Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bacım, geçmiş olsun. sabahtan beri gerildin, yoruldun.
eşin de bi yandan.. Allah sabır versin. önce bi ecoş düzelsin de, eşine sonra bakarsın..
inş kaka tahlili de temiz çıkar.. ne zaman alacaksın sonuçları?

bi de noooolur, nooolur 'nokta' kullan bacımmm

Nfk fırında mücver tarifi için sağol cnm deniycem
Canım biz 3 kardeşiz. Diğer ikisi erkek. Ben ablayım :))
Ben de aynııı :)

Evet doğru
Ben hep fırında yapıyorum ve biz çok seviyoruz :))
Biz hep tavada yaparız ama deniycem
Evet zaten cmt temizlik iftar pazar olur en erken

Aryam ne durumda acep?
Şu an kv lerdeyiz. Ortada üstü camlı bir sehpa var, kaç kere kibarca söyledim şu camı kaldırsak diye. Yok.
Az önce kerem çarptı ve dudağı kanadı , hepsi "ay ay ay!"
E artık kaldıralım şu camı ! dedim
Kadın bana "ben zaten bu sehpayı köye götürcem" diyor ( köyde ev yaptırıyorlar)
"Eee köye gidene kadar ne olacak baksana gözümüzün önünde düştü"
Kp ve görümcem de "kaldıralım" diyo
Kadının cevabı
"Bilmem ki nasıl olur kaldırınca?"
Hala görselliğini düşünüyo sehpanın!
Sonunda kaldırdılar ama çok sinir oldum ya!
Şu an içerdeyim sinirden içeri geldim oturdum
Yok ben anlamadım bu nasıl sevgi ya , lafa gelince ondan çok seven yok güya

Ablasın demek, yakışır

Ne keyifli çocuk allahım, sallana sallana uyuyor

Can'ın sağolsun

Adam tam bir paşa :)

Hahaha proteston süper :)

Tamam canım onlara yapmam sana yaparım :))

Otomatik hamak olsa ilk ben alırım kol kası yaptım yaaaaa.

Oyyy çok sinir olmuş. Ama sana beterini anlatıyım. Avea faturalı hattım vardı. Dokynmatik bi telefon aldık marka vermiyim :) hep evde nete bağlanıyordum wifi ile ama bazen dışarda elim maile facee değiyodu. Bir sabah fatura geldi 254 lira!! Çatır çatır kullansam içim yanmaz. Hep o aç kapalardan olmuş. Hemen taşıdım hattımı..

Canım öncelikle ecoşa geçmiş olsun. 4km yol yürünür mü ya araba ile?!? Bin taksiye eve gelince kocan ödesin yanında para yoksa. Sen canının kıymetini bilmezsen o hiç bilmez.

Reklam danışmanım benimmmmmmmmm <3 <3

Allah razı olsun bacım. inş tekrarlamaz. ve senin bebişin de iyi olur inşş

Allahın gücüne gitmesin de, keçi peyniri çok fena kokuyo yafuuu

Sonunda biri daha keçi peyniri kokuyo dedi!! Ben diyince "sen koku konusunda takıntılısın; sana öyle geliyo" diyodu arkadaşlarım.

Nfk fırında mücver tarifi için sağol cnm deniycem

Ben de aynııı :)

Evet doğru

Biz hep tavada yaparız ama deniycem

Evet zaten cmt temizlik iftar pazar olur en erken

Ben kabak havuç dereotu beyaz peynir un ve yumurta karışımı olarak yapıyorum.

