Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bir düzeni olsun da.Ramazanla Aden'in düzeni iyice bozuldu.Daha doğrusu düzen kalmadı.Erken kalkmasına bile razıyım.

Son düzenleme:
Doğru söylüyorsun aslında, adenin düzeni ramazanda niye bozuldu ki?

Biz de anlamadık canım.Geç yatmaya başladı. Başlarda işimize geldi.12-1 gibi yatıyordu.Sonra cozuttu.2 de yattığı bile oldu.sabahları geç kalkıyor ama sürekli uykusunu alamamış modda.Akşamolunca yatsa diye gözüne bakar olduk.Belli bir saati yok.Keyfine kalmış.Yok yokerken yatıp erken kalsın.geç yatınca geceleri de sık kalkıyor.Gündüz az uyuyor.

Son düzenleme:
Az önce uzuuun süren güzel sıcak bir duş aldım. Saçımdan ayak parmaklarıma kadar bakım yaptım. Çok mutluyum valla, arya kadar mumuşacığım bugün

Ohhhh sıhhatler olsun :))

Canım çok şükür atlattın misafirleri. Bi süre kimseyiçağırma!! :)

Valla nazar falan değil. İnsan artık bi yere kadar dayanıyo. Şaka maka 1 yıl bitti uykusuzum ya!! İnsan bünyesi bu :))

Ne haber mi neyneyse
:)
Ben yatıyorum görüşürüz
Pembiş Efe inşallah bu gece uyutur seni <3

Canımmm. Neyseki bu gece toplamda bi 5 saat uyudum mutluyum :) duan kabul olduuuu :)

Sağol, O senin güzel bakan gözlerin canım benim:))

Yok yok maşallah çok güzelsin :) ama Arya babası sankim :)

Adiş uyudu ben de uyumaya gidiyorum.Uyku sana geliyorum.01.30 da yattım, 3te sahura kalktım.Sonra hiç uyumadım.

İyi gecelerrr. Fazlası ile haketmiş durumdasın.

Adiş uyudu ben de uyumaya gidiyorum.Uyku sana geliyorum.01.30 da yattım, 3te sahura kalktım.Sonra hiç uyumadım.
Çok uykusuz kalmışsın.Uyu canım sen uyu.... Bende 9 gb dalışa geçerim inşallah
Diş mi geliyor acaba? Neye göre değişiyor düzenleri bu kadar anlamıyorum ki?

gunaydin arkadaslar bizimkiler esimde dahil uyuyo ben yatamadim benimbebis gunlerdir erken kalkiyodu vucudum alisti simdi o uyusada ben yatamiyorum gecmise baktim biraz cocuklar ayaklaninca sikayetler artmis;]] mina da oyle bi dakka durmuyo yerinde surekli yurut beni diyo allahtan babasi varken beni istemiyo da biyere gittikmi rahat ediyorum dun kendimi bayramlik isini hallettim cocuklar kaldi aslinda kiyefetleri var ama esim bayrama sevinmeyi ogrensinler diye her bayram alir sagolsun

Çok güzel bir düşünce ben her bayram bir çorap dahi olsa alan bir insandım. Ama bu bayram hiç içimden gelmiyor :/ sanırım Antalyada en ufak bî bayram coşkusu yaşayamadığım için böyle. Gelme yok gitme yok.. Normal günler gibi gezip tozma var :))

Şeker portakalım yıl dönümünüz kutlu olsunnnnnn :) bir ömrü birlikte geçirin inşallahhhhhh.

Kızlar badem çorbası deneyen var mı?? Bugün iftara hiçyapmadığım şeyleri yapasım var hahaha. Kocacım duysa kesin yapma der ama bence iyi gider tepside içliköfte yanına....???

gitgide yozlasiyo canim kultur bazi degerler kayboluyo sanki esimde o korkuyla onem verir bu bayram kendi mekleketime dedemlerin yanina konyaya gitcez nasipse mevlayi
ziyaret edicez koy ortaminda gecircez cocuklarda biraz temiz hava ile dogal beslenir hicdegilse; ama normalde arefe gunleri alisveris telasiyle gecer bayram sabahida esimle oglus namaza gider biz hazirlanip bekleriz sora kv delere oda suboregi acar her bayram gorumcemlerde gelir orda toplaniriz kahvaltidan sorada mezarlik ziyareti yapariz sora eve gelip turk kahvesi keyfi cok guzel gecer bayramlari esim sayesinde cok sevmeye basladim

Eki Görüntüle 759995 yanındaki de sözünü ettiğim görümcem, yani halası:)

kızz maşallah sana o saçlara ne yaptınız da bu kadar uzun maşallah anaa bizim kızda bu kadar saç olacak ne şekillere sokardım

bayıdlım canım mesaja keremin de doğum günü kutlu olsun

Canım ya sorunlu muyum neyim ilk onu gördüm :) ama çok tatlı bence :))
Ayyy limonlu bi pasta olsa da yesek.

Ben de tanesi bol severim iyi mi :)))

kız sen çok mu detaycısın bakıyım yada matematikçi olunca insan böyle mi oluyor

süper süper valla

aman kendine gel nfk cım biz senin pozitif hallerine alışığız ki eşin ve ayşecikde öyledir mutlaka bir güzel uyu al ayşeciği parka git kitap oku falan eski nfk gelsin yani

tü tü tü sana kızz hiçde zayıf değil çocugun bence boşuna pimpirik ediyorsun yemek konusunda :44:

canım çok teşekkür ederim sağolasın amin

doğum günü geçmiş olan tüm bebişlerin Doğum günleri kutlu olsun nice güzel mutlu yılları olsun inşallah

anammm topiğin üzerinden kara bulutlarmı geçiyor ne herkes bunalıma girmiş
aman dikkat edelim böyle zamanlar mutlaka olur herkesin hayatında çabuk geçmesi dileğiyle

Aryammm topiğin bekçisi mi olduk :)))???

Ne çorba yapicim bugün yaaaa???
Kız bende satmışım seniii uyumuşum tatlım yinede bekçişiğe devam.... Çorbaa, arapaşı çorbası denedin mi?
herkese günaydın,
ben geldim....
Günaydın canım.

Tepside içliköfte yedim ama yapmadım. Diğer içli köfteb gb olmuyor elbette, ben hiç yapmaya girişmesim düşün, ama bi dene belki senin hoşuna gider. Badem çorbasını bende merak ediyorum kuzular içinde besleyici olur aslında ama denemedim. Benim bildiğim baya bol sarmsaklı falandı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…