Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Pembişim sorcam sorcam unutuyorum sizin yatak odasında hayal edemiyorum ben hamağı? Nasıl kurdun? Nerden aklına geldi hamak? Hep. Merak ediyordumda, çok ilginç gelmişti.

Bu arada ben şu patates püresini bir türlü yapamıyorum yaa. Tadını hiç beğenmiyorum yani. Varmı ölçün senin?

Ölçüm yok canım ya göz kararı. Ama ben en son tüm malzemeleri ocakta pişirerek yapıyorum. Hani bazısı karıştırıp bırakıyor ya öyle yapmıyorum.

Gunaydin canlarim 5 gb yattik annemler gelince uyumadan sahur ettik sonrada 8 gb kalktik annemler cenaze evine gitti biz son dakika gidicez mecbur yasir ortaligi ayaga kaldirir nfkdan hala ses yok sanirsam

Canım kolay gelsin. Nfkcım sağlık ocağına gitse bile tahliller öğleden sonra çıkar yani hep beraber beklemedeyiz :))

Aramaya sınırsız mp3 yaz:)annen mi yapacak künefeyi?

Tamam yazıcam. Mp3 indir yazınca bir sürü bişi çıktı...

Yok kız annem teee izmirde. Ama kendisi sonuçta bana öğrettiği için iftar misafirine yapılır mı, zaman ayarlaması nasıl olmalıdır gibi soruları kendisine sormalı :)))

melisadan ve ayşecikten böyle bi foto bekliyoruz

melisa yürümüş nice güzel adımlara diyelim:)

çok teşekkür ederiz teyzesi

İyi ki doğmuş melisa, annesine en güzel hediye Allahtan
Yürümesi de hayırlı olsun. Daha nice güzel adımlarını görün inşallah

teşekkür ederim neyneyse allah razı olsun

canım çok güzel anlatmışsın
iyiki doğuş ayşecik
bu fotoların aynısından bizdede var

teşekkür ederiz

Bu çocukların damak tadı çok farklı yaa. Benimki de öyle şeyler seviyor ki bazen hayretler içinde kalıyorum. Bizimki mamayı 3-4 günde bitirdi desem
Bu arada melisanın doğum günü kutlu olsun canım...

teşekkür ederim aryacım
ayy evet ya damak tadı sürekli değişiyor sanki

nfk cım ayşeciğin doğum günü kutlu olsun nice gzl yaşlara iyiki doğmuş
şekerportakalım melisa nında doğum günü kutlu olsun

teşekkür ederim canım çok sağol

canım çok teşekkrü ederim
mam sandalyesi maceranı bekliyoruz

aslında eşim korunuyor. bu zamana kadar hep böyle oldu.
ama ya bi kaza olduysa? valla çıldırmamak elde değil.. bu şüphe yer insanı..

anaaa kız dur panik yapma diycem ama insanın elinde değil bilirim bazen bizde yaşıyoruz
hayırlısı olsun diyelim sen kan testi yaptırda için rahatlasın bari

Gunaydin canlarim 5 gb yattik annemler gelince uyumadan sahur ettik sonrada 8 gb kalktik annemler cenaze evine gitti biz son dakika gidicez mecbur yasir ortaligi ayaga kaldirir nfkdan hala ses yok sanirsam

canım başınız sağolsun:26:

Pembişim sorcam sorcam unutuyorum sizin yatak odasında hayal edemiyorum ben hamağı? Nasıl kurdun? Nerden aklına geldi hamak? Hep. Merak ediyordumda, çok ilginç gelmişti.

Canikom hamak yatak odasında değil efenin odasında :) oğlum hiç uyumuyordu. Anca kucakta gezerek yada kucakta sallayarak uyuyordu bazen. Mahvolmuştum çünkü malum ağırlaştıkça ağırlaşıyor velet. Deneyimli bir anne arkadaşımın oğluşu da benimkinin modelindeydi ve o bana önerdi hamak denememi. Sağolsun alıp gönderdi hatta. Hiç unutmuyorum ilk denemede yarım saat uyuduğunda ne çok sevindiğimi :))

HAMAK MALAT, BEBEK OCUK HAMAKLARI, ANTALI BEBEK HAMAK 83

Böyle hamağımız.

herkese günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah

bugün topik nfk nın haberini bekliyor olacak kız nerelerdesin:18:

bizde sözde kızıma pasta aldık ama dolapta duruyor hala
cumartesi annemlere iftara gittik ifftardan sonra pastayı kesecektik melisa ikinci uykusunu alamadığı için çok huysuzlandı iftardan sonra apar topar kalktık eve gittik pazar günü de kayınvalidemlerde keseriz dedik bu seferde kargaşaya geldi banyo falan derken kaldı çocuğumun pastası artık bugünde erken eve gidince iftardan önce yapacağım yoksa pasta çöp olacak

Pastalar çöp olmasınnnnnnnnnnn :)

Tüh uyuyakaldınız demek:/
Çabuk geçer inşallah bugün.
Ya el oyalıyor biliyorum. Patlıcanları kızartmak yerine yağlayıp fırınlamayı düşünüyorum. Kızartma sevmiyorum.
Görsel olarak hoş bir yemek
Tavuk şiş deneyeceğim inşallah. Susamlıdan emin değilim:)

Birdee Sebzeleri ( havuç patates kabak) soyacakla soyup soteliyorum julyen doğranmış tavukları da karıştırıyorum o da hem görsel hem tadı da güzel.
Bak bu da görsel olarak hoş olur. Sonraki davete inşallah:)
Mesela tavuğun çok kuruması.
Önceki senelerde millete çok kuru tavuk yedirdim

Aman bir daha uğramasın o ruh hâli.

Nfkcım bunu okuduğunda bilki bugün hep aklımdaydın ve hep duamdayın. Herşey güzel olacak eminim ben. Kendini üzme boş yere. Yarın ilk iş buraya bile yazmadan git kan ver sağlık ocağında
Nfk benim de aklımda:/
Nfk benim de aklımda
İnşallah gönlüne göre olur
Ben kendi adıma hamile olduğumu öğrensem sevinirim
:)
Nfkcım benim de aklım sende merakta bırakma bizi
bugün topik nfk nın haberini bekliyor olacak kız nerelerdesin:18:
ramazan7 den günaydın..

hepiniz de merakta kaldınız, hakkınızı helal edin..
sabah erkenden kalktım, tahmin ettiğiniz üzere sağlık ocağına gittim, az evvel geldim.
ayşeciğin aşıları yapıldı çok ağladı.. sandoz ateş yapabilir, takip et dedi hemşire.
iyi biri ama çok suratsızdı yaa.. bi tebessüm etmiyor, nasıl bi hayatı var, merak ediyorum

neyse ben de kan tahlili için numune verdim, yarın öğleden sonra çıkacak.
nefesimi tuttum bekliyorum..

dün misafirler geldi gitti, mübarekler kuş kadar yediler.. herşeyler arttı. kv ye vericem bugün birazını.
kızartma yaparken elime yağ sıçradı, dün akşam epey kötüydü, ama bugün acımıyor..
canımın darlığından geceyarısına kadar mutfakla uğraştım.
temizledim de temizledim..
en son baktım mutfağın yerini siliyorum, nfk dedim abartma, hadi git yat..

eşim ikindiye gitmişti. geldiğinde ayşecikle bizi hazır ve nazır buldu, bu ne hal, bi yere mi gidiyoruz dedi.
hayır dedim, ayşeciğin pastasını kesicez, kaynamasın yaşgünü..
eşim de şaşırdı, ayşecik seni canlandırmış diyo..
böylelikle ayşeciğin pastasını kestik, fotoğraf çektik.

Hadi hayırlısı canım yarını beklicez demekki...
Ayşecik de rahat atlatır inş yaa elin için de üzüldüm
Pasta fotosu yok muuu fotoo

var, olmaz olur mu?
ama özel bi pasta değil.. ben seviyorum diye bol çikolatalı ve frambuazlı..

özel bir pastamı olması gerekiyor sevdikleriyle lsun yeter

ayy bende sade kuru kur pasta yanına hiç birşey yapmadım foto çekincez diye neyse ilk acemilik

7 üye 5 ziyaretçi vay be bügün pazartesi ve kalabalık hafta sonuda bekleriz beyler bayanlar

haklısın, hiç makul olamıyorum..
düşüncesi bile başıma ağrılar sokuyor..
önce ayşeciği düşünüyorum, ilgiye alakaya en muhtaç olduğu zamanda bunu paylaşmak ve ikinci plana atılmak..
sonra gelecek bebeği, kendimi, eşimi..

ama hayırlısı diyorum bundan gayrı.. düşündüm, istemiyorum, ya öyleyse diye lafa başlıyorum da
ya bu Allahın gücüne giderse, hayırsız illetli bi durum olursa, ne bileyim, bebeğin sağlığı falan.. herşey geliyor insanın aklına..
hayırlısı diyeceğim, Allaha tevekkül edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…