İyi fikir canım :) doğumgünü 20 sinde ama kardeşlerim ayın 27 sinde burda olcakmış , 1 hafta gecikmeyle yaparım o zaman.. Ne yapalımAileyi iftara cagir sonra bi iki samimi arkini da caya cagir pasta kesin oldu da bitti masallah
My house is not that bigBen eğer aileler burda olsaydı arkadaşları da onları da çağırırdım :)
Valla ben üstüne şekeri serpip ılık sütü ekleyerek yapıyorum yaş maya gibi. Bi kere içine kattım unun hiçbişi yapmadım; kabarmadı hamurun istediğim gibi :/
İyi fikir canım :) doğumgünü 20 sinde ama kardeşlerim ayın 27 sinde burda olcakmış , 1 hafta gecikmeyle yaparım o zaman.. Ne yapalım
20sinde çekirdek ailemizle kutlarız :)
My house is not that big
Olsun gönlümüz big
Gerçekten bu instant maya hiçbir işe yaramıyor
Annem ve kerem 2 saattir uyuyor
Bu kadar uyuyacağını bilsem ben de yatardım
Ellerine sağlık canım, daha ne olsun kıymet bilsinler....
Onlarda şanslı bende şanslıyım galiba. Ne zaman bu kadar olumlu düşünsem başımıza bi iş gelir ya hayırlısı
46:
Çok çoookkk düşük bir ihtimal bence hamile olman. Ama bencede bugün gidip birkaç test yap yarına kadar içini rahatlatır belki. Yarında sağlık ocağına git bencede. Kendi kendini yiyeceğine sonuçla yüzleş. Ben olmadığına eminim ya neyse. Doğumdan sonra baya bir süre düzensiz devam ediyor adet. Ben bu seninkilerden kat kat düzensizini yaşadım ama telaş yapmadım. Sen sanırım ayşeciği de kanamayla farkettiğin için panik oldun ama gerek yok bence. Ha birde hadi hamilesin diyelim, rabbimin lütfü... Ayşecik için yazdıklarını hatırlarabbimin bir hediyesi daha:)
Ben sana çok üzülüyom yaaasen zaten tatilde değil misin annenleri ziyarete gitsenize:)
Canım benim eşim çalışıyor.Bir de annemler şu an Bursa'da.Kardeşimin yanında.Yiğenimin birtakım sağlık problemleri var.Şu sıralar neredeyse her gün doktordalar.Ben de gitmek istedim ama yol çok uzun.Bayramda dönecekler.O zaman gidip eylüle kadar kalacağız.
Bizim de pazar.Kv, kp, görümcemler, eltimler olacak.Önce yemek sonra da pasta diye düşünüyoruz.Neresi? Doğrudur..
Cumartesi keremin doğumgunu ,arkadaşlarımı çağırsam mı iftara yoksa ailelerle mi yoksa ana baba oğul mu kutlasak bilemedim
Pofff
Canım benim eşim çalışıyor.Bir de annemler şu an Bursa'da.Kardeşimin yanında.Yiğenimin birtakım sağlık problemleri var.Şu sıralar neredeyse her gün doktordalar.Ben de gitmek istedim ama yol çok uzun.Bayramda dönecekler.O zaman gidip eylüle kadar kalacağız.
Canım yeğenine geçmişler olsun. İnşallah en kısa zamanda turp gibi olur.
Ekmek yapma makinesinde kullanıyorum, her daim kabarıyor.instant maya kulananlar .nasıl mayalıyorlar yazabilirlermi?
daha önce bi kez kullandım.hamur pek kabatmamıştı.
Amerika.Neresi? Doğrudur..
Cumartesi keremin doğumgunu ,arkadaşlarımı çağırsam mı iftara yoksa ailelerle mi yoksa ana baba oğul mu kutlasak bilemedim
Pofff
Direk una karıştır canım.instant maya kulananlar .nasıl mayalıyorlar yazabilirlermi?
daha önce bi kez kullandım.hamur pek kabatmamıştı.
Bence de mikemmelEllerine sağlık canım, daha ne olsun kıymet bilsinler....
Onlarda şanslı bende şanslıyım galiba. Ne zaman bu kadar olumlu düşünsem başımıza bi iş gelir ya hayırlısı
Ben sana çok üzülüyom yaaasen zaten tatilde değil misin annenleri ziyarete gitsenize:)
Oruç mu yaradıııı, arya mı yaradıııı orası meçhul ama sonuç mikemmel:))
Ailelerleeee:) onlar da sizin kadar canından kanından bence. Onlarda bu güzel günü görüp heyecanı paylaşsınlar. Biricik torunları nede olsa)
İslim kebabını çok severim. Yarın misafirlere onu mu yapsam?Soğuk çorbam hazır, yaprak sarmam pişti, islim kebabı yaptım (ilk kez)fırına verilecek. Yemeklerim hazıııırr!
