- 8 Ağustos 2011
- 11.802
- 9.511
- 448
horoz nuri miiiiiiiGunaydınlar kızlarrrr
Her çocuğun gelişimi farklı tabi kafaya takmamak lazım bizim oğlanda kafasını nerdeyse doğduğundan beri tutuyor hatta horoz nuri diye isim koymuştukama henüz dönmeye falan başlamadı bizimkide, her çocuğun yapısı işte
günaydın kızlarrr
benim kızım 8gün sonra 3 aylık olucak ama henüz kafasını tam tutamıyo canım sıkılıyo açıkçası sizin bebekler tam tutabiliyomu ..
kafası sallanıp duruyo 5sn filan dik tuutyo sonra srsılıyo
Evet cnm dedigin gelismeleri bende okuyorum internetten ve kitaplardan, yavas yavas yapacaklar hepsini insallah:) saglikli sihhatli olsunlarda,hersey sirayla:))horoz nuri miiiiiii
bizim zilli de çok fena böyle son raddeye kadar enerjisini kullanıyo kafayı dik tutucam diye..
nasıl efor harcıyo, annesi yesin onuu
başı dik tutmak önemli nörolojik bi gelişme.. doktorlar bunu önemsiyor..
yani bu ay dönmez, öteki ay döner önemli değil.. ama 3. ayda başını dik tutmaya başlaması,
kendisiyle konuşulunca dinlemesi, göz kontağı, yüzüstü yatırılınca kollarının üzerinde kalkmaya çalışması gerekmiş..
ben de google'ın yalancısıyım
Bizimki bu sabah battaniyesini oyle bir yiyorduki sanirsin cok ballı birsey, tikmis agzina bir cikardim aglamaya basladi birde. Aldim geri verdim bende eline aynen yemeye devamdiğer arkadaşların da dediği gibi her cocugun gelısımı farklı oluyor benım kzım basını dık tutabılıyo artık daha uzun sure. bunun dısına donmeye calısıyo artık arada becerıyoda oyun halısı aldık ama daha oynamaya baslamadı korktu oyuncaklardan agladı :) dun de sur ıcerken cenesının altına koydugum mendılını tutu agzına koydu nasıl emmıyodu sasırdım kaldım suan elıne ne gecse agzına goturuyor yaramaz benım kızım 7 temmuzda doğdu buarada
Evet cnm dedigin gelismeleri bende okuyorum internetten ve kitaplardan, yavas yavas yapacaklar hepsini insallah:) saglikli sihhatli olsunlarda,hersey sirayla:))
Bizimki bu sabah battaniyesini oyle bir yiyorduki sanirsin cok ballı birsey, tikmis agzina bir cikardim aglamaya basladi birde. Aldim geri verdim bende eline aynen yemeye devam
iştahsızlık
ağız cevresinde hafif döküntü
sürekli tükürük çıkarma
gelip giden huzursuzluklar ..
sonuç: diş çıkarmaaa..... herkesi aradım sordum bu belırtiler var dedim diş çıkarcak dediler
sizde bir akıl verin bakam ??
iştahsızlık
sürekli tükürük çıkarma
sonuç: diş çıkarmaaa..... herkesi aradım sordum bu belırtiler var dedim diş çıkarