Neyneyseeee nasıl geçti iftarrrrr??? Allah kabul etsin :)
Eşimle bugün balkondan bakarken komşulara iftara gelenleri gördük. "Ne moral bozucu bizim hiç gittiğimiz kimse yok, gelen yok" dedi. Oysaki kendi diyodu ne gerek var dışarda iftara gidelim diye :))
Menün güzelmiş sen bizim apartmana taşınmışsin sözde karşı daireye ay sana bi yerden paket geliyor içinde bi sürü paralar varmış sende o parayı bekliyorsun sonra bi bakiyorum o paket bizim evde açılmış içindeki paralarda kayıp ben panik.oluyorum diyorumku ay benden bilince şimdi kaç para vardi acaba yerine koysam diyorum sende durmadan bana paket geldiği gördün mu diye soruyorsun orda sana açıklama yapacakken oglus uyandi böle tuhaf bi ruyaydi şekerim
Yatsinin okunmasini zor bekliyorum kilip hemen yatmak istiyorum hic degilse sahura kadar uyuyabilsem pek mumkun degil deliksiz olmasi ama gec yatinca gunduz cok sersemliyorum
Neyneyse valla sana hayran kaldim ve tabi misafir agirlayan agirlayacak olan herkeslere ben kara kara dusunuyorum bizimkiyle nasil gidicem gelenleri karsilamayi gectim artik bi yere gitsek orda bile cok mizmizlik yapar tahminim bu hafta ici bi ark.a davetliyiz bakalim test edip onaylicam artikin
Neyneysenin misafirler gitmedi heralde iftarlarda orucluyken insan kalabalik oturmak istiyor sofraya erkekler iste bi dedikleri bi dediklerini tutmaz
saol bacım.. beraber nice yaşlara inşnfk doğum günü kutlu olsun ayşeciğin.
döktürmüşsün şekerim.ileride okursun kızına
şu an neler yapıyorsunuz acep?
İftara gelen misafir kaçta giderki acaba :)) daha misafirlerim gelmeden gidişlerini düşünüyorum hahahha. Ondan değil de benim oğlumun 10 gibi en geç uyku seramonisi başlıyor da :/
saol bacım.. beraber nice yaşlara inş
geçmişe de hiç bakamadım. valla bugün bi şey de yapmadım ama çok yoğun geçti.:44:
akşam üstü çamlıcaya çıktık. arkadaşlarla iftar ettik. az önce geldik eve.
ayşeciği uyuttum. namazı zor kıldım.
pastasını da aldık ama kesemedik haliyle, yarına kaldı
yarın demişken, yarın iftara misafirimiz var.
eşimin amcası gelecek, 80e yakındır yaşı. eşi ve kızıyla birlikte.
ne yapsam ne yapsam diye düşündüm.
ispir meyvesinde karar kıldım, yani ispir kuru fasulyesi
haşmetmeap eşim hazetlerine örnek mönü listesi sundum.
buna gerek yok çıkar, şunu sil.. dedi, kırptı kırptı.
geriye fix mönü şu kaldı.
çorba, paçanga böreği, kuru fasulye-pilav, salata-cacık, dadlu olarak ayşeciğin pastası
ben yanına karışık etli dolma yapayım dedim, eşim gerek yok, bunlar yaşlı insan zaten ne yiyecekler diyo
babamın yetiştirdiği güzel biberler var, ondan kızartırım diye düşünüyorum, yanıra zaten karpuz kavun,
soğuk meşrubatlar bi şekilde atlatıcaz yarını.
Allahtan eşim yarın evde, ayşecikle biraz ilgilenir daha temizlik de var çünkü
bi de ben sabahtan karşıya balığa gidicem, seni annene bırakayım, öğleden sonra alırım.
gelince temizliği yaparsın, yemeğe de ben yardım ederim diyo
hani zaten el uğraştıracak bi şey yok ama, akşama misafirim varken ben nasıl anneme gideyim.
psikolojik olarak stres oluyorum, gelin de bunu benim rahat eşime anlatınn
yaa, işte çocuğu olunca insanın misafir gelmeden ne zaman gidecek diye düşünüyo:86:
misafirlerin ne zaman kalkacağı birkaç etmene bağlı.
1- teravih kılıyorlar mı? kılıyorlarsa 10.30a kalmaz giderler
2- yarın işbaşı yapacak olan, gece sahura da kalkarız, hanım uykumuzdan gitmesin kalkalım der
3- kendi çocukları da varsa, uykuları gelince mızıldamaya başlarlar, kafa kaldırmaz. kalkarlar.
(işte burada efe de devreye giriyor)
ama yakın arkadaşlarsa, samimiyseniz, bunların hiçbiri kalkmalarına sebep olmaz, o konuda bi şey diyemicem
Nfk ne güzel yazmışsın.Rabbim hepimizin bebişlerine güzel yazgılar yazsın.
