!
Tamam canım sağol bir deneyeyim bakalım :)
Burda vurulacak bir adam vardı ,onu da ben vurdum!
Zaten güzel öneriler gelmiş ama ben kaşarla direk karıştırıp yapıyorum.
Pulbiberli yumurtalı iç fikrin çok hoşuma gitti. Az yağlı peynirle deneyeyim inşallah.
Maşallah hızlıca halletmişsin
Doğru söze ne denir?
Az bir miktar öneren olmuş, yoksa bence de seyreltir.
Yani uyku eğitimi opsiyonu hep var. Aslında çoğu kitaba göre 1 yaşından itibaren geceleri uyanmamaları lazım ama fabrikasyon değil ki bunlar herkesin elindeki modele bağlı
:)
Evde kumpir mi yapıcaz:)
Kv falan yok mu baksın azıcık da uyu canım.
Oldu o zaman
Babanın sigarayı bırakması çok iyi bir haber, inşallah devamlı olur.
Barbunya konusunda hemfikiriz. Haftaya çıkabilirsem yine almayı düşünüyorum. Ben de çok severim zeytinyağlısını. Bezelye de vardı ama almadım. Alsa mıydım, ben makarna salatasına falan atıyorum.
Akşama yemeğin de var, senden iyisi yok:)
Biz de yarın gidecektik ama haftaya kaldı.
Bu havada iştahsızlık normal.
Evet kıvamı açmak için..
Ne güzel hızlı olman, ben yavaşım. Şimdi de mutfağı dağıttım geldim. Bakalım ne kadar sürede çıkabileceğim içinden?.Valla bizde ateş veya ekstra huzursuzluk yapmadı. Ama ateşe bir hafta sonra dikkat edin diyo her yerde. İnşallah siz de güzelce atlatırsınız.
Ay vet ya yapıp yiyelim yaaaaa. Ben patatesi çoook severim :)
Pervaneyi erken takınca bitiyo. Bi de söylemesi ayıp hızlıyımdır :))
Nfkcım babanın sigarayı bırakmasına çoooook sevindim. İnşallah kolay geçirir bu dönemi.
Ne güzel hızlı olman, ben yavaşım. Şimdi de mutfağı dağıttım geldim. Bakalım ne kadar sürede çıkabileceğim içinden?.
Seninki yine toz almak! Ben salakk gb gidip bembeyaz köşem aldım. Desen mesen de yok, ne olsa kabak gb ortada. Halının da keza ondan kalır yanı yok. Kendi evime taşınınca direk atıcam!günaydın canlar!..
sevgili kv min katılımı ile ile aile boyu sabah kahvaltımızı yaptık, ayşecik uyudu. kv gitti
eşim de arabaları süpürmeye indi.
ben de zeytinyağlı biber dolması yaptım. serin serin yerük
geçmiş olsun canım. inş kısa sürede atar da rahatlarsın..
Allah beterinden korusun, ne kadar dikkat gerektiriyor bu bebekler?..
ben de eşimi sürekli uyarıyorum, aman şunu yapma, aman böyle yap diye.
dinlerken gıcık oluyor, abartıyorsun diye düşünüyor.
e tutuyorum, bakıyorum, gözüm onda, tamam, merak etme falan diyor da yine de bi haller geliyor çocuğun başına.
ama bir musibet bin nasihatten iyidir bacım, bak bi daha dört açar babası gözünü
bizim imam hadisesini hatırlıyonuz deee miii?
ben yapsam asrın hatası olurdu.
eşim yaptı, nkfnın hoşgörüsü ve sabrı onu kucakladı.. mevzu kapandı
musibet-nasihat dedim de.. 30 küsür senedir yoğun şekilde sigara içen babam,
arkadaşının hasta kayınpederini ziyarete gitmiş. adam yıllardır günde birkaç paket sigara içen biri.
2 ay önce akciğer kanseri teşhisi konulmuş ve şuan ölümünü bekliyorlarmış, feci durumdaymış..
Rabbim iki rahmetin birini versin.. annem yıllardır denenmedik yol bırakmadı babamın sigaradan kurtulması için, olmadı.
babamsa şimdi o hastayı görünce bırakmış sigarayı, bugün sigarasız 6. günü..
Rabbim daim etsin, inş tüm içenler bu illetten kurtulsun.. çocuklar anne babasız, anne babalar evlatsız kalmasın
küçük yavrum, doğumgünün kutlu olsun..
sağlıkla mutlulukla nice yaşlara.
Allah razı olsun bacım.
sokak arası burada kamera falan yok, kim yaptıysa ettiği kadar bulsun bi şey de demiyorum ben
ayrıca; ayşeciğe geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşları da çok öpüyorum, sağolun canlar
valla ben barbunyayı aşağı yukarı hep o fiyatta görüyorum.
daha ucuza vardır belki tabi zamanını bilmek lazım.:44:
ama barbunya için değer ya!!
zeytinyağlı güzel bi fasulyeden sonra daha iyi bi şey varsa o da zeytinyağlı barbunyadııııır
ah kuzum beniiiim.. kimbilir ne rüyalar gördü, ürktü korktu yavrumm
ahahah, delüü
annemlerle yazlığa gidecektim, abim misafir ağırlayacakmış orada, annemler gitmedi.
bütün gün evde miyiz, yoksa bi yerlere gidecek miyiz belli değil.
bu durumda ben sevgilerden mi alıyorum, kıskançlıklardan mıııı?
evet porsiyonu küçük, o yüzden biz gidince direkt kişi başına 2 porsiyon diyoz
afiyet bal şeker olsun, memnun kalmana sevindim.
not: meraklı köfteciiii seni çok seviyoooom
vuhuu! biyonik insan pembiş
bi daha mobilya alırsam (ki inş alır da bunlardan kurtulurum) kesinlikle açık renk alacağım.
henüz almayanlar varsa da, beni dinleyin! sakın venge rengi mobilya almayıııın!
hadi bi hata yaptınız aldınız, o zaman çocuk yapmayııın
şaka bi yana, hergün toz almak gerekiyor. tozu kiri aleni gösteriyor, sanki projektör tutuyoruz mobilyaya
tabi bunlar ayşeciğin küçük parnaklarının izi olunca sesimiz çıkmıyo, dediğin gibi keyifle temizliyoruz, o ayrııı
Bi de anne ve kvmin bende en sinir oldukları şey asla dağınık çalışmamam!! Mesela rendeyi kullandım ya onu yıkamadan hayatta devam edemem yemeğe veya her ne yapıyorsam ona :)sorunlarım varr:)
Seninki yine toz almak! Ben salakk gb gidip bembeyaz köşem aldım. Desen mesen de yok, ne olsa kabak gb ortada. Halının da keza ondan kalır yanı yok. Kendi evime taşınınca direk atıcam!
Aryacık da iyiki doğmuş, ayşecikte, efecikte, keremcikte, adencikte... Diğer ismini bilmediğim ve hatırlayamadıklarım daaa!!!! Heyy 2012 temmuz bebişleri iyiki doğdunuz! Yoksa nerden tanırdım bu delüü hatunları
bi de beni görsen iş yapmayım diye dua bile ediyor olabilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?