Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ne maceralı olmuş hakkatten. Ben sinir olurdum ama bu duruma. Allahtan tatlıya bağlanmış:)
Abatmayın uleyynnn... Ben zayıf demiyorum yahu! Önceden zayıftı6. Aya kadar. Sonra toparladı allahtan. Şimdi normal şükür. Ama o nanaklar babadan yadigar, kilodan değil
Kız allah seni kahretmesin! Sana itafen de yazsaydım moral yazımı:) veeee topikteki karamsarlık pembişide ele geçirir! Neyse sen atlatmışsın en azından. Bakıcı gelince uyumanı tavsiye ediyorum canım:)
Aryamm fotolar süperrrrrr. Hepsine ayrı ayrı bayıldım ama bişi yazamadım henüz

Busmai çok atraksiyonlu bir gün olmuş :) lazanyayı aşağılama lütfen!!! :))) garfield gibi hissettim.

:) sağol canım.
Karar verin güzel mi değil mi şu lazanya?

Az önce uzuuun süren güzel sıcak bir duş aldım. Saçımdan ayak parmaklarıma kadar bakım yaptım. Çok mutluyum valla, arya kadar mumuşacığım bugün

hayırlı geceler anneler...
bizden mutlusu varmı acaba?yavrularımız uyumuş

aaaa zeynepcim nasılsın?seni gördüğüme sevindim..i.inşallah hersey yolundadır.masallah ömüre,sanada maşallah formundasın yine:)ama bu kadar uzak kalma forumdan

aryam;albümüne baktım.kafamdaki aryayla alakan yok.kız sen baya baya genç kız gibisin masallah.kafamda esmer,yas bası oturmuş,biraz kilolu,tipik öğretmen profili vardı hayallerimi yıkttın..hiç beklemiyordum maşallah diyim size.aryaya ikide bir zayıf deme maşallah çocuğa daha nasıl olurki?bidaha duymuyum

borntobemother evet huzur olsun evimizde her daim inşallah

uğraşmaya değmiyor ya ,öyle işte, kıymalı makarna!

ben bikere kıymalı yapmıyorum.bence lazanyaya yakışmıyor.esası peynirle yapılandır.

busmai bu lazanya sana gelsin.yemessen arkandan ağlar

Kız allah seni kahretmesin! baya güldüm, bigün yüzyüze de görüşürüz inşallah. Bende seni merak ediyorum:)

Ayrıca daaaaa VALLA BİLLA ARYAYA ZAYIF DEMİYORUM ARTIK:)

ben bikere kıymalı yapmıyorum.bence lazanyaya yakışmıyor.esası peynirle yapılandır.

Eki Görüntüle 761418

busmai bu lazanya sana gelsin.yemessen arkandan ağlar

Son noktayı koyup iştahımızı kabarttın dilanazcım, oldu mu şimdi?

Pembişi de ele geçirir

Bide şu nickinizin altına yazılar yazıyorsunuz ya, onu nerden yazıyoruz? Bende krizantem yazıyo
Hazır bütün profili yenilemişken onu da elden geçireyim:)

Son düzenleme:
Aryamm,
Kullanıcı kontrol paneli
Profili düzenle
Kişisel rütbe
Oradaki boşluğa yaz ve kaydet butonuna bas

Misafirler yeni gitti. Bugünden çok bir şey anlamadım. 3 aile koşturmaca demek oluyor:/
Şimdi alıntı zamanı:

Menü süpermis, ben yemeğin tadına henüz bakmadım.

Maşallah bu beyazlı kuzuya çok yakışmış.
Niye kimse yazmıyorrrr??? İyi o zaman bende gidiyorum, işgal ettim kaç saattir burayı. Gidip size tavsiye ettiğim gb kendimle ilgileneyim:)

Pembiş nerdeeee?
Ben misafirle ilgileniyordum.
Hayırdır inşallah, Temmuz anneleri nazara mı uğradı.
Az önce uzuuun süren güzel sıcak bir duş aldım. Saçımdan ayak parmaklarıma kadar bakım yaptım. Çok mutluyum valla, arya kadar mumuşacığım bugün
En iyisini sen yaptın valla
Mis mis

Ne haber mi neyneyse
:)
Ben yatıyorum görüşürüz
Pembiş Efe inşallah bu gece uyutur seni <3

Bu arada Aden elini bırakınca 5-6 adım atmaya başladı.Koltuktan da geliyor ama tam ne zaman yürür bilmiyorum.Buna bile çok sevindik.Karakız parmak birleştirme olayını Aden de yapıyor.Bir de sanki ilgisini çeken bir şey olunca işaret parmağı ile gösterir gibi yapıyor.Ya da biz öyle algılamak istiyoruz.Neyneyse kendine çatal vermeyi düşünmüştüm tam da.Alsam da versem demiştim.Sonra erken diye düşündüm.Ama tecrübe o zaman deneyeyim.

Veee arya bebek eski düzenine döner saat 5 buçuk yaaa
Herkese günaydın.... Güzel bir hafta olsun hepimize....
Aryamm,
Kullanıcı kontrol paneli
Profili düzenle
Kişisel rütbe
Oradaki boşluğa yaz ve kaydet butonuna bas
Ok canım saol yazayım bende bari:)
Misafirlerin olduğunu bilmiyordum, atlatmışsın gözün aydın. Biraz izin ver kendine artık, bi süre dinlen bence.
aaayyyy hadi gözünüz aydın canım. 1-2 haftadan seri yütüyüşe geçer artık. Aden de size doğum günü hediyesi vermiş. Gazanız mübarek olsun.Atlattınız sizde artık doğumgünü furyasını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…