Ayşecik ve Melisa doğum gününüz kutlu olsun.:119::119:
ay canım cok duygulandım..sende benim gibi sulugözmüsün ne?rabbim ayseciğe uzun ömürler,hayırlı ömürler ileridede hayırlı kısmetler,hayırlı evlatlar versin inşallah...sizlerde anne baba olarak o günleri görürsünüz inşallah..
melisacık içinde aynı dileklerde bulunuyorum.rabbim acısını göstermesin,iyiki doğmuşunuz mucizeler....
Nfk iyi ki doğmuş kızın..Seni anne yapmış
Bu resim beni çok duygulandırdı..
Nfk yaaaaaaaaaaaa. Haftasonu girmiyosun dedim bi girdin darmaduman ettin. Çok duygulandım.
Çok duygulandım. Doğumgünü kutlu olsun prensesin. Allah daha nice yaşlarını huzurlara, mutlulukla, sağlıkla göstersin.
nfk cım ayşeciğin doğum günü kutlu olsun nice gzl yaşlara iyiki doğmuş
şekerportakalım melisa nında doğum günü kutlu olsun
nfk doğum günü kutlu olsun ayşeciğin.
döktürmüşsün şekerim.ileride okursun kızına
Iyki dogdunnn melisaaa
Iyki dogdun aysecikkk....
Nice nice saglikli huzurlu yillariniz olsun insallah...
Evet ya ayşeciğin doğum günüüüü! Nfk dünde bu yüzden girmemiş olmasın. Ayşeciğin doğum günüsü kutlu olsuuuun, hayırlı bir ömür sürsün inşallahh
ço teşekkür ederiz kızımın teyzeleri, annesin bacılarıııayşecik doğum günün kutlu olsun
Tüm çocukları severdim falan diyosun ama benim aklıma kardeşini kalorifere bağlaman geliyo :)))
eşim gündüz pastayı aldı geldi. iftardan gelince keseriz dedik ama geç oldu artık yarın.Ya insan pasta alıp nasıl kesmez yaaa nasıl yaaaaaa :)
Misafir varken akşama gündüz gezmeye gidilmez çok ayıp :) gerçi eşin işi bildiği için yardım eder hakkaten. E yaşlı insanlar da evin salonu ve lavabosu dışında bi yerde gezmezler (çocuk olsa her yere girer). Rahat olabilirsin :)
şöyle bi şey, eşin eşlik ederse misafir beyle gidip kılıp gelirler ve geç kalkarlarValla teravih kılıyorlar. Çocukları geç yatmaya alışkın. Yakın arkadaşlar. Nasıl birleşim :))))???
Ay bi dilim tiramisu yedim 22de oğlum yatınca. O uyandı ben hala uyuyamadım. İki yıldır kahve falan tüketmiyodum ondan oldu sanırım
katılıyorum çocuk yoksa sorun yok:)Ya insan pasta alıp nasıl kesmez yaaa nasıl yaaaaaa :)
Misafir varken akşama gündüz gezmeye gidilmez çok ayıp :) gerçi eşin işi bildiği için yardım eder hakkaten. E yaşlı insanlar da evin salonu ve lavabosu dışında bi yerde gezmezler (çocuk olsa her yere girer). Rahat olabilirsin :)
gittin geldin baya zaman geçer yorgunluk da olur,bence hiç evden çıkma yarınsaol bacım.. beraber nice yaşlara inş
geçmişe de hiç bakamadım. valla bugün bi şey de yapmadım ama çok yoğun geçti.:44:
akşam üstü çamlıcaya çıktık. arkadaşlarla iftar ettik. az önce geldik eve.
ayşeciği uyuttum. namazı zor kıldım.
pastasını da aldık ama kesemedik haliyle, yarına kaldı
yarın demişken, yarın iftara misafirimiz var.
eşimin amcası gelecek, 80e yakındır yaşı. eşi ve kızıyla birlikte.
ne yapsam ne yapsam diye düşündüm.
ispir meyvesinde karar kıldım, yani ispir kuru fasulyesi
haşmetmeap eşim hazetlerine örnek mönü listesi sundum.
buna gerek yok çıkar, şunu sil.. dedi, kırptı kırptı.
geriye fix mönü şu kaldı.
çorba, paçanga böreği, kuru fasulye-pilav, salata-cacık, dadlu olarak ayşeciğin pastası
ben yanına karışık etli dolma yapayım dedim, eşim gerek yok, bunlar yaşlı insan zaten ne yiyecekler diyo
babamın yetiştirdiği güzel biberler var, ondan kızartırım diye düşünüyorum, yanıra zaten karpuz kavun,
soğuk meşrubatlar bi şekilde atlatıcaz yarını.
