- 8 Ağustos 2011
- 12.600
- 14.858
- 498
Saol teyzesii, saçların ucundan kesmiştim ( öyle çabuk uzar dediler) hergün de yıkayınca ancak bu kadar uzadı:)kızz maşallah sana o saçlara ne yaptınız da bu kadar uzun maşallah anaa bizim kızda bu kadar saç olacak ne şekillere sokardım
bayıdlım canım mesaja keremin de doğum günü kutlu olsun
kız sen çok mu detaycısın bakıyım yada matematikçi olunca insan böyle mi oluyor
süper süper valla
aman kendine gel nfk cım biz senin pozitif hallerine alışığız ki eşin ve ayşecikde öyledir mutlaka bir güzel uyu al ayşeciği parka git kitap oku falan eski nfk gelsin yani
tü tü tü sana kızz hiçde zayıf değil çocugun bence boşuna pimpirik ediyorsun yemek konusunda :44:
canım çok teşekkür ederim sağolasın amin
doğum günü geçmiş olan tüm bebişlerin Doğum günleri kutlu olsun nice güzel mutlu yılları olsun inşallah
anammm topiğin üzerinden kara bulutlarmı geçiyor ne herkes bunalıma girmiş
aman dikkat edelim böyle zamanlar mutlaka olur herkesin hayatında çabuk geçmesi dileğiyle
ramazan 14ten günaydın..
akşam yine geç yatıp, sabah 6.30 ta uyandım. ama hamdolsun bugün daha iyiyim.
daha önce bi kez daha olmuştu, cumartesiden beri ayşeciğin vücudunda döküntü gibi lekeler var.
kıpkırmızı ve dokununca yanıyor gibi sıcak.Allahtan kaşınmıyor, yoksa can dayanmaz..
şeftaliye alerji diye düşünmüştüm evvelkinde. ama cumartesi de yazlıkta çimenle, toprakla, otla falan oynadı.
farklı bi şey yemedi.
dr a gittik sabah, kesin emin olamayız, sık görülür böyle alerjiler takip et dedi.. şurup yazdı..
Eki Görüntüle 761647
Saol teyzesii, saçların ucundan kesmiştim ( öyle çabuk uzar dediler) hergün de yıkayınca ancak bu kadar uzadı:)
ramazan 14ten günaydın..
daha önce bi kez daha olmuştu, cumartesiden beri ayşeciğin vücudunda döküntü gibi lekeler var.
kıpkırmızı ve dokununca yanıyor gibi sıcak.Allahtan kaşınmıyor, yoksa can dayanmaz..
şeftaliye alerji diye düşünmüştüm evvelkinde. ama cumartesi de yazlıkta çimenle, toprakla, otla falan oynadı.
farklı bi şey yemedi.
dr a gittik sabah, kesin emin olamayız, sık görülür böyle alerjiler takip et dedi.. şurup yazdı..
