delüüü
hediye kuş yemi getircem, olur mu?
aynını ben de düşündüm..
baştan haksızlığa bak sen.. ayşeciğe hamile kalayım istiyordum, haberini aldım mutluluktan deliye döndüm..
şimdi ya hamileysem diye dünyam kararıyor. bi de kesin öğrensem.. peki o bebeğin suçu ne? ayşecikten ne farkı var
Yeşil bi amblemi var canım mp3 yazan. Benimde kafa gitti bi an anneme sorcam deyinceee:) belki bugün bir kere daha denerim püre olayını.Ölçüm yok canım ya göz kararı. Ama ben en son tüm malzemeleri ocakta pişirerek yapıyorum. Hani bazısı karıştırıp bırakıyor ya öyle yapmıyorum.
Canım kolay gelsin. Nfkcım sağlık ocağına gitse bile tahliller öğleden sonra çıkar yani hep beraber beklemedeyiz :))
Tamam yazıcam. Mp3 indir yazınca bir sürü bişi çıktı...
Yok kız annem teee izmirde. Ama kendisi sonuçta bana öğrettiği için iftar misafirine yapılır mı, zaman ayarlaması nasıl olmalıdır gibi soruları kendisine sormalı :)))
Hımmmm anladım şimdi. Beşik mantığı.Canikom hamak yatak odasında değil efenin odasında :) oğlum hiç uyumuyordu. Anca kucakta gezerek yada kucakta sallayarak uyuyordu bazen. Mahvolmuştum çünkü malum ağırlaştıkça ağırlaşıyor velet. Deneyimli bir anne arkadaşımın oğluşu da benimkinin modelindeydi ve o bana önerdi hamak denememi. Sağolsun alıp gönderdi hatta. Hiç unutmuyorum ilk denemede yarım saat uyuduğunda ne çok sevindiğimi :))
HAMAK MALAT, BEBEK OCUK HAMAKLARI, ANTALI BEBEK HAMAK 83
Böyle hamağımız.
ramazan7 den günaydın..
hepiniz de merakta kaldınız, hakkınızı helal edin..
sabah erkenden kalktım, tahmin ettiğiniz üzere sağlık ocağına gittim, az evvel geldim.
ayşeciğin aşıları yapıldı çok ağladı.. sandoz ateş yapabilir, takip et dedi hemşire.
iyi biri ama çok suratsızdı yaa.. bi tebessüm etmiyor, nasıl bi hayatı var, merak ediyorum
neyse ben de kan tahlili için numune verdim, yarın öğleden sonra çıkacak.
nefesimi tuttum bekliyorum..
dün misafirler geldi gitti, mübarekler kuş kadar yediler.. herşeyler arttı. kv ye vericem bugün birazını.
kızartma yaparken elime yağ sıçradı, dün akşam epey kötüydü, ama bugün acımıyor..
canımın darlığından geceyarısına kadar mutfakla uğraştım.
temizledim de temizledim..
en son baktım mutfağın yerini siliyorum, nfk dedim abartma, hadi git yat..
eşim ikindiye gitmişti. geldiğinde ayşecikle bizi hazır ve nazır buldu, bu ne hal, bi yere mi gidiyoruz dedi.
hayır dedim, ayşeciğin pastasını kesicez, kaynamasın yaşgünü..
eşim de şaşırdı, ayşecik seni canlandırmış diyo..
böylelikle ayşeciğin pastasını kestik, fotoğraf çektik.
Bence de patlıcanın her türlüsü uğraş istiyor.Ben de diyecektim pratik bir yemek değil diye de bişi demiyim dedim :) ama patlıcan yemeği yapmadığın sürece(tencerede normal sulu yemek) patlıcanın her tür yemeği uğraş istiyor :/
Ben soya soslu tavuk ekliyorum bu dediklerine işte
Herkeslere günaydınnnnnn :) apaydın bir gün olsun inşallah. Herkes kendine göre güzel haberler alsın
+1000Altıma yapıcam ama paşa bana hamak sallatıyor. İnsani ihtiyaçların bile lüks olduğu birşey annelik :)))
Kaçtan beri uyanığım ben :)Neyneyse uyannnnn misafirler geliyoooooo :)
:)Akşama çorba hariç hiçbişi yok. Panikkkkkkkkkk!!! Napıcaz :)???
Muhallebili kadayıf forever:))Perşembe günü gelecek olan misafirlerime tatlı olarak baklava almaktan vazgeçtim. Muhallebili kadayıf mı yapayım künefe mi???
Neyi aldın?Kıza şunu aldım
akakce.com Mobil
Öyle güzel içiyorki, hüpletiyor valla:) aptamil ve bebelac ın bebe sütlerini böyle iştahlı içmemişti normal pastorize sütü koyuyorum soğuk soğuk. İçe içe geziyor:)) almayı düşünen varsa şiddetle tavsiye ederim.
Uzun bir gün desene. Hayırlısıyla atlatın inşallah.Gunaydin canlarim 5 gb yattik annemler gelince uyumadan sahur ettik sonrada 8 gb kalktik annemler cenaze evine gitti biz son dakika gidicez mecbur yasir ortaligi ayaga kaldirir nfkdan hala ses yok sanirsam
Yazık yaw:) kesin pastayı anısı olsun.herkese günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah
bugün topik nfk nın haberini bekliyor olacak kız nerelerdesin:18:
bizde sözde kızıma pasta aldık ama dolapta duruyor hala
cumartesi annemlere iftara gittik ifftardan sonra pastayı kesecektik melisa ikinci uykusunu alamadığı için çok huysuzlandı iftardan sonra apar topar kalktık eve gittik pazar günü de kayınvalidemlerde keseriz dedik bu seferde kargaşaya geldi banyo falan derken kaldı çocuğumun pastası artık bugünde erken eve gidince iftardan önce yapacağım yoksa pasta çöp olacak
aynen yaa bende üzülürüm bu evladımın ne suçu var diye
eşin ikinci çocuğu istemiyormu normalde yada o da erken olduğu için mi düşüncelere daldı:44:
bizimki ikinci çocuğu istiyor sonra ben bu ay geciktim galiba diyince anaaa kız çok mu erken oldu ki millet ne aceleniz vardıki demesinder
Hayvan sevgisini bize babam aşıladı , annecim de sağolsun ses çıkarmadı.. Civciv tavşan kuş balık hep besledik.. Hayvan beslemek hem çocuğa sorumluluk kazandırıyor hem merhameti öğretiyor, bambaşka birşey.Hahhahha kesin onun kalabalığıdır. Reyting yaptık kızzzzzz :) sen de iyiki varsın kuşummmm
Evde her türlü hayvan ve böcek beslenmesine karşıyımmmmm :))) oğlum hayvan isteyince vereceğim cevap şimdiden hazır : kendi evin olunca beslersin!! Hahhaha belki de küçükken bu laflar soğutmuştur beni de :))
işte tecrübe konuşuyor :)canım benim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.. senin yazıyı okuyunca ilk ogrendigim an geldi aklıma ama gecen esimle konuşuyorduk ilk ogrendigimde aglamistim ama simdi nekadar cok seviyoruz.. zorluklari olacak elbet ama Allah yardim ediyor inan.. korunuyormussunuz buyuk ihtimal hamile degilsindir icini ferah tut olsa bile beni düşün
:))))7 üye 5 ziyaretçi vay be bügün pazartesi ve kalabalıkhafta sonuda bekleriz beyler bayanlar
Nfk Allah hayırlısını versin
Eğer ki hamileysen
Ayşecik için üzülme çünkü bebek doğarsa 2 yaşında olacak anneden ilgi bekleyen bi yaşta olmayacak
Biz plan yaparız ama Allah planlayanların en hayırlısıdır
Nitekim benim fikrim sen
Hamile olmazsın korunuyordun sonuçta, rahat ol
Hayvan sevgisini bize babam aşıladı , annecim de sağolsun ses çıkarmadı.. Civciv tavşan kuş balık hep besledik.. Hayvan beslemek hem çocuğa sorumluluk kazandırıyor hem merhameti öğretiyor, bambaşka birşey.
