Tabi şekerim bak havalı isim koymalı yemeklere. Adamlar sulu pilava risotto diyo mesela
Ya şimdi çocuklar dolmayı daha rahat tüketir diye düşündüğüm için dolma mecburen oldu menüde. Kırmızı et yemeyen yesin diye tavuk da olunca 3 yemek gibi oldu. Valla miktarı iyi ayarlamalı yoksa uzun bi süre artıklar yenir :)))))
Ah canımmm. Sen daha iyi bilirsin; işin varsa çocuklar pürüzlük yapar mutlaka :/ ama bugün halledersin. Gün uzun. Olmazsa anneciğin gelsin azıcık olmaz mı???
Ben hala still tee içiyorum valla. Ona rağmen sağı emzirirken sol fışkırdı durumu yok. Bebeğin istekli olması da önemli bi faktör sanırım.
Küçülen zıbın olayı süpermişşşşş. Unutmazsam 2. çocuğa artık :) açık havada 1-2-3 de çok hoş...
Canımmm teşekkür ederim :) görünce yapılabilecek bişise tutamıyoki insan kendini :) ama diğer yaş günlerine böyle abartmıcam tabiki ;D taaaa arkadaşlarıyla kutlayana kadar daha sakin geçiririz inşallah.....
Herkese günaydınnnnnnnnn.
Bugün günlerden Ayşecikkkkkk :) Allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin analı babalı.
Aryamm, Efenin kıymet bilmesini beklemiyorum. Yengeç erkeği sonuçta; bulacak bi hatun Allah bilir ne zaman arayıp soracakay düşünsenize yıllar sonra burda gelin damat çekiştirdiğimizi hahaha
Salak telefon takıldığı için iki kez aynı şeyi göndermişim kusura bakmayın :/
Çıkın tabi ya. Biz de belki burdaki tek alışveriş merkezine gidicez bi ara. Gerçi babamızın sağı solu belli olmaz bakalım :))
Daha menü bile oluşturmadım bugünebi hafta sonraki davete oluştur ama buğine bişi yapma; aferin pembiş :) bulgur pilavı yapasım var bayadır yemedik sanki. E onun yanına da en güzel tavuk gider. Tamam işte bi salata bi de yoğurt çorbası bitti gitti :))
Eeee oldu da bitti bileyeşil fasülyemi pişirdim bende, bekleyince daha güzel oluyor:)
Evdeki bi tencere kabak bitsin ben de fasulye yapayım vallahi canım çekti :)
Ya az önce mailimde kkdan gelen ramazan sofraları mailini gördüm. Acaba gaza gelip haftaya iftar verecekken yarışmaya mı katılsam???? Ama benim öyle süslü yemek takımım falan da yokkkk(
Born cum hep sorcam unutuyorum, yasire uyku eğitimi vermiştin değişim nasıl oldu canım? Artık sıkıntı yaşamıyorsun sanırım?
evet, eveeettt! Ne ilgisi var ki yemek takımıyla? Seni ancak bu yarışma paklar Ne yarışması ki bu sunum mu? Yemek mi?
in arkasdaslar uzun sure ggiremedim pc m bozulmustu hala bozuk tablet aldim onada alisamadim hala zor yaziyorum yasina giren bebislere allah saglik uzun omur versin bizde gecen pazar mina nin yasini kutladik pasta alip kayinvalidemde toplandik kizima tutu yapmistim ama son anda bebek magazasinda gelinlik gordum dayanamadim aldim bildigin kucuk gelin oldu kiz cocugu cok guzel biseymis ya bir yas asilarini yaptiran varmi cok huzursuzluk yaptimi arkadaslar bizimki daha yapilamadi kizim rrahatsiz ldugu icin kaldiramama durumu var doktordan onay alcaz pazartesi bakalim
Bizimkinin de burun akıntısının başladığı gün alısı yapıldı, dr sıkıntı yok yaptırabilirsin demişti ama aşı olduğu gün öyle huysuzdu kiin arkasdaslar uzun sure ggiremedim pc m bozulmustu hala bozuk tablet aldim onada alisamadim hala zor yaziyorum yasina giren bebislere allah saglik uzun omur versin bizde gecen pazar mina nin yasini kutladik pasta alip kayinvalidemde toplandik kizima tutu yapmistim ama son anda bebek magazasinda gelinlik gordum dayanamadim aldim bildigin kucuk gelin oldu kiz cocugu cok guzel biseymis ya bir yas asilarini yaptiran varmi cok huzursuzluk yaptimi arkadaslar bizimki daha yapilamadi kizim rrahatsiz ldugu icin kaldiramama durumu var doktordan onay alcaz pazartesi bakalim
Kızlaaarr eşim geldi hepsi on numara olmuş afiş akşama hazır olurmuş ama amerikan servislerimiz dehşet olmuş ben kıyamıcam sofraya koymaya :)) şimdi süsleri yapmaya giriştim yemeği bile unuttum
Kimin gözü suflemde kaldı kiminnn
Mutfak halımın ortasına pat diye düşüverdi giden canım çikolatasına mı yanayım halımın ortasına unutulmayacak bir anı bıraktıgına mı yanayım halıyım yıkanmadan daha yeni geldiğine mi yanayım
oğluna kızma annesi
o da ilgi istiyordur:)
haftada 1 gün ara versem, 4 fireyle ramazanı bitiririm. ama süt için işe yarar mı orası meçhul..
olsun napalım,hayırlısı artık
doğumgünü fikirlerine bakarken şu resimleri çok beğendim
bence doğum gününde en önemli şey resimler.. insanları yemeğe davet etmek hiç ilgimi çekmiyor:2:
Eki Görüntüle 754272
Eki Görüntüle 754273
zaten az olan sütüm, gitti gibi birşey..
tutmasam sonra kazası da çok zor olacak.. zaten emzirmeyi bırakmayı düşünüyordum ama ama gene de üzülüyorum nedense..
ben bu kadar emzirmeyi bile hiç ummuyordum,30 ml sütten ne olur?hala damla damla akıyor göğüslerim sönük olsa da. kerem çok istekli çıktı maşallah, onun ısrarı olmasa sütüm çoktan kesilmişti
Herkese günaydıııınnnn....
