Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kuzenim aynı zamanda yakın arkadaşım sabah 6.30 da 2. Çocuğunu kucağına aldı.(1.si 2 yaşını dolduracak) hastaneye onu ziyarete gidip geldik. Bebiş çok tatlı maşallah. 3.700 doğmasına rağmen( ki arya 2.800dü) minicik geldi bana. Bebiş ağladıkça arya da onun taklidini yapıp ( ıngaaa) güldü

Saol tatlım, geçsin gitsin valla. Hazırlık ve yemek kısmından çok akşam yemekten sonrası sinir ediyo beni onlarla oturmak durumunda olmak. Kv min dayısı ve eşi gelecek, severim bi sıkıntım yok ama bitmez şimdi bu akşam banaaaa....
Ay canım yaa... Sıcakta kalmamaya çalış, kendini yorma bari bugün. Allah sabrını verir.
Sevmem sevemem... Tatsız tuzsuz yağsız kuru bi et yaaa, neresini seveyimm

Son düzenleme:
Kendi evimde olsam misafir gelecek diye sabahın kör vaktinde başlarım temizliğe, hazırlığa. Kv son dakkaların adamıdır, bekler... Herkes yatıyo bende yatayım bari biraz daha napim:)

herkese günaydın bugün oğluşumun çınar'ımın doğum günü iyiki doğmuş yavrum doğum günümüzü bugün kutlamıcaz bayrama erteledik bayramda kutlucaz kısmet olursa işnş bugün kendi kendimize bi pasta keseriz vay be 1 sene ne çabuk geçti seneye bu zamanlarda daha da büyümüş olacaklar inş konuşucaklar bıcır bıcır geçen sene bu zamanlarda suni sancı çekiyordum :26:

İyiki doğdun Çınarrrrrrr. Nice mutlu yıllara minik kuşşş :)

Aman ben de boşverdim ya, elimden bu kadar geliyor napalım..
Geceniz yine zor olmuş. Ya bu kadar vahim değildi durum, vardır bir sıkıntısı., o geçince daha iyi olur inş.
Temizlik günü mü bugün? Allah kolaylık versin.

Bu kodu bozukla ne mümkün?!? (
Kodu bozuk mu
Sende ne orijinal laflar var
Haklısın canım, tuzlu olsa durum daha vahim olurdu.
Sahura kalkamamışsın bugün kolay geçer inşallah. Ben de yedim yattım, kalkamayacağımı biliyordum:)
Atarax tesir etmiyor ha:)) büyüdüler artık, bizim hanım akşam misafirle oturdu.-ancak onlar gidince uyudu:)
Ayran aşını ben de deneyim. Bulgur ve yoğurt ikilisi faorimdir.

Arya hanım büyümüş de bebek taklidi yaparmış :)
Allah bağışlasın yeni yavruyu ailesine, hayırlı evlat olsun inşallah.
Sen de mutfakla uğraş, sonra aryayı yatırma falan derken fazla çıkmazsın yanlarına.

Kendi evimde olsam misafir gelecek diye sabahın kör vaktinde başlarım temizliğe, hazırlığa. Kv son dakkaların adamıdır, bekler... Herkes yatıyo bende yatayım bari biraz daha napim:)
Yat tabi ya boşver. Kraldan çok kralcı mı olcan? Kv'n düşünsün.
İyi ki doğdun çınar iyi ki doğdun
Geçiyor zaman..
Dün akşam gelen misafirim geçen yıl iftara çağırmıştı. Feyzanın kırkı bile çıkmamıştı.. Dün gece ise aynı bebe sehpa üstünde oynuyordu:)

Kodu bozuk lafı recep ivediğin olabilir valla :))

Evet en azından 2-3 saatte bir kalkıyodu; şimdi tam coştu

Temizliği ben yapmıyorum çok şükür. Anca ortalık toplarım ve bikaç dolapiçi hallederim

Aryammm yazmayı unutmuşum canım. Bebek hayırlı olsun kuzenine :) aryaya da bayıldım; büyümüş de taklit yaparmış :)

Hımm Recep ivedik'i bilmiyorum:))
Temizliği sen yapma zaten, bırakınız yapsınlar:)

Aşağıdakinin tadilatından bana gına geldi yine tak tuk tak, çocuğu yatırdım, az da ben uzanacaktım ne mümkün?

