Sıpa ya tam sıpa!Bu kodu bozukla ne mümkün?!?(
şeker portakalımm, ayşecik hamdolsun iyi..
lekeler kaybolup tekrar çıkıyor. birkaç gündür lekeler yüzünden parka gidemiyorduk.
şuan biraz sönükler. dışarı çıkarıcam şimdi.. sıkıldı kızım evdeeee
sabah sabah iyi güldüm..
Eki Görüntüle 764031
herkese günaydın hayırlı sabahlar
pempişim uyuyamadın mı gene yaa :26: ne olcek sizin bu durum
aryam sizinde misafir varmış bugün kolay gelsin şimdiden
nfkayşecik nasıl oldu canım :26:
busmai menü süper ellerine sağlık
born ne yaptınız canım nasıl geçti doğum günü detayları bekliyrouz
neyneyse yemeklerin tuzsuz olması tuzlu olmasından iyidir
dün akşam annemler bizdeydi iftarı yaptık eşim fenerbahçenin maçına gitti stada babam da teravıye melisayı yıkadık annemle acayıp yoruyor bu kız beni yaa kafasından su dokulmesını hıc ıstemıyor neyse uyuttuk pil bitti tabi bizde annem bir kenarda ben bir kenarda sızmışız babam gelince uyandık sersem gibi oldum
eşim geldi annemleri bırakmaya gitti evin anahtarını verdim anneme ver dedim bizimkine ben yatıyorum
sonuç sabah saat 6:20 de kalktım
sahursuz bir oruç tutacağımbugün allah kolaylık versin
Sevmem sevemem... Tatsız tuzsuz yağsız kuru bi et yaaa, neresini seveyimmYine alıntıda uzaysın canım:)))))
Tavuk tarifi vardı ya çöp şişe dizilen hani sosta bekleyen (özlem vermişti sankim....?). İşte onu şişsiz yaptım ve tüm göğüs etleri yapıştı :) aryamm dicek şimdi "zaten göğüs etini sevmem" diye :) ama biz but ve kanattan çok onu severiz
Küçük paşa ve büyük paşa ile çılgın iki gün beni bekliyor. Valla okul vakti daha iyiydi. Hiç değilse kocam erken kalkıyodu. Bu ramazan bana yaramadı :)
3,5 karış zilli ayşeyi mıncırırım bennnnnnnnnn :) atarax bile işe yaramıyo maşallah ona :) öperim :)
Uykusuz annelere gel kuşum ya neden olmasın :)
Hahaha
Bu arada boluluların konuşması değişiktir biraz. E bizim bakıcı teyze de goca bolulu; Efe bakalım nasıl konuşacak :))?
herkese günaydın bugün oğluşumun çınar'ımın doğum günü iyiki doğmuş yavrum doğum günümüzü bugün kutlamıcaz bayrama erteledik bayramda kutlucaz kısmet olursa işnş bugün kendi kendimize bi pasta keseriz vay be 1 sene ne çabuk geçti seneye bu zamanlarda daha da büyümüş olacaklar inş konuşucaklar bıcır bıcır geçen sene bu zamanlarda suni sancı çekiyordum :26:
Aman ben de boşverdim ya, elimden bu kadar geliyor napalım..Yemeklerin tadına bakamayınca çok normal. Tuz iyi bişi değil zaten boşver
Bakıcımız gelemeyecek büyük ihtimalle canımbi de temizliğe kadın gelecek yani Efeyi babasına satıp da uyuyamam. Bugün kabus gibiiiii. Gece her saati gördüm (
Sen kendini temizliğe ver sonra gecenin bi vakti gel şiir yaz :))
Herkese günaydınnnn. Uyumak istiyorummmmmm
Kodu bozuk muBu kodu bozukla ne mümkün?!?(
Haklısın canım, tuzlu olsa durum daha vahim olurdu.herkese günaydın hayırlı sabahlar
dün akşam annemler bizdeydi iftarı yaptık eşim fenerbahçenin maçına gitti stada babam da teravıye melisayı yıkadık annemle acayıp yoruyor bu kız beni yaa kafasından su dokulmesını hıc ıstemıyor neyse uyuttuk pil bitti tabi bizde annem bir kenarda ben bir kenarda sızmışız babam gelince uyandık sersem gibi oldum
eşim geldi annemleri bırakmaya gitti evin anahtarını verdim anneme ver dedim bizimkine ben yatıyorum
Atarax tesir etmiyor ha:)) büyüdüler artık, bizim hanım akşam misafirle oturdu.-ancak onlar gidince uyudu:)ramazan 17den günaydın :82:
dr un vediği ilaç, çoğunuz biliyorsunuzdur, atarax. yani sakinleştirici etkisi var, uyku kaçınılmaz.