Cins diyeceğim izninle. Oruçtan ;şeker oynuyo ya iftardan sonra o yüzdendir

Şambali tatlısı yapan var mı kızlar?? Yarına ondan yapasım var. Kocamın beğeneceğini düşünüyorum. Yalnız cahil ben; tek çeşit irmik var sanıyodum bi de iri irmik varmış!! :)

ne mutlu bizlere sağlıklı güzel günler inşallah.

muhallebiyi döküp bekletme 1 gece filan...sabahtan yap...serinleyince sar...günlük ye ertesi güne hoş olmuyor görüntü...ben böyle yapıyorum

ancak gelebildim... misafirler yeni gittiler. bende koşa koşa buraya geldimm:) çok yoruldum. ben yemekleri yaptım, kv ev düzeni ve temizliğine baktı. gelelim bugünkü menüyeee.....
ilk olarak mercimek çorbası

ardından kayseri mantısı

ortaya zeytinyağlı yaprak sarma

ve fırında şakşuka

birde patatesli muska böreği ile fiks peynirli karnıyarık böreğim

ana yemek bademli pilav ile saç kebabı

tatlı olarak fırın sütlaç

çayın yanına da pembişin kekinden uydurup karaorman pastasına bağladığım pastam:)

şimdi geçmişe bi bakayım, ben yokken neler çekiştirdiniz:))

Eklentiler

• $th_IMG_3057.webp
    63,2 KB · Görüntüleme: 57
  • $th_IMG_3061.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 52
  • $th_IMG_3065.webp
    24 KB · Görüntüleme: 54
  • $th_IMG_3070.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 57
Bütün gece yanlarındaydım, suratımda aptal bi gülümsemeyle sürekli hizmet yaptım
taklit konusu bombaydı. Saol canım.
Kan ter içinde sinirden kudurarak yrmek yapıyor olabilir mi acep?????
Şambali tatlısı yapan var mı kızlar?? Yarına ondan yapasım var. Kocamın beğeneceğini düşünüyorum. Yalnız cahil ben; tek çeşit irmik var sanıyodum bi de iri irmik varmış!! :)
Bende senden duyuyorum bacım. Ayrıca denemedim:44:

Bu arada canımıniçi busmaicim hastayım senin kendini odaya kapatmalarına hahaahaha

bende hastayım.

bu şarkı busmaiye gelsin ".KAYAHAN" " odalarda ışıksızım"

[video=youtube;GyDU7Q_AZyA]http://www.youtube.com/watch?v=GyDU7Q_AZyA[/video]

Son düzenleme:
Bayramda tatile gideceğimizi önceden söylemiştim( siz böyle yapanları kınarken:)) kv eşimle konuşup sonraya erteletmiş tatili! Sinir oldum!! Eşim 3 kardeş, tek erkek eşim. Büyük görümcem ist.da küçük görümcem burda( geçen bahsi geçen kişi). Burdaki götümcem de bayramda tatile gideceğini söyledi, burun kırın ettiler ama gidiyor neticede. Diğer görümcem haftaya buraya geliyor bayramdan sonraya kadar burda. Eee biz tatile gidemeyecekmişiz. Tam uzun konuşamadık eşimle ama annem böyle îstedi kıramadım dedi. Bende o zaman kızınla bana bayramlık falan da almak lazım dedim. Ocağına incir ağacı fikeceğim onun!!!! Neye sinirlendiğimi bende anlamadım aslında burda kalsak eminim şenlikli, güzel geçer lakin görümceme karışamayıp bize söz geçirmeleri zoruma gitti. Haksız mıyım ki?

Bebişleri uyutup uyudunuz galiba? Pembiş, özellikle de sen.. Bol uykulu bir gece olur inşallah, hadi iyi geceler kızlar. Kimse yok bende gideyim bari...

Haklısın tabi ama boşver nasılsa iptal değil ertelendi sadece..
Bu arada naptın sen yaaa ne güzel mamalar yapmışsın ellerine sağlık!

Kızlar "Bir RÜyaya Ağıt"filmini seyrettiniz mi?Orjinal ismini hatırlamıyorum.Bu sıralar sürekli aklıma o film geliyor.Alışkanlıklarla ilgili.Çok etkilenmiştim.Birkaç yıl önce syrettim daha sonra tvde rastladım.Bir daha seyretmeye cesaret edemedim.Şimdi bir de çocuk sahibi olunca sahneler gözümden gitmiyor valla.Allah'ım evlatlarımızı korusun.Hep iyilerle karşılaşsınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…