Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Nfk yaaaaaaaaaaaa. Haftasonu girmiyosun dedim bi girdin darmaduman ettin. Çok duygulandım.

Tüm çocukları severdim falan diyosun ama benim aklıma kardeşini kalorifere bağlaman geliyo :))))

Çok pis kaynatırız yeter ki imkanımız olsun :)))) valla veletler feci. Herkesin enerjisi bitiyo onlar aynen devam. Duracelli bunlar hahhaha

Bir de yüz yüze olacaktık ki.Çay, kahve...Offf offff keyfe bak o zaman.
Bitmez anacım bu bebilerin enerjisi bitmez.

Bu çocukların damak tadı çok farklı yaa. Benimki de öyle şeyler seviyor ki bazen hayretler içinde kalıyorum. Bizimki mamayı 3-4 günde bitirdi desem
Bu arada melisanın doğum günü kutlu olsun canım...
Kuzummm çok üzüldüm yaa. Ama ter atıyorsa iyileşme sürecine girmiştir, benimki de kusmustu, öksürüp öksürüp balgamı atamayınca kustu. Dr bırak kussun dedi. Sizdede öyleyse merak etme dicem de insan sinir oluyor biliyorum. Zaten hasta oldukları için bişi yemiyorlar, yediklerini de kusuyorlar bizimkide hala toparlayamadı.

Bir de yüz yüze olacaktık ki.Çay, kahve...Offf offff keyfe bak o zaman.
Bitmez anacım bu bebilerin enerjisi bitmez.

Çekirdek de olsunnn :)

Akşama ne çorbam var ne yemeğim. Sadece tiramisu var tatlı olarak :) hamak sallamakla meşgulüm. Oğlum kalkınca birlikte yaparız herşeyi artık :)

Ya işte ben dün hazırlık yaptım ama yeterli olmadı. Biraz da benim yavaş bünyem, pratik bir bayan olmamamdan kaynaklanıyor.
Sen daha rahat yaparsın diye düşünüyorum.
Katılmaya karar verdiğinde biz burdayız

İşte ben ne o sütleri ne de sütün kendisini sevemediğim için hiç anlamıyorum
İlla biberon olmak zorunda değil, pipetli bardak, alıştırma bardağı, suluk vs aracı önemsemeyin çocuğu süte alıştırın, neyle olursa:)
Rahat edersiniz. Dışarıda hiçbir şey bulamasan hep süt bulursun. Evde sakinleştirir, uykuya faydasi olur. 2 yasdan sonra da bardağa geçtik biz.

Telefondan yazmak daha kolaymışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Ben bilgisarı tercih ederim ama yemek yiyeceğimiz masanın üzerinde ikamet ediyordu. Kaldırdım şimdi.

Çok duygulandım. Doğumgünü kutlu olsun prensesin. Allah daha nice yaşlarını huzurlara, mutlulukla, sağlıkla göstersin.
Çocuğu biri eğleyince ne kadar rahat oluyor.

İnşallah işlerin rast gider canım.

Olmayabilir. Oğlum tam bir tatlı delisi, kızım ise ekşi-tuzlu.. Bariz farkediyor..
İşte ben de geçen yıl almadım. Uzun süre sonra ilk yemekli misafirim. Ondan heyecan oluyor sanırım.

Son durum:
Çorba pişti, blenderdan geçecek.
Börek fırına verilecek. 18.30 gibi versem olur herhalde, iftar 20.30
Köfte pattis fırına verilecek, tepside.
Barbunyayı dün yaptım ama suyunu çok koymuşum:/ fazla suyu aldım ama çok sulu olduğu için sanırım lezzetsiz geldi.
Patlıcan ve biberi annem közledi. İçine patates atayım mı?
Tatlı da dolapta. Kadayıfı yaktık biraz tadı umarım hissedilmez.
Salata zaten en son yapılır.

Ayaklarım pert, ben pert:/

Eline koluna ve ayağına sağlık :) ben patates sevmiyorum közlenmiş patlıcan salatasında :/

Gözün aydın neyneyse bitmiş işler,inşallah hepsi beğenilir..
Ben bu akşama sultan mahmut çorbası (mercimek çorbasında küp dilim kabak havuç patates)
Acılı domatesli ezme
Etli Maklube yemeği , salata ve yoğurt eşliğinde
Ve tabi ki güllaç yaptım :)

Burda bizim karayemiş meyvesi var, belki bilmezsiniz.. Tadı bi acayip sanki insanın ağzı uyuşuyor yerken, ben sevmiyorum babam seviyor dün kereme verdi ve kerem müptelası oldu:) dizlerime çıkıyor bi tane daha vereyim diye

Ohhh ellerine sağlık, güzel güzel yesinler misafirlerin, afiyet bal olsun... Patlıcan salatasına bende pektercih etmem patatesi:/
Zor kısmı atlatmışsın, kolay gelsin canım...

Ne güzel tarifler var kız sendeee
Afiyet olsun valla.

Bana bu yıl pek su gibi geçmedi.Önceden haftaları, ayları bu kadar yakından takip etmezdim.Şimdi sıkı takipçiyim.

geriye dönüp bakınca çabuk geçti gibi görünüyor aslında benim içinde zordu oğlum çok yaramazdı ve hep kucaktaydı şimjdi daha ii çok şükür

pek misafirperver gördüm seni menü ney bu arada önümüzdeki hafta bende de misafir var fikir edinmiş olurum senden

Bugün oğlumla pide almaya gittik yakındaki fırına. Allah'ımmmmm; herkese el sallıyo laf atıyo. Gelen seviyo giden seviyo. Elin adamları ile konuşup beni muhatap ediyo çok fena yaaaaaa :)

yerim onun cilcelerini ben

nfk cım ayşeciğin doğum günü kutlu olsun nice gzl yaşlara iyiki doğmuş
şekerportakalım melisa nında doğum günü kutlu olsun

Akşama ne çorbam var ne yemeğim. Sadece tiramisu var tatlı olarak :) hamak sallamakla meşgulüm. Oğlum kalkınca birlikte yaparız herşeyi artık :)

senin için yemek yapmak basit iş uydurursun bişeyler

bacım nerden buluyon böyle değişik isimli yemekleri maşaasllah sana

pembiş rüyamı anlatcam sana cnm şimdi çıkıyorum yemek hazırlıcam annemdeydim bugün az önce geldim akşam gezmeye gitmezsek topikte olucam inş

Sultan mahmut çorbası bana neyi hatırlattı anlatıyım :) kardeşim sebze yemediği için annem mercimek çorbasına iki koca kabak katardı patates ve havuca ek, baharatlardı, en son zaten blenderdan geçince hiç tadı belli olmazdı ve bunu ezogelin diye içirirdi :))

Maklubeye bayılırımmmmmmmm.

Bak görüyo musun Keremiiii?? :) çok ilginç şeyler hoşlarına gidiyo. Bugün çok güzel, tatlı kayısı aldım ama oğlum yemek yerine etrafa sıvadı

Menümü yazmıştım geçen ama seni mi kırıcam bi daha yazayım :)
Mercimek çorbası, patlıcanlı bi yemek(tencere kebabı diyenler var), pilav, fırında tavuk but, karışık dolma, katı cacık, mevsim salata. Tatlı olarak baklava alıcam çünkü gelenler öyle seviyor

Menü hazırdı zaten de fırsat olmadı yapmaya. Oğluş kalkınca da üç çeşit yemeği nasıl yaptım bilyorum onunla. Çooook yorucuyduuuu Allah'ım herkese mutfakta ayaklarına dolaşacak bi kuzu nasip etsinnnnnn :)

pembiş rüyamı anlatcam sana cnm şimdi çıkıyorum yemek hazırlıcam annemdeydim bugün az önce geldim akşam gezmeye gitmezsek topikte olucam inş

Ama sen de beni merakta bırakma bu kadar yaaaaaa :)

Neyneyseeee nasıl geçti iftarrrrr??? Allah kabul etsin :)

Eşimle bugün balkondan bakarken komşulara iftara gelenleri gördük. "Ne moral bozucu bizim hiç gittiğimiz kimse yok, gelen yok" dedi. Oysaki kendi diyodu ne gerek var dışarda iftara gidelim diye :))

nfk doğum günü kutlu olsun ayşeciğin.

döktürmüşsün şekerim.ileride okursun kızına

şu an neler yapıyorsunuz acep?

haha annelik işte:) ben de eşime kabak yedirmek için yaptım zati:)
sağol canım kolay şeyler işte
çorba ve ezme oktay usta dan
maklube de meşhur öğrenci klasiği
doyurucu ve tepsiden yemesi çok eğlenceli
şiştik valla

ismi değişik ama tadı bilindik:)

Menün güzelmiş sen bizim apartmana taşınmışsin sözde karşı daireye ay sana bi yerden paket geliyor içinde bi sürü paralar varmış sende o parayı bekliyorsun sonra bi bakiyorum o paket bizim evde açılmış içindeki paralarda kayıp ben panik.oluyorum diyorumku ay benden bilince şimdi kaç para vardi acaba yerine koysam diyorum sende durmadan bana paket geldiği gördün mu diye soruyorsun orda sana açıklama yapacakken oglus uyandi böle tuhaf bi ruyaydi şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…