Eşim hiç hazzetmez evde hayvan olmasından ama kerem ısrar ederse belki karşı koyamaz; ben tabi ki destekleyeceğim oğlumu:)
Dün kaplumbağa buldu babamEki Görüntüle 755407
işte tecrübe konuşuyor :)
:))))
Bence de patlıcanın her türlüsü uğraş istiyor.
Ya köfte patates geçen yaptım başka ne yapabilirim ana yemek, aryam yazınca olabilir gibi geldi bakalım bugün göreceğiz :)
+1000
Kaçtan beri uyanığım ben :)
Oğlanın odasını düzelttim. Kızın dolabını..
Hanım uyursa mutfağı düzelticem. Sonra bir markete uğramamız lazım.
:)
Misafir gelse de gelmese de hepimizde aynı telaş:))
Muhallebili kadayıf forever:))
Kadayıfı çok kavurup dolaba koydum. Altına ondan döşedim. Üstüne tavada biraz ısıtın öyle koyacağım. İnşallah aynı gün yapılmış çıtırkıkta olur.
Neyi aldın?
Link bende düzgün çalışmadı.
Uzun bir gün desene. Hayırlısıyla atlatın inşallah.
Yasir uslu durur inşallah.
Yazık yaw:) kesin pastayı anısı olsun.
kardeşim olsan bu kadar benzemeyiz
Aventin pipetli bardağı. Nete yazınca çıkıyor. Sabah 150 cc içti, az önce 50 cc içti(süt). Yemek yedireceğim diye az verdim. Birde bunları hevesle içti. Aryayı biliyorsunuz iştahsız bir çocuk. Bendeki mutluluğu görmeniz lazım.
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)
nfk, aryamm38+, seker_portakali+, busmai+, KaRaKiZ3834+, ELİFNAZ+, neyneyse, PembeHipopotam+
cumartesi eşimin arkadaşı ve hanımıyla çamlıcada iftara gittik.nfk, mama sandalyesi olayı ne canim merak ettim
Peygamber efendimiz Sav çok severmiş hayvanları ecoş petşopdan çıkmıyor babasıyla kanka oldular adamla
adam diyor büyüyünce bu yanımızdan ayrılmaz
deme öyle gaddar anneeeeeeeeee !!! sevmek önce hayvanlardan başlar :)
Bence de patlıcanın her türlüsü uğraş istiyor.
Ya köfte patates geçen yaptım başka ne yapabilirim ana yemek, aryam yazınca olabilir gibi geldi bakalım bugün göreceğiz :)
+1000
Kaçtan beri uyanığım ben :)
Oğlanın odasını düzelttim. Kızın dolabını..
Hanım uyursa mutfağı düzelticem. Sonra bir markete uğramamız lazım.
:)
Misafir gelse de gelmese de hepimizde aynı telaş:))
Muhallebili kadayıf forever:))
Kadayıfı çok kavurup dolaba koydum. Altına ondan döşedim. Üstüne tavada biraz ısıtın öyle koyacağım. İnşallah aynı gün yapılmış çıtırkıkta olur.
Neyi aldın?
Link bende düzgün çalışmadı.
Uzun bir gün desene. Hayırlısıyla atlatın inşallah.
Yasir uslu durur inşallah.
Yazık yaw:) kesin pastayı anısı olsun.
normalde ben ikinci çocuk lafını ettiğimde bir çocuk yeter diyordu.
ama bu yaşadıklarımızdan sonra daha başka bakıyor. zamanlamasına takılıyor.
iki kardeş arası en ideal kaç sene olmalı falan diye soruyordu dün.
bi de olabilecekleri gözünde canlandırınca biraz korkuyor tabi..
şöyle dedi
sen zaten bütün gün ayşeciklesin, zamanını alıyor, evi yemeği zor çeviriyorsun. kendine ait zamanın neredeyse hiç yok.
şimdi ikinci de olursa, nasıl olacak.. önce ayşecikten gidecek, sonra yeni bebekten, sonra senden, sonra da benden..
amaaan, tamam artık. bu konuyu kapatalım. en azından yarına kadar.. valla konuşmakla bi yere varılamıyor.
bakalım ne olacak artık..
