Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bende yaşasın ramazan

evet hemde çok güzel.helede doğumdan sonra

busmai yi alkışlıyoruz
Niye kız beni kötü gelin mi zannettin :)
Ben çok içime atarım son tahlilde bi patlarım fena olur, fena olur derken en fazla ilişkimi keserim :)
Yoksa benim gibisini ne kocam bulurdu ne de ailesi

Burda atıp tuttuğuma bakmayın yani, içimi döküyorum :)

Beni anneme götürüüün
:)
Annemdeyim şimdi

ben burda olunca kimse olmuyor

Bir görünüyorsun sonra uzunca bir süre yoksun.
Yine gezence günlerime döndüm iftardan sonrada görümcem ve eşiyle çay içmeye gittik biryerlere. Çok keyifliydi. Kendini eve kapatcak kız değîlim ben onu anladım. Ne olcek benim bu gezenti ruhum?

Sen gezeceksin, şuraya buraya gittim diye yazacaksın biz de seni takip edeceğiz.

Günaydınlar herkeseeeeeeeeeee. Güzel bir pazar diliyorum :) tatil olduğundan beri tarihleri bile bilmez oldum onu farkettim :)))

Günler, tarihler birbirine girdi.Tatilin bu yönüne bayılıyorum.

Neyneyse kaç gündür soracağım unutuyorum.Senin oğlunda da kk ve böyle bir topik var mıydı?Ne saçma şeyler aklıma geliyor ya...

İstemem yan cebime diyorsun :)
Günaydınlar herkeseeeeeeeeeee. Güzel bir pazar diliyorum :) tatil olduğundan beri tarihleri bile bilmez oldum onu farkettim :)))
Aynısından bizde de mevcut. Hatta hususi olarak iş yapmamı bekliyor
Oruç yaradı desene:))
Bir de hergüne kaç çeşit yemek yapıyorsun yaw, çok ayakta kalıyorsndur.
Plan değişti anneme gidiyorum :) belki gece de kalırım
Süpper diyorum. Kerem hamak keyfi de yapar

Hayırlısı canım, hakkında hayırlı olan gönlünün istediği, gönlünün istediği de hakkında hayırlı olan olsun.
Eşini de bir telaş aldı sanırım.

akşama da misafir var, sanki çok keyfim varmış gibi
yavrum ayşemin de doğumgünü arada kaynadı gitti

Kaynamasın, belki de bir evhamdan öte olmayan bir şey için..

İyi eğlencelerrrrrrr. Ben de annemi istiyom yaaaaaa

Sarımsak yok muuuuu?? Sarımsak <3 <3 :))
Sarımsak eklemedim. Ya sarımsağı herkes sevmeyebilliyor.

Son düzenleme:
Neyneyse kaç gündür soracağım unutuyorum.Senin oğlunda da kk ve böyle bir topik var mıydı?Ne saçma şeyler aklıma geliyor ya...

İlginç bir soru:))
Oğlumda bu tarz sitelerden haberdar değildim. İnternette başka işlerim oluyordu.
Oğlumda aldığım kiloları vermek istiyordum ve öyle kk'daki diyet gruplarını gördüm ve kk maceram başladı :))
Sonra baktım da 2008 doğumlu bebik anneleri varmış. Özelde ayına kadar ayrılmış başlık sanırım yoktu. Bir de bu kadar aktif değildi.

Hayır canım o değil bunun diğer adı taflan
Likapaya bayılırım sadece yaylalarda oluyor sen nerden biliyosun :)
Bu arada misafirini atlatman çok güzel darısı başımıza
Evlendikten sonra 1 yıl yurtdışında yaşadım. Orada bu tarz "berry" ler çok bulunuyordu. Blueberry, blackberry vs :))
Karayemiş de denk gelmiştir muhtemelen, türkçesini bilmiyor olabilirim.
Likapaya ben de bayılmıştım
Atlatırsınız ya, şimdi ben Pazartesi telaşına düştüm bile:)

Bizimkiler 5 yaşına geldiğinde yazışıyor olsak...Doğru o zamanlar internet kullanıcısı da bu kadar değildi.Ne bileyim nereden aklıma geldiyse işte.

Son düzenleme:

Bizimkiler 5 yaşına geldiğinde yazışıyor olsak...Doğru o zamanlar internet kullanıcısı da bu kadar değildin.Ne bileyim nereden aklıma geldiyse işte.

Yani iPad, akıllı telefonlar, tabletler şimdi internet kullanıcısı daha fazla.
4 yıl sonra bizler

Neresi? Doğrudur..
Cumartesi keremin doğumgunu ,arkadaşlarımı çağırsam mı iftara yoksa ailelerle mi yoksa ana baba oğul mu kutlasak bilemedim
Pofff

Son düzenleme:
instant maya kulananlar .nasıl mayalıyorlar yazabilirlermi?

daha önce bi kez kullandım.hamur pek kabatmamıştı.