Eki Görüntüle 761647
yok canım o kazıtma işe yaramıyormuş ben de kazıtmadım zaten hiç sevmem kabak kafa:)günaydın canım iyi olmana sevindim
ahh yavrum yaa ne dokunuyor ki acaba :44:
inşallah surup iyi gelir bizimkine de portakal mandalina ve limon dokunuyor mesela onlarıhiç vermiyoruz
bize de annem kazıtın diyor ama doktorlar bile diyor genetik birşey var kazıtsanızda düzelmezmiş ne yapalım bizde olan saçlarımızla idare ediyoruz ooo neler yapıyorum ben o saça tokalar takıyor su fıskıyesi gibi oluyor kızım
off minicik bebek çok geçmiş olsunherkese günaydınnnnnnn hayırlı haftalar olsun inşallah
anamm cumartesi günü izinliydim sizde cumadan itibaren döktürmüşsünüzde döktümüşsünüz bu saate kadar okumayı anca bitirdim valla alıntılarıda kısa kesmek zorunda kaldım kusura bakmayın işler beni bekler
bugün bizim evlilik yıldönümüz rabbim daha nice güzel huzurlu yıllar nasip etsin inşallah
akşama yemeğe gideceğiz kısmetse melisa yıda götürüp götürmemekte kararsız kaldım ama götüreceğim kızımıda sonuçta
bu 8 yılın bir meyvesi o
de mama sandalyesi kısmında biraz korkuyorum:18: rezervasyon yaptırdık ama olurda çok çucuk olursa ve bize kalmazsa diye eşime bizim mama sandalyesini yanımıza almayı söyledim olur dedi ama bakalım inşallah gerek kalmaz
hafta sonu da çocuk doktoru 1 yaşında göz muayenesi yaptırın demişti göz doktoruna gittik damla damlattılar 3 kere 5 er dakka arayla sonra makine ile baktılar allaha şükür herşey normal ama 5 yaşında gene bir kontrol dedi doktor
verdikleri damla kızımın yüzünü pancar gibi yaktı yaparmış böyle doktor calpol verin geçer dedi eve gittik hemen uyudu kızım sanırım damlanın aynı zaman da uyku yapıcı ozlelliği de vardı 1 de yattı kızım 5 de kalktı
o ara eltimin bizimle akran olan kızının kolu kırıldı onu hastaneye kaldırdılar falan :26:
abisiyle oynarken sağ kolu iki yerinden kırılmış alçıya aldılar yavrum yaa alçıda ağır kendide çok zayıftı zati taşıyamıyor sürekli kucakta yürümek istiyor uyuyamıyor dönmek istiyor dönemiyor 1,5 ay kalacakmış
pazar günüde kızım erken kalktı ben ev işlerini yaptım babası kızına baktı sonra hepberaber yattık güzel uyudu kızım bizde dinlemiş olduk yemek yaptım derken iftar oldu bu arada kadayıflı muhallebiyi yaptım süper oldu eşim beğendi ki kolay kolay tatlı beğenmez
burdan teşekkür ediyorum kadayıflı muhallebi ile tanışmama vesile olanlara
hafta sonu dışarı çıkamadığım için tek eşime hediye alamadım yemeği ben ısmarlayayım bari diyorum
bayramda yeni kıyafetler almak peygamberimizin tavsiyesi zaten gerçekten önemli bir detaygunaydin arkadaslar bizimkiler esimde dahil uyuyo ben yatamadim benimbebis gunlerdir erken kalkiyodu vucudum alisti simdi o uyusada ben yatamiyorum gecmise baktim biraz cocuklar ayaklaninca sikayetler artmis;]] mina da oyle bi dakka durmuyo yerinde surekli yurut beni diyo allahtan babasi varken beni istemiyo da biyere gittikmi rahat ediyorum dun kendimi bayramlik isini hallettim cocuklar kaldi aslinda kiyefetleri var ama esim bayrama sevinmeyi ogrensinler diye her bayram alir sagolsun
Ohhhh sıhhatler olsun :))
Canım çok şükür atlattın misafirleri. Bi süre kimseyiçağırma!! :)
Valla nazar falan değil. İnsan artık bi yere kadar dayanıyo. Şaka maka 1 yıl bitti uykusuzum ya!! İnsan bünyesi bu :))
Canımmm. Neyseki bu gece toplamda bi 5 saat uyudum mutluyum :) duan kabul olduuuu :)
Yok yok maşallah çok güzelsin :) ama Arya babası sankim :)
İyi gecelerrr. Fazlası ile haketmiş durumdasın.
ramazan 14ten günaydın..
farklı bi şey yemedi.
