Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

aynen yaa bende üzülürüm bu evladımın ne suçu var diye
eşin ikinci çocuğu istemiyormu normalde yada o da erken olduğu için mi düşüncelere daldı:44:

bizimki ikinci çocuğu istiyor sonra ben bu ay geciktim galiba diyince anaaa kız çok mu erken oldu ki millet ne aceleniz vardıki demesin der

Yeşil bi amblemi var canım mp3 yazan. Benimde kafa gitti bi an anneme sorcam deyinceee:) belki bugün bir kere daha denerim püre olayını.
Hımmmm anladım şimdi. Beşik mantığı.

Nfk bu gazla bayram temizliğini aradan çıkarır

Bence de patlıcanın her türlüsü uğraş istiyor.
Ya köfte patates geçen yaptım başka ne yapabilirim ana yemek, aryam yazınca olabilir gibi geldi bakalım bugün göreceğiz :)

Altıma yapıcam ama paşa bana hamak sallatıyor. İnsani ihtiyaçların bile lüks olduğu birşey annelik :)))
+1000
Neyneyse uyannnnn misafirler geliyoooooo :)
Kaçtan beri uyanığım ben :)
Oğlanın odasını düzelttim. Kızın dolabını..
Hanım uyursa mutfağı düzelticem. Sonra bir markete uğramamız lazım.
Akşama çorba hariç hiçbişi yok. Panikkkkkkkkkk!!! Napıcaz :)???
:)
Misafir gelse de gelmese de hepimizde aynı telaş:))
Perşembe günü gelecek olan misafirlerime tatlı olarak baklava almaktan vazgeçtim. Muhallebili kadayıf mı yapayım künefe mi???
Muhallebili kadayıf forever:))
Kadayıfı çok kavurup dolaba koydum. Altına ondan döşedim. Üstüne tavada biraz ısıtın öyle koyacağım. İnşallah aynı gün yapılmış çıtırkıkta olur.
Neyi aldın?
Link bende düzgün çalışmadı.

Gunaydin canlarim 5 gb yattik annemler gelince uyumadan sahur ettik sonrada 8 gb kalktik annemler cenaze evine gitti biz son dakika gidicez mecbur yasir ortaligi ayaga kaldirir nfkdan hala ses yok sanirsam
Uzun bir gün desene. Hayırlısıyla atlatın inşallah.
Yasir uslu durur inşallah.
Yazık yaw:) kesin pastayı anısı olsun.

normalde ben ikinci çocuk lafını ettiğimde bir çocuk yeter diyordu.
ama bu yaşadıklarımızdan sonra daha başka bakıyor. zamanlamasına takılıyor.
iki kardeş arası en ideal kaç sene olmalı falan diye soruyordu dün.
bi de olabilecekleri gözünde canlandırınca biraz korkuyor tabi..

şöyle dedi
sen zaten bütün gün ayşeciklesin, zamanını alıyor, evi yemeği zor çeviriyorsun. kendine ait zamanın neredeyse hiç yok.
şimdi ikinci de olursa, nasıl olacak.. önce ayşecikten gidecek, sonra yeni bebekten, sonra senden, sonra da benden..

amaaan, tamam artık. bu konuyu kapatalım. en azından yarına kadar.. valla konuşmakla bi yere varılamıyor.
bakalım ne olacak artık..

Nfk Allah hayırlısını versin
Eğer ki hamileysen
Ayşecik için üzülme çünkü bebek doğarsa 2 yaşında olacak anneden ilgi bekleyen bi yaşta olmayacak
Biz plan yaparız ama Allah planlayanların en hayırlısıdır
Nitekim benim fikrim sen
Hamile olmazsın korunuyordun sonuçta, rahat ol
Hayvan sevgisini bize babam aşıladı , annecim de sağolsun ses çıkarmadı.. Civciv tavşan kuş balık hep besledik.. Hayvan beslemek hem çocuğa sorumluluk kazandırıyor hem merhameti öğretiyor, bambaşka birşey.
Eşim hiç hazzetmez evde hayvan olmasından ama kerem ısrar ederse belki karşı koyamaz; ben tabi ki destekleyeceğim oğlumu:)
Dün kaplumbağa buldu babam
işte tecrübe konuşuyor :)
7 üye 5 ziyaretçi vay be bügün pazartesi ve kalabalık hafta sonuda bekleriz beyler bayanlar
:))))

kardeşim olsan bu kadar benzemeyiz

Aventin pipetli bardağı. Nete yazınca çıkıyor. Sabah 150 cc içti, az önce 50 cc içti(süt). Yemek yedireceğim diye az verdim. Birde bunları hevesle içti. Aryayı biliyorsunuz iştahsız bir çocuk. Bendeki mutluluğu görmeniz lazım.

