ramazan7 den günaydın..
hepiniz de merakta kaldınız, hakkınızı helal edin..
sabah erkenden kalktım, tahmin ettiğiniz üzere sağlık ocağına gittim, az evvel geldim.
ayşeciğin aşıları yapıldı çok ağladı.. sandoz ateş yapabilir, takip et dedi hemşire.
iyi biri ama çok suratsızdı yaa.. bi tebessüm etmiyor, nasıl bi hayatı var, merak ediyorum
neyse ben de kan tahlili için numune verdim, yarın öğleden sonra çıkacak.
nefesimi tuttum bekliyorum..
dün misafirler geldi gitti, mübarekler kuş kadar yediler.. herşeyler arttı. kv ye vericem bugün birazını.
kızartma yaparken elime yağ sıçradı, dün akşam epey kötüydü, ama bugün acımıyor..
canımın darlığından geceyarısına kadar mutfakla uğraştım.
temizledim de temizledim..
en son baktım mutfağın yerini siliyorum, nfk dedim abartma, hadi git yat..
eşim ikindiye gitmişti. geldiğinde ayşecikle bizi hazır ve nazır buldu, bu ne hal, bi yere mi gidiyoruz dedi.
hayır dedim, ayşeciğin pastasını kesicez, kaynamasın yaşgünü..
eşim de şaşırdı, ayşecik seni canlandırmış diyo..
böylelikle ayşeciğin pastasını kestik, fotoğraf çektik.
kız siz de olmasanız ben naparım yaa?!
amaan, ben de yapmadım.ayy bende sade kuru kur pasta yanına hiç birşey yapmadım foto çekincez diye neyse ilk acemilik
nfk hamile mi, onun kalabalığı olabilir bu?7 üye 5 ziyaretçi vay be bügün pazartesi ve kalabalıkhafta sonuda bekleriz beyler bayanlar
bu gün bir mide bulantısı karın ağrısı hayırdır inşallah gece sanırım çok su içtim 1 ltlik 2 şişe içtimyarınada depo oldu
yavrum o kadar su bi anda içilir mi?bu gün bir mide bulantısı karın ağrısı hayırdır inşallah gece sanırım çok su içtim 1 ltlik 2 şişe içtimyarınada depo oldu
saol canım benimmmhadi hayırlısı olsun bakalım yarını bekliycez
aşıları yapılmış ayşeciğin bizim aşımız bitmiş sağlık ocağında ay sonunda gelecekmiş onu bekliycez
ayy insan daralmazmı yaa tabiki allahtan gelen herşeye razıyız ama ayşe daha küçük onun ilgisi ve sütü azalır diye düşüncemiz
(elifnazın önünde saygı ile eğiliyorum)
ohh pastasıda kesilmiş kızımın nice nice güzel yaşlara darısı bizim pastanın kesilmesine
bugünde yemek derdin yok rahatsın yane
asıl sen olmasan biz napardik kız
amaan, ben de yapmadım.
neden? zaten oruçluyuz. bi de hatırası kalsın diye fotoğrafı ön planda tutuyoruz da ondan..
nfk hamile mi, onun kalabalığı olabilir bu?
haklısın, hiç makul olamıyorum..
düşüncesi bile başıma ağrılar sokuyor..
önce ayşeciği düşünüyorum, ilgiye alakaya en muhtaç olduğu zamanda bunu paylaşmak ve ikinci plana atılmak..
sonra gelecek bebeği, kendimi, eşimi..
ama hayırlısı diyorum bundan gayrı.. düşündüm, istemiyorum, ya öyleyse diye lafa başlıyorum da
ya bu Allahın gücüne giderse, hayırsız illetli bi durum olursa, ne bileyim, bebeğin sağlığı falan.. herşey geliyor insanın aklına..
hayırlısı diyeceğim, Allaha tevekkül edeceğim.
valla ben şok oldum ne yazacağımı bilemedim o gün yazdım ama dedim kızın moralinide bozmayayım
çok realistçe atladım kusura bakmacanım oruç madurluna ver :26:
Rabbim neylerse güzel eyler .
dur bakın size kuşlarımızın yumurtasını gösteriyim teyzeleri evde 3 muhabbet kuşum vardı 4 tane yumurtladılar bugunde 1 tane yumurtlayacaklar 5 muhabbet yavru kuşumuz daha olcak toplamda 8 kuş evlere şenlik:111:
Eki Görüntüle 755373
doğuma bekliyorum ama hediyesiz gelmeyin ramazandan sonra çıkcak yavrularım
ramazan7 den günaydın..
hepiniz de merakta kaldınız, hakkınızı helal edin..
sabah erkenden kalktım, tahmin ettiğiniz üzere sağlık ocağına gittim, az evvel geldim.