gelin görün ki, benim kızım 1 yaşında boyu 3,5 karış ve kilosu 8.600 gr. tesir sıfır
sabahın 7sinde kalkıyor zilli. neden zilli diyorum şuan elinde çıngırak var onu sallıyor
akşama domates çorbası ve günlerdir aklımda olup yapamadığım pizzayı yapmayı düşünüyorum.
eve, buğday yerine bulgurla yaptım nefüüüüs oldu
akşam yemek hazırlarken eşim de yanımda oturuyordu. nohuta bulgura baktı, ne olacak bunlar dedi.
ayran aşı çorbası dedim.. menemeni hazırladım, ayran aşını yaptım. mutfağı temizledim, hadi salona geçelim dedim.
ama daha çorbayı yapmadın ki diyo:90: işte çorba bu dedim, biraz anlamsızca yüzüme baktı.
ama sofrada afiyetle yedi
ödevini yapanlar oyun oynayabilirler :107:
sabah sabah iyi güldüm..
Eki Görüntüle 764031 [/COLOR][/B][/FONT]
Arya hanım büyümüş de bebek taklidi yaparmış :)Kuzenim aynı zamanda yakın arkadaşım sabah 6.30 da 2. Çocuğunu kucağına aldı.(1.si 2 yaşını dolduracak) hastaneye onu ziyarete gidip geldik. Bebiş çok tatlı maşallah. 3.700 doğmasına rağmen( ki arya 2.800dü) minicik geldi bana. Bebiş ağladıkça arya da onun taklidini yapıp ( ıngaaa) güldü
Sen de mutfakla uğraş, sonra aryayı yatırma falan derken fazla çıkmazsın yanlarına.Saol tatlım, geçsin gitsin valla. Hazırlık ve yemek kısmından çok akşam yemekten sonrası sinir ediyo benionlarla oturmak durumunda olmak. Kv min dayısı ve eşi gelecek, severim bi sıkıntım yok ama bitmez şimdi bu akşam banaaaa....
Ay canım yaa... Sıcakta kalmamaya çalış, kendini yorma bari bugün. Allah sabrını verir.
Sevmem sevemem... Tatsız tuzsuz yağsız kuru bi et yaaa, neresini seveyimm
Yat tabi ya boşver. Kraldan çok kralcı mı olcan? Kv'n düşünsün.Kendi evimde olsam misafir gelecek diye sabahın kör vaktinde başlarım temizliğe, hazırlığa. Kv son dakkaların adamıdır, bekler... Herkes yatıyo bende yatayım bari biraz daha napim:)
İyi ki doğdun çınar iyi ki doğdunherkese günaydın bugün oğluşumun çınar'ımın doğum günü iyiki doğmuş yavrum doğum günümüzü bugün kutlamıcaz bayrama erteledik bayramda kutlucaz kısmet olursa işnş bugün kendi kendimize bi pasta keseriz vay be 1 sene ne çabuk geçti seneye bu zamanlarda daha da büyümüş olacaklar inş konuşucaklar bıcır bıcır geçen sene bu zamanlarda suni sancı çekiyordum :26:
Aman ben de boşverdim ya, elimden bu kadar geliyor napalım..
