Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ben haftaya kardeşlerim geldiği zaman iftar vereceğim keremin doğumgünü anısına..o zaman çağıracağım kv leri görümceleri inşallah. zaten bebeğim var diye birşey beklemiyorlar benden. sağolsunlar

sütün etkilenmemiş ne güzel, maşallah ben uykumu gündüz alıyorum uykudan değildir açlıktan susuzluktan oluyor
bir yandan tutmak istiyorum bir yandan emzirmek,inşallah yarın durum iyi olur yoksa tamamen bırakmasam da bikaç gün ara vereceğim

Günaydınlar herkeseeeeeeee. Bir haftayı daha bitirdik hayırlısı ile :)

Oğluşum gece 3 kez kalktı. Ama zaten geç uyuyunca bu bile çok geldi. Uykum varrrrrrrrr :)

Güzel bir gün diliyorum :)

Günaydınlar herkeseeeeeeee. Bir haftayı daha bitirdik hayırlısı ile :)

Oğluşum gece 3 kez kalktı. Ama zaten geç uyuyunca bu bile çok geldi. Uykum varrrrrrrrr :)

Güzel bir gün diliyorum :)
Günaydınnnn..... Hepinizin cuması mübarek olsun.
Bizde yeni uyandık, aryanın yeni düzeni bu mu acaba? Gündüz 2 uykusu vardı 1-2 saat süren, şimdi tek kez uyuyor, 3,5 saat sürdü dün böyle de güzel aslında:) ama geceki uyanıklığı hatırlamak istemiyorum!
Pembişim yazık sana ya, gün içinde efe uyudukça beraber uyuyun bari.
Nfk gel gayriii:)

günaydın herkese hayırlı cumalar

pempişim neyseki daveti atlattın misafirlerinde yardımcı olmuşlar sağolsun
eee resim çekmişsin ne yaptın katılacakmısın yarışmaya?

aryamm ne güzel gezmişsiniz akşam sizin arkadaşlarınız genelde merkezdemi?
aryada 3,5 saat uyuyormuş artık eee ne güzel sende yat bence

busmai afiyet olsun canım bugün iftar ohh valla ballısın yani
süt konusunda 10 cc kadar bir azalma var ama akşamları daha çok su içmeye çalışıyorum birde melisa sabahları ben tam gitmeye
yakın emmek istiyor o yüzden sağ göğüsümden daha az süt çıkıyor sağarken yemek ve su içemediğim içn yerine hemen gelmiyor demekki:44: sende bir dene bakalım eğer yoksa kaza yaparsın artıkım

nfk kız nerdesin

Bence bu düzen süper olur

O uyursa fotoları bilgisayara yükleyip duruma bakmam lazım :/ zaten uyuzcuk az uyuyo. Bu sabah babasını da boğasım var.. :)

Canım ya fotolar nasıl hiçbilmiyorum ki. Koşturmada ne çektim falan muamma :/ ama kör topal bişiler yapıyım diyorum bakalım :))

doğum günün kutlu olsun ateş paşa

şeker portakalı neguzel bı falıyet cok merak ettım orda olmak ısterdım
huzur sokagında gormustum bende sızde onlar gıbımı yapıonuz acep?

evet canım ona benziyor resim koyayımda bakarsınız

yap yap önce biz görürüz demi

Ay evet şeker portakalım bayıldım iftar olayınıza!! Ne güzel bir etkinlik. Burda bi arkadaşımın oturduğu site de sitece yapıyormuş öyle birşeyki bence süper. Ben de aryamm gibi birçok komşumu tanımıyorum :/

Sabah sabah dünden kalan dolmayı yiyesim var. Manyak mıyım neyim..? Dün bişi yiyemedim koşturmaktan. Bi de malum kuduruk oğluştan :)

teşekkürler canım ama baya yıllanmış onların komşulukları 27 senedir falan herkes aynı yani
ben daha 8 seneliğim onların içinde bu sene yeni kiracımız taşındı ki onlarda gene bizim arkadaşımız aynı mahallede oturuyorduk
valla güzel oldu melisa çay faslına kadar dayanamadı bende onu uyutmaya gitim uyuttum o arada eşim çayını içmişti melisa uyuyunca devir teslim yaptık bende çay içtim sonra bardak çanak toplama işi biraz zor oldu ama gene güzeldi yani inşallah böyle devam eder
yolu kapattık arabalarımızı yan park ederek gelen yabancı arabalar şaşırıp bakıyorlar ne oluyor burda diye

onu bilmiyorum bir oku istersen şartlarını birde şu yada bu sponsor eşliğinde falan diye katılmak gerekiyor diyordu sen ne yazcan kimseden destek almadım kendi sponsorluğumda mı olcek

