Bir kez elimde yoğurdum.bir daha tövbe.
Born başınız sağ olsun.
Kızlar biz çaya gidiyoruz.
Ay canım şok oldumAllah rahmet eylesin ve teksiratını affetsin böyle zamanlarda kimse eve barka bakmaz zaten. Her ölüm erken de böyle ani ölümler daha da bir sarsıyor insanı.....
Saolun Allah razi olsun ani olunca gercekten.sok oluyo insan ama hepimizin gidecegi yer ne mutlu duzgun gidebilene arada bir boyle yakin olum haberleri tokatliyo beni sonra yine ayni tas ayni hamamBaşın saolsun canım. Allah rahmet eylesin, mübarek günde... Böyle anlarda söylenecek fazla söz yok, üzüldüm...
Bu ramazan olayı beni mahvetti. Çocuğun peşinden koşacak halim olmuyor, sürekli ağlamaklı dolanıyorum bu yüzden, uykularım düzensizleşti, 2-3 saat gece,1 saat gb sabah, 1 saat gb öğlen uyumaya çalışsamdaaa, bölük pörçük bişi anlamıyorum. Şimdi pembişim dicekki ben hep öyleyim, ama ben alışmıştım kesintisiz uykuya. Birde kv evleri accayip sıcak, öyle ki dışarıya çıkınca bariz serinlik oluyor, susuzluğun verdiği halsizlikk, allahım sabrını ver yarabbim!!!
Saolun Allah razi olsun ani olunca gercekten.sok oluyo insan ama hepimizin gidecegi yer ne mutlu duzgun gidebilene arada bir boyle yakin olum haberleri tokatliyo beni sonra yine ayni tas ayni hamam
Bizim döneceğimiz belliydi ama dönmeyenleri de çok iyi anlıyorum.Amerikaya gidenler bir daha dönmek istemiyor
Bizim de eşimle bi amerika gezisi hayalimiz var bakalım ne zaman
Ekmek yapma makinesi yoğurunca daha iyi mi oluyor
Ben poğaça işinde iyi değilim çünkü yoğurmak falan çok sıkıcı geliyor
Yufka forever
Biliyorum
Miami de güzel şekerim. İnşallah gidersin.Ya instant da hiç de yaş mayanın performansını göstermiyor valla. Bence çakma maya dense daha mantıklı :)))))) ben sevmiyorum valla.
Valla ben perşembe günü katı cacığıma(havalı cacık mı desem acaba :)) basacam sarımsağı :))
Ben miamiye gitmek istiyorummmmmmm. Maldivler de olur (ne alakaysa ikisi :)). Sonuç olarak denizzzzzzzzz <3 <3
Allah rahmet eylesin.Enistem ölmus kalp krizi...
Haberi aldk annemler geliyor sahuru bizde edicekler ev dandini...
Zaten elimi de kaldrck halim yok
Canım yarın bana 2 aile gelecek. 1 de bekar. 1 aile de biz. Kaç kilo patlıcandan yapmalıyım sence?Özlemcim üzülme o zaman bak sende gidecekmişsin annenlere az kalmış. Yeğenin için üzüldüm canım çok geçmiş olsun.
Kızartarak yaptım. Tadı güzeldi hemde görsel. Yapabilirsin bence
Oh gezin:)Bir kez elimde yoğurdum.bir daha tövbe.
Born başınız sağ olsun.
Kızlar biz çaya gidiyoruz.
Kendi evinde olmamanın da verdiği bir şey bence.Bu ramazan olayı beni mahvetti. Çocuğun peşinden koşacak halim olmuyor, sürekli ağlamaklı dolanıyorum bu yüzden, uykularım düzensizleşti, 2-3 saat gece,1 saat gb sabah, 1 saat gb öğlen uyumaya çalışsamdaaa, bölük pörçük bişi anlamıyorum. Şimdi pembişim dicekki ben hep öyleyim, ama ben alışmıştım kesintisiz uykuya. Birde kv evleri accayip sıcak, öyle ki dışarıya çıkınca bariz serinlik oluyor, susuzluğun verdiği halsizlikk, allahım sabrını ver yarabbim!!!
Bakalım.. alışveriş düşünüyorum ben şahsen:)Bizim döneceğimiz belliydi ama dönmeyenleri de çok iyi anlıyorum.
Bu arada Amerika'nın hangi bölgesini gezmeyi düşünüyorsunuz?
Ekmek yapma makinesi hamuru süper yoğuruyor. Hem de çok pahalı olanları bile değil. Süper poğaçaların oluyor.
Ben hamur yoğurmayı severim ama makine düşünüyorum uzun vadede.
Miami de güzel şekerim. İnşallah gidersin.
Ya ben çok severim sarımsağı, misafirlerden emin olamıyorum.