Eki Görüntüle 761647
gitgide yozlasiyo canim kultur bazi degerler kayboluyo sanki esimde o korkuyla onem verir bu bayram kendi mekleketime dedemlerin yanina konyaya gitcez nasipse mevlayi
ziyaret edicez koy ortaminda gecircez cocuklarda biraz temiz hava ile dogal beslenir hicdegilse; ama normalde arefe gunleri alisveris telasiyle gecer bayram sabahida esimle oglus namaza gider biz hazirlanip bekleriz sora kv delere oda suboregi acar her bayram gorumcemlerde gelir orda toplaniriz kahvaltidan sorada mezarlik ziyareti yapariz sora eve gelip turk kahvesi keyfi cok guzel gecer bayramlari esim sayesinde cok sevmeye basladim
kızz maşallah sana o saçlara ne yaptınız da bu kadar uzun maşallah anaa bizim kızda bu kadar saç olacak ne şekillere sokardım
bayıdlım canım mesaja keremin de doğum günü kutlu olsun
kız sen çok mu detaycısın bakıyım yada matematikçi olunca insan böyle mi oluyor
süper süper valla
aman kendine gel nfk cım biz senin pozitif hallerine alışığız ki eşin ve ayşecikde öyledir mutlaka bir güzel uyu al ayşeciği parka git kitap oku falan eski nfk gelsin yani
tü tü tü sana kızz hiçde zayıf değil çocugun bence boşuna pimpirik ediyorsun yemek konusunda :44:
canım çok teşekkür ederim sağolasın amin
doğum günü geçmiş olan tüm bebişlerin Doğum günleri kutlu olsun nice güzel mutlu yılları olsun inşallah
anammm topiğin üzerinden kara bulutlarmı geçiyor ne herkes bunalıma girmiş
aman dikkat edelim böyle zamanlar mutlaka olur herkesin hayatında çabuk geçmesi dileğiyle
Kız bende satmışım seniiiuyumuşum tatlım yinede bekçişiğe devam.... Çorbaa, arapaşı çorbası denedin mi?
Günaydın canım.
Tepside içliköfte yedim ama yapmadım. Diğer içli köfteb gb olmuyor elbette, ben hiç yapmaya girişmesim düşün, ama bi dene belki senin hoşuna gider. Badem çorbasını bende merak ediyorum kuzular içinde besleyici olur aslında ama denemedim. Benim bildiğim baya bol sarmsaklı falandı.
ramazan 14ten günaydın..
farklı bi şey yemedi.
Eki Görüntüle 761647
herkese günaydınnnnnnn hayırlı haftalar olsun inşallah
anamm cumartesi günü izinliydim sizde cumadan itibaren döktürmüşsünüzde döktümüşsünüz bu saate kadar okumayı anca bitirdim valla alıntılarıda kısa kesmek zorunda kaldım kusura bakmayın işler beni bekler
bugün bizim evlilik yıldönümüz rabbim daha nice güzel huzurlu yıllar nasip etsin inşallah
akşama yemeğe gideceğiz kısmetse melisa yıda götürüp götürmemekte kararsız kaldım ama götüreceğim kızımıda sonuçta
bu 8 yılın bir meyvesi o
de mama sandalyesi kısmında biraz korkuyorum:18: rezervasyon yaptırdık ama olurda çok çucuk olursa ve bize kalmazsa diye eşime bizim mama sandalyesini yanımıza almayı söyledim olur dedi ama bakalım inşallah gerek kalmaz
hafta sonu da çocuk doktoru 1 yaşında göz muayenesi yaptırın demişti göz doktoruna gittik damla damlattılar 3 kere 5 er dakka arayla sonra makine ile baktılar allaha şükür herşey normal ama 5 yaşında gene bir kontrol dedi doktor
verdikleri damla kızımın yüzünü pancar gibi yaktı yaparmış böyle doktor calpol verin geçer dedi eve gittik hemen uyudu kızım sanırım damlanın aynı zaman da uyku yapıcı ozlelliği de vardı 1 de yattı kızım 5 de kalktı
o ara eltimin bizimle akran olan kızının kolu kırıldı onu hastaneye kaldırdılar falan :26:
abisiyle oynarken sağ kolu iki yerinden kırılmış alçıya aldılar yavrum yaa alçıda ağır kendide çok zayıftı zati taşıyamıyor sürekli kucakta yürümek istiyor uyuyamıyor dönmek istiyor dönemiyor 1,5 ay kalacakmış
pazar günüde kızım erken kalktı ben ev işlerini yaptım babası kızına baktı sonra hepberaber yattık güzel uyudu kızım bizde dinlemiş olduk yemek yaptım derken iftar oldu bu arada kadayıflı muhallebiyi yaptım süper oldu eşim beğendi ki kolay kolay tatlı beğenmez
hafta sonu dışarı çıkamadığım için tek eşime hediye alamadım yemeği ben ısmarlayayım bari diyorum
nfk Aman Allahım çocukcağız ne fena olmuş ya kıyamamyüzünde var mı?
