Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

minos mama diye pacamda oglus yeni uyandi cocuklarin kahvaltisini yaptirip cocuklari yigenimle yollayip ust kata temizlik yapacagim oglede mina uyuyunca uyurum biraz baska turlu gecmiyo vakit sorada iftar menusu aksam ustude kapiya cikaririm biraz yogun bi gun beni bekliyo size iyi gunler kizlar bebisleri opuyorumm

melisadan ve ayşecikten böyle bi foto bekliyoruz

melisa yürümüş nice güzel adımlara diyelim:)
Canim her sahur helva yiyorm simdilik bi sknti yok elhamdulillah
dün güllaç yedim ya acayip süt yaptı gözünü sevdiğim güllacım benim
dün annemde yemiştim şimdi kendim yapıcam

doğal geçiş süreciyle nasıl sonlanacak iyice alıştılar.
bağlılık yönünden sadece o anlık birşey bence
sonra tüm hayatını etkileyen bir bağlılık değil kesinlikle

bilgisayardayımmmmmmmmm. Bi yandan da hamak sallıyorum. Kimler varmış kimlerrrrrrrr Yazsanıza beeeeeeeeeeeeeeeeee

Geçen bi mesajımda bahsetmiştim ya; 2 yaşında artık diğer mamaları daha çok yiyip çilekli ve çikolatalı sütün daha güzel olduğuna karar verecek ve "annecim severek ayrılalım" diyecek

BAğlılık derken ben şunu demek istedim. Rahat rahat gezip tozamıyorum çünkü emzirecek yer aramam gerekiyor veya emzireceğim için eve gelmem gerekiyor. Bİ de emzirirken ona bakıp sevgi doluyorum o :) Aynı pozisyonda biberon verince de o sevgi doluyor içime gerçi

oğluna kızma annesi
o da ilgi istiyordur:)

haftada 1 gün ara versem, 4 fireyle ramazanı bitiririm. ama süt için işe yarar mı orası meçhul..
olsun napalım,hayırlısı artık
Ya ilgi istiyor da bunu gösterme yöntemleri ilgisizlikle sonuçlanıyor
Canım birkaç gün tutmayarak sütünde artma oluyor mu kontrol et. Eğer orucun etkilediğine kanaat getirirsen tutma. Verdiğin 1 damla anne sütünün bile kıymeti çok. Büyüdüğünde emzirdiğib her güne ayrı şükredeceksin.
Allah bir ehliyet vermiş, emziriyorsun. Gayet rahat sana tanınan hakkı kullanabilirsin, bebişin iyiliği için. Borçlarını kış döneminde tutarsın, süre de kısa

Salondaki masam dağınık, sofrayı kuracağım yer. Bir de banyoyu yıkarım. Fazla temizliğim yok.
Küçülen tuluma ben de bayıldım.
Emdikçe gelir, kerem oldukça azimli çıkmış:)))

Kaç gündür evdesin, sıkılman gayet doğal. At kızçenle kendini dışarı:))
Annem gelecek zaten, patlıcanları közleyecek, yemeğe yardım edecek. Annem olmasa zor zaten.
Dolmayı iyi düşünmüşsün o zaman. Ya maşallah zengin bir menü.
Ben o kadar yapmadığın halde harap oldum:))
2 dk içinde yazdın menüyü ha :))

Biz destek oluruz:)

İyi ki doğmuş melisa, annesine en güzel hediye Allahtan
Yürümesi de hayırlı olsun. Daha nice güzel adımlarını görün inşallah

Ah canım ya
Küvete su doldurmakla en iyisini yapmışsınız. Bu sıcakta ateş zor
Allah şifa versin.

Mübarek ay, havası bile huzur veriyor.
Allah'ım kabul etsin canım.

Sabahtan beri yapmadığım şebeklik kalmadı. Uyu artık Efeeeeeeeeee. Babamız kalkmasın diye çaba sarfediyoruz ama ses mutlaka oluyo... :/
:))
Çocuk olur da ses olmaz mı?
Kolay gele
Milletttt nerdesinizzzzzzz???

Nfk senin haftasonları uğramamalarına kılımmmmmm :)))
Beni biliyorsun:/

Sen güllacı bol bol tüket, süt olsun inşallah.
Gayet doğal sonlanıyor. Oğlum kendisi bıraktı. Süte alıştırmıştım yalnız. Bu yüzden süte alıştırmaya çok önem veriyorum.
bilgisayardayımmmmmmmmm. Bi yandan da hamak sallıyorum. Kimler varmış kimlerrrrrrrr Yazsanıza beeeeeeeeeeeeeeeeee

Çikekli çikolatalıya hiç gerek yok. Süte alışsın ve onu anneyi emmekten daha kolay olduğunu görsün bırakıyor:)

Canım sen muafsın. Hem iki çocuk hem de bugün davet valla kolay gelsinnnnnnn :)

Önce kocamla ve gelecek arkadaşlarımla konuşmalıyım Gerçi benim negatif kocacım kesin hayır der hahahaha

Bİrçok şeyi bir gün önceden hazırlayıp pişirmeyeceğim inşallah. Öyle olunca rahat hazırlanırım diye düşünüyorum ama bakalım. Bakıcı teyzemiz ramazandan çok etkinlenmiş oluyo; kafa 1milyon modunda. Öyle olmasa rahat olur hazırlık. Ama işte benim süslü takımlarım peçetelerim vs yokkkkkkk süslü çorba tencerem bile yok!!

Ya üste yeni biri taşınıyor. Tam da gününü buldular, matkap sesleri:/

BEn çok severim o sütleri de o yüzden yazdım :) Zaten ben süt içmeyi severim soğuk soğuk umarım oğlum da sever. Şimdi ara ara biberon mu verelim yani? Süte alıştırma derken bunu kastediyorsun dimi???

Hakkaten tam gününü buldular Akşama kadar hem yorgunluk hem matkap sesleri çok eğlenceli olacak ama sonu güzel olacağı için herşeyi unutacaksın eminim

Kocacım az önce kalktı ve yorumu "ev savaş alanı olmuşşşşşş!!!!"

Telefondan yazmak daha kolaymışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

13.temmuz.2012 cuma

Rabbim, en büyük lütuflarından biriyle şereflendirdi beni..
hayatımın en güzel hediyesini aldım..
şu dünyada sahip olduğum- olabileceğim en kıymetli varlığım..

bazen ne yaptım da, Rabbim seni bana verdi diyorum..
eğer haketmeyle olsaydı, seni kazanabilecek bi amelim yoktur, biliyorum..

çok şey değişti.
hayatım o'ndan öncesi ve sonrası diye ikiye ayrıldı.
ben henüz varolmadan dna ma nakşedilmiş meğer annelik.
yaşamaya gelince anlıyorum; meğer benden öte, benden ziyadeymiş annelik..

oldum olası severim çocukları..
ama anne olunca daha çok seviyorum. sanki bütün çocuklar, benim çocuklarım..

daha şimdiden birçok sevincim, mutluluğum var.
ve korkularım, endişelerim hayata dair.
hepsinin sebebi, bu kucağımdaki cennet meyvesi..

Rabbim, ayıpsız kusursuz en güzel şekilde yarattı, bana verdi..
mefkurem, ona iyi sahiplik yapmak, en güzel şekilde yetiştirmek..
iyi bi insan, iyi bi müslüman..

Rabbim, bu meleklere hakkıyla annelik yapabilmeyi bize nasip etsin.
onlara güzel yazılar yazsın ve acılarını göstermesin..
şu günde duam, dünya üstündeki tüm çocuklar için sağlıklı, mutlu bi gelecek..
içinde bulunduğumuz şu mübarek günler hürmetine, Rabbim dualarımız kabul etsin.. amin!!!

Son düzenleme:

Herkese günaydın.
Nfk ne güzel yazmışsın.Rabbim hepimizin bebişlerine güzel yazgılar yazsın.
Ayşecik ve Melisa doğum gününüz kutlu olsun.:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Gece gece ne kaynatmışsınız be yavvvv.Oku oku bitmedi.
Evet, tavuk göğüs olunca kuru olabiliyor.Tereyağda çevirseydin fırında daha az duracağı için daha az kuru olabilirdi diye düşünüyorum.Ama emin değilim.Bazen yumuşak bazen kuru oluyor sesebini ben de bilmiyorum.
Pembiş, kuzuya hiç para verme.Sonuç...
Dün eşimin yiğenleri olunca çoooooooook rahattım.Adeiş'i oynattılar ben de rahat rahat oturdum.Kızlara daha sık gelin dedim ama yazık onlar da sıkıldılar.Onların enerjisi bitti Aden'in bitmedi.12.30 gibi gittiler.

ay canım cok duygulandım..sende benim gibi sulugözmüsün ne?rabbim ayseciğe uzun ömürler,hayırlı ömürler ileridede hayırlı kısmetler,hayırlı evlatlar versin inşallah...sizlerde anne baba olarak o günleri görürsünüz inşallah..

melisacık içinde aynı dileklerde bulunuyorum.rabbim acısını göstermesin,iyiki doğmuşunuz mucizeler....

bu aralar pek giremiyorum hatunlar..ev tadilatta kısmetse haftaya tasınıcam..kalanları toparlamaya çalışıyorum..hepinizi ve yavrularınızı seviyorum

Nfk iyi ki doğmuş kızın..Seni anne yapmış
Bu resim beni çok duygulandırdı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…