Aryam fotolarınızı çok beğendim.Maşallah ne kadar güzelsin.
Bir düzeni olsun da.Ramazanla Aden'in düzeni iyice bozuldu.Daha doğrusu düzen kalmadı.Erken kalkmasına bile razıyım.Veee arya bebek eski düzenine dönersaat 5 buçuk yaaa
Herkese günaydın.... Güzel bir hafta olsun hepimize....
Ok canım saol yazayım bende bari:)
Misafirlerin olduğunu bilmiyordum, atlatmışsın gözün aydın. Biraz izin ver kendine artık, bi süre dinlen bence.
aaayyyy hadi gözünüz aydın canım. 1-2 haftadan seri yütüyüşe geçer artık. Aden de size doğum günü hediyesi vermiş. Gazanız mübarek olsun .Atlattınız sizde artık doğumgünü furyasını.
Bir düzeni olsun da.Ramazanla Aden'in düzeni iyice bozuldu.Daha doğrusu düzen kalmadı.Erken kalkmasına bile razıyım.
Doğru söylüyorsun aslında, adenin düzeni ramazanda niye bozuldu ki?
Az önce uzuuun süren güzel sıcak bir duş aldım. Saçımdan ayak parmaklarıma kadar bakım yaptım. Çok mutluyum valla, arya kadar mumuşacığım bugün
Misafirler yeni gitti. Bugünden çok bir şey anlamadım. 3 aile koşturmaca demek oluyor:/
Şimdi alıntı zamanı:
Menü süpermis, ben yemeğin tadına henüz bakmadım.
Maşallah bu beyazlı kuzuyaçok yakışmış.
Ben misafirle ilgileniyordum.
Hayırdır inşallah, Temmuz anneleri nazara mı uğradı.
En iyisini sen yaptın valla
Mis mis
Ne haber mineyneyse
:)
Ben yatıyorum görüşürüz
Pembiş Efe inşallah bu gece uyutur seni <3
Sağol, O senin güzel bakan gözlerin canım benim:))
Adiş uyudu ben de uyumaya gidiyorum.Uyku sana geliyorum.01.30 da yattım, 3te sahura kalktım.Sonra hiç uyumadım.
Çok uykusuz kalmışsın.Uyu canım sen uyu.... Bende 9 gb dalışa geçerim inşallahAdiş uyudu ben de uyumaya gidiyorum.Uyku sana geliyorum.01.30 da yattım, 3te sahura kalktım.Sonra hiç uyumadım.
Diş mi geliyor acaba? Neye göre değişiyor düzenleri bu kadar anlamıyorum ki?Biz de anlamadık canım.Geç yatmaya başladı. Başlarda işimize geldi.12-1 gibi yatıyordu.Sonra cozuttu.2 de yattığı bile oldu.sabahları geç kalkıyor ama sürekli uykusunu alamamış modda.Akşamolunca yatsa diye gözüne bakar olduk.Belli bir saati yok.Keyfine kalmış.Yok yokerken yatıp erken kalsın.geç yatınca geceleri de sık kalkıyor.Gündüz az uyuyor.
Herkese günaydınnnnnnnnnnnnn. Yeni haftamız hayırlı uğurlu olsun. Çoooook güzel bir hafta olsun :)
Günaydın canım.
Nfk ne yaptı, toparladı mı acaba?
Toparlamıştır ooooooo. Gelir döktürür sayfaları
herkese günaydın,
ben geldim....