Bugün ctesiymiş, çalışanlar için zaman çabuk geçsin, çalışmayanlar günümüz nasıl istiyorsak öyle geçsiiinn
Bugün kendimi dışarı mı atsam diyorum? Ramazandan beri bişi yapamadım pekarya da bunaldı, arkadaşa gidebiliriz belki.
Yemeğe kayseri mantısı, yeşil fasülye, pirinç pilavı olacak.
Gözümden uyku akıyooor. Rabbim biliyorda yaratıyor işte, kızımın uykusu düzensiz olsaydı neylerdim bilmiyorum. Gece boyunca pek sıkıntısı olmuyor fakat şu saatte uyanmaya bile zor dayanıyorum
herkese günaydın hayırlı hafta sonları olsun inşallah
bugün gerçek oruçluyumher gün oruçlu gibi olduğum için problem yok
veeee bugün birtanecik kızım melisanın doğum günü
yavrum benim bir yıl önce bugün bu saatlerde kızımla buluşmuştuk ben ne kadar tam kendime gelememiş olsamda onun o güzel yüzünü görmek ona dokunmak anlatılamaz bir duygu ki bunu bu topikteki herkes yaşadı rabbime binlerce kez şükürler olsun
kızım artık yürüyor doğum günü hediyesi oldu bize
ahh ahh daha hamile kalmadan diyordum eşime burda bıdık bir bebek yürüyecekmi evde diye rabbime şükürler olsun ki bu günleir bize gösterdi dün akşam dışarı çıkacağız kızımı odada bıraktım kızım bekle ben anahtarı yanıma alayım dedım kostum hemen anahtarı almaya bir baktım arkamda kızım yürümüşde gelmiş annesinin peşinden
çok sevindim herşeyin gönlünce olmasını zaman çabuk gelsede fotoları görsek
bende pek sevmem bende değilim yani
yaaa benimde azaldı ama ondan oncede azalmıştı zaten bır yandan oruç tutayım kalmasın dıyorum bır yandan da yaa sutum ıyıce bıterse dıye korkmuyor değilim:18:
aynen yaa emzirmek çok özel bir an bitsin istemiyorum
teşekkürler canım inşallah kolay geçer
bugün benim süt iznimin son günü erken çıkmalarım bittiofff kötü oldu ama bu zamana kadarda kullandım kullanamayanlarda vardı bunada şükür diyorum
bu arada milupa çikolata parçacıklı mamayı denemek için aldım bizim kız sevmedi
İyiki doğdun Melisaaaaaaaaaaaaaa :) çok güzel bir ömrü olsun minik kulun inşallahhhhhh.
Emzirmek ilginç bişi. Busmaicime de yorum yapmayı unutmuşum böylece yapmış olayım :) yani anneyi acaip bağlıyo. Çocuğuna bağlıyo o ayrı bi de her türlü düzenini bağlıyopratikliği süper. Ben inşallah doğal bir geçiş süreci ile sonlansın istiyorum bakalım. Ben oruç tutsam sütüm kesin azalır :/
eveeet
ya erken kalkmak ya geç yatmak,birini seçeceksin
keremi uyuturken ben de uyumuşum..şimdi sıcaktan uyanıverdim birden iyi ki yoksa saati kurmamıştım sahura..
oruç yüzünden sütüm azaldı gibi,1 gün ara vermeyi düşünüyorum.. sizde ne var ne yok ey oruç tutanlar?
Canim her sahur helva yiyorm simdilik bi sknti yok elhamdulillah
Iyki dogdunnn melisaaa
Iyki dogdun aysecikkk....
Nice nice saglikli huzurlu yillariniz olsun insallah...
Busmai dogumgunu resimleri cok sevimli gercekten...
Pembisim senin neyin eksik sen katil foreverdestek tam destek)
Neyneyse ins yetistirirsin canim ya bnm oglan da gece 1 gb ateslendi ilac verdik dusmedi kompres yaptk olmadi bizde kuvetini suyla doldurduk gece 2 cocuk oyle oynuyo onu uyuttum baktm esim mutfakta sahuru hazirlamis cok makbul gecti valla)
Ates indi ama su dokmus gibi ter atiyo ve oksuruk var surekli bide ilaci zorlayinca hemen kusuyo ;((
ilk gun saati duymamisiz ben tutamadim esim yemeden tuttu soraki gunler tuttum evde oldugumda son saatlere kadar kolay geciyo son saatlerde bas agrisi yapiyo disari ciktigimdada cok susuyorum ramazan geldiginden beri duzenli namazlarimi da kiliyorum namaz vakitlerini beklerken aralarda kuranda okuyorum raabiim kabul ederse ne buyuk ay insanin ibadet ettikce edesi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?