ben haftaya kardeşlerim geldiği zaman iftar vereceğim keremin doğumgünü anısına..o zaman çağıracağım kv leri görümceleri inşallah. zaten bebeğim var diye birşey beklemiyorlar benden. sağolsunlaroh ne ala memleket
sen çağırmıyor musun görümcelerini?
iyi çok şükür, bir nebze etkilenmiştir ama devam etmeye mani değil.
sende durum nasıl?
Ben de sana klasik baba modeli derim. Bizimki de salmış içeri, yerde arkadaşın bebeği yatıyor. Sen git elini ısır. Babasına söylüyorum, oynuyorlardı diyor. el kadar 2 bebe ne oynuyorsa?
Nihayetinde içinde kalmadı, davetini de verdin koçlar gibi:))
inşallah uyur annesi
güllaç süt olur inşallah.
canım biliyorsun uyku da süt yapar. geceleri uyumuyorsun, gündüz uyuyor musun? uykuna dikkat etmelisin.
duş da iyi gelir inşallah.
gezmişiniz, ciciler de hayırlı olsun.
:114:
en mantıklısı olur, çocuğu etkileyecek duruma geldiyse ara vermen doğrusu..
Günaydınnnn..... Hepinizin cuması mübarek olsun.Günaydınlar herkeseeeeeeee. Bir haftayı daha bitirdik hayırlısı ile :)
Oğluşum gece 3 kez kalktı. Ama zaten geç uyuyunca bu bile çok geldi. Uykum varrrrrrrrr :)
Güzel bir gün diliyorum :)
Günaydınnnn..... Hepinizin cuması mübarek olsun.
Bizde yeni uyandık, aryanın yeni düzeni bu mu acaba? Gündüz 2 uykusu vardı 1-2 saat süren, şimdi tek kez uyuyor, 3,5 saat sürdü dünböyle de güzel aslında:) ama geceki uyanıklığı hatırlamak istemiyorum!
Pembişim yazık sana ya, gün içinde efe uyudukça beraber uyuyun bari.
Nfk gel gayriii:)
günaydın herkese hayırlı cumalar
pempişim neyseki daveti atlattın misafirlerinde yardımcı olmuşlar sağolsun
eee resim çekmişsin ne yaptın katılacakmısın yarışmaya?
aryamm ne güzel gezmişsiniz akşam sizin arkadaşlarınız genelde merkezdemi?
aryada 3,5 saat uyuyormuş artık eee ne güzel sende yat bence
busmai afiyet olsun canım bugün iftar ohh valla ballısın yani
süt konusunda 10 cc kadar bir azalma var ama akşamları daha çok su içmeye çalışıyorum birde melisa sabahları ben tam gitmeye
yakın emmek istiyor o yüzden sağ göğüsümden daha az süt çıkıyor sağarken yemek ve su içemediğim içn yerine hemen gelmiyor demekki:44: sende bir dene bakalım eğer yoksa kaza yaparsın artıkım
nfk kız nerdesin
slm annişlernasılsınız ?
bugun oglumun dogum günü:119:cekırdek ailemizle kutlıcaz
dun gece bızım ıcın kabus gıbıydı emir aglayıp durdu sureklı
hasta falan da degıl ama uyutasıya oldum saabh 4 te basladı aglama nobetı 6da anca uyudu
bugun ogluma dogum gunu hediyesi olarak hemşire teyzesi aşı vurdu
şeker portakalı neguzel bı falıyetcok merak ettım orda olmak ısterdım
huzur sokagında gormustum bende sızde onlar gıbımı yapıonuz acep?
Bence bu düzen süper olur
O uyursa fotoları bilgisayara yükleyip duruma bakmam lazım :/ zaten uyuzcuk az uyuyo. Bu sabah babasını da boğasım var.. :)
Canım ya fotolar nasıl hiçbilmiyorum ki. Koşturmada ne çektim falan muamma :/ ama kör topal bişiler yapıyım diyorum bakalım :))
yap yap önce biz görürüz demi
Ay evet şeker portakalım bayıldım iftar olayınıza!! Ne güzel bir etkinlik. Burda bi arkadaşımın oturduğu site de sitece yapıyormuş öyle birşeyki bence süper. Ben de aryamm gibi birçok komşumu tanımıyorum :/
Aman iki yere foto yükleyemem sanırım :)) oraya yükler link veririm. Oraya yüklemezsem albüme eklerimyalnız inşallah beceririm başlık açıp foto yüklemeyi.... Onda da fotoları küçültmek gerekiyor mu???
