bu arada arya baştan ayağa pamuk gibi mi oldun maaşallah
ben geçen bacaklarımı alayım dedim önleri yarım yamalak arka hala aynıya benzer kalmış okadar acele çıktımki
ecrin nisa anneeee diye mutfakdan ağlıyordu buzdolabının kapağını açamamış
Kız krem falan sürdüm demek istedim:) tüyler için lazere başladım valla çok memnunum:))
Biz iftarı yaptık bileeee:) hazırlanıp dışarı çıkıcaz:))))))
Biz iftarı yaptık bileeee:) hazırlanıp dışarı çıkıcaz:))))))
Elifnaz Beyzoş nasıl?
Gezentiler sizi :))) iyi eğlencelerrrr.
Tepside içli köfteyi biz çok beğendik ailece :) yalnız misafire yapılacaksa üstüne konan bulgurlu hamura yağ eklenmeli yoksa baya parçalanıyor. Bademli çorbayı da tavsiye ederim. Eğer krema ve kuruyemiş seviyorsanız tabi :)))
Beyzos fena bugün gündüz çok az uyudu bitik durumdayım
anemmmm ana niye demediniz içli köfteyi şekil vermeiyorum diye yapamıyorum
ilk seansa gittim henüz, ama kolaltımda tek tük ince tüyler kaldı sadece:)) bacağa gitmiyorum, kışın bacak yaptırıcam. Genitalde üst kısımda pek bişi kalmadı ama alt kısma saç kıran girmiş gbbende başlıcam benim tüyer erkek bacağı gibilazer tamm bitirmiyormuş tüyleri araştırdım ne kadar doğru bilmiyorumki bende başlayacağım :26:
ohh afiyet olsun ben daha yeni açtım
Bademli çorbayı deneyeceğim:) benim yediğim çok yağlıydı işte, ağır geldi bana.Gezentiler sizi :))) iyi eğlencelerrrr.
Tepside içli köfteyi biz çok beğendik ailece :) yalnız misafire yapılacaksa üstüne konan bulgurlu hamura yağ eklenmeli yoksa baya parçalanıyor. Bademli çorbayı da tavsiye ederim. Eğer krema ve kuruyemiş seviyorsanız tabi :)))
Allah sana sabır versin, güç versin, canım benim yaa. Geçer inşallah annesi sabırrrr....Beyzos fena bugün gündüz çok az uyudu bitik durumdayım
Doğrudur:)))Aaa demiştim burda aslında hatta link de vermiştim hatta aryammm yediğini ama beğenmediğini söylemişti :)))
Geldim! Lunaparka gittik, bir tur attık kv aradı, arya uyandı ağlıyor diyeAkşam yoklaması alıcam ama çok eksik var
ilk seansa gittim henüz, ama kolaltımda tek tük ince tüyler kaldı sadece:)) bacağa gitmiyorum, kışın bacak yaptırıcam. Genitalde üst kısımda pek bişi kalmadı ama alt kısma saç kıran girmiş gbyani kesinlikle tavsiye ederim. Zaten ne kadar kalınsa kılların o kadar iyi sonuç alıyorsun
Bademli çorbayı deneyeceğim:) benim yediğim çok yağlıydı işte, ağır geldi bana.
Allah sana sabır versin, güç versin, canım benim yaa. Geçer inşallah annesi sabırrrr....
Doğrudur:)))
Geldim! Lunaparka gittik, bir tur attık kv aradı, arya uyandı ağlıyor diye( nasıl geldiğimizi bilemedik, kızım kucağımda şuan bana sımsıkı sarılmış durumda, uyuyor ama içini çekip hıçkırıyor halaaa
Beni görünce bastı önce yaygarayı, sonra sarılıp uyudu hemen, kuzum benim:))))
Te Allaam yaa 1 yanlış diyo:)Onlar durağan, ufaklık ev seven cins öyle yani :)))
Ankarada gezmeyiz sanırım. Zaten akşama doğru geleceğiz. Anannem ve dedemi özledim onlarla vakit geçiririm inşallah
Geçersin çalışınca. Benim bi tek motordan 1 tane yanlışım vardı gerisi hep doğruydu. Ama ezberim kötü olduğu için ciddi ciddi yazarak çalıştım
Ben olsam biberonla süt alırdım yanıma hiç emzirmezdim o akşam. Böylece istediğini giyebilirsin
Sağol Kıskanma canım sen de yapmaşallah bi yastıkta kocayin inşallah
kıskandımcok guzel olmus ya harika bi fikir
Born cum çok sevindim yeni bi yer bulmanıza baksana böylesi daha hayırlı bence. Pek sözünün eri değilmiş önceki yer mutlaka akşamınızı rezil edecek bişey çıkarırlardı. Yeni mekan hayırlı olsun çabuk çözümlenmesine çok sevindim
Onlar durağan, ufaklık ev seven cins öyle yani :)))
Ankarada gezmeyiz sanırım. Zaten akşama doğru geleceğiz. Anannem ve dedemi özledim onlarla vakit geçiririm inşallah
Geçersin çalışınca. Benim bi tek motordan 1 tane yanlışım vardı gerisi hep doğruydu. Ama ezberim kötü olduğu için ciddi ciddi yazarak çalıştım
Ben olsam biberonla süt alırdım yanıma hiç emzirmezdim o akşam. Böylece istediğini giyebilirsin
Baya bi uğraştık canım aramadığımız mekan kalmamıştır son anda biyerle anlaştık ama bir de bana sor Rabbim herşeyin hayırlısını veriyor bize belki de orda sorun yaşıcaktık o gece kimbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?