Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Eeee oldu da bitti bile yeşil fasülyemi pişirdim bende, bekleyince daha güzel oluyor:)

Evet ya ayşeciğin doğum günüüüü! Nfk dünde bu yüzden girmemiş olmasın. Ayşeciğin doğum günüsü kutlu olsuuuun, hayırlı bir ömür sürsün inşallahh

Eeee oldu da bitti bile yeşil fasülyemi pişirdim bende, bekleyince daha güzel oluyor:)

Evdeki bi tencere kabak bitsin ben de fasulye yapayım vallahi canım çekti :)

Ya az önce mailimde kkdan gelen ramazan sofraları mailini gördüm. Acaba gaza gelip haftaya iftar verecekken yarışmaya mı katılsam???? Ama benim öyle süslü yemek takımım falan da yokkkk (

evet, eveeettt! Ne ilgisi var ki yemek takımıyla? Seni ancak bu yarışma paklarNe yarışması ki bu sunum mu? Yemek mi?

Son düzenleme:
in arkasdaslar uzun sure ggiremedim pc m bozulmustu hala bozuk tablet aldim onada alisamadim hala zor yaziyorum yasina giren bebislere allah saglik uzun omur versin bizde gecen pazar mina nin yasini kutladik pasta alip kayinvalidemde toplandik kizima tutu yapmistim ama son anda bebek magazasinda gelinlik gordum dayanamadim aldim bildigin kucuk gelin oldu kiz cocugu cok guzel biseymis ya bir yas asilarini yaptiran varmi cok huzursuzluk yaptimi arkadaslar bizimki daha yapilamadi kizim rrahatsiz ldugu icin kaldiramama durumu var doktordan onay alcaz pazartesi bakalim

Born cum hep sorcam unutuyorum, yasire uyku eğitimi vermiştin değişim nasıl oldu canım? Artık sıkıntı yaşamıyorsun sanırım?

Yok canim uyuturken sıkınti yasamiyorum ama yenidogan bebekler gb cok sık uyaniyo uyku bolunmesi cok ama o da emmesiyle alakali sanirim

evet, eveeettt! Ne ilgisi var ki yemek takımıyla? Seni ancak bu yarışma paklarNe yarışması ki bu sunum mu? Yemek mi?

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/631780-ramazan-masasi-ozel-yarismasi.html

Hepsi bir arada sanırım :) ama millet çok maharetli kızımmmmmmm valla pastalara baktım da şok oldum :) düşünme aşamasındayım. Oğluşla onca aşamanın fotosunu nasıl çekeceğim? :/ bi de misafirler gelince "durunnnnn ben yarışmaya katıldım foto çekcem dokunmayın sofraya" mı diyrceğim :)))) ???

Hoş geldinnn tekrr :) nfk bikaç kez seslenmişti sana. Artık hafta içi yapar yorumunu :)))) 1 yaş aşısı bizde bişi yapmadı. Ama zaten oğluşum genel olarak uyumayan yemeyen ve kucak seven bişi :) ateş falan olmadı çok şükür. Nerdeyse 2 hafta olacak yaptıralı. Ay gelinlikler de giyermişşşşşşş :) Allah bağışlasın ve doğum gününüz kutlu olsun.

Bizimkinin de burun akıntısının başladığı gün alısı yapıldı, dr sıkıntı yok yaptırabilirsin demişti ama aşı olduğu gün öyle huysuzdu ki ağladı ağladı.... Bence bekleyebilirsin, bizde ateş yapmadı aşılar ama sürekli ağladı kuzum.

herkese günaydın hayırlı hafta sonları olsun inşallah
bugün gerçek oruçluyum her gün oruçlu gibi olduğum için problem yok
veeee bugün birtanecik kızım melisanın doğum günü
yavrum benim bir yıl önce bugün bu saatlerde kızımla buluşmuştuk ben ne kadar tam kendime gelememiş olsamda onun o güzel yüzünü görmek ona dokunmak anlatılamaz bir duygu ki bunu bu topikteki herkes yaşadı rabbime binlerce kez şükürler olsun
kızım artık yürüyor doğum günü hediyesi oldu bize
ahh ahh daha hamile kalmadan diyordum eşime burda bıdık bir bebek yürüyecekmi evde diye rabbime şükürler olsun ki bu günleir bize gösterdi dün akşam dışarı çıkacağız kızımı odada bıraktım kızım bekle ben anahtarı yanıma alayım dedım kostum hemen anahtarı almaya bir baktım arkamda kızım yürümüşde gelmiş annesinin peşinden

Kızlaaarr eşim geldi hepsi on numara olmuş afiş akşama hazır olurmuş ama amerikan servislerimiz dehşet olmuş ben kıyamıcam sofraya koymaya :)) şimdi süsleri yapmaya giriştim yemeği bile unuttum

çok sevindim herşeyin gönlünce olmasını zaman çabuk gelsede fotoları görsek

bende pek sevmem bende değilim yani

oğluna kızma annesi
o da ilgi istiyordur:)

haftada 1 gün ara versem, 4 fireyle ramazanı bitiririm. ama süt için işe yarar mı orası meçhul..
olsun napalım,hayırlısı artık

yaaa benimde azaldı ama ondan oncede azalmıştı zaten bır yandan oruç tutayım kalmasın dıyorum bır yandan da yaa sutum ıyıce bıterse dıye korkmuyor değilim:18:

aynen yaa emzirmek çok özel bir an bitsin istemiyorum

teşekkürler canım inşallah kolay geçer
bugün benim süt iznimin son günü erken çıkmalarım bitti offf kötü oldu ama bu zamana kadarda kullandım kullanamayanlarda vardı bunada şükür diyorum

bu arada milupa çikolata parçacıklı mamayı denemek için aldım bizim kız sevmedi

İyiki doğdun Melisaaaaaaaaaaaaaa :) çok güzel bir ömrü olsun minik kulun inşallahhhhhh.

Emzirmek ilginç bişi. Busmaicime de yorum yapmayı unutmuşum böylece yapmış olayım :) yani anneyi acaip bağlıyo. Çocuğuna bağlıyo o ayrı bi de her türlü düzenini bağlıyo pratikliği süper. Ben inşallah doğal bir geçiş süreci ile sonlansın istiyorum bakalım. Ben oruç tutsam sütüm kesin azalır :/

teşekkür ederiz teyzesi

yaa aynen öyle emzirmek ayrı birşey hele şimdi meme diyip yakamıza yapışmalarıda ayrı bir duygu yaa (tabi başkalarının yanında yapmadıları sürece)

Canim her sahur helva yiyorm simdilik bi sknti yok elhamdulillah

pembecim iyi dileklerin icin tesekkur ederim canim aryam38 kiziminki gecici bi rahatsizlik degil canim bagisikligi ile ilgili dogustan ondan bekletiyo doktorlar bakallim hayirlisi yazim hatalarinin kusuruna bakmayin kizlar alisamadim tablete daha nfk sultan aysecik in dogum gunu kutlu olsun benim kizimda yasindan bi gun sora iki adim atti bakalim gelisi gelir insallah

Iyki dogdunnn melisaaa
Iyki dogdun aysecikkk....
Nice nice saglikli huzurlu yillariniz olsun insallah...
Busmai dogumgunu resimleri cok sevimli gercekten...
Pembisim senin neyin eksik sen katil foreverdestek tam destek )
Neyneyse ins yetistirirsin canim ya bnm oglan da gece 1 gb ateslendi ilac verdik dusmedi kompres yaptk olmadi bizde kuvetini suyla doldurduk gece 2 cocuk oyle oynuyo onu uyuttum baktm esim mutfakta sahuru hazirlamis cok makbul gecti valla )
Ates indi ama su dokmus gibi ter atiyo ve oksuruk var surekli bide ilaci zorlayinca hemen kusuyo ;((

ilk gun saati duymamisiz ben tutamadim esim yemeden tuttu soraki gunler tuttum evde oldugumda son saatlere kadar kolay geciyo son saatlerde bas agrisi yapiyo disari ciktigimdada cok susuyorum ramazan geldiginden beri duzenli namazlarimi da kiliyorum namaz vakitlerini beklerken aralarda kuranda okuyorum raabiim kabul ederse ne buyuk ay insanin ibadet ettikce edesi geliyo

Kıyamam yavruma ya hemen geçsin gitsin şu hastalık yada alerji her neyse yaaaaaa.

Düşünüp taşınıp kaşınıp karar vericem :) destekleriniz için şimdiden teşekkür eder öperimm :)

Allah'ım kabul etsin canım.

Sabahtan beri yapmadığım şebeklik kalmadı. Uyu artık Efeeeeeeeeee. Babamız kalkmasın diye çaba sarfediyoruz ama ses mutlaka oluyo... :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…