Geceniz yine zor olmuş. Ya bu kadar vahim değildi durum, vardır bir sıkıntısı., o geçince daha iyi olur inş.
Temizlik günü mü bugün? Allah kolaylık versin.
Kodu bozuk mu
Sende ne orijinal laflar var
Haklısın canım, tuzlu olsa durum daha vahim olurdu.
Sahura kalkamamışsınbugün kolay geçer inşallah. Ben de yedim yattım, kalkamayacağımı biliyordum:)
Atarax tesir etmiyor ha:)) büyüdüler artık, bizim hanım akşam misafirle oturdu.-ancak onlar gidince uyudu:)
Ayran aşını ben de deneyim. Bulgur ve yoğurt ikilisi faorimdir.
Arya hanım büyümüş de bebek taklidi yaparmış :)
Allah bağışlasın yeni yavruyu ailesine, hayırlı evlat olsun inşallah.
Sen de mutfakla uğraş, sonra aryayı yatırma falan derken fazla çıkmazsın yanlarına.
Yat tabi ya boşver. Kraldan çok kralcı mı olcan? Kv'n düşünsün.
İyi ki doğdun çınar iyi ki doğdun
Geçiyor zaman..
Dün akşam gelen misafirim geçen yıl iftara çağırmıştı. Feyzanın kırkı bile çıkmamıştı.. Dün gece ise aynı bebe sehpa üstünde oynuyordu:)
Hımm Recep ivedik'i bilmiyorum:))Kodu bozuk lafı recep ivediğin olabilir valla :))
Evet en azından 2-3 saatte bir kalkıyodu; şimdi tam coştu
Temizliği ben yapmıyorum çok şükür. Anca ortalık toplarım ve bikaç dolapiçi hallederim
Aryammm yazmayı unutmuşum canım. Bebek hayırlı olsun kuzenine :) aryaya da bayıldım; büyümüş de taklit yaparmış :)
Hımm Recep ivedik'i bilmiyorum:))
Temizliği sen yapma zaten, bırakınız yapsınlar:)
Aşağıdakinin tadilatından bana gına geldiyine tak tuk tak, çocuğu yatırdım, az da ben uzanacaktım ne mümkün?
yok kız ne temizliği, dün gece temizlikçiyi aradım iyi ki aramışım,Yemeklerin tadına bakamayınca çok normal. Tuz iyi bişi değil zaten boşver
Bakıcımız gelemeyecek büyük ihtimalle canımbi de temizliğe kadın gelecek yani Efeyi babasına satıp da uyuyamam. Bugün kabus gibiiiii. Gece her saati gördüm (
Sen kendini temizliğe ver sonra gecenin bi vakti gel şiir yaz :))
Herkese günaydınnnn. Uyumak istiyorummmmmm
Allah yardımcın olsun ama iyice alıştı artık bünyemiz,tutarsın bence. kendini yormamaya çalışherkese günaydın hayırlı sabahlar
limonatam çok güzel oldu eşim bayıldı ,öyle her limonatayı beğenmezLimonata hepsine değer.
bak sen şu bilmiş aryayaKuzenim aynı zamanda yakın arkadaşım sabah 6.30 da 2. Çocuğunu kucağına aldı.(1.si 2 yaşını dolduracak) hastaneye onu ziyarete gidip geldik. Bebiş çok tatlı maşallah. 3.700 doğmasına rağmen( ki arya 2.800dü) minicik geldi bana. Bebiş ağladıkça arya da onun taklidini yapıp ( ıngaaa) güldü
göğüs eti adamı boğar yaa kupkuru birşeySaol tatlım, geçsin gitsin valla. Hazırlık ve yemek kısmından çok akşam yemekten sonrası sinir ediyo benionlarla oturmak durumunda olmak. Kv min dayısı ve eşi gelecek, severim bi sıkıntım yok ama bitmez şimdi bu akşam banaaaa....
Ay canım yaa... Sıcakta kalmamaya çalış, kendini yorma bari bugün. Allah sabrını verir.
