Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Oğluş uyudu ben de yatayım bari. Size doyum olmaz. Görüşürüz yine :)

Nfkcım bunu okuduğunda bilki bugün hep aklımdaydın ve hep duamdayın. Herşey güzel olacak eminim ben. Kendini üzme boş yere. Yarın ilk iş buraya bile yazmadan git kan ver sağlık ocağında

Bence hissedilmez. Ben yaparken resmen boca edip içinde 1-2 saat bekletiyorum :))

Ben de dün okumuştum da şaşırmıştım. Adam kazmaydı zaten aslında. Ama büyük oğullarını adam almış ufaklığı demet. Beence ikisi de annede kalmalı. Yazık.

Ya benim sorunlarım var diyorum; çok takılırım ayrıntılara. Ama şeytan ayrıntılarda gizlidirrrrr :))))

Bence bu dediğin anca banliyölerinde oluyordur oranın. Yani okadar csi izliyoz bak hiç yok öyle şeyler :)))

Ben sana sayayım csi'ları: csi Miami, C'si new york, csi los angeles
Bu dizilerin çekildikleri yerlerde amerikalıdan çok zenci, latini ve dünyanın her yerinden adam vardır. Bu bahsedilen şehirlerin bazı mahallelerinde gece sokağa çıkamazsın. Turistsen uyarırlar:)) gerçek Amerika'yı bunlar yansıtmıyor canım. Bir sürü eyalet var, hayatın güvenli olduğu ve yaşanabilir şehirleri olan.

Israr etme taşınmıcammmmmm :) şaka bi yana her yerin kötü mahallesi var (Ankaranın çinçini gibi). Kuzenim chicagoda yaşıyo. Evli mutlu çocuklu :) ama ben sevmiyorum yurtdışı yaşamını. Gezmeye bile zor katlanıyorum :)

Hadi yat diyeceğim ama hala online gözüküyorsun:))
Nfk benim de aklımda:/
2 kaşık attım sen damak tadı falan deyince1 gece bekleyecek:) yarın eşim işte ve annem öğlen geleceği için çoğu hazırlık bugün bitmeli.
Demet mi Ebru mu kız:))

Ben de sanki emlak danışmanıyım, yurt dışı
Benim hayalim var, oğlan veya kız, yurt dışında okuycam falan derse ben de gidiyorum doğmamış çocuğa don biçmek gibi oldu
Medeni bir şehirde çok seviyorum ben . Berlin'de gezmek çok güzeldi. Casablanca tam bir facia

Ayrıca sen tanıdık tanımadık herkesle selamlaş da kocan yolup bi köşeye koysun seni hahhahahah

Yok işte anam bize gelmez o işler:) onu diyorum hahha

Ciddiyim ama babam 3 ay kaldı amerikada , yolda izde sürekli merhaba diyenlere merhaba demekten perişan oldum diyordu :)
Bi de vatandaşına acayip cömertmiş amerika, doğum yapsa mama bez herşey bedava , adamlar boşuna sevmiyorlar ülkelerini
Herşey insanın hizmetinde

Nfk benim de aklımda
İnşallah gönlüne göre olur
Ben kendi adıma hamile olduğumu öğrensem sevinirim
:)

sorunu cevaplayayım canım.sahura pizza yapacaktım.sahurda pizzamı

diyebilirsiniz.canım istedimarketten bugün instat maya aldım.ben genelde kuru maya kullnıyorum.

iftardan yemekte bayağı bi arttı.eşimde yarın geceye yaparsın uğraşma dedi.yarın mayalayacağım inşallah.

sonucu bildiririm.

bu arada " KUZEY GÜNEY "dizisi severler dizi büyük bi ihtimal yeni sezonda devam edecekmiş.

gelen yoğun talep üzerine devam ettirmeyi düşünüyorlarmış.

teşekkür ederim canım... 9,50 kg zayıf zaten yeterince kilo kaybedecek diye korkuyorum...

Vallaaa bugün ben 3 orta boy patlıcanla 9 tane çıktı yani 3 kişiye yeter fazlalıkla. Adam başı bir orta boy patlıcan diye düşün derim

Çok güzelll...ama bende denemiştim soya soslu tavuğu, yapamadım galiba ki hiç hoş olmadı. Köfteli çorbaya bayılıyorum beeen

Vantilatör var fakat arya hasta olunca dr de uyarmıştı açamıyorum. Gece camı bile açamıyorum üşür diye
teşekkür ederim canım... 9,50 kg zayıf zaten yeterince kilo kaybedecek diye korkuyorum...

Maşallah, bence telaş yapman gereken kiloda değil sakin ol. Benimki de o kilolarda ama benim öyle bir takıntım yok. Birde ırsı oluyor genelde. Mesela ben zor kilo alırım, eşimde çocukken çoook zayıfmış, ee böyle olunca da tontiş bir çocuk beklememek lazım haliyle.

NFK cım bende meraktayım, hakkında hayırlısının olacağına inancım büyük.

Tabiki ebru olacak ooooooo. Gözüm şeşübeş görmeye başlamışşşş :)

Yurt dışında paşa dedesi okutsun

Ozaman cemre ölsün öncelikle ve kıvancın karşısına daha düzgün birini koysunlar bence devam etmesinler valla zaten bu sezon hiç sarmamıştı; konu monu kalmadı.

Pizzanın her zaman gideri var şimdiden eline sağlık :)))))

Dünyanın her şeyini sömürürsen öyle oluyor:/
Bir yönden de çalışıyorlar yalnız. Hafta içi erken yatıp erken kalkıyorlar. Misafir kabul etmiyorlar. Cuma ve Cumartesi eğlence ve eş dosta ayrılıyor. Pazar da mübarek gün:) hep bu rutindeler. Aman nolacak havası yok, düzenli hayat, düzenli bir trafik.. Ya ne bileyim refah düzeyi artınca çoğu şey otomatik olarak düzene giriyor herhalde.
Nfk benim de aklımda
İnşallah gönlüne göre olur
Ben kendi adıma hamile olduğumu öğrensem sevinirim
Burda da sevinecek olan var:))
Ben yorum yapmıyorum, Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.
Kişi başı 1 orta boy.. Yarın sebzeliktekikeri sayayım:) sen içi köfteli mi yaptın?
Ya ben de yeni deniyorum. Güzel bir tavuk tarifim yok ondan yeni bir şey denemem gerekti. Umarım iyi olur.
Hastayken dikkat et tabi ama bence biraz da alışması lazım. En azından sen yatana kadar açılabilir. Yatarken kaatırsın. Yemek yaparken kullan o vantilatörü:)
Şaşırdım ya güya örnek çiftlerdendi. Demek boşandı.
Kendisi burs falan kazansın:)) oğlum kendi üzerindeki emellerimi bilse

Yorgunun dostlarım yorgunun yorgun
Yatmayı düşünürken küçük hanım kalktı. Sensörü var ya
Dişimi fırçalayıp yatmak istiyorumm.

Ben kebabı köfteli yaptım ama çok pratik bir yemekmiş gb gelmedi bana. Patlıcanları soy, doğra, ısla, kızart. Köfte yap sar... Ama kp hiç ağır mağır dinlemedi, bayıldı.tavuğa gelinceee, tavukları ganitürle soteleyip milföyün içine koyup minik bohçalar da yapabilirsinbaşkaaaa, geçen yine demiştim susamlı tavuk yapabilirsin, tavuk şiş yapabilirsin,

bizde 45 dk önce uyandık.eşşek sıpaları!

Birdee Sebzeleri ( havuç patates kabak) soyacakla soyup soteliyorum julyen doğranmış tavukları da karıştırıyorum o da hem görsel hem tadı da güzel.

Son düzenleme:
slm anne arkadaslarım günaydınlar herkese
gününüz güzel geçsin bıdıklar fazla yormasın bugun
dua eden herkese tesekkur ederım canım arkadaslarım ınanın sankı bırı bogazımı sıkıyodu
nefes almamı engellıyodu sankı neyseki geçti şükür
gecmişi cok okuyamadım ama pembiş sordugunu gordun sagol pembiş ve diğerleri sizler
seviyorum annelik maceramda yanımdasınız hepinizi tek tek öpüyorum kucaklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…