Ellerine sağlık canım, daha ne olsun kıymet bilsinler....
Cici ama kızzzz valla :))

Ben de sadece temizlik bulaşık ve sofra kurup kaldırmadan sorumlu olurum :))

Kv kp ve kocan. Yani tüm k lar hahaha

Olurrrrrr hem de güzel olur :))
Onlarda şanslı bende şanslıyım galiba. Ne zaman bu kadar olumlu düşünsem başımıza bi iş gelir ya hayırlısı

Bu akşam mantarlı et sote ve bulgur pilavı yapmayı düşünüyorum
46:
Çok çoookkk düşük bir ihtimal bence hamile olman. Ama bencede bugün gidip birkaç test yap yarına kadar içini rahatlatır belki. Yarında sağlık ocağına git bencede. Kendi kendini yiyeceğine sonuçla yüzleş. Ben olmadığına eminim ya neyse. Doğumdan sonra baya bir süre düzensiz devam ediyor adet. Ben bu seninkilerden kat kat düzensizini yaşadım ama telaş yapmadım. Sen sanırım ayşeciği de kanamayla farkettiğin için panik oldun ama gerek yok bence. Ha birde hadi hamilesin diyelim, rabbimin lütfü... Ayşecik için yazdıklarını hatırla rabbimin bir hediyesi daha:)
Ne güzel.Benim annem burada olsa ben kesin sık sık giderdim.biz ancak park, avm, cafe vb geziyoruz.
Ben sana çok üzülüyom yaaa sen zaten tatilde değil misin annenleri ziyarete gitsenize:)
Oruç mu yaradıııı, arya mı yaradıııı orası meçhul ama sonuç mikemmel:))
Neresi? Doğrudur..
Cumartesi keremin doğumgunu ,arkadaşlarımı çağırsam mı iftara yoksa ailelerle mi yoksa ana baba oğul mu kutlasak bilemedim
Pofff
Ailelerleeee:) onlar da sizin kadar canından kanından bence. Onlarda bu güzel günü görüp heyecanı paylaşsınlar. Biricik torunları nede olsa)

Soğuk çorbam hazır, yaprak sarmam pişti, islim kebabı yaptım (ilk kez)fırına verilecek. Yemeklerim hazıııırr!
Kız da uyudu bende az daha kestireyim bari.

Soğuk çorbam hazır, yaprak sarmam pişti, islim kebabı yaptım (ilk kez)fırına verilecek. Yemeklerim hazıııırr!
Kız da uyudu bende az daha kestireyim bari.

Oh ellerine sağlık canım sen de dinlen biraz :)
Ailelerle diyorsun yani.. Düşüneceğim ..

aslında eşim korunuyor. bu zamana kadar hep böyle oldu.
ama ya bi kaza olduysa? valla çıldırmamak elde değil.. bu şüphe yer insanı..

Benden hemen sonra yazmisin gece ama tekrar giremedigim icin simdi goruyorum cnm o panik yer bitirir insani biliyorun bnde yasiyorum surekli ama evde testim heo stoklu benim hic dusunmuyorum artik hmn yapiyorum test sense stres olucagina bir an once al ve yap bizleri de haberdar et merak ettim simdi...
Bu arada herkese selamlar dun gece o kadar gec yatinca sahura kalkamadik kvlerde kalkamamis kimse kimseyi uyandirmayinca da oylece kaldik iftari gozluyoruz cok sukur dunden yemegim var artik yanina bisiler eklerim ins

12 mi?!?!? Ailelerden birinin çocuğu erken yatıp kalkan cinsten; ona güveniyorum

Hava mı atıyon kız?!?! :)

Bir görünüyorsun sonra uzunca bir süre yoksun.

Sen gezeceksin, şuraya buraya gittim diye yazacaksın biz de seni takip edeceğiz.

Günler, tarihler birbirine girdi.Tatilin bu yönüne bayılıyorum.

Karakız yorumuna katılıyorum :) ce-e ci karakız :)))

Kız çok ilginç şeyler geliyo aklına :))

Sarımsak sevilmez miiiiiiiii ?!?! :))

Neresi? Doğrudur..
Pofff

Ben eğer aileler burda olsaydı arkadaşları da onları da çağırırdım :)

instant maya kulananlar .nasıl mayalıyorlar yazabilirlermi?

daha önce bi kez kullandım.hamur pek kabatmamıştı.

Valla ben üstüne şekeri serpip ılık sütü ekleyerek yapıyorum yaş maya gibi. Bi kere içine kattım unun hiçbişi yapmadım; kabarmadı hamurun istediğim gibi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…