- 8 Ağustos 2011
- 12.608
- 14.901
- 498
ye kııız!!Sabah sabah dünden kalan dolmayı yiyesim var. Manyak mıyım neyim..? Dün bişi yiyemedim koşturmaktan. Bi de malum kuduruk oğluştan :)
bizi adamdan saymıyor musun kııız?!Niye kimse bişi yazmıyo yaaaaaa???
ooh, okurken tahayyül ettim de ne güzel bi tablo..teşekkürler canım ama baya yıllanmış onların komşulukları 27 senedir falan herkes aynı yani
ben daha 8 seneliğim onların içinde bu sene yeni kiracımız taşındı ki onlarda gene bizim arkadaşımız aynı mahallede oturuyorduk
valla güzel oldu melisa çay faslına kadar dayanamadı bende onu uyutmaya gitim uyuttum o arada eşim çayını içmişti melisa uyuyunca devir teslim yaptık bende çay içtim sonra bardak çanak toplama işi biraz zor oldu ama gene güzeldi yani inşallah böyle devam eder
yolu kapattık arabalarımızı yan park ederek gelen yabancı arabalar şaşırıp bakıyorlar ne oluyor burda diye
uyuz kocam sponsorluğundaUyuz kocam sponsorluğunda dicemya şu ramazan bitse de rahat rahat kavga etsem istiyorum. Şimdi oruç diye bulaşmıyorum
Ay bu arada babamız bebek arabasının önünü kırdı!! Dün pide almaya gittiler. Katlarken öndeki siyah plastik kısmı halletmiş. Çok siniri bozuldu. Artık dedim daha basit ve hafif bişi alırız. Onca para verdik buna vsvs diye söylendi. Bugün bakalım bu konuda napıcaz.
ben de yazarken farkettim.Yuh bacım ya mesajın başını bulamadım :))) ama senin mesajında okuyunca aklıma geldi; borncum ne asabi bi çıkış öyleeeee :))?!?!
amaan akrabayla komşu olmayı evvelden beri istemem.genelde öyle olur herhalde akrabadan daha yakın olur bazen komsuama sizde şöyle bir terslik var hem komşunuz hem akrabanız
bakarım tabi yavrumun yavrusu diye severim
sen en büyükmüsün ki niye bütün işler sana kalıyordu kızz:44:
genelde öyle olur herhalde akrabadan daha yakın olur bazen komsuama sizde şöyle bir terslik var hem komşunuz hem akrabanız
bakarım tabi yavrumun yavrusu diye severim
sen en büyükmüsün ki niye bütün işler sana kalıyordu kızz:44:
aaa sen kırmış olsaydın devam ederdi sanırım söylenmeye neyse sizde bir baston alırsınız
ye kııız!!
ben de misafir geldiği gün, masada 3 bardak su, 1 bardak soda içtim. haa, bi de bir dilim börek
bizi adamdan saymıyor musun kııız?!
bi yandan ayşeciği emzirip bi yandan yazıyorum..
ooh, okurken tahayyül ettim de ne güzel bi tablo..
maşallah size, ne mutlu sizee
uyuz kocam sponsorluğunda
e o kısım kırılınca bi daha kullanılmıyor mu araba, anlamadım. :44:
ben de yazarken farkettim.
daha doğrusu yazıp yazıp bitiremediğimde
born haklıdır, diyecek sözüm yok valla
amaan akrabayla komşu olmayı evvelden beri istemem.
şimdi tecrübe ettim daha da istemiyoruminanın bi tane artısı yok.
onların yapmadığı komşuluğun bin mislini tanımadığım bi şehirde yaşlı bi teyze yapmıştı bana, sağolsun.. saniye teyzem beniiimAllah herkese iyi komşular nasip etsin, ama akraba olmayanından
ben ortancayım, iki abim iki küçüğüm var, ama büyük kız olunca öyle oluyor..
hmm, ön barı diyorsun sen..Ya aslında kullanılır. Sonuçta o kısım çıkarılabiliyordu bak sen diyince jeton düştü. Sadece oraya çubuk vs koymak rahat oluyordu. Bi de bizimki bağlanmayı sevmediği için tutuyordu onu...
güzel valla. ben hiç zorluğunu görmedim.Ben sizi nedense 3 kardeş diye düşünmüştüm. Maşallah 5 kardeş olmak kalabalık ve güzel olsa gerek :)
hmm, ön barı diyorsun sen..
ben de ayak konulan kısımdan bahsediyorsun sandım..
ben ön barı hiç takmıyorum. kemersiz olmaz bacım, aman hep tak kemerini:18:
güzel valla. ben hiç zorluğunu görmedim.
hem şöyle düşün biri iyi çıkmazsa, diğer 3 var. ahahahah
.
ama küçük kardeşim yakınırdı bazen..