Allahtan eşim yarın evde, ayşecikle biraz ilgilenir daha temizlik de var çünkü
bi de ben sabahtan karşıya balığa gidicem, seni annene bırakayım, öğleden sonra alırım.
gelince temizliği yaparsın, yemeğe de ben yardım ederim diyo
hani zaten el uğraştıracak bi şey yok ama, akşama misafirim varken ben nasıl anneme gideyim.
psikolojik olarak stres oluyorum, gelin de bunu benim rahat eşime anlatınn
Yatsinin okunmasini zor bekliyorum kilip hemen yatmak istiyorum hic degilse sahura kadar uyuyabilsem pek mumkun degil deliksiz olmasi ama gec yatinca gunduz cok sersemliyorum
Neyneyse valla sana hayran kaldim ve tabi misafir agirlayan agirlayacak olan herkeslere ben kara kara dusunuyorum bizimkiyle nasil gidicem gelenleri karsilamayi gectim artik bi yere gitsek orda bile cok mizmizlik yapar tahminim bu hafta ici bi ark.a davetliyiz bakalim test edip onaylicam artikin
melisaaa, doğum günün kutlu olsun güzel gözlü küçük kız!!
eşim gündüz pastayı aldı geldi. iftardan gelince keseriz dedik ama geç oldu artık yarın.
eşime güven olmaz, bakalım yarın napıcaz. bana diyorki, bu kadar geriliyorsan annende yaparsın yemeği getirirsin
şöyle bi şey, eşin eşlik ederse misafir beyle gidip kılıp gelirler ve geç kalkarlar
ama bence çok gece kalmazlar, neticede senin de bebeğin var ve huysuzlanıyor diyorsun..
saat 11e geliyor iftar yaptığımız mekan, artık kapatacak 3 katlı restaurant birkaç masa kalmış.
diğer çift oturalım diyor, eşim kalkalım..nedeeeen, çünkü ayşeciğin uykusu gelince nasıl cozuttuğun iyi biliyor
hele bi mama sandalyesi macerası yaşadık, zamanım olunca anlatıcam.. çok maceralı bi iftar oldu bize.
şimdilik iyi geceler..
melisaaa, doğum günün kutlu olsun güzel gözlü küçük kız!!
eşim gündüz pastayı aldı geldi. iftardan gelince keseriz dedik ama geç oldu artık yarın.
eşime güven olmaz, bakalım yarın napıcaz. bana diyorki, bu kadar geriliyorsan annende yaparsın yemeği getirirsin
şöyle bi şey, eşin eşlik ederse misafir beyle gidip kılıp gelirler ve geç kalkarlar
ama bence çok gece kalmazlar, neticede senin de bebeğin var ve huysuzlanıyor diyorsun..
saat 11e geliyor iftar yaptığımız mekan, artık kapatacak 3 katlı restaurant birkaç masa kalmış.
diğer çift oturalım diyor, eşim kalkalım..nedeeeen, çünkü ayşeciğin uykusu gelince nasıl cozuttuğun iyi biliyor
hele bi mama sandalyesi macerası yaşadık, zamanım olunca anlatıcam.. çok maceralı bi iftar oldu bize.
şimdilik iyi geceler..
Yatsiyi kilip yattim buyuk hevesle ama dalamadan yasir uyandi ve hala ayaktaaaa!!!
az önce tuvaletten sonra tuvalet kağıdında bi leke gördüm.
yani lekelenme tarzında bi akıntı gibi bi şey.
ben ayşeciğe hamile olduğumu öyle anlamıştım. yani yerleşme kanamasından, aynı böyle pembemsi bi akıntıydı..
yanlış hatırlamıyorsam haziranın 22si ya da 24ü gibi regl olmuştum. o günden bu yana iki kez eşimle birlikte olduk.
ay hamile miyim yine? valla başıma ağrı girdi yaa?!
bana bi şey diyin kızlar, çok kötüyüm
aslında eşim korunuyor. bu zamana kadar hep böyle oldu.
ama ya bi kaza olduysa? valla çıldırmamak elde değil.. bu şüphe yer insanı..
evet adetlerim düzensiz. ama gecikme şeklinde düzensiz.Sakin ol. Senin zaten adetin düzelmemişti ki yani bi düzene oturmamıştı. Ayrıca korunuyosunuz da dimi?? Bence bişi yoktur
yaa, inş ama valla içimdeki bu kurt ve kafamdaki bu milyonlarca soru işaretiyle varsayımlar beni yiyip bitirecekYa bene bişi yokturrrrrrrr. Ara lekelenmeler olur. Bende hep olurdu hatta yerleşme kanamasını bile lekelenme olarak anlamıştım ben :/ yani sakin ol bence bişi yok diyorum tekrr
evet adetlerim düzensiz. ama gecikme şeklinde düzensiz.
hep ileri atıyor tarih. her ay aynı günde bile olsa daha 10 gün var reglime. bu neyin kanaması şimdi?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?