Hımm Recep ivedik'i bilmiyorum:))
Temizliği sen yapma zaten, bırakınız yapsınlar:)

Öğrenciler dolayısı ile herbişiyi takip ediyoruz :)))

Aşağıdakinin tadilatından bana gına geldi yine tak tuk tak, çocuğu yatırdım, az da ben uzanacaktım ne mümkün?

Yaaaa yine mi tadilat?? Çok sinir bir durum!! Neyseki feyza uyuyo boşver.

yok kız ne temizliği, dün gece temizlikçiyi aradım iyi ki aramışım,
"-yarın geliyorsun di mi?"
cevap:
"-yoo ben kesinleştirmedik sanmıştım,başkasına söz verdim.cumartesi gelsem olmaz mı"
"-...(sessizlik) olur."
ben de keremi doktora kontrole götürdüm bayadır gitmemiştik, sonra da hemşire aradı sağlık ocağına aşıya gittik çok ağladı şimdi uyuyor. boyumuz 83 cm kilomuz 12 kg doktor "böyle giderse boyu 1.90 ı bulur" dedi işin garibi bizim ailede hiç öyle uzun boylu yok.

Allah yardımcın olsun ama iyice alıştı artık bünyemiz,tutarsın bence. kendini yormamaya çalış
menüm süperdi 2 tabak yedim
eşim "bu akşam da çok yedim yaaa"
ben :"ben senden çok yedim"
eşim:"farkındayım."

Limonata hepsine değer.
limonatam çok güzel oldu eşim bayıldı ,öyle her limonatayı beğenmez
limonun kabuğunu rendeledim şekerle ovdum. su ve limon suyuyla karıştırıp dolaba koydum. 2 saat sonra çıkarınca süzdürdüm ve şeker ekledim

bak sen şu bilmiş aryaya
göğüs eti adamı boğar yaa kupkuru birşey
bence de kv lerde zaman geçmek bilmiyor,eşim duymasın
evet dün menüm zengindi işte foto ,bu akşam gene kv lerde yiyoruz

Çınara nice yıllar diliyorum

off ne baş belası ya, ramazan günü yapılır mı

Son düzenleme:
bu arada keremin doğum günü iftarı yalan oldu..
kp de belfıtığı var yatıyor, bu durumda bana gelemezler.
şimdilik sadece annemleri kardeşlerimi çağıracağım,onları daha sonra çağırırım artık. aslında böyle daha kolay olacak benim için.
temizlikçi de gelmedi , cumartesi gelirse pazar akşamı çağırabilirim belki bizimkileri.
bugün çarşıya gidip süsleme malzemesi falan mı baksam, mavi peçeteler falan..
menüde ne yapsam hiç düşünmedim de.. üfff her şey belirsizlik içinde.

Maşallah Keremeeeeee :)

Menü süper ama aranızdaki diyalog daha da süper hahhaha

Maşallah Keremeeeeee :)

Menü süper ama aranızdaki diyalog daha da süper hahhaha

babam olsa, şu fıkrayı anlatırdı:)
bir adam yemeğe gitmiş birinin evine..
yemek bitmiş tatlıları yemişler, ev sahibi :"biraz daha yeseydin" demiş.
adam : "yetti abi. 2 tane tatlı yedim, doydum"
ev sahibi: "yok, 5 tane yedin de, yiyebilirsin gene"

Allah kolaylık versin. zaten gece kısa, bi de on kez kalkınca insan perişan oluyor..
şu derdi neyse inş yakında çözülür.. böyle nereye kadar? yine de gündüz bakıcının gelmesi büyük nimet. arada kestirirsin..

bu bebelerin hepisiii aynı. bizimki de başından aşağı su dökülürken mızıldıyor.
ama bakıyorum guluk guluk suları yutuyor. banyo bitiyor, ayşeciği havluya sarıyorum.
başlıyor geğirmeye

Yine alıntıda uzaysın canım:)))))
alıntıda uzay olmak, yeni bi deyim kazandık galibaa:90:

gözünüz aydın. Rabbim analı babalı büyütsün.
ben iki bebek arasındaki yaş farkına takıldım.. zor olacak ama bir anda ikisi de büyüyecek..

ilk yaşı kutlu olsun. sağlıkla mutlulukla nice senelere çınar bebe

Geçiyor zaman..
Dün akşam gelen misafirim geçen yıl iftara çağırmıştı. Feyzanın kırkı bile çıkmamıştı.. Dün gece ise aynı bebe sehpa üstünde oynuyordu:)
zaman Allahın en büyük lütuflarından..
bazen geçmiyor diyoruz, bazen ne çabuk.. inş bu bebeklerin her anının tadını çıkarabiliriz.

ay bana daaa!!!
çok mu eski bina, ya da bunlar çok mu gıcık anlamadım.. ramazan ramazan!

bacım geldi, ayşeciği uyuttuk. hadi ben de bi yatayım dedim.
uzandım, sağa dön sola dön 1,5 saat geçti, bi lokma uyuyamadım.
işte böyle olunca sinir oluyoruuuuuuum

maşallah kereme.. boyu almış gidiyor..
bizimki çakıldı 75te:111:

annem babam da çok uzun değildir, biz dört kardeş de. ama en ufak kardeşim 187 hepimiz aşağıdan bakıyoruz ona
eşek sıpası. annem 3 yaşına kadar emzirdi onu. artık aklı ermeye başlamıştı. misafirlerin arasından annemi çağırırdı.
elinden tutup yatak odasına götürür orda emerdi..
aşısı falan bile yoktur. buna rağmen ne hasta olur ne bişey.
bakarsın kerem de uzun boylu yağız bi delikanlı oluvermiş, ay o zamanları görür müyüz acep?

sote yaparken etleri julyen mi doğruyorsun bacım?
limonata tarifinde 'limon ya da kaya tuzu' yok galiba, ben de bi deniyim

oo, dert etme halledersin yaa..
zaten tatlınız belli

Yok canım limonatada acayip şeyler yok:) ben de ilk kez denedim 4-5 limona 1-2 limon rendesi yetiyor
Et sotede aslında kuşbaşı doğruyorum ama bu sefer büyük parçaları düdüklüde haşladım sonra parçaladım lif lif ayrıldılar

limonatayı denicem, önceki hüsrandan sonra aklımda kalmıştı zati

Süperrr :) bizde de şöyle bişi olur. Ortanca kardeşim küçük kardeşime sorar "doydun mu?yoksa başka bişiler alıyım mı yemen için?" Abisi kendini düşündüğü için mutlu olan küçük kardeş cevap verir "evet abi doydum sağol :)". Abi: "e tabi doyacan; daha beni ye istersen bi de!!" Bense ibretle izlerim hahaha

Ya var ya sana kota koyuyorum artık. En fazla üç alıntı yap her seferinde :) birine bişi yazsam birini unutuyorum :)))

Demekki banyo huysuzluğu dönemsel bişi kabul edebiliriz :)

Küçük kardeşini hayal ettim de süper bi olay. Anneni odaya götürüp emmesi :) kuzum benimmmmm.

Eski binada niye millet okadar tadilat yapar anlamıyorum...?

Oğluş şimdi uyudu. Bilsem ki 1,5 saat sürecek anında uyurum valla :)

limonatayı denicem, önceki hüsrandan sonra aklımda kalmıştı zati

Ya zaten ne biçim tarifti o limon tuzu ile?? Limon zaten ekşi bişi yani....!!! Kızdım o tarife :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…