Nfk gel gayriii:)
yettim bacıııım
ramazan 11den herkese günaydın..:82:
ramazanın ikinci cuması, mübarek olsun.. Rabbim evlerimize, sağlık, huzur, bereket ve afiyet versin

ecrin ameliyat oldun mu bacım? :44:

geçmiş olsun diyeyim, inş tamamen geçsin gitsin bacım..
birçokları yaşıyor bu depresyonu. kuzenim 2,5 aylık bebeğini sütten kesip ilaç aldı bu yüzden.
bebeği haftasında doğdu ama küçüktü, zayıftı. hastalıktan hiç kurtulamadı.. sürekli hastanelerde acillerde.
2 çocuk annesi o düzenli, programlı kadın gitti. sersemlemiş, hiçbir şeye yetişemeyen, evden çocuklarından haberi olmayan biri geldi. ateş basıyordu, sersemliyordu. artık, çocuğundan nefret etmeye başladı.
biri bunu alıp götürse de günlerce uyusam kalkmasam diyordu..
dr a gitti, aynı sana yaptığı gibi ilaç verdiler. sütü azaltabilir ama çocuğa zarar vermez demiş.
biz de soruşturduk. sonunda tehlikeye girmedi ve 2,5 aylık bebeğini sütten kesti. ilaçları kullanmaya başladı.
henüz iki haftada gözle görülür bi etki yaptı.. başta uyku hali vardı. sonra kendine geldi kadın..
canlandı, üzerindeki ölü toprağı gitti..

diyeceğim o ki; insan kendini hakkıyla tahlil edemez. eğer çevrenden de dediğin üzere yorumlar alıyorsan
doğruyu yapmışsın doktora gitmekle.. ve ilaç da kullanabilirsin. ama sana nacizane tavsiyem, bebeğini sütten kesmen olacaktır.
çünkü her ilaç süte az da olsa geçiyormuş önce sen kendini iyileştireceksin ki, bebeğine de iyi bakabilesin..
bu aşamada eşin ve annen en büyük yardımcıların olur. zaten oğluşunda artık 1 yaşında.. inş kolaylıkla iyilik bulursun bacım..

Hadi bakalım inş.Emekleyince iyi oldu, yürüyünce daha iyi olur diye düşünüyorum.
bence de. neticede şuan emekleyerek gidemediği yer yok.
bari yürüsün de mi?

kesinlikle haklısın bacımm
günümüz full yemekle geçiyor, yemek yiyemediğimiz için..
bende bi şey yok ama eşim işte yoruluyor. bi de herkes gibi sever yemek yemeği.
akşam gelince tencereleri tek tek açıyor, buzdolabına bakıyor ne var diye
tatmin olmazsa şunu da mı yapsak diyo.. yapıyorum gönlü olsun diye.
sonra sofrada hepsini yiyemeyince hep aynı şeyi söylüyor
'aslında şu çorbayla doyardık, geri kalanlar fazla, niye hazırladık ?'

kusura bakma canım görmedim. gecen hafta kardesim yanimdaydi baska bir sey yapmiyordum kek isi kolaydi bu hafta tekim anca yemek çamaşır
yemek çamaşır, kız daha neee?!
bi arkadaşın 2,5 yaşında ve 10 aylık iki bebeği var.
ne yemek ne bi şey diyor.. temizlik bile yettiği kadar yapıyormuş..

ne güzel adet
maşallah size, inş güzel geçmiştir.
bizim bina da güya herkes akraba ama kimsenin kimseyi çağırdğı yok

Evlenmeden önce hiçbir işe yardım etmeyen yemek yapmayı bilmeyen sadece arkadaşlarla görüşmek için odasından çıkan uyuyan müzik dinleyen internette takılan ben.. Aaah ahhh :)
bir anne atasözü şöyle der
'Kızı kız iken görme gelin iken gör, gelin iken görme, beşik ardında gör''

