şimdiye kadar 2 aşı yaptırdım 3 aylık aşı yokmu
Biz bugün üç aylık olduk canım. 3.ayda aşı yokmuş.. 4.ayda varmış..
bi arkadaşın beğeğinde olmuştu..yan etkisi varmı cena :44:
şimdiye kadar 2 aşı yaptırdım 3 aylık aşı yokmu
bi arkadaşın beğeğinde olmuştu..
ama neydi tam hatırlayamıyorum..:44:
3. ay aşı yok.
4. te var zatürreli karma bi aşı..
sende aşı kartı yok mu?..
bana hastanede vermişlerdi..
rutin aşılar hangi ay hepsi yazıyor, tablo şeklinde
boy kg tablosu da..
aylık geşimini takip kolay oluyor..
eşi bu şekilde yoğun çalışanların hali çok daha zor..
zeynep'in de eşi polisti yanlış hatırlamıyorsam.. bi de çocuk hasta..
istanbul'da yalnız bi de, Rabbim kolaylık versin..
ben de 7. günden itibaren evimde yalnızdım. zorluğu vardı tabi, ama beni öyle çok bunaltacak bi şey olmadı.
yalnız, eşim bikaç gündür beni biraz sinirlendiriyo
hamileyken bile çok ilgi görüyordu.. şuan yine o geleceği zaman duş alıyorum, giyiniyorum, saçımı yapıyorum..
ama sadece görüntüde kalıyor tabi..
bizim kız gece geç saatte yatıyor. başlarda benimle bekliyordu birlikte uyuyalım diye.
ben dedimki, çalışıyorsun sen, beklemene gerek yok, hakikaten öyle, yapacağı bi şey de yok.
ben bekleyeyim sen yat falan diyo, yok dedim, saolsun iyi niyetle soruyo ama
bi kere verdim, gittim yattım, yok beceremedi.. :100: 10 dk sonra geldim aldım çocuğu..
neyse işte, bizden 1-2 saat önce yatıyor..
yanlış düşünmüyorsam, gözlemime göre benden ilgi (!)bekliyor.
ben de ondan ilgi (!) bekliyorum..
ama çocuk, ev, yemek, çamaşırı-ütüsü..
kız da gündüzleri sakin, neşeli, uyuyor..
akşamdan sonra bi hal oluyor, mız mız.. bi saniye durmuyor.
o da çözüm üretmek yerine mesafeli tavırlarda.. sanırım uzaklaşıyor bundan sebep..
geçenki planı bugün tekrar denemeye çalışacağım.. bakalım..
cenaaaaaaa varda bavul içine attım birde burda ne güzel negüzel soruyoruz oraya bakmaktansa
ayy maşallah... ben kaç gündür koföre gidecem kaş-bıyık gidemedim ayy çok da utanıyorm böyle görmesinden ama napiyımmmm
Biz bugün üç aylık olduk canım. 3.ayda aşı yokmuş.. 4.ayda varmış..
çok şükür bugün kuaföre gidip kurtuldum saçlarımdan belimdeydi artık innaılma z ağırlık yapıyodu
bide çok dökülüyodu gittimde kuaföre kurtuldum ohhhh
eşlerden bahsedilmiş benim eşimde polis ama büroda sabah 8 akşam 5 dört gözle akşam olsada çocuğu alsa diye bekliyorum ama alıyo en fazla yarım saat sonra bi bakıyom yatırmış anakucağın a uyutuyocinlerim tepeme çıkıyo
bugünde parise gittik ve inanılmaz kasık ağrım var nedenini anlamadım hiç olmamaıştı böyle
resmen belim kopucak:44:
ohhhhhhhhh Allah razı olsun canımyaa zatürre var diyroalrdı:44:
Senle aynıyız benim oğlum da bugun 3 ayı doldurdu
burbur 82 , karabocuq , miniciğimmm, kozmatik , minitaaaaaaa ,bankem, nerelerdeler eskileri okuyorumda şeker yüklemesi felan yaptığımzı
ayyy ne güzel günlermiş nasıl geçmişş hemen
glmt giriyor onu görüyorum destiny de yok haklısın arsimaaaaaaa nerede ondan haberi olan varmı mamudun tavuu çok iyi arkadaşlardıUnuttukların var canım.. Destiny55, Şeker_portakalı, Arsima, glmt ...bunlarda kayıplara karıştı..
glmt giriyor onu görüyorum destiny de yok haklısın arsimaaaaaaa nerede ondan haberi olan varmı mamudun tavuu çok iyi arkadaşlardı
Bebekleriyle ilgilenmekten buraya gir(e)mez oldular..
Bu arada Zeyneb'in oğlu nasıl oldu acaba? Merak ettim...:44:
cena maşallah seni çook takdir ettim yaa biz evliliğimizin en başından beri sorunluyuz o konuda eşimle, benle gün içinde hiç ilgilenmez geçende yatalım dedi istemiyorum bi tek yatacagın vakit geliyosun yanıma benle yapmayı sevdiğin tek şey bu başkada hiç bişeyi benle yapmak istemiyosun dedim o günden beri küsüz bi hafta oldu adam bi tek yatacagı zamn geliyo yanıma onun dışında ev arkadaşıyız süslensemde önemsemez bişe degişmez yani üzülüyorum ama benim eşim öyle baştan beri bende hiç önemsemem gelecegi zmanaı hoş o da benden hiç ilgi beklemez samimi olmayı sevmez falan çook doluyum ben bu konuda yaaeşi bu şekilde yoğun çalışanların hali çok daha zor..
zeynep'in de eşi polisti yanlış hatırlamıyorsam.. bi de çocuk hasta..
istanbul'da yalnız bi de, Rabbim kolaylık versin..
ben de 7. günden itibaren evimde yalnızdım. zorluğu vardı tabi, ama beni öyle çok bunaltacak bi şey olmadı.
yalnız, eşim bikaç gündür beni biraz sinirlendiriyo
hamileyken bile çok ilgi görüyordu.. şuan yine o geleceği zaman duş alıyorum, giyiniyorum, saçımı yapıyorum..
ama sadece görüntüde kalıyor tabi..
bizim kız gece geç saatte yatıyor. başlarda benimle bekliyordu birlikte uyuyalım diye.
ben dedimki, çalışıyorsun sen, beklemene gerek yok, hakikaten öyle, yapacağı bi şey de yok.
ben bekleyeyim sen yat falan diyo, yok dedim, saolsun iyi niyetle soruyo ama
bi kere verdim, gittim yattım, yok beceremedi.. :100: 10 dk sonra geldim aldım çocuğu..
neyse işte, bizden 1-2 saat önce yatıyor..
yanlış düşünmüyorsam, gözlemime göre benden ilgi (!)bekliyor.
ben de ondan ilgi (!) bekliyorum..
ama çocuk, ev, yemek, çamaşırı-ütüsü..
kız da gündüzleri sakin, neşeli, uyuyor..
akşamdan sonra bi hal oluyor, mız mız.. bi saniye durmuyor.
o da çözüm üretmek yerine mesafeli tavırlarda.. sanırım uzaklaşıyor bundan sebep..
geçenki planı bugün tekrar denemeye çalışacağım.. bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?