'''şuna bakın. evin kapısı çalıyor, her odadan biri çıkıyor. koloni gibi yaşıyoruz''
ben de biz iyiydik, en son sen geldin diyince susuyordu..
bugün çorba, et sote ve bulgur pilavı yapmayı düşünüyorumm
ayşecikle çıkıyoruz biz.. görüşürüz canlar
Canim bende de bi farklilik elbet var ama sıkinti olacak kdr degil yasir daha fazla emmekistiyo sadece onu farkettimKızlar sütünüz ne alemde? oruçtan etkilendi mi?
Misafirlerimi az önce yolladım. Sağolsunlar bana hiç bulaşık bırakmadılar valla. Hep beraber topladık yıkadık. Bi tek son içilen çay ve yenen tatlının bulaşığı var :)
Babası efe ile ara ara ilgilenip ara ara mutfağa saldı desem??? :) bi de ben masanın fotosunu çekmeye çalışıyorum o ise "tamam yeter hepimiz açız" diyo :))) yani çok zordu geçti artık seneye çağırırım bi daha
Canim bende de bi farklilik elbet var ama sıkinti olacak kdr degil yasir daha fazla emmekistiyo sadece onu farkettim
Bende dun ve bugun davetli olunca kendimden utandim hala cagirmadim diye haftaya da biz cagiralim diye konusmustuk esimle ama bu yazdigindan sonra korktum ;///
Torun konusundaki atarli cikislarimda da hakli oldugumu dusunuyorum yasir gercekten cok zor bi cocuk hep soyluyorum biz hala lavobaya kosarak girip cikiyoruz ilk 6 ay hic gulmedi mesela okadar asabi simdi gulsede yine cok mizmiz bu asamalarda boyle bir cocugu ben TEK basima buyuttum bi kiside demediki kizim sen bi dinlen kafani topla biz ilgilenelim yani ben ilk zmnlar cok sinir krizi gecirdim kolik bi cocukla ugrasmak inanilmaz zor tabiiki tum uzuvlari yerinde elhamdulillah ama bir saniye durmadan aglayan bi cocuk da cok caresiz birakiyo insani diyecegim o ki ben kendi cocugumu / cocuklarimi buyutur keyfime bakarim buyuk konusmiyim ama simdiki dusuncelerim boyle...
Valla zOr oluyor ama oluyor bir şekilde
Canım benim tabiki ne yaşadığını bir sen bilirsin bir de Allah'ım. Benim zaten hayallerim oğlumun 40 yaş civarı evlenmesi ve bu vesile ile benim 70küsürlerimde babaanne olmam ve çocuk bakmamam üzerine kurulmuş durumda hahahah. Yine de tüm uyuzluklarına rağmen sevdiğimiz bu veletler o vakit minnak kuzularını getirip "annecim çaresiziz nolarrrrrr????" derlerse bilemem :)))
ben de yazarken farkettim.
daha doğrusu yazıp yazıp bitiremediğimde
born haklıdır, diyecek sözüm yok valla
amaan akrabayla komşu olmayı evvelden beri istemem.
şimdi tecrübe ettim daha da istemiyoruminanın bi tane artısı yok.
onların yapmadığı komşuluğun bin mislini tanımadığım bi şehirde yaşlı bi teyze yapmıştı bana, sağolsun.. saniye teyzem beniiimAllah herkese iyi komşular nasip etsin, ama akraba olmayanından
ben ortancayım, iki abim iki küçüğüm var, ama büyük kız olunca öyle oluyor..