ayşeciğin aşıları yapıldı çok ağladı.. sandoz ateş yapabilir, takip et dedi hemşire.
iyi biri ama çok suratsızdı yaa.. bi tebessüm etmiyor, nasıl bi hayatı var, merak ediyorum
neyse ben de kan tahlili için numune verdim, yarın öğleden sonra çıkacak.
nefesimi tuttum bekliyorum..
dün misafirler geldi gitti, mübarekler kuş kadar yediler.. herşeyler arttı. kv ye vericem bugün birazını.
kızartma yaparken elime yağ sıçradı, dün akşam epey kötüydü, ama bugün acımıyor..
canımın darlığından geceyarısına kadar mutfakla uğraştım.
temizledim de temizledim..
en son baktım mutfağın yerini siliyorum, nfk dedim abartma, hadi git yat..
eşim ikindiye gitmişti. geldiğinde ayşecikle bizi hazır ve nazır buldu, bu ne hal, bi yere mi gidiyoruz dedi.
hayır dedim, ayşeciğin pastasını kesicez, kaynamasın yaşgünü..
eşim de şaşırdı, ayşecik seni canlandırmış diyo..
böylelikle ayşeciğin pastasını kestik, fotoğraf çektik.
var, olmaz olur mu?
ama özel bi pasta değil.. ben seviyorum diye bol çikolatalı ve frambuazlı..
delüüüdoğuma bekliyorum ama hediyesiz gelmeyin ramazandan sonra çıkcak yavrularım
aynını ben de düşündüm..hamileliğide buna benzetiyorum ben
hamile kalmadan önce ben ayy bu ay olmadı bu ayda tutmadı inşallah bu ay tutar diye günüm geçsin diye bin takla atardım
şimdi ayy hamile kalırmıyım ayy aman şimdi hamile kalmıyım yapıyorum ay günüm geçti diye korkuyorum:18:
delüüü
hediye kuş yemi getircem, olur mu?
aynını ben de düşündüm..
baştan haksızlığa bak sen.. ayşeciğe hamile kalayım istiyordum, haberini aldım mutluluktan deliye döndüm..
şimdi ya hamileysem diye dünyam kararıyor. bi de kesin öğrensem.. peki o bebeğin suçu ne? ayşecikten ne farkı var
haklısın, hiç makul olamıyorum..
düşüncesi bile başıma ağrılar sokuyor..
önce ayşeciği düşünüyorum, ilgiye alakaya en muhtaç olduğu zamanda bunu paylaşmak ve ikinci plana atılmak..
sonra gelecek bebeği, kendimi, eşimi..
ama hayırlısı diyorum bundan gayrı.. düşündüm, istemiyorum, ya öyleyse diye lafa başlıyorum da
ya bu Allahın gücüne giderse, hayırsız illetli bi durum olursa, ne bileyim, bebeğin sağlığı falan.. herşey geliyor insanın aklına..
hayırlısı diyeceğim, Allaha tevekkül edeceğim.
amaan, ben de yapmadım.
neden? zaten oruçluyuz. bi de hatırası kalsın diye fotoğrafı ön planda tutuyoruz da ondan..
nfk hamile mi, onun kalabalığı olabilir bu?
valla ben şok oldum ne yazacağımı bilemedim o gün yazdım ama dedim kızın moralinide bozmayayım
çok realistçe atladım kusura bakmacanım oruç madurluna ver :26:
Rabbim neylerse güzel eyler .
dur bakın size kuşlarımızın yumurtasını gösteriyim teyzeleri evde 3 muhabbet kuşum vardı 4 tane yumurtladılar bugunde 1 tane yumurtlayacaklar 5 muhabbet yavru kuşumuz daha olcak toplamda 8 kuş evlere şenlik:111:
Eki Görüntüle 755373
doğuma bekliyorum ama hediyesiz gelmeyin ramazandan sonra çıkcak yavrularım
Evde her türlü hayvan ve böcek beslenmesine karşıyımmmmm :))) oğlum hayvan isteyince vereceğim cevap şimdiden hazır : kendi evin olunca beslersin!! Hahhaha belki de küçükken bu laflar soğutmuştur beni de :))
belki yanlış bi ifade oldu. onu dışlamak için söylemedim..nfk çok kızıyorum o bebeğin derken sana yakışmıyor o da evlat
belki Allah seni sınıyor adetlerin düzensiz zaten
hep seni düşünüyorum zaten..canım benim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.. senin yazıyı okuyunca ilk ogrendigim an geldi aklıma ama gecen esimle konuşuyorduk ilk ogrendigimde aglamistim ama simdi nekadar cok seviyoruz.. zorluklari olacak elbet ama Allah yardim ediyor inan.. korunuyormussunuz buyuk ihtimal hamile degilsindir icini ferah tut olsa bile beni düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?