gunaydin arkadaslar bizimkiler esimde dahil uyuyo ben yatamadim benimbebis gunlerdir erken kalkiyodu vucudum alisti simdi o uyusada ben yatamiyorum gecmise baktim biraz cocuklar ayaklaninca sikayetler artmis;]] mina da oyle bi dakka durmuyo yerinde surekli yurut beni diyo allahtan babasi varken beni istemiyo da biyere gittikmi rahat ediyorum dun kendimi bayramlik isini hallettim cocuklar kaldi aslinda kiyefetleri var ama esim bayrama sevinmeyi ogrensinler diye her bayram alir sagolsun
gitgide yozlasiyo canim kultur bazi degerler kayboluyo sanki esimde o korkuyla onem verir bu bayram kendi mekleketime dedemlerin yanina konyaya gitcez nasipse mevlayiÇok güzel bir düşünceben her bayram bir çorap dahi olsa alan bir insandım. Ama bu bayram hiç içimden gelmiyor :/ sanırım Antalyada en ufak bî bayram coşkusu yaşayamadığım için böyle. Gelme yok gitme yok.. Normal günler gibi gezip tozma var :))
ben de babycenter diye bi app var ondan mesaj geldi; gözlerim doldu..
"Tebrikler! çocuğunuzun yorucu ve zor ilk yılını muhteşem bir şekilde tamamladınız.
Düşünün, kıymetli yavrunuzla ilk tanışmanızdan beri ne kadar yol katettiniz..
Günde 10 bez değiştirmenizi, her saat beslemek için uyanmanızı, her büyüme atağında endişelenmenizi hatırlıyor musunuz? Mağazada hızlı bir gezinti ,nasıl da tuhaf ve ürkütücü bir olaydı?
Bu günler geride kaldı, artık bir profesyonelsiniz.
Bebeğinizin ilk yılını ve ne kadar büyüdüğünü kutlarken, durup bir an düşünün.. Siz gerçekten de büyük bir başarı gösterdiniz.
Eğlence asıl şimdi başlıyor! "
Canım ya sorunlu muyum neyim ilk onu gördüm :) ama çok tatlı bence :))
Ayyy limonlu bi pasta olsa da yesek.
Ben de tanesi bol severim iyi mi :)))
cep telefonumla çektim bunu
Eki Görüntüle 761032
yine istanbulda canım.
ufak bi havuzu vardı. yeğenimden korktukları için üstünü kapattılar.
babam da arka bahçeyi ekip biçiyor.. nefes alınacak bi yer yani..
bugün agresifim agresifim agresifim..
sabahtan beri başım çatlıyor.
inanın aynada yüzümü gördüm bi kaç kez.. ne kadar çirkin, soğuk ve hatta melanet..
ne zor asık suratla yaşamak. kendimden soğudum yani.
karısı yada kocası böyle olana Allah kolaylık versin, böyle ömür mü geçer?
sabah erken kalktık ayşecik sayesinde, uyandıktan 2-3 saat sonra tekrar yatıyor.
eşim dediki anneme götüreyim. kahvaltısını yaptırdım gitti. 4 saate yakın gelmedi.
eşimi gönderdim git al gel uyutayım, ben de yatayım dedim.
gitmiş ki çocuk uyuyor. hem de 3 saattir. ayağına yatırmış kadın, uyanacak gibi oldukça sallıyor, tekrar dalıyor..
böyle böyle üç saat. eve geldi bebe, cin gibi..bense pert!
eşim yine anneme götüreyim dedi. hayır dedim..
zaten bütün gündüz uykusunu bi kerede aldı, gerek yok!
bi yarın olsa da kendime gelsem. bugün benden kimseye hayır yok
Şeker portakalım yıl dönümünüz kutlu olsunnnnnn :) bir ömrü birlikte geçirin inşallahhhhhh.
Kızlar badem çorbası deneyen var mı?? Bugün iftara hiçyapmadığım şeyleri yapasım var hahaha. Kocacım duysa kesin yapma der ama bence iyi gider tepside içliköfte yanına....???
Kız bende satmışım seniiiAryammm topiğin bekçisi mi olduk :)))???
Ne çorba yapicim bugün yaaaa???
Günaydın canım.herkese günaydın,
ben geldim....
Şeker portakalım yıl dönümünüz kutlu olsunnnnnn :) bir ömrü birlikte geçirin inşallahhhhhh.
Kızlar badem çorbası deneyen var mı?? Bugün iftara hiçyapmadığım şeyleri yapasım var hahaha. Kocacım duysa kesin yapma der ama bence iyi gider tepside içliköfte yanına....???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?