Var ya benim elimde kalsaydı yiyeceğim lafları düşünemiyorum!! :) şunu anlattım mı hatırlamıyorum ama; hani bulaşık makinası bozuldu ya servis parça değiştirdi sonra getirdi. Ben oturma odasındayım içerde eşim adama soruyor:"böyle sorunlar oluyor mu? Niye oluyor? Kullanıcı hatası mı?" Neyseki adam zamanla olur dedi. Eğer kullanıcı hatası dese dinle ozaman lafları :)
Kızımmm sen o sırada alıntı denizinde bizi boğma çalışması yapıyordun ben kimse bişi yazmıyo derken :)))
Ya aslında kullanılır. Sonuçta o kısım çıkarılabiliyordu bak sen diyince jeton düştü. Sadece oraya çubuk vs koymak rahat oluyordu. Bi de bizimki bağlanmayı sevmediği için tutuyordu onu...
ama küçük kardeşim yakınırdı bazen..
'''şuna bakın. evin kapısı çalıyor, her odadan biri çıkıyor. koloni gibi yaşıyoruz''
ben de biz iyiydik, en son sen geldin diyince susuyordu..
Canim bende de bi farklilik elbet var ama sıkinti olacak kdr degil yasir daha fazla emmekistiyo sadece onu farkettim
Bende dun ve bugun davetli olunca kendimden utandim hala cagirmadim diye haftaya da biz cagiralim diye konusmustuk esimle ama bu yazdigindan sonra korktum ;///
Torun konusundaki atarli cikislarimda da hakli oldugumu dusunuyorum yasir gercekten cok zor bi cocuk hep soyluyorum biz hala lavobaya kosarak girip cikiyoruz ilk 6 ay hic gulmedi mesela okadar asabi simdi gulsede yine cok mizmiz bu asamalarda boyle bir cocugu ben TEK basima buyuttum bi kiside demediki kizim sen bi dinlen kafani topla biz ilgilenelim yani ben ilk zmnlar cok sinir krizi gecirdim kolik bi cocukla ugrasmak inanilmaz zor tabiiki tum uzuvlari yerinde elhamdulillah ama bir saniye durmadan aglayan bi cocuk da cok caresiz birakiyo insani diyecegim o ki ben kendi cocugumu / cocuklarimi buyutur keyfime bakarim buyuk konusmiyim ama simdiki dusuncelerim boyle...
Valla zOr oluyor ama oluyor bir şekilde
Canım benim tabiki ne yaşadığını bir sen bilirsin bir de Allah'ım. Benim zaten hayallerim oğlumun 40 yaş civarı evlenmesi ve bu vesile ile benim 70küsürlerimde babaanne olmam ve çocuk bakmamam üzerine kurulmuş durumda hahahah. Yine de tüm uyuzluklarına rağmen sevdiğimiz bu veletler o vakit minnak kuzularını getirip "annecim çaresiziz nolarrrrrr????" derlerse bilemem :)))
güzel valla. ben hiç zorluğunu görmedim.
hem şöyle düşün biri iyi çıkmazsa, diğer 3 var. ahahahah
.
hee, iyi o zaman. ben de hiç bağlamıyorsun sandım.Bel kısmını bağlıyodum sadece sıkılıyo diye ama şimdi mecbur üst kısmı da bağlamalıyım yoksa uçar Allah korusun. Bi de bizim paşa yan oturmayı seviyo arabada :) bazen bi ayağını çıkarıyodu o barın üstüne koyuyodu :) keyif adamı
o da bize laf söyelemesin..Hahaha
Yazıkkkk öyle denir mi kız :)))
Bana uyar :) ne çorbası????
kimi akraba değil, akrepamin canım bizim ordada akrabalar var 3 ev falan var aramızda ama bazen iyi bazen kötü oluyorlar ama en sinir olduğum nokta
bizim arabamızı kendi arabaları gibi kullanmak istemeleri allahtan son 1 senedir duruldular o konuda hadi aldın arabayı benzini sıfır yapıp getir yerine doldurma olacak işmi ben gezmiyorum ama senin gezeceğin benzin parasınıda ben ödüyorum ne ayaksınız siz demek istiyorum
hım o zaman en büyük sen sayılırsın doğal olarak
bende en büyüğüm ama ben işlerden kaçanziii
ben de her sabah bi umutla aynı numarayı deniyorum ama yemiyor..Selam kızlar keremi emzire emzire 10 a kadar uyudum
Bugün bayramlık bişeyler bakcam avm lerde
Oh kendine güzel tabi, ayşeciğe kardeş düşünmüyosun ama 4 tane :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?