borntobemother evet huzur olsun evimizde her daim inşallah
uğraşmaya değmiyor ya ,öyle işte, kıymalı makarna!
Borncum bunlar kanka olursa bz de olup onların çetesini çökertelim :)))
olur valla büyüdüklerinden afra tafra sökmez bize de işte şimdi mecbur çekiyo insan napıcaan
Ne maceralı olmuş hakkatten. Ben sinir olurdum ama bu duruma. Allahtan tatlıya bağlanmış:)ne gündü ama!
kp ye gittik sonra ben yazlığa babamın yanına geçtim. "horozun keremle imtihanı" filmi çekildi
iftarda dışarı çıkalım dedi eşim, gittiği yerden gelmekte gecikti beni aldı 1-2 lokanta dolaştık heryer dolu
bi lokantada adam tek oturuyordu "yanıma oturun" dediçok komikti
sonra arabaya bindik , eve gidelim dedik ezan okundu
tabi yolda biz tartışıyoruz eşimle oruç kafa
ezandan 10 dk sonra eve girdik buzluktan köfte kızartıp yedik
gülüştük, sarıldık
biz de seni ve kızını seviyoruz resimler çok çok ÇOK güzel maşallah size
sıpaları kime satıcaz canım üstüne para versek almazlar :)
fıstıkkkk yahu kızın yanakları yerçekimine karşı koyamıyor annesi de zayıf diyor
kıymalı makarna işte canım pek bi farkı yok
bolulu hipopotam usta lakabı yılın bombası diyorum
tarkan'dan geliyor "dön bebeğim"
kız E.T. diye film vardı onun gibi mi
ben hiç denemedim seninki zaten üstün yetenekli maşallah üstüne eğilin bu çocuğun, harcanmasın kötü okullarda
Kız allah seni kahretmesin! Sana itafen de yazsaydım moral yazımı:) veeee topikteki karamsarlık pembişide ele geçirir! Neyse sen atlatmışsın en azından. Bakıcı gelince uyumanı tavsiye ediyorum canım:)Yapmadım canım ama yedim. Fakat beğenmedim(( yarın bi terslik olmazsa yapıcam tepside içli köfteyi bakalım.
Hele şunun saçına hele eteğine hele bakıçına :)) maşallahhhh
İntiharın eşiğinde!!! :) bugün iğrenç bigündü. Zaten iki gündür efecim beni mahvediyodu geceleri. Gündüz hiç durmadı. Bir velet 6:30 da kalkıp 17ye kdar sadece 20dkuyuyarak nasıl bu kadar kudurur?!?! Göğüslerim acıdı emzirmekten. Öldüm bittim. Yatınca ben de 1 saat uyurum dedim ama uyuzcuk hamak sallattı durdu. Artık bi ara başım öyle ağrıyoduki kafama bi kurşun sıkıp kurtulsam dedim. Onun yerine çıldırıp bağırarak ve ağlayarak kocamı çağırdım( ramazan diye ona bulaşmıyodum ya). Bu veledi al ben bi saat yatıcam dedim. Sonuç olarak yarım saat uyuyabildim evdeki cırıltılardan dolayı ama kendimi toplayıp pozitif halime geri döndüm :)) ha tabi koşa koşa yemek yaptım o ayrı
Busmai kumsal çalışmanız süper olmuş canım eline sağlık. Keremin saçlar mı kesildi yoksa ben telden baktığım ve koşturduğum için öyle mi gördüm??
Nfkcım çok sir bi durum olmuş. Malesef bazen insanlar düşünemiyorlar yaptıklarının sonunda olacakları :/ aslında çocuğa biri bakarlen iş yapmamalıyız biliyo musun?? Ben de bakıcı gelince hemen market alışverişi ve yemek moduna giriyorum ama yanlış yani... YAYILMAK LAZIMMMM :))
Az alıntı yaptım bu sefer o yüzden hatırladıklarım bunlar :) dua edin de kuduruk bugün insan evladı gibi davransın
Aryamm fotolar süperrrrrr. Hepsine ayrı ayrı bayıldım ama bişi yazamadım henüz
Busmai çok atraksiyonlu bir gün olmuş :) lazanyayı aşağılama lütfen!!! :))) garfield gibi hissettim.
Bak çarpılıcan :)))) bi kere kıymalı makarnadan baya tık ötede hem kalori hem lezzet olarak :)))
Kız allah seni kahretmesin!hayırlı geceler anneler...
bizden mutlusu varmı acaba?yavrularımız uyumuş
aaaa zeynepcim nasılsın?seni gördüğüme sevindim..i.inşallah hersey yolundadır.masallah ömüre,sanada maşallah formundasın yine:)ama bu kadar uzak kalma forumdan
aryam;albümüne baktım.kafamdaki aryayla alakan yok.kız sen baya baya genç kız gibisin masallah.kafamda esmer,yas bası oturmuş,biraz kilolu,tipik öğretmen profili vardıhayallerimi yıkttın..hiç beklemiyordum maşallah diyim size.aryaya ikide bir zayıf deme maşallah çocuğa daha nasıl olurki?bidaha duymuyum
ben bikere kıymalı yapmıyorum.bence lazanyaya yakışmıyor.esası peynirle yapılandır.