Sağol canım bugün ilk iş alıcam bunu

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)
nfk, aryamm38+, seker_portakali+, busmai+, KaRaKiZ3834+, ELİFNAZ+, neyneyse, PembeHipopotam+

Bende burdayim ben dee...
Cenaze ikindiye saniyoduk oglenmis yasiri uyutup hazirlanmak lazim taa kemerburgazda yolumuz uzun seni merak ettim de girdim hadi hayirli haberler ins dedigun gibi yarin sonucu alana kdr daha dafazla dusunme konusma

nfk, mama sandalyesi olayı ne canim merak ettim
cumartesi eşimin arkadaşı ve hanımıyla çamlıcada iftara gittik.
3 katlı büyük bi yer.
masaya oturduk, ayşecik için mama sandalyesi istedik. görevli baktı baktı bulamadı.
bu katta 3 tane var, hepsi dolu dedi.
e biz kaldık mı açıkta

eşim başka birine sordu, o da servis telaşından bakamadı.
dedimki, babası olarak iş sana düşüyor hadi git bul.
eşim gitti yarım saat oldu, ezan okunacak gelmedi.
arkadaşı diyorki, bulamadı heralde.

ben de bulamazsa neler olacağını biliyor. yoksa bile üretir benim kocam dedim
güldüler..

neyse ezana 1-2 dk var, eşim mama sandalyesiyle kapıda göründü.
hah dedim, baba dediğin böyle olur.
nerden bulduğunu sordum. diğer iki katı da gezmiş, olanlar doluymuş.
en az 5 görevliyle sormuş, birkaç tanesiyle birlikte aramış.
olmamış mutfağa girmiş ordakilere sormuş.
çalışanların dinlenme yerine girmiş.
en son depoya inmiş.
ve sonuç pozitif

biz doğum günümüzü 1 hafta önceden yaptık canımda gerçek günündede ufak bir pasta keselim diye almıştık
inşallah bir mani olmazsa bu akşam keseceğiz

aynen biraz zaman olmalı bencede aralarında hem ayşenin hem senin hem onun için doğru diyor ama işte oluncada ne yapalım allahtan gelene

bende severim hayvanları annem ne kadar istemiyorum desede bizde evde kedi, civciv, ördek, kuş ve tavşan besledik hepsini kocaman yapıp doğal ortamına vermek zorunda kaldık özellikle tavşanımız artık üstümüze atlıyordu ördeğimiz kanatlarını açtığında bize çarpıyordu

kızımada hayvan sevgisini aşılamak isterim ki oda hayvanları çok seviyor şimdiden mesela kedi delisiyiz köpek gördük mü uçuyoruz havalara ama glin görünki evde beslenir mi bencede hayır özellikle kedi köpek bence olmaz yani bakımı zor olduğundan
ama bahçemiz var orda olabilir yani

başına neler geleceğini bilen babanın mutlu zaferi

benim minik kuşum yatakdan inmiş eline bir top almış anneeeeeeeee adiii anne adiiii sonra mausu topu telefonu doldurdu kucağına geziyor

Allah dan mama meme diyerek uyanmadı çıldırcam günde 4 öğün yemek + 3kez 150 ml mama :26::26::26:

ya bende ecoşun suluğu yok ne önerirsiniz

Cenaze ikindiye saniyoduk oglenmis yasiri uyutup hazirlanmak lazim taa kemerburgazda yolumuz uzun seni merak ettim de girdim hadi hayirli haberler ins dedigun gibi yarin sonucu alana kdr daha dafazla dusunme konusma
sağol canım benim, sizin de başınız sağolsun.
mübarek günde vefat etmiş, mekanı cennet olsun..

başına neler geleceğini bilen babanın mutlu zaferi
aynen

yerim onun anne adiii diyen dilleriniii

kız ne çıldırıyorsun?
millet bebeği yemiyor diye deliriyor, senseee?

wee nin damlatmaz bardağı var bizde. ama başlığını emmiyor ısırıyor.
yanımda taşıyorum sürekli. içeceği zaman açıyorum ağzını bardak gibi içiyoor

Karakız MAŞALLAH ecoşun iştahına biz daha hiç 150 ml mama içmedik.anca 100 ml içmeye başladı.

bende benim oğlumu iştahlı sanıyordum.

nfk eşinde ne azim varmış

sende rahat etmişsindir.birde iyi temizlik yapmışsın

bacım ohh mutfak tertemizdir şimdi...

born başınız sağolsun canım.mekanı cennet olsun.gece yazacaktım internet gidip geldi.

Karakız MAŞALLAH ecoşun iştahına biz daha hiç 150 ml mama içmedik.anca 100 ml içmeye başladı.

bende benim oğlumu iştahlı sanıyordum.

inanırmısınız düzgün br İFTAR YAPMADIM benden önce otrup benden önce kalkıyor ve benide oturtuurmuyor KENDİ DOYUNCA

kilo almıyordu işte şimdi 9400 felandı 9900 olmuş belli göbüşü felan çıktı yanakları doldu ama boyu gitmiyıor

""""""""""" bende"bunun ağızlığını takıyorum büyük su şişesine öyle içiyor ama artık olmuyor

kötü görüntü yaratıyor sanki almıyormuş gibi bi biberon almam lazım meyve sularını pipetle içiyor gerçi pipetli bardak mı alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…