çok geçmiş olsun
yok canım o kazıtma işe yaramıyormuş ben de kazıtmadım zaten hiç sevmem kabak kafa:)
off minicik bebek çok geçmiş olsun
yemeği ısmarlamak iyi fikirmiş
bayramda yeni kıyafetler almak peygamberimizin tavsiyesi zaten gerçekten önemli bir detay
çok içten dua ettim kız, sevindim:)
kız E.T. diye film vardı onun gibi mi
ben hiç denemedim seninki zaten üstün yetenekli maşallah üstüne eğilin bu çocuğun, harcanmasın kötü okullarda
Bu arada Aden elini bırakınca 5-6 adım atmaya başladı.Koltuktan da geliyor ama tam ne zaman yürür bilmiyorum.Buna bile çok sevindik.Karakız parmak birleştirme olayını Aden de yapıyor.Bir de sanki ilgisini çeken bir şey olunca işaret parmağı ile gösterir gibi yapıyor.Ya da biz öyle algılamak istiyoruz.Neyneyse kendine çatal vermeyi düşünmüştüm tam da.Alsam da versem demiştim.Sonra erken diye düşündüm.Ama tecrübe o zaman deneyeyim.
ramazan 14ten günaydın..
farklı bi şey yemedi.
Eki Görüntüle 761647
herkese günaydınnnnnnn hayırlı haftalar olsun inşallah
bu 8 yılın bir meyvesi o
Valla aklıma bir şey gelmedi:))Ne haber mineyneyse
:)
Ben yatıyorum görüşürüz
Pembiş Efe inşallah bu gece uyutur seni <3
Doğum gününde çocuğu uyku tutmadıHerkese günaydın.12' de yatan doğum günü bebesi 5te uyandı.Doğum günümüzu kutlayan herkesi öpüyoruz.
1-2 haftaya yürür Allah'tan bir mani olmazsa..Bu arada Aden elini bırakınca 5-6 adım atmaya başladı.Koltuktan da geliyor ama tam ne zaman yürür bilmiyorum.Buna bile çok sevindik.Karakız parmak birleştirme olayını Aden de yapıyor.Bir de sanki ilgisini çeken bir şey olunca işaret parmağı ile gösterir gibi yapıyor.Ya da biz öyle algılam istiyoruz.Neyneyse kendine çatal vermeyi düşünmüştüm tam da.Alsam da versem demiştim.Sonra erken diye düşündüm.Ama tecrübe o zaman deneyeyim.
Evet bence de dinlenmeliyim sma önceden ayarlanmış Çarşamba var. 2 aile var, eşim bir aile daha çağıracaktı yok dedim. Haftasonu yine bir kez daha çağırırım inşallahVeee arya bebek eski düzenine dönersaat 5 buçuk yaaa
Herkese günaydın.... Güzel bir hafta olsun hepimize....