Kız da uyudu bende az daha kestireyim bari.
!biz de sahura kalkamayangillerdeniz:/Benden hemen sonra yazmisin gece ama tekrar giremedigim icin simdi goruyorum cnm o panik yer bitirir insani biliyorun bnde yasiyorum surekli ama evde testim heo stoklu benim hic dusunmuyorum artik hmn yapiyorum test sense stres olucagina bir an once al ve yap bizleri de haberdar et merak ettim simdi...
Bu arada herkese selamlar dun gece o kadar gec yatinca sahura kalkamadik kvlerde kalkamamis kimse kimseyi uyandirmayinca da oylece kaldik iftari gozluyoruz cok sukur dunden yemegim var artik yanina bisiler eklerim ins
Sarımsağı ben de çok severim.,12 mi?!?!? Ailelerden birinin çocuğu erken yatıp kalkan cinsten; ona güveniyorum
Hava mı atıyon kız?!?! :)
Sarımsak sevilmez miiiiiiiii ?!?! :))
Ben eğer aileler burda olsaydı arkadaşları da onları da çağırırdım :)
Valla ben üstüne şekeri serpip ılık sütü ekleyerek yapıyorum yaş maya gibi. Bi kere içine kattım unun hiçbişi yapmadım; kabarmadı hamurun istediğim gibi :/
İnstant maya candır:) öyle demeİyi fikir canım :) doğumgünü 20 sinde ama kardeşlerim ayın 27 sinde burda olcakmış , 1 hafta gecikmeyle yaparım o zaman.. Ne yapalım
20sinde çekirdek ailemizle kutlarız :)
My house is not that big
Olsun gönlümüz big
Gerçekten bu instant maya hiçbir işe yaramıyor
Sen yatsan yatmazdıAnnem ve kerem 2 saattir uyuyor
Bu kadar uyuyacağını bilsem ben de yatardım
Ekmek yapma makinesinde kullanıyorum, her daim kabarıyor.Bir kere de elimde yoğuracağım poğaça için denedim sonuç tahta gibi poğaçalar. En iyisi benim hamurları hamarat hanım(ekmek mak.)yoğursun diye karar kıldım.
Amerikaya gidenler bir daha dönmek istemiyorAmerika.
Bence aile.
Direk una karıştır canım.
Ben hep kullanırım. Gayet güzel kabarıyor
Bence de mikemmel
İslim kebabını çok severim. Yarın misafirlere onu mu yapsam?
Kızartarak mı yaptın patlıcanları?
!biz de sahura kalkamayangillerdeniz:/
Sarımsağı ben de çok severim.,
Ramazan diye belki tercih etmeyebilirler diye düşündüm.
Ya direk una karıştırsanıza, adı üstünde "instant"
İnstant maya candır:) öyle deme
Sen yatsan yatmazdı
Yeğenine çok geçmiş olsun
Ekmek yapma makinesi yoğurunca daha iyi mi oluyorEkmek yapma makinesinde kullanıyorum, her daim kabarıyor.Bir kere de elimde yoğuracağım poğaça için denedim sonuç tahta gibi poğaçalar. En iyisi benim hamurları hamarat hanım(ekmek mak.)yoğursun diye karar kıldım.
Önemli olan da gönül genişliği zaten
Valla instant mayanın psikolojisine bağlı bence
Sen uyusaydın zaten 2 saat uyuyor olmazdı. Biliyorsun onların sensörleri var
Amerika.
Bence aile.
Bence de mikemmel
Sen yatsan yatmazdı
Enistem ölmus kalp krizi...
Haberi aldk annemler geliyor sahuru bizde edicekler ev dandini...
Zaten elimi de kaldrck halim yok
Amerika.
Bence aile.
Bence de mikemmel
Sen yatsan yatmazdı
Bir kez elimde yoğurdum.bir daha tövbe.Ekmek makinan varsa neden elinde yoğuruyorsun?
Ben sırf hamur yoğurmak için alabilirim 1 tane:)
Çok güzel yoğuruyor hamuru..
merhaba kızlar;
benim 13 aylık 1 oğlum var 3 aydır hiç kilo almamış iştahıda çok az sizinkiler ne durumdalar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?