şaka bi yana, benim öyle bi zamanım hiiç olmadı. her zaman kardeşlerime bakardım, iş yapardım..
şimdi de kendi çocuğuma bakıp kendi işimi yapıyom

bizim çocuklarımız da bize bunu diyecek herhalde
Eki Görüntüle 758946
ahahah
annem de bana bunu söyler, ama beddua değil dua niyetinee

Istedigi kadar desin ben torun falan bakamam simdiden soyliyim cocuklari saglikla buyuteyim de torunlari dusunemicem ben nasil bi basima bakiyosam herked de bulsun bi yolunu!
yeter uleeeeeeyn!
herkes kendi çocuğuna baksın diyosnu yanii

öyle deme kızz torun evlattan daha tatlı diyorlar bakalım inşallah rabbim gösterir o günleride zorda kalırsa bakarım gibi geliyor bana
anne işte, bak yine dayanamadı.. toruna da bakarım diyor şimdiden

oo, nice yaşlara sağlıkla mutlulukla inşş

Merhaba kızlar.Bugün kuaföre gittim sonra alışverişe gittik.Bir türlü giremedim..
ooh, sıhhatler olsun bacım.. değişiklik ve bakım iyidir

Ne mîsafir ağırladın be pembiiiişşşş
aynen yaaa:86:

yerim seni, küçük anneee

cumartesı busmaı nın
pazar ozlem ın dogum gunlerı yok mu artıran
vuhuuu!! hergün bi kutlama

kaç görümce var sende
bende ne elti ne görümce ne kayın ne gürgen hiçbirisinden yok
tek cocuk cunku
kelebekle gorusuyonuzmu?
gürgen mii? Allah iyiliğini versin..
bende iki kayın bi görümce var
biz de kelebekle görüşüyoz

Kızlar sütünüz ne alemde? oruçtan etkilendi mi?
valla ben bi şey anlamadım.
her zamanki gibi emiyor, sanırım etkilenmedi
haricen ağzını boş bırakmıyorum ama sürekli dolu..

Misafirlerimi az önce yolladım. Sağolsunlar bana hiç bulaşık bırakmadılar valla. Hep beraber topladık yıkadık. Bi tek son içilen çay ve yenen tatlının bulaşığı var :)
aferin onlara, bu kadar hazırlğı hakettiler iştee
misafir dediğin böyle olacak arkadaş, yardım edecek ev sahibesine hele de bebeği varsa..

Özlemcim çok iyi yapmış, kendine zaman ayırmışsın. Benimde bi kuaför yapasım var ki sorma. Uygun zamanı bekliyorum
bayram hazırlıkları listesine ekleyiniz

Aaa ben de nasıl bi alanda yaptılarki iftarı diyordum ?

onu bilmiyorum bir oku istersen şartlarını birde şu yada bu sponsor eşliğinde falan diye katılmak gerekiyor diyordu sen ne yazcan kimseden destek almadım kendi sponsorluğumda mı olcek

Uyuz kocam sponsorluğunda dicem ya şu ramazan bitse de rahat rahat kavga etsem istiyorum. Şimdi oruç diye bulaşmıyorum

doğrudur insan rahat yemek yiyemez misafir olunca nasıl olsa oruç değilsin ye gitsin hem süt çeker derler

Midem bulanır kesin :) babasının oğlu uyursa (hamakta sallıyorum 1saattir)kahvaltı yapıcam.

Ay bu arada babamız bebek arabasının önünü kırdı!! Dün pide almaya gittiler. Katlarken öndeki siyah plastik kısmı halletmiş. Çok siniri bozuldu. Artık dedim daha basit ve hafif bişi alırız. Onca para verdik buna vsvs diye söylendi. Bugün bakalım bu konuda napıcaz.

genelde öyle olur herhalde akrabadan daha yakın olur bazen komsu ama sizde şöyle bir terslik var hem komşunuz hem akrabanız
bakarım tabi yavrumun yavrusu diye severim
sen en büyükmüsün ki niye bütün işler sana kalıyordu kızz:44:

aaa sen kırmış olsaydın devam ederdi sanırım söylenmeye neyse sizde bir baston alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…