Sevmem sevemem... Tatsız tuzsuz yağsız kuru bi et yaaa, neresini seveyimm
Çınara nice yıllar diliyorumherkese günaydın bugün oğluşumun çınar'ımın doğum günü iyiki doğmuş yavrum doğum günümüzü bugün kutlamıcaz bayrama erteledik bayramda kutlucaz kısmet olursa işnş bugün kendi kendimize bi pasta keseriz vay be 1 sene ne çabuk geçti seneye bu zamanlarda daha da büyümüş olacaklar inş konuşucaklar bıcır bıcır geçen sene bu zamanlarda suni sancı çekiyordum :26:
Aşağıdakinin tadilatından bana gına geldiyine tak tuk tak, çocuğu yatırdım, az da ben uzanacaktım ne mümkün?
yok kız ne temizliği, dün gece temizlikçiyi aradım iyi ki aramışım,
"-yarın geliyorsun di mi?"
cevap:
"-yoo ben kesinleştirmedik sanmıştım,başkasına söz verdim.cumartesi gelsem olmaz mı"
"-...(sessizlik) olur."
ben de keremi doktora kontrole götürdüm bayadır gitmemiştik, sonra da hemşire aradı sağlık ocağına aşıya gittik çok ağladı şimdi uyuyor. boyumuz 83 cm kilomuz 12 kgdoktor "böyle giderse boyu 1.90 ı bulur" dedi işin garibi bizim ailede hiç öyle uzun boylu yok.
Allah yardımcın olsun ama iyice alıştı artık bünyemiz,tutarsın bence. kendini yormamaya çalış
menüm süperdi 2 tabak yedim
eşim "bu akşam da çok yedim yaaa"
ben :"ben senden çok yedim"
eşim:"farkındayım."
limonatam çok güzel oldu eşim bayıldı ,öyle her limonatayı beğenmez
limonun kabuğunu rendeledim şekerle ovdum. su ve limon suyuyla karıştırıp dolaba koydum. 2 saat sonra çıkarınca süzdürdüm ve şeker ekledim
bak sen şu bilmiş aryaya
göğüs eti adamı boğar yaa kupkuru birşey
bence de kv lerde zaman geçmek bilmiyor,eşim duymasın
evet dün menüm zengindi işte foto ,bu akşam gene kv lerde yiyoruz
Eki Görüntüle 764129
Çınara nice yıllar diliyorum
off ne baş belası ya, ramazan günü yapılır mı
Maşallah Keremeeeeee :)
Menü süper ama aranızdaki diyalog daha da süper hahhaha
Allah kolaylık versin. zaten gece kısa, bi de on kez kalkınca insan perişan oluyor..Hiç bilmiyorum nolcaz yabi de her kalktığında mutlaka emmek istiyo. Isırıyo falan. Eşim sağolsun kucağına alıp sallamaya çalışıyo ama uyuzcan istemiyo :/ Diştir belki inşallah :/
Efe banyoyu çok sever ve kafasına su dökülmesine bişi demezDİ. Şimdi kafasına su dökülünce kalkıyo küvetten bana sarılıyo :) belki Melisa da o yüzden istemiyodur.
alıntıda uzay olmak, yeni bi deyim kazandık galibaa:90:Yine alıntıda uzaysın canım:)))))
gözünüz aydın. Rabbim analı babalı büyütsün.Kuzenim aynı zamanda yakın arkadaşım sabah 6.30 da 2. Çocuğunu kucağına aldı.(1.si 2 yaşını dolduracak) hastaneye onu ziyarete gidip geldik. Bebiş çok tatlı maşallah. 3.700 doğmasına rağmen( ki arya 2.800dü) minicik geldi bana. Bebiş ağladıkça arya da onun taklidini yapıp ( ıngaaa) güldü
ilk yaşı kutlu olsun. sağlıkla mutlulukla nice senelere çınar bebeherkese günaydın bugün oğluşumun çınar'ımın doğum günü iyiki doğmuş yavrum doğum günümüzü bugün kutlamıcaz bayrama erteledik bayramda kutlucaz kısmet olursa işnş bugün kendi kendimize bi pasta keseriz vay be 1 sene ne çabuk geçti seneye bu zamanlarda daha da büyümüş olacaklar inş konuşucaklar bıcır bıcır geçen sene bu zamanlarda suni sancı çekiyordum :26:
zaman Allahın en büyük lütuflarından..Geçiyor zaman..