Nfk Allah hayırlısını versin
Eğer ki hamileysen
Ayşecik için üzülme çünkü bebek doğarsa 2 yaşında olacak anneden ilgi bekleyen bi yaşta olmayacak
Biz plan yaparız ama Allah planlayanların en hayırlısıdır
Nitekim benim fikrim sen
Hamile olmazsın korunuyordun sonuçta, rahat ol
Hayvan sevgisini bize babam aşıladı , annecim de sağolsun ses çıkarmadı.. Civciv tavşan kuş balık hep besledik.. Hayvan beslemek hem çocuğa sorumluluk kazandırıyor hem merhameti öğretiyor, bambaşka birşey.
Eşim hiç hazzetmez evde hayvan olmasından ama kerem ısrar ederse belki karşı koyamaz; ben tabi ki destekleyeceğim oğlumu:)
Dün kaplumbağa buldu babamEki Görüntüle 755407
işte tecrübe konuşuyor :)
:))))
cumartesi eşimin arkadaşı ve hanımıyla çamlıcada iftara gittik.
3 katlı büyük bi yer.
masaya oturduk, ayşecik için mama sandalyesi istedik. görevli baktı baktı bulamadı.
bu katta 3 tane var, hepsi dolu dedi.
e biz kaldık mı açıkta
eşim başka birine sordu, o da servis telaşından bakamadı.
dedimki, babası olarak iş sana düşüyor hadi git bul.
eşim gitti yarım saat oldu, ezan okunacak gelmedi.
arkadaşı diyorki, bulamadı heralde.
ben de bulamazsa neler olacağını biliyor. yoksa bile üretir benim kocam dedim
güldüler..
neyse ezana 1-2 dk var, eşim mama sandalyesiyle kapıda göründü.
hah dedim, baba dediğin böyle olur.
nerden bulduğunu sordum. diğer iki katı da gezmiş, olanlar doluymuş.
en az 5 görevliyle sormuş, birkaç tanesiyle birlikte aramış.
olmamış mutfağa girmiş ordakilere sormuş.
çalışanların dinlenme yerine girmiş.
en son depoya inmiş.
ve sonuç pozitif
sağol canım benim, sizin de başınız sağolsun.Bende burdayim ben dee...
Cenaze ikindiye saniyoduk oglenmis yasiri uyutup hazirlanmak lazim taa kemerburgazda yolumuz uzun seni merak ettim de girdim hadi hayirli haberler ins dedigun gibi yarin sonucu alana kdr daha dafazla dusunme konusma
aynenbaşına neler geleceğini bilen babanın mutlu zaferi
benim minik kuşum yatakdan inmiş eline bir top almış anneeeeeeeee adiii anne adiiiisonra mausu topu telefonu doldurdu kucağına geziyor
Allah dan mama meme diyerek uyanmadı çıldırcam günde 4 öğün yemek + 3kez 150 ml mama :26::26::26:
ya bende ecoşun suluğu yok ne önerirsiniz
benim minik kuşum yatakdan inmiş eline bir top almış anneeeeeeeee adiii anne adiiiisonra mausu topu telefonu doldurdu kucağına geziyor
Allah dan mama meme diyerek uyanmadı çıldırcam günde 4 öğün yemek + 3kez 150 ml mama :26::26::26:
ya bende ecoşun suluğu yok ne önerirsiniz
Bende burdayim ben dee...
Cenaze ikindiye saniyoduk oglenmis yasiri uyutup hazirlanmak lazim taa kemerburgazda yolumuz uzun seni merak ettim de girdim hadi hayirli haberler ins dedigun gibi yarin sonucu alana kdr daha dafazla dusunme konusma
Karakız MAŞALLAH ecoşun iştahına biz daha hiç 150 ml mama içmedik.anca 100 ml içmeye başladı.
bende benim oğlumu iştahlı sanıyordum.
sağol canım benim, sizin de başınız sağolsun.
mübarek günde vefat etmiş, mekanı cennet olsun..
aynen
yerim onun anne adiii diyen dilleriniii
kız ne çıldırıyorsun?
millet bebeği yemiyor diye deliriyor, senseee?
wee nin damlatmaz bardağı var bizde. ama başlığını emmiyor ısırıyor.
yanımda taşıyorum sürekli. içeceği zaman açıyorum ağzını bardak gibi içiyoor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?