Eki Görüntüle 761418
busmai bu lazanya sana gelsin.yemessen arkandan ağlar
Ne maceralı olmuş hakkatten. Ben sinir olurdum ama bu duruma. Allahtan tatlıya bağlanmış:)
Abatmayın uleyynnn... Ben zayıf demiyorum yahu! Önceden zayıftı6. Aya kadar. Sonra toparladı allahtan. Şimdi normal şükür. Ama o nanaklar babadan yadigar, kilodan değil
Kız allah seni kahretmesin! Sana itafen de yazsaydım moral yazımı:) veeee topikteki karamsarlık pembişide ele geçirir! Neyse sen atlatmışsın en azından. Bakıcı gelince uyumanı tavsiye ediyorum canım:)
:) sağol canım.
Karar verin güzel mi değil mi şu lazanya?
Menü süpermis, ben yemeğin tadına henüz bakmadım.Canım hem yorgunluk var hemde insan zaman zaman bunalıyor bu veletlerin peşinde. Biraz yalnız çık dışarı, kafanı dinle. Babaya yada babanneye bırakıp bi arkadaşına da gidebilirsin, deşarj olabileceğinbi kuaför de olabilir. Ama kesinlikle biraz yalnız kal bence.
Bizde de karnıyarık var bugün:)). 3-4 gb geldik kv ye. Yemeğe giriştim hemen. Menüde:
Mercimek çorba
Karnıyarık
Tavuklu pilav
Zeytinyağlı yaprak sarma
Eşim patlıcan yemediği için ona da köfte patates
Cacık
Ben misafirle ilgileniyordum.Niye kimse yazmıyorrrr??? İyi o zaman bende gidiyorum, işgal ettim kaç saattir burayı. Gidip size tavsiye ettiğim gb kendimle ilgileneyim:)
Pembiş nerdeeee?
Hayırdır inşallah, Temmuz anneleri nazara mı uğradı.İntiharın eşiğinde!!! :) bugün iğrenç bigündü. Zaten iki gündür efecim beni mahvediyodu geceleri. Gündüz hiç durmadı. Bir velet 6:30 da kalkıp 17ye kdar sadece 20dkuyuyarak nasıl bu kadar kudurur?!?! Göğüslerim acıdı emzirmekten. Öldüm bittim. Yatınca ben de 1 saat uyurum dedim ama uyuzcuk hamak sallattı durdu. Artık bi ara başım öyle ağrıyoduki kafama bi kurşun sıkıp kurtulsam dedim. Onun yerine çıldırıp bağırarak ve ağlayarak kocamı çağırdım( ramazan diye ona bulaşmıyodum ya). Bu veledi al ben bi saat yatıcam dedim. Sonuç olarak yarım saat uyuyabildim evdeki cırıltılardan dolayı ama kendimi toplayıp pozitif halime geri döndüm :)) ha tabi koşa koşa yemek yaptım o ayrı
Busmai kumsal çalışmanız süper olmuş canım eline sağlık. Keremin saçlar mı kesildi yoksa ben telden baktığım ve koşturduğum için öyle mi gördüm??
Nfkcım çok sir bi durum olmuş. Malesef bazen insanlar düşünemiyorlar yaptıklarının sonunda olacakları :/ aslında çocuğa biri bakarlen iş yapmamalıyız biliyo musun?? Ben de bakıcı gelince hemen market alışverişi ve yemek moduna giriyorum ama yanlış yani... YAYILMAK LAZIMMMM :))
Az alıntı yaptım bu sefer o yüzden hatırladıklarım bunlar :) dua edin de kuduruk bugün insan evladı gibi davransın
En iyisini sen yaptın vallaAz önce uzuuun süren güzel sıcak bir duş aldım. Saçımdan ayak parmaklarıma kadar bakım yaptım. Çok mutluyum valla, arya kadar mumuşacığım bugün
Ok canım saol yazayım bende bari:)Aryamm,
Kullanıcı kontrol paneli
Profili düzenle
Kişisel rütbe
Oradaki boşluğa yaz ve kaydet butonuna bas
Bu arada Aden elini bırakınca 5-6 adım atmaya başladı.Koltuktan da geliyor ama tam ne zaman yürür bilmiyorum.Buna bile çok sevindik.Karakız parmak birleştirme olayını Aden de yapıyor.Bir de sanki ilgisini çeken bir şey olunca işaret parmağı ile gösterir gibi yapıyor.Ya da biz öyle algılamak istiyoruz.Neyneyse kendine çatal vermeyi düşünmüştüm tam da.Alsam da versem demiştim.Sonra erken diye düşündüm.Ama tecrübe o zaman deneyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?