Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kaka bırıkmıs birikmiş cocuk cıkarmaya calışmış içten ve dıştan yırtılar var ve kanama yapıyor hastaneye gıdıyorum hemen sonucu yazarımm
Yarada kurban..
bebeğin hastalığına can dayanmaz yaa
iyi haberlerini bekliyoruz inş..

hakikaten çok sinir bozucu bir durum.. benim başıma çok geldiği için seni gayet iyi anlıyorum..
canım eşin ne iş yapıyor? 10.30 yatmak için erken bir saat değilmi?
:44:
erken.. gündüz oruçluydu.. bi de para kaybetmiş ya, morali bozuk.
ondan. inş mühendisi eşim.. sabah namazdan sonra bi daha uyumaz.

Allah kabul etsin İnşaallah orucunu.. Anladım canım.. benim eşimde vardiyalı olarak çalışıyor.. bu hafta sabah 6 gitti hep işe.. bugün de nöbette.

Allah kabul etsin İnşaallah orucunu.. Anladım canım.. benim eşimde vardiyalı olarak çalışıyor.. bu hafta sabah 6 gitti hep işe.. bugün de nöbette.

vardiyalı çalışmak zor annem.. :100:
benimki 8.30-17.30, ayda iki cumartesi de mesai.
seninki ne iş yapıyor?

vardiyalı çalışmak zor annem.. :100:
benimki 8.30-17.30, ayda iki cumartesi de mesai.
seninki ne iş yapıyor?
evet zor gerçekten.. bu hafta kahvaltıda yoktu.. bir dahaki hafta gece 11e kadar yok..
Canım benim eşim motor teknisyeni. Sabiha Gökçen'nin arka tarafında TEC diye bir şirket var.. orda uçak motorlarıyla ilgileniyor..

bende kullanıyorum cnm .bence kendini suçlama radyosyon her yerde var artık ne kadar sakınısan sakın. atalarımız ne demiş sakınan göze çöp batar

bu arada çizelge için msj atmışsın saol cvp yazan olmamıştı.ben özelden cvp yazamıyom anlamadım bi türlü.. gerçi bii türlü yapamadım ama azmettim eninde sonunda yapacagım

Son düzenleme:

senle ne kadar yakın şeyler yaşamışız benimki de tam tedaviye geçecekken oldu,eşimin işi yoğun ve gergin..bebeğime hep ben baktım yorgunluk ve gerginlik var üstümde hala..
bir gün herşeyin rayına oturacağını umuyorum

zeynep çook geçmiş olsun .dualarımız seninle. bu miniklerin can acısına can dayanmıyo .

Canım özelden msj atmıştım ama sana gördün mü bilmiyorum..? Takip çizelgesi hakkında..

biz 3 aydır 2.kez parise gittik :78:

gerçekten bağları kuvvetlendiriyor yaaa

neyse

benim eşim polis 1 gece evde 1 gece yok birde evde olduğu günlerde uyuyor sabah kuzucuma bir baktım babası uyuyor o gülüyor ona yavrum benimmm

hiç göremiyor babasını

eşi bu şekilde yoğun çalışanların hali çok daha zor..
zeynep'in de eşi polisti yanlış hatırlamıyorsam.. bi de çocuk hasta..
istanbul'da yalnız bi de, Rabbim kolaylık versin..

ben de 7. günden itibaren evimde yalnızdım. zorluğu vardı tabi, ama beni öyle çok bunaltacak bi şey olmadı.

yalnız, eşim bikaç gündür beni biraz sinirlendiriyo
hamileyken bile çok ilgi görüyordu.. şuan yine o geleceği zaman duş alıyorum, giyiniyorum, saçımı yapıyorum..
ama sadece görüntüde kalıyor tabi..
bizim kız gece geç saatte yatıyor. başlarda benimle bekliyordu birlikte uyuyalım diye.
ben dedimki, çalışıyorsun sen, beklemene gerek yok, hakikaten öyle, yapacağı bi şey de yok.
ben bekleyeyim sen yat falan diyo, yok dedim, saolsun iyi niyetle soruyo ama
bi kere verdim, gittim yattım, yok beceremedi.. :100: 10 dk sonra geldim aldım çocuğu..
neyse işte, bizden 1-2 saat önce yatıyor..
yanlış düşünmüyorsam, gözlemime göre benden ilgi (!)bekliyor.
ben de ondan ilgi (!) bekliyorum..
ama çocuk, ev, yemek, çamaşırı-ütüsü..
kız da gündüzleri sakin, neşeli, uyuyor..
akşamdan sonra bi hal oluyor, mız mız.. bi saniye durmuyor.
o da çözüm üretmek yerine mesafeli tavırlarda.. sanırım uzaklaşıyor bundan sebep..
geçenki planı bugün tekrar denemeye çalışacağım.. bakalım..

Son düzenleme:

evet zeynepin eşide polis ve en iyi ben anlıyorum onu Allah yardımcımız olsun

aaa senin iş olmamış okudum eşim diyor çalışmıyorsun iyiki bride çalışsan

adamlarda haklı ee bized haklıyız inanırmısın yemek yemeye vakit bulamadım anneme gidiyorum 10 günlüğne pazartesi inşallah toparlarım

derslerde başladıııı

7.günden beri maaşallahın var senin benm annem 40 doldu eve bıraktı ve kaynanamlar geldi 17 18 gün kaldılar maaşallah kendine baktırdı
ağrım avr dedim kalk kalk dedi

bende onlara gitmicem Allah iizn verirse seneye tatile gitcem antalya mersin yada bursa kimseye söz verme diyorum eşime

sen gene iyi duş alıyosun süsleniyorsun bazen ben ona bile fırsat bulamıyorum
benimki de ilgi bekliyor ,halbuki ben en başta ilgi bekliyorum
hayatı değişen düzeni bozulan benim
gerçekten yuvayı dişi kuş yaparmış da nerde o eski dişi kuşlaaaar
üstelik önceden ilgi göstermemden bazen sıkılırdı
çok ararsın bu günleri derdim
aynen öyle oldu şimdi

saçımı taramyorum yüzümü yıka okadar valla 2 3 günde de bir duş çıldırcam bekarken ki halimle şimdi eserim yok

eskiler 5 çocu kdoğruyor biizm gibi yuıkılmıyorlardı

öğün deden bi şey kalmadı zaten..
ayak üstü ekmek arası hazırlıyorum, bi bardak meyvesuyuyla içebilirsem ne ala:125:
nasıl işine geliyorsa öyle yap tatil işini..
[/B]

valla ya?! bıraktım gezmeyi tozmayı, alışverişi.. yemek uyku bile kaçak göçek..
adamlar ilgi azaldı diye triplerde.. kardeşini kıskanan çocuklar gibi

saçımı taramyorum yüzümü yıka okadar valla 2 3 günde de bir duş çıldırcam bekarken ki halimle şimdi eserim yok
eskiler 5 çocu kdoğruyor biizm gibi yuıkılmıyorlardı
eskilerin eline su dökemeyiz biz..
ama diğer yandan eski adamlar da bu kadar nazlı ve talepkar değildi sanırım.. :100:

bu arada 3.ay aşısı nasılll ay sonuna var bizimde
rota aşısını mı diyosun?
ağızdan damla şeklindeymiş o..

gördüm cnmm çoook tşkler .yardımlarınız için. sonunda yaptım
bizim kızlar adaş mıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…