sabahtan sağlık ocağına gittik.
bizim doktorumuza değil, özellikle uzmanlığı çocuk doktoru olan başka bi hekim var, ona muayene oldu.
50 yaşlarında tecrübeli biri. bakalım, ilacı da verdim takipteyim..
3 yaşından önce alerji testi doğru sonuç vermiyormuş.
ve kan tahlilleri de büyük besin grupları yönünde sonuçlandırılıyormuş. işte inek sütü, buğday, balık gibi..
ve bazen kan testi de alerjiyi yakalayamayabiliyormuş.
normalde dediğin gibi egzama, bronşit gibi bi sıkıntısı yok.
alerjinin genetik olduğunu bilmiyordum. :26:
valla sabah iyiydi, ama dediğim gibi şuan başı kulakları dahil yüzünde de var. görüntü insanı tedirgin ediyor.
bi de sabah şort giydirdim giderken, herkes soruyor ne oldu diye, soramayanlar uzun uzun bakıyor..
çocuğu hasta olan anneleri anladım.hiiiç öyle uzun ve rahatsız edici bakmamak gerekiyormuş!!!
5 ila 7 gün arası başlıyor belirtiler dedi bana hemşire
hayır ya dolu yemek yiyor çocu kbence kesinlikle aşı dra söyleseydin keşke
Karakiz bie yas asisi su cicegimi oluyo malesef biz onuda gecirdik gecen ayyaptirmicaz kizamik 9 aylikkrn oluyo degilmu
kimyonu 1-2 ay civarında gaz sancıları çekerken vermeye başlamıştım.Cnm arasin neyden etkilendigini arastirirken kimyonun baharatlar arasinda en alerjik olduguni okudum kimyon varniydi
söylemedim, o da sormadı.5 ila 7 gün arası başlıyor belirtiler dedi bana hemşire
hayır ya dolu yemek yiyor çocu kbence kesinlikle aşı dra söyleseydin keşke
kızamık 1 foz 9 aylık 3 doz değişik bişiler bilmiyorum 1 yaş canım. ayy geçmiş olsun :S ağırmı atlattı kimden bulaşmış
kimyonu 1-2 ay civarında gaz sancıları çekerken vermeye başlamıştım.
kendim de katıyorum köfteye. hoş bu cumartesi yediğimiz köfteyi hazır almıştık. bilmiyorum içinde hangi baharatlar var..
söylemedim, o da sormadı.
ama biliyor ki bebek bir yaşında. ve dediğim gibi, diyelim ki bu aşının tepkimesi. 1 ay önce neden olmuştu?
Him anladim cnm ay vurulucaz 9 aylik olduk ay etki etmese bari dr uda diyo artik.nedir bucocugun dokuntuden cektigi
Karakiz arasa ablasindan gecti asisi yok bide alerjik ay cok zor gecirdik cnm cocuk suzuldu resmen surup verdi dr rahatladik asiyi bekleyemedik
kimyonu 1-2 ay civarında gaz sancıları çekerken vermeye başlamıştım.
kendim de katıyorum köfteye. hoş bu cumartesi yediğimiz köfteyi hazır almıştık. bilmiyorum içinde hangi baharatlar var..
söylemedim, o da sormadı.
ama biliyor ki bebek bir yaşında. ve dediğim gibi, diyelim ki bu aşının tepkimesi. 1 ay önce neden olmuştu?
ramazan 14ten günaydın..
akşam yine geç yatıp, sabah 6.30 ta uyandım. ama hamdolsun bugün daha iyiyim.
daha önce bi kez daha olmuştu, cumartesiden beri ayşeciğin vücudunda döküntü gibi lekeler var.
kıpkırmızı ve dokununca yanıyor gibi sıcak.Allahtan kaşınmıyor, yoksa can dayanmaz..
şeftaliye alerji diye düşünmüştüm evvelkinde. ama cumartesi de yazlıkta çimenle, toprakla, otla falan oynadı.
farklı bi şey yemedi.
dr a gittik sabah, kesin emin olamayız, sık görülür böyle alerjiler takip et dedi.. şurup yazdı..
Eki Görüntüle 761647
22 Temmuz 2005
Evliliğimiz 8. yılına giriyor bugün...
Kimine göre çok, kimine göre daha yolun başı.
Ben yıllar nasıl geçti anlamadım.
Söz verdiğimiz gibi, iyi günde, kötü günde hep yanyanaydık.
Daha dün gibi...
24 Nisan 2001de sevgiliydik, şimdi 1 yaşındaki kızımızla çekirdek bir aileyiz
Neyse bu hafta ile kapatacaksın inşallah davetleri.... İki çocukla sadece hayal edebiliyorum ne kadar zor olduğunu...
Badem çorbası yapıcam inşallah. Bakıcı gelsin alışverişe çıkıcam malzemeler için.
Eşimin akrabaları hep ankara ve istanbuldalar.
aa?Sinir krizindeyim d.gunu icin anlastigimiz mekan ben sznki net dgl sandim 80 kisilik rezervasyon aldm.dedi cok kavga ettik ama ortada kaldk ne olur dua edin
Tavukla çeşit bol tabitavuk kızartayım ee yanına da tarhana çorbası ayy güzel olur demi yada tavuk baget var onlarımı haşlasam tavukla çeşit bol
şuan burnuma domates li soğanlı bişi kokuyor
napyon kinder reklamınımı yapyon kız
Oyy kuzum benim. İlacı şifa olsun.yaklaşık bir ay önce de olmuştu, daha hafifti.
farklı olarak şeftali ve deretu yemişti, onlardan şüphelendim. eczacı
şeftali yapabilir dedi. aerius diye bi şurup verdi, 2-3 güne tamamen yok oldu.
bu fotoğrafı, sabah çektim, bacaklarında ve kollarında yoğun. ama gövdesi, baş ve yüzünde yoktu.
cumartesi akşamından beri var lekeler.
doktor aerius üst solunum yolları alerjilerinde etkilidir dedi.
tavegly diye bi antihistaminik yazdı. ilacı aldığım eczacı, uyku yapar akşam ver dedi.
ben de 2 saat önce geldim, işte çocuğu yedirdim yatırdım.
az önce uyandı. tüm vücudu, kulakları yüzü dahil aynı lekeler var.
hemen şurubu verdim bakalım tesir eder inş.
olmazsa bi yolunu bulucaz.. :26:
Nelere alerjisi var eşinin?lekeler haricinde başka bi tepki yok.
burun akıntısı, kaşınma, ateş, huzursuzluk falan yok..
görüntü insanı fazlasıyla tedirgin ediyor ama bakalım. ne olacak?
eşimin de bazı maddelere alerjisi varmış.
kazara yediğinde vücudu şişiyormuş
22 Temmuz 2005
Evliliğimiz 8. yılına giriyor bugün...
Kimine göre çok, kimine göre daha yolun başı.
Ben yıllar nasıl geçti anlamadım.
Söz verdiğimiz gibi, iyi günde, kötü günde hep yanyanaydık.
Daha dün gibi...
24 Nisan 2001de sevgiliydik, şimdi 1 yaşındaki kızımızla çekirdek bir aileyiz
Aman ben de aynıyım:/bu arada arya baştan ayağa pamuk gibi mi oldun maaşallah
ben geçen bacaklarımı alayım dedim önleri yarım yamalak arka hala aynıya benzer kalmış okadar acele çıktımki
ecrin nisa anneeee diye mutfakdan ağlıyordu buzdolabının kapağını açamamış
Kesinlikle, ya illa inceleme huyumuz var. O anne veya baba için ne kadar rahatsızlık verici olduğunu düşünmüyoruz.sabahtan sağlık ocağına gittik.
bizim doktorumuza değil, özellikle uzmanlığı çocuk doktoru olan başka bi hekim var, ona muayene oldu.
50 yaşlarında tecrübeli biri. bakalım, ilacı da verdim takipteyim..
3 yaşından önce alerji testi doğru sonuç vermiyormuş.
ve kan tahlilleri de büyük besin grupları yönünde sonuçlandırılıyormuş. işte inek sütü, buğday, balık gibi..
ve bazen kan testi de alerjiyi yakalayamayabiliyormuş.
normalde dediğin gibi egzama, bronşit gibi bi sıkıntısı yok.
alerjinin genetik olduğunu bilmiyordum. :26:
valla sabah iyiydi, ama dediğim gibi şuan başı kulakları dahil yüzünde de var. görüntü insanı tedirgin ediyor.
bi de sabah şort giydirdim giderken, herkes soruyor ne oldu diye, soramayanlar uzun uzun bakıyor..
çocuğu hasta olan anneleri anladım.hiiiç öyle uzun ve rahatsız edici bakmamak gerekiyormuş!!!
Götür o zaman canım:))ya ne bileyim böyle yemekli gezmeli bir yere gidip melisayı bırakırsam hiç mutlu olmuyorum gittiğim yerde acaba ne yaptı uyudumu ağlıyormu bir pişmanlık yanımda olsunda
canım bizim alerji içinde doktor ben ve eşime sormuştu sizin alerji olduğunuz bir şey varmı diye bizde yok demiştik
ama detaylı alerji testinin 2 yaışından önce yapılmadığını söylemişti
zaten 2 yaşından sonra da geçer dedi ama biz hiç vermedik :26:
Hazır köftelerde soya olabilir. Çok alerjil maddelerden biri. Bir de sen o gün yeni bir şey yedin mi? Sütten de tesir edebilir?geçen pazartesi vuruldu aşıları.
yani üzerinden bir hafta geçti ona bağlamıyorum, çünkü dediğim gibi yaklaşık bir ay önce de olmuştu..
bu yiyecek gibi bi şeye alerji ama ne bilemiyorum
cumartesi de hiiç öyle farklı bi şey yemedi. herzamanki kahvaltısını yaptı, bi köfte verdim bi de tarhana.:44:
köftenin içindeki bi baharat yapmış olabilir mi ki?
Gerçekten öyle.Daha ağır hastalıklarla uğraşanlara Allah'ım sabır versin...
İnsanlar tuhaf. Benim aklıma şu geldi. En son 1 yaş kontrolünde doktora gittiğimizde bi kadının yanına oturdum tek boş yer diye. Hemen sordu "neyinix var?" Diye. Ben de dedim işte bişi yok rutin kontrol. "Hııı ben hasta çocuklardan uzak tutuyorum da hemen mikrop kapıyo diye" dedi. Onlar da alerji için gelmişlerdi. Şimdi çok şükür bizim birşeyimiz yoktu ama olsaydı ve bu laf söylnseydi sanırım kadını yolasım gelirdi. Hastaneye gitmek şükretmek açısından iyi ama bir sürü cins insan görme açısından kötü...
inş bacım, saolasın..Oyy kuzum benim. İlacı şifa olsun.
Nelere alerjisi var eşinin?
Hazır köftelerde soya olabilir. Çok alerjil maddelerden biri. Bir de sen o gün yeni bir şey yedin mi? Sütten de tesir edebilir?
Bunda 80 kişi etkili olmasın sakın.Eeee şimdi ne olacak?:26:Sinir krizindeyim d.gunu icin anlastigimiz mekan ben sznki net dgl sandim 80 kisilik rezervasyon aldm.dedi cok kavga ettik ama ortada kaldk ne olur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?