Dün akşam gelen misafirim geçen yıl iftara çağırmıştı. Feyzanın kırkı bile çıkmamıştı.. Dün gece ise aynı bebe sehpa üstünde oynuyordu:)
ay bana daaa!!!Aşağıdakinin tadilatından bana gına geldiyine tak tuk tak, çocuğu yatırdım, az da ben uzanacaktım ne mümkün?
maşallah kereme.. boyu almış gidiyor..ben de keremi doktora kontrole götürdüm bayadır gitmemiştik, sonra da hemşire aradı sağlık ocağına aşıya gittik çok ağladı şimdi uyuyor. boyumuz 83 cm kilomuz 12 kgdoktor "böyle giderse boyu 1.90 ı bulur" dedi işin garibi bizim ailede hiç öyle uzun boylu yok.
menüm süperdi 2 tabak yedim
eşim "bu akşam da çok yedim yaaa"
ben :"ben senden çok yedim"
eşim:"farkındayım."
limonatam çok güzel oldu eşim bayıldı ,öyle her limonatayı beğenmez
limonun kabuğunu rendeledim şekerle ovdum. su ve limon suyuyla karıştırıp dolaba koydum. 2 saat sonra çıkarınca süzdürdüm ve şeker ekledim
oo, dert etme halledersin yaa..bu arada keremin doğum günü iftarı yalan oldu..
kp de belfıtığı var yatıyor, bu durumda bana gelemezler.
şimdilik sadece annemleri kardeşlerimi çağıracağım,onları daha sonra çağırırım artık. aslında böyle daha kolay olacak benim için.
temizlikçi de gelmedi , cumartesi gelirse pazar akşamı çağırabilirim belki bizimkileri.
bugün çarşıya gidip süsleme malzemesi falan mı baksam, mavi peçeteler falan..
menüde ne yapsam hiç düşünmedim de.. üfff her şey belirsizlik içinde.
Yok canım limonatada acayip şeyler yok:) ben de ilk kez denedim 4-5 limona 1-2 limon rendesi yetiyorAllah kolaylık versin. zaten gece kısa, bi de on kez kalkınca insan perişan oluyor..
şu derdi neyse inş yakında çözülür.. böyle nereye kadar? yine de gündüz bakıcının gelmesi büyük nimet. arada kestirirsin..
bu bebelerin hepisiii aynı. bizimki de başından aşağı su dökülürken mızıldıyor.
ama bakıyorum guluk guluk suları yutuyor. banyo bitiyor, ayşeciği havluya sarıyorum.
başlıyor geğirmeye
alıntıda uzay olmak, yeni bi deyim kazandık galibaa:90:
gözünüz aydın. Rabbim analı babalı büyütsün.
ben iki bebek arasındaki yaş farkına takıldım.. zor olacak ama bir anda ikisi de büyüyecek..
ilk yaşı kutlu olsun. sağlıkla mutlulukla nice senelere çınar bebe
zaman Allahın en büyük lütuflarından..
bazen geçmiyor diyoruz, bazen ne çabuk.. inş bu bebeklerin her anının tadını çıkarabiliriz.
ay bana daaa!!!
çok mu eski bina, ya da bunlar çok mu gıcık anlamadım.. ramazan ramazan!
bacım geldi, ayşeciği uyuttuk. hadi ben de bi yatayım dedim.
uzandım, sağa dön sola dön 1,5 saat geçti, bi lokma uyuyamadım.
işte böyle olunca sinir oluyoruuuuuuum
maşallah kereme.. boyu almış gidiyor..
bizimki çakıldı 75te:111:
annem babam da çok uzun değildir, biz dört kardeş de. ama en ufak kardeşim 187 hepimiz aşağıdan bakıyoruz ona
eşek sıpası. annem 3 yaşına kadar emzirdi onu. artık aklı ermeye başlamıştı. misafirlerin arasından annemi çağırırdı.
elinden tutup yatak odasına götürür orda emerdi..
aşısı falan bile yoktur. buna rağmen ne hasta olur ne bişey.
bakarsın kerem de uzun boylu yağız bi delikanlı oluvermiş, ay o zamanları görür müyüz acep?
sote yaparken etleri julyen mi doğruyorsun bacım?
limonata tarifinde 'limon ya da kaya tuzu' yok galiba, ben de bi deniyim
oo, dert etme halledersin yaa..
zaten tatlınız belli
limonatayı denicem, önceki hüsrandan sonra aklımda kalmıştı zatiYok canım limonatada acayip şeyler yok:) ben de ilk kez denedim 4-5 limona 1-2 limon rendesi yetiyor
Et sotede aslında kuşbaşı doğruyorum ama bu sefer büyük parçaları düdüklüde haşladım sonra parçaladım lif lif ayrıldılar
babam olsa, şu fıkrayı anlatırdı:)
bir adam yemeğe gitmiş birinin evine..
yemek bitmiş tatlıları yemişler, ev sahibi :"biraz daha yeseydin" demiş.
adam : "yetti abi. 2 tane tatlı yedim, doydum"
ev sahibi: "yok, 5 tane yedin de, yiyebilirsin gene"
Allah kolaylık versin. zaten gece kısa, bi de on kez kalkınca insan perişan oluyor..
şu derdi neyse inş yakında çözülür.. böyle nereye kadar? yine de gündüz bakıcının gelmesi büyük nimet. arada kestirirsin..
bu bebelerin hepisiii aynı. bizimki de başından aşağı su dökülürken mızıldıyor.
ama bakıyorum guluk guluk suları yutuyor. banyo bitiyor, ayşeciği havluya sarıyorum.
başlıyor geğirmeye
alıntıda uzay olmak, yeni bi deyim kazandık galibaa:90:
gözünüz aydın. Rabbim analı babalı büyütsün.
ben iki bebek arasındaki yaş farkına takıldım.. zor olacak ama bir anda ikisi de büyüyecek..
ilk yaşı kutlu olsun. sağlıkla mutlulukla nice senelere çınar bebe
zaman Allahın en büyük lütuflarından..
bazen geçmiyor diyoruz, bazen ne çabuk.. inş bu bebeklerin her anının tadını çıkarabiliriz.
ay bana daaa!!!
çok mu eski bina, ya da bunlar çok mu gıcık anlamadım.. ramazan ramazan!
bacım geldi, ayşeciği uyuttuk. hadi ben de bi yatayım dedim.
uzandım, sağa dön sola dön 1,5 saat geçti, bi lokma uyuyamadım.
işte böyle olunca sinir oluyoruuuuuuum
maşallah kereme.. boyu almış gidiyor..
bizimki çakıldı 75te:111:
annem babam da çok uzun değildir, biz dört kardeş de. ama en ufak kardeşim 187 hepimiz aşağıdan bakıyoruz ona
eşek sıpası. annem 3 yaşına kadar emzirdi onu. artık aklı ermeye başlamıştı. misafirlerin arasından annemi çağırırdı.
elinden tutup yatak odasına götürür orda emerdi..
aşısı falan bile yoktur. buna rağmen ne hasta olur ne bişey.
bakarsın kerem de uzun boylu yağız bi delikanlı oluvermiş, ay o zamanları görür müyüz acep?
sote yaparken etleri julyen mi doğruyorsun bacım?
limonata tarifinde 'limon ya da kaya tuzu' yok galiba, ben de bi deniyim
oo, dert etme halledersin yaa..
zaten tatlınız belli
limonatayı denicem, önceki hüsrandan sonra aklımda kalmıştı zati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?