Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Şimdi ise zorla dışarı gönderiliyor çocuklar oynasınlar diye....

Sinir krizindeyim d.gunu icin anlastigimiz mekan ben sznki net dgl sandim 80 kisilik rezervasyon aldm.dedi cok kavga ettik ama ortada kaldk ne olur dua edin

Aaaaaaaaaaa. İnanmıyorum!!! Neyse herşeyin hayırlısı. Umarım başka bir yer bulursunuz ve daha da güzel olur. Ne biçim insanlar var ya..?!?!?

Ankara veya istanbula neden gitmiyorsunuz?

Anne baba evi haricindeki evler çok rahat olmuyo :/ hala teyze dayı vs. O yüzden antalyaya gidicez inşallah. Arife günü ankarada kalıca kısmet olursa bayram sabahı yola çıkıcaz ordan...

Nfk naptın yaaaaaa??? Yaşlandığımı hissettim an itibari ile ((

slm kizlar benim cadi kizcem oturdugu yerden biyere tutunmadan ayaga kalkip ciglik ata ata yurumeyi kesfetti yandim artik hic durmayacak bide ellerini totosunu kivirtip oynuyo;]]]]] ya arkdaslar benim oglus buyil anasinifina basliycak esim sen gotur getir servise vermeyelim dedi giittim surucu kursuna yazildimda simdi gozumde buyuyo minayla nasil olcak bilmiyorum ustesinden gelebilirmiyim acep

nfk gecmis olsun canım gecen yil benim yeğende de olmuştu geçiyor sonra tekrarliyordu surekli bu yil bir sey yok çok şükür

Karakiz bie yas asisi su cicegimi oluyo malesef biz onuda gecirdik gecen ayyaptirmicaz kizamik 9 aylikkrn oluyo degilmu
9 aylıkken olmuyordu aslında, salgın var diye yaptılar ama bunlardan hariç pnömökök aşısı var 1 yaşında. Yani sağlık Ocağı'na gitmeniz lazım.
İşte bence mesele hazır köfte:/

Sinir krizindeyim d.gunu icin anlastigimiz mekan ben sznki net dgl sandim 80 kisilik rezervasyon aldm.dedi cok kavga ettik ama ortada kaldk ne olur dua edin
Tüh, Allah yardımcınız olsun

Eşinin alerjisi daha zormuş:/
Kasap yaptıysa köfte baharatından olabilir. Soya hazır paket köftelerde olur genelde. Pakette yazar, soya içerebilir diye.
Hımm evet haklısın hele de çocuklu için en rahat kendi evin, anne baba evi bile bayabilir. Gezersiniz Ankara'da:) senin Kv KP çok durağan yoksa Antalya'da neler yapılr

Maşallah minaya
Canım Feyza uzun süredir abiyi götürüp getiriyor. Çocuk daha 6 aylık olmadan koltukta gitti geldi yolları. Şimdi artık büyüdüler. Yanına oyuncağını, krakerini alacaksın. Gerisi kolay olur. Araba koltuğuna mecbur alışıyorlar, ondan sonra bir yere gitmek dert olmuyor.

Oyy oyyy minik Mina'ya bak sen.Maşallah.Biz birkaç adım attı diye ne kadar sevindik.Bir böyle kendi başına yürüse.Önceden ehliyetin olsaymış.Evet, çocukla ehliyet almak biraz zor olabilir.Daha önceden araba kullanmaya çalışmışlığın varsa daha kolay olur tabi.Servis de olabilr aslında.Eşin neden istemedi ki.Senin için daha rahat olur yani.

neyneyse canim minayla biyere gitmekten cok ehliyet sinavini gececekmiyim onu dert ediyorum okulada iki ay var esim konyada bos arazi cok orda iyice gosteririm diyo sinavi bi gecsem insallahneyse e

Kızlar 25 temmuzda kuzenimin düğünü var.Ne alacağımı bilmiyorum.Aden emdiği için elbise alsam nasıl emzireceğim.Önden düğmeli abiye ya da şık elbise yok.Gömlek türü bir şey alsam çok mu basit olur?Ayyyyy, şu düğün seneye olsaydı.

neyneyse canim minayla biyere gitmekten cok ehliyet sinavini gececekmiyim onu dert ediyorum okulada iki ay var esim konyada bos arazi cok orda iyice gosteririm diyo sinavi bi gecsem insallahneyse e

Sınavı geçersin merak etme.Aaaa sen Konya'da mısın?Ben üniv.i Konya'da okudum.Çoooooook severim ama bir daha kısmet olmadı gitmek.

teskur cnm araba surdum bikackez cesaretim var ama sinavlara nasil caliscam onu dert ettim canim esim ise servisle gidiyo araba kapida durcagina kullan diyo daha yeni yazilmak kismet oldu gecenyil hamileydim onceki yiillarda arabamiz yoktu alinca giderim diye erteledim hep ama ne olursa olsun kendimden emin olmadan cocugumu riske atmam bir yil servise veririm bidahaki yil kendim gotururum kazanirsam

kardeşimin nişanında bende elbise giymiştim.hakkatende elbise ile emzirmek tam bi felaket.

ikli takım baksan zevkine göre bişey..

maşallah bi yastıkta kocayin inşallah
kıskandım cok guzel olmus ya harika bi fikir

cnm kapalimi acikmi sin bilmiyorum ama bence ceket etek turu bi takim al aciksan icine askili pullu bi badi giyersin kolay ve sik olur yani normal kiyafeti abiyelestirmeyi dene ;]]]],]

Onlar durağan, ufaklık ev seven cins öyle yani :)))

Ankarada gezmeyiz sanırım. Zaten akşama doğru geleceğiz. Anannem ve dedemi özledim onlarla vakit geçiririm inşallah

Geçersin çalışınca. Benim bi tek motordan 1 tane yanlışım vardı gerisi hep doğruydu. Ama ezberim kötü olduğu için ciddi ciddi yazarak çalıştım

Ben olsam biberonla süt alırdım yanıma hiç emzirmezdim o akşam. Böylece istediğini giyebilirsin

bugün eşim yok dünden kalma bi baık var sabah çorba yapmıştım yanına salata yetermi ki acaba geceyede gözleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…