Ok canım saol yazayım bende bari:)
Misafirlerin olduğunu bilmiyordum, atlatmışsın gözün aydın. Biraz izin ver kendine artık, bi süre dinlen bence.
aaayyyy hadi gözünüz aydın canım. 1-2 haftadan seri yütüyüşe geçer artık. Aden de size doğum günü hediyesi vermiş. Gazanız mübarek olsun .Atlattınız sizde artık doğumgünü furyasını.
Bizim evde de kalmadı düzen. Abi kardeş geç yatıyorlar:/Bir düzeni olsun da.Ramazanla Aden'in düzeni iyice bozuldu.Daha doğrusu düzen kalmadı.Erken kalkmasına bile razıyım.
Adiş uyudu ben de uyumaya gidiyorum.Uyku sana geliyorum.01.30 da yattım, 3te sahura kalktım.Sonra hiç uyumadım.
Ya bence de çağırmamalı ama eşim daha uçuyor, yok şunu da çağırmamışız yok bunu da. Gel kendin yap yemeği, hazırlığı o zaman. Akşam ev dolmuş artık sabah bana diyor ki x'i çağırmamışız ayıp olmuş. E dedim evin kapasitesi belli. Nasıl çağırayım? Başka zaman çağırırız. En sevmediğim de ben çağırıyorum ama adam evlenmiş beni evine davet etmemiş, şimdi çağıracaz. Ya hamile olur çocuklu olur anlarım ama tek taraflı çağırdığım misafirden hoşlanmıyorum.Ohhhh sıhhatler olsun :))
Canım çok şükür atlattın misafirleri. Bi süre kimseyiçağırma!! :)
Valla nazar falan değil. İnsan artık bi yere kadar dayanıyo. Şaka maka 1 yıl bitti uykusuzum ya!! İnsan bünyesi bu :)
İyi gecelerrr. Fazlası ile haketmiş durumdasın.
İnşallah:)Herkese günaydınnnnnnnnnnnnn. Yeni haftamız hayırlı uğurlu olsun. Çoooook güzel bir hafta olsun :)
Yayla yap :)Aryammm topiğin bekçisi mi olduk :)))???
Ne çorba yapicim bugün yaaaa???
Neden annenlerin yanına gitmiyorsunuz?Çok güzel bir düşünceben her bayram bir çorap dahi olsa alan bir insandım. Ama bu bayram hiç içimden gelmiyor :/ sanırım Antalyada en ufak bî bayram coşkusu yaşayamadığım için böyle. Gelme yok gitme yok.. Normal günler gibi gezip tozma var :))
Hiç denemedim ama hep denemek istemişimdir.Şeker portakalım yıl dönümünüz kutlu olsunnnnnn :) bir ömrü birlikte geçirin inşallahhhhhh.
Kızlar badem çorbası deneyen var mı?? Bugün iftara hiçyapmadığım şeyleri yapasım var hahaha. Kocacım duysa kesin yapma der ama bence iyi gider tepside içliköfte yanına....???
Konya'nın neresinden dedenler canım?gitgide yozlasiyo canim kultur bazi degerler kayboluyo sanki esimde o korkuyla onem verir bu bayram kendi mekleketime dedemlerin yanina konyaya gitcez nasipse mevlayi
ziyaret edicez koy ortaminda gecircez cocuklarda biraz temiz hava ile dogal beslenir hicdegilse; ama normalde arefe gunleri alisveris telasiyle gecer bayram sabahida esimle oglus namaza gider biz hazirlanip bekleriz sora kv delere oda suboregi acar her bayram gorumcemlerde gelir orda toplaniriz kahvaltidan sorada mezarlik ziyareti yapariz sora eve gelip turk kahvesi keyfi cok guzel gecer bayramlari esim sayesinde cok sevmeye basladim
Yavrum ya baya döküntüsü varmış. Canım büyük hastanelerde ve ünv hastanelerinde alerji testi yapıyorlar. Hangi besin grubunun yol açtığını bulmak için. Bir araştır istersen.ramazan 14ten günaydın..
farklı bi şey yemedi.
Eki Görüntüle 761647
Ben olsam yemeğe çocuk götürmezdim, bırakacak yer varsa tabi. 8 yılın meyvesi olabilir ama bu akşamı da kendinize ayırın:)herkese günaydınnnnnnn hayırlı haftalar olsun inşallah
bu 8 yılın bir meyvesi o
Ben ankaaradayım.neyneyse konya bozkirliyiz canim niye sordun sendemi ordasin yoksaNEYNEYSE
ramazan 14ten günaydın..
farklı bi şey yemedi.
Eki Görüntüle 761647
Günaydınlar bayanlar
Pert olunan bir gece ve temizlenmeyi bekleyen bir evden günaydın:)
Çarşamba yine misafir var. Bu iki gün evi toparlamam lazım.
Valla aklıma bir şey gelmedi:))
Doğum gününde çocuğu uyku tutmadı
1-2 haftaya yürür Allah'tan bir mani olmazsa..
Yok erken değil ama tabi komşu teyzelere, nenelere sorarsan erkenonlar ev batmasın diye oğlan askere gidene, kız da gelin olana kadar yedirebilir:)
Bu arada çatal ucu küt olacak, bebek seti diye satılıyor. Aman bir kazaya mahal vermeyelim:18:
Evet bence de dinlenmeliyim sma önceden ayarlanmış Çarşamba var. 2 aile var, eşim bir aile daha çağıracaktı yok dedim. Haftasonu yine bir kez daha çağırırım inşallah
Bizim evde de kalmadı düzen. Abi kardeş geç yatıyorlar:/
Ya bence de çağırmamalı ama eşim daha uçuyor, yok şunu da çağırmamışız yok bunu da. Gel kendin yap yemeği, hazırlığı o zaman. Akşam ev dolmuş artık sabah bana diyor ki x'i çağırmamışız ayıp olmuş. E dedim evin kapasitesi belli. Nasıl çağırayım? Başka zaman çağırırız. En sevmediğim de ben çağırıyorum ama adam evlenmiş beni evine davet etmemiş, şimdi çağıracaz. Ya hamile olur çocuklu olur anlarım ama tek taraflı çağırdığım misafirden hoşlanmıyorum.
Aman sabah sabah..
Uykusuzluk zor canım:/
İnşallah:)
Yayla yap :)
Neden annenlerin yanına gitmiyorsunuz?
Bir de eşinin başka akrabası yok mu?
Hiç denemedim ama hep denemek istemişimdir.
Konya'nın neresinden dedenler canım?
Bizde de eşim muhakkak çocukları ve beni Bayram alışverişine çıkarır. Bana genelde sıra gelmez:) olsun çocuklar mutlu olsun.
Yavrum ya baya döküntüsü varmış. Canım büyük hastanelerde ve ünv hastanelerinde alerji testi yapıyorlar. Hangi besin grubunun yol açtığını bulmak için. Bir araştır istersen.
Çok geçmiş olsun.
Ben olsam yemeğe çocuk götürmezdim, bırakacak yer varsa tabi. 8 yılın meyvesi olabilir ama bu akşamı da kendinize ayırın:)
Kolu alçıya alınan yavruya da üzüldüm. Oynarken nasıl olmuş ya?
Bu hafta kapanması zor ama bakalım.Neyse bu hafta ile kapatacaksın inşallah davetleri.... İki çocukla sadece hayal edebiliyorum ne kadar zor olduğunu...
Badem çorbası yapıcam inşallah. Bakıcı gelsin alışverişe çıkıcam malzemeler için.
Eşimin akrabaları hep ankara ve istanbuldalar.
ecoşu uyuttum gidimde tarhana çorbası ıslatayım akşama teki eşim yok ne yapsam ne yapsam kızımla tavukmu kızartıp yesek dün balık yedik
Tavuk güzel olur
ramazan 14ten günaydın..
farklı bi şey yemedi.
Eki Görüntüle 761647
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?