çok şükür bugün kuaföre gidip kurtuldum saçlarımdan belimdeydi artık innaılma z ağırlık yapıyodu
bide çok dökülüyodu gittimde kuaföre kurtuldum ohhhh
eşlerden bahsedilmiş benim eşimde polis ama büroda sabah 8 akşam 5 dört gözle akşam olsada çocuğu alsa diye bekliyorum ama alıyo en fazla yarım saat sonra bi bakıyom yatırmış anakucağın a uyutuyocinlerim tepeme çıkıyo
bugünde parise gittik ve inanılmaz kasık ağrım var nedenini anlamadım hiç olmamaıştı böyle
resmen belim kopucak:44:
burbur 82 , karabocuq , miniciğimmm, kozmatik , minitaaaaaaa ,bankem, nerelerdeler eskileri okuyorumda şeker yüklemesi felan yaptığımzı
ayyy ne güzel günlermiş nasıl geçmişş hemen
burbur 82 , karabocuq , miniciğimmm, kozmatik , minitaaaaaaa ,bankem, nerelerdeler eskileri okuyorumda şeker yüklemesi felan yaptığımzı
ayyy ne güzel günlermiş nasıl geçmişş hemen
evet canım normalde çalışıyorum devlet memuruyum ama şu an doğum iznindeyim tabikisen çalışıormusun canım ???
ohh ne güzel 8 5 miş darısı bize inşallah bizim babamız temizlikde yapıyor çok şükür çocuğada bakıyor
şükürler olsun
kasık ağrısı kendinimi incittin acaba kastınmı :44:
benim için dua eden herkese teşekkür ederim kan ve idrar tahlilimiz temiz cıktı
karın ultrasonumuz da güzeldi . gaita (kaka)tahlili veremedim cünkü benım sıpa s.çmadı bir türlü..
düzenli beslenme ve uyku için bol bol ilgi ..kaka yapınca kutuya koyup hastaneye getırecegım
benim için dua eden herkese teşekkür ederim kan ve idrar tahlilimiz temiz cıktı
karın ultrasonumuz da güzeldi . gaita (kaka)tahlili veremedim cünkü benım sıpa s.çmadı bir türlü..
düzenli beslenme ve uyku için bol bol ilgi ..kaka yapınca kutuya koyup hastaneye getırecegım
ben de kafaya koydum, bu hafta gidiyorum kuaföre belime gelen saçları kısaltıyorum bi güzel..çok şükür bugün kuaföre gidip kurtuldum saçlarımdan belimdeydi artık innaılma z ağırlık yapıyodu
bide çok dökülüyodu gittimde kuaföre kurtuldum ohhhh
burbur 82 , karabocuq , miniciğimmm, kozmatik , minitaaaaaaa ,bankem,
nerde bu temmuz anneleriii? ses verin kııı!Unuttukların var canım.. Destiny55, Şeker_portakalı, Arsima, glmt ...bunlarda kayıplara karıştı..
bu adamların hamurunda odunluk var bacım.. süslenirsin dönüp bakmaz önemsemez..cena maşallah seni çook takdir ettim yaa biz evliliğimizin en başından beri sorunluyuz o konuda eşimle, benle gün içinde hiç ilgilenmez geçende yatalım dedi istemiyorum bi tek yatacagın vakit geliyosun yanıma benle yapmayı sevdiğin tek şey bu başkada hiç bişeyi benle yapmak istemiyosun dedim o günden beri küsüz bi hafta oldu adam bi tek yatacagı zamn geliyo yanıma onun dışında ev arkadaşıyız süslensemde önemsemez bişe degişmez yani üzülüyorum ama benim eşim öyle baştan beri bende hiç önemsemem gelecegi zmanaı hoş o da benden hiç ilgi beklemez samimi olmayı sevmez falan çook doluyum ben bu konuda yaa
çok geçmişler olsun.. inş son tahlil de temiz çıkar da bi nefes alırsınız..benim için dua eden herkese teşekkür ederim kan ve idrar tahlilimiz temiz cıktı
ben de kafaya koydum, bu hafta gidiyorum kuaföre belime gelen saçları kısaltıyorum bi güzel..
sonra da boyatıyorum. hoş hapsuu saçlarını kestirmekle dökülme azalmıyor demişti ama.. hava da serinledi. banyodan sonra hiiç ugraşamıcim
bu adamların hamurunda odunluk var bacım.. süslenirsin dönüp bakmaz önemsemez..
bi gün de eşofmanla görsün niye böylesin der..
benimkiyle de dün konuştuk, bana daha çok özen göster.. tam anne oldun. bu moddan biraz çık dedi
arkamda motor varmış gibi çalışıp koşturuyorum, uyku yok, yemek yok.. diğer şeyler sırtımda..
adam daha çok ilgi bekliyo, sanki benim .. mı kaşımaya vaktim var yaa
beyimiz, eşofman ve pijama da görmek istemiyor (muş)
son günlerdeki mesafeli tavırları bundanmış, konuşmadan beni anla istedim ama olmadı, işte söylüyorum diyo
işimiz var bu adamla valla..