Oh gezin:)
Hazır iftar sonrasıyken yarınki menümü yazayım:
Köfteli yoğurt çorbası
İslim kebabı? Net değil + pilav ( belki şehriye)
Zeytinyağlı biber dolması
Soya soslu tavuk
Börek
Yeşil salata
Tatlı
Ne diyorsunuz?
Bakalım.. alışveriş düşünüyorum ben şahsen:)
İnsana saygı varmış orda, tanıdık tanımadık selamlaşıyormuşlar birbirleriyle ,çok hoş.
keşke bizde de olsa !
halbuki "güleryüz sadakadır" ve "aranızda selamlaşmayı yayınız" diyen bi peygamberin dinine mensubuz
Bakalım.. alışveriş düşünüyorum ben şahsen:)
İnsana saygı varmış orda, tanıdık tanımadık selamlaşıyormuşlar birbirleriyle ,çok hoş.
keşke bizde de olsa !
halbuki "güleryüz sadakadır" ve "aranızda selamlaşmayı yayınız" diyen bi peygamberin dinine mensubuz
Allah diyorum :)Hazır iftar sonrasıyken yarınki menümü yazayım:
Köfteli yoğurt çorbası
İslim kebabı? Net değil + pilav ( belki şehriye)
Zeytinyağlı biber dolması
Soya soslu tavuk
Börek
Yeşil salata
Tatlı
Ne diyorsunuz?
Ya ben evde atlet şort geziyorum.. kp lere gidince pişiyorum o yüzden, burası da çok sıcakBu ramazan olayı beni mahvetti. Çocuğun peşinden koşacak halim olmuyor, sürekli ağlamaklı dolanıyorum bu yüzden, uykularım düzensizleşti, 2-3 saat gece,1 saat gb sabah, 1 saat gb öğlen uyumaya çalışsamdaaa, bölük pörçük bişi anlamıyorum. Şimdi pembişim dicekki ben hep öyleyim, ama ben alışmıştım kesintisiz uykuya. Birde kv evleri accayip sıcak, öyle ki dışarıya çıkınca bariz serinlik oluyor, susuzluğun verdiği halsizlikk, allahım sabrını ver yarabbim!!!
Ya bize derler tekstil cennetiyiz diye alakası yok. Tekstil, ayakkabı hep ucuzdu.Bakalım.. alışveriş düşünüyorum ben şahsen:)
keşke bizde de olsa !
Kız pembiş
Welcome to miami diye şarkı vardı will smith in miydi hahha kendi kendime gülüyorum şu an
Allah diyorum :)
Ya ben evde atlet şort geziyorum.. kp lere gidince pişiyorum o yüzden, burası da çok sıcakbi de nem var hep ter oluyoruz kerem de nefret ediyo sıcaktan, huysuzlaşıyo
Bir de yemek pişirmek hepten ısıtıyor
Klimamız var evde ama
Bence de neyneyse haklı 40-50 tl ye bi vantilatör alsalar en azından mutfaktayken açarsınız
Ya bize derler tekstil cennetiyiz diye alakası yok. Tekstil, ayakkabı hep ucuzdu.
Evet, ben ilk zamanlar çok şaşırdım. Kaldırımda karşıdan gelen merhaba diyor, gülümsüyor. MüslümancA bir adet yaban ellerde yaşanabiliyor. Bu kadarcık bir şeyin yaşanması bile çok farklı bir atmosfer oluşturuyor. Bizler bu ülkede mescitte bile selamlaşmıyoruz yeri geliyor, bırak sokağı.
1 kilo tavukgöğüe 3 yk atıcım, çok hissedilir mi?Çok güzel ve hepsi sevdiğim şeyler :) yalnız biz ailece soya sosunu çok severken biçok kişi tuhaf karşılayabiliyor. Gelenler yeniliklere açıksa ne ala
Almesin ya koptumAyrıca sen tanıdık tanımadık herkesle selamlaş da kocan yolup bi köşeye koysun seni hahhahahah
Ebru şallı boşandı mı ya? Senden duyuyorumYa ecrinn ameliyat oldu mu ki acaba??? Olduysa da herşey yolundadır umarım.
Ates26cığım bunalımdan çıktı mı??
Elifnaz 3 çocukla akıl sağlığını nasıl koruyor??
Dilanaz instant maya ile yapacağını yaptı mı sonuç ne oldu??
Harun tan ve ebru şallı niye ayrıldı ve çocukları nasıl paylaşabildiler??
Daha devam edersem zevzekliğe doğru gideceğim o yüzden duruyorum :)
Neyneyseciğim bizim miamiye gidebilmemiz için önce Efe ve (kısmetse ilerde olmasını istediğimiz ama şuan ortada olmayan) kardeşi büyümeli valla yoksa yolculuk rezillll olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?