Sabah sabah dünden kalan dolmayı yiyesim var. Manyak mıyım neyim..? Dün bişi yiyemedim koşturmaktan. Bi de malum kuduruk oğluştan :)
yettim bacıııımNfk gel gayriii:)
geçmiş olsun diyeyim, inş tamamen geçsin gitsin bacım..sevgili temmuz anneleri... (mektup girişi gibi oldu) :) 1 yılı doldurduk annelikte. çok yol katettik bu konuda. ama bazı olumsuzlukları, malesef ben lohusalıktan beri aşamamışım. doğumdan sonra bocalamıştım, lohusa depresyonu denen şeye sanırım girmiştim. sürekli gerginlik, etrafa bağırma çağırma, herkesi sert dille uyarma halleri olmuştu. sonra gün be gün iyiye gittim, oğluma alıştım, haliyle fiziksel sıkıntılarım son buldu falan filan... ama bazı davranışlar kalıcı oldu: en ufak bir aksiliğe tahammül edememe, her şeyin yolunda gitmek zorunda olduğuna koşullanma - aksi taktirde çıldırma. bunların sonucunda tabi ki en yakınım ve bebeğimi büyütürken yanımdaki tek kişi olan eşimle devamlı tartışıyoruz. aylardır böyle bu. ailelerimizden uzağız, hem çalışıyorum hem ev kadınlığı hem de annelik yapmaya çalışıyorum. aile desteği olmadan bebek büyütmek yoruyo, her şeyi mükemmel yapmaya çalışmak yoruyo, oğlumun çok hareketli, bana çok düşkün olması yoruyo. annem benim hallerimi, en basit şeyde bile fırtınalar kopardığımı görünce "sen bu değilsin" dedi. "senin ciddi bir psikolojik desteğe ihtiyacın var". bizim gece uykularımız hala kötü. emiyo çünkü ve emdikten sonra uykuya dalamıyo sallanmak istiyo tekrar dalabilmek için. ben, o anlarda artık oğluma bile tahammül edemediğimi farkettim. ona kötü davranmaktan ölesiye korkuyorum. annemin ısrarıyla psikiyatriste gittim. bana önerilerde bulunacaktı zannımca ama ilaç verdi emzirdğimi bilerek. "süte geçicek" dedi, "ama az dozda veriyorum". ilaçları aldım ama kullanmıyorum. elim varmıyo. yavruma zarar vermek bilerek! anneme göre iyileşmek zorundayım yoksa çocuğuma daha fazla zarar gelebilir ve tek çaresi ilaç almak. araştırıcam diyerek geçiştiriyorum bilmiyorum nereye kadar kaçıcam. kızlar; siz olsaydınız ne yapardınız?
bence de. neticede şuan emekleyerek gidemediği yer yok.Hadi bakalım inş.Emekleyince iyi oldu, yürüyünce daha iyi olur diye düşünüyorum.
kesinlikle haklısın bacımmya ben de bunu düşündüm bebekler güme gitti, midelerimiz öne çıktı
güya oruç tutuyorum bütün gün yemek hazırlıyorum
"açların halinden anlamak" değil ,sadece iftarın hayalini kurmak oldu sanki oruç..
bugün biraz fazlaca yoruldum da aklım başıma geldi.
nerdeyse ramazanı yarıladık; yetti artık abartılı sofralaaaar busmaiden bu kadaaaaaaar
yemek çamaşır, kız daha neee?!kusura bakma canım görmedim. gecen hafta kardesim yanimdaydi baska bir sey yapmiyordum kek isi kolaydi bu hafta tekim anca yemek çamaşır
ne güzel adetbugün bizim sokak iftarımız var her sene tüm komşularla sokakta iftar yapılıyor bu senede kısmet etti rabbim
40 kişi aynı sofrada iftar yapmak çok zevkli
bakalım inşallah çok güzel geçer bu akşamda
bir anne atasözü şöyle derEvlenmeden önce hiçbir işe yardım etmeyen yemek yapmayı bilmeyen sadece arkadaşlarla görüşmek için odasından çıkan uyuyan müzik dinleyen internette takılan ben.. Aaah ahhh :)
ahahah
yeter uleeeeeeyn!Istedigi kadar desin ben torun falan bakamam simdiden soyliyim cocuklari saglikla buyuteyim de torunlari dusunemicem ben nasil bi basima bakiyosam herked de bulsun bi yolunu!
anne işte, bak yine dayanamadı.. toruna da bakarım diyor şimdidenöyle deme kızz torun evlattan daha tatlı diyorlar bakalım inşallah rabbim gösterir o günleride zorda kalırsa bakarım gibi geliyor bana
oo, nice yaşlara sağlıkla mutlulukla inşşbugun oglumun dogum günü:119:cekırdek ailemizle kutlıcaz
dun gece bızım ıcın kabus gıbıydı emir aglayıp durdu sureklı
hasta falan da degıl ama uyutasıya oldum saabh 4 te basladı aglama nobetı 6da anca uyudu
bugun ogluma dogum gunu hediyesi olarak hemşire teyzesi aşı vurdu
ooh, sıhhatler olsun bacım.. değişiklik ve bakım iyidirMerhaba kızlar.Bugün kuaföre gittim sonra alışverişe gittik.Bir türlü giremedim..
aynen yaaa:86:Ne mîsafir ağırladın be pembiiiişşşş
yerim seni, küçük anneeebenimkilerin arası 6 yaş.ilk başlarda biraz kıskançlık oluyor kabullenmede zorluk yaşıyorlar ama
kızım şimdi kardeşini çok güzel oynatıyor.bu günde kardeşine liste yapmış
ders programı gibi oyun saati, beslenme saati,uyku ve gezme saati.
kardeşimi bu programa göre alıştıralım anne olurmu diyor
vuhuuu!! hergün bi kutlamacumartesı busmaı nın
pazar ozlem ın dogum gunlerı yok mu artıran
gürgen mii?kaç görümce var sende
bende ne elti ne görümce ne kayın ne gürgen hiçbirisinden yok
tek cocuk cunku
kelebekle gorusuyonuzmu?
valla ben bi şey anlamadım.Kızlar sütünüz ne alemde? oruçtan etkilendi mi?
aferin onlara, bu kadar hazırlğı hakettiler işteeMisafirlerimi az önce yolladım. Sağolsunlar bana hiç bulaşık bırakmadılar valla. Hep beraber topladık yıkadık. Bi tek son içilen çay ve yenen tatlının bulaşığı var :)
bayram hazırlıkları listesine ekleyinizÖzlemcim çok iyi yapmış, kendine zaman ayırmışsın. Benimde bi kuaför yapasım var ki sorma. Uygun zamanı bekliyorum
teşekkürler canım ama baya yıllanmış onların komşulukları 27 senedir falan herkes aynı yani
ben daha 8 seneliğim onların içinde bu sene yeni kiracımız taşındı ki onlarda gene bizim arkadaşımız aynı mahallede oturuyorduk
valla güzel oldu melisa çay faslına kadar dayanamadı bende onu uyutmaya gitim uyuttum o arada eşim çayını içmişti melisa uyuyunca devir teslim yaptık bende çay içtim sonra bardak çanak toplama işi biraz zor oldu ama gene güzeldi yani inşallah böyle devam eder
yolu kapattık arabalarımızı yan park ederek gelen yabancı arabalar şaşırıp bakıyorlar ne oluyor burda diye
onu bilmiyorum bir oku istersen şartlarını birde şu yada bu sponsor eşliğinde falan diye katılmak gerekiyor diyordu sen ne yazcan kimseden destek almadım kendi sponsorluğumda mı olcek
doğrudur insan rahat yemek yiyemez misafir olunca nasıl olsa oruç değilsin ye gitsin hem süt çeker derler
ne yazdım beeah, mesajı yollanaya kadar :111:
yettim bacıııım
ramazan 11den herkese günaydın..:82:
ramazanın ikinci cuması, mübarek olsun.. Rabbim evlerimize, sağlık, huzur, bereket ve afiyet versin
Eki Görüntüle 759211
ne güzel adet
maşallah size, inş güzel geçmiştir.
bizim bina da güya herkes akraba ama kimsenin kimseyi çağırdğı yok
bir anne atasözü şöyle der
'Kızı kız iken görme gelin iken gör, gelin iken görme, beşik ardında gör''
şaka bi yana, benim öyle bi zamanım hiiç olmadı. her zaman kardeşlerime bakardım, iş yapardım..
şimdi dekendi çocuğuma bakıp kendi işimi yapıyom
ahahah
annem de bana bunu söyler, ama beddua değil dua niyetinee
anne işte, bak yine dayanamadı.. toruna da bakarım diyor şimdiden
bayram hazırlıkları listesine ekleyiniz
Aaa ben de nasıl bi alanda yaptılarki iftarı diyordum?
Uyuz kocam sponsorluğunda dicemya şu ramazan bitse de rahat rahat kavga etsem istiyorum. Şimdi oruç diye bulaşmıyorum
Midem bulanır kesin :) babasının oğlu uyursa (hamakta sallıyorum 1saattir)kahvaltı yapıcam.
Ay bu arada babamız bebek arabasının önünü kırdı!! Dün pide almaya gittiler. Katlarken öndeki siyah plastik kısmı halletmiş. Çok siniri bozuldu. Artık dedim daha basit ve hafif bişi alırız. Onca para verdik buna vsvs diye söylendi. Bugün bakalım bu konuda napıcaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?