şu kuaför işini halledeyim de, ağzına bi lokma bal çalayım
çok geçmişler olsun.. inş son tahlil de temiz çıkar da bi nefes alırsınız..
bol sadaka verelim.. Allah bebişlerimizi korusun..
[bu adamların hamurunda odunluk var bacım.. süslenirsin dönüp bakmaz önemsemez..
benimkiyle de dün konuştuk, bana daha çok özen göster.. tam anne oldun. bu moddan biraz çık dedi
arkamda motor varmış gibi çalışıp koşturuyorum, uyku yok, yemek yok.. diğer şeyler sırtımda..
son günlerdeki mesafeli tavırları bundanmış, konuşmadan beni anla istedim ama olmadı, işte söylüyorum diyo
[/B][/FONT]
inş. gecer sizinkide en yakın zamanda bu ömürler cok mu nazlı ne ?geçmiş olsun canım umarım atlatır artık senin ömür bu meselyi
bizim ömürde idrar yolu enf atlatsa tam olucak :)
inş. teyzesi ama 2 gün öldüm de dirildimmm Rabbıme sükür ya bişey cıkmadı
Tahlillerin temiz çıkmasına çok sevindim hayatım. İnşaallah kakasını da yapar ömür'ün..senden güzel haberler bekliyoruz İnşaallah kuzummm
vermemmi anında hastane dönüşünde Rabbım kabul etsinben de kafaya koydum, bu hafta gidiyorum kuaföre belime gelen saçları kısaltıyorum bi güzel..
sonra da boyatıyorum. hoş hapsuu saçlarını kestirmekle dökülme azalmıyor demişti ama.. hava da serinledi. banyodan sonra hiiç ugraşamıcim
nerde bu temmuz anneleriii? ses verin kııı!
bu adamların hamurunda odunluk var bacım.. süslenirsin dönüp bakmaz önemsemez..
çok geçmişler olsun.. inş son tahlil de temiz çıkar da bi nefes alırsınız..
bol sadaka verelim.. Allah bebişlerimizi korusun..
değiştirdim ben aşkım doktorumuZeynep çok geçmiş olsun akıl vermek istemem ama hastaneyi ayda en azından Dr U değiştirmeyi düşünmüyormusun var olan bi sorun ömür ün canını git gide daha çok yakıyor normalde sorunun ortadan kalkması gerekirdi valla bırak bebeğimi kendime olsa başka Dr kesin görünürdüm hamilelikte kanama oldum bi Dr ilaç yazdı eve git et parçası gelirse gel dedi eşim başka Dr a da görün belki başka bişey der dedi ki aynı fikirdeydim başka hastaneye gittik 3 gün hastanede yatırdılar çok şükür kızımız bizimle şimdi yani hepsi Dr ama bakış açısı deneyim farklı oluyor nacizane fikrim benim
günaydın kızlarrr
benim kızım 8gün sonra 3 aylık olucak ama henüz kafasını tam tutamıyo canım sıkılıyo açıkçası sizin bebekler tam tutabiliyomu ..
kafası sallanıp duruyo 5sn filan dik tuutyo sonra srsılıyo
valla bana öyle dese kafasını kırarım
dün akşam komşuya gittim güzelce giyindim saç makyaj yaptım adam işten geldi aynen şöyleaşkım benm içinmi giyndin felan yoooo dedim komşuya gittim
Allahım cena sende çalışmıyorsun sanırım çalışsak nasıl olurdu acaba
yinemi olmadı sizin iş
kafasının sallanması titremesi normal..günaydın kızlarrr
benim kızım 8gün sonra 3 aylık olucak ama henüz kafasını tam tutamıyo canım sıkılıyo açıkçası sizin bebekler tam tutabiliyomu ..
kafası sallanıp duruyo 5sn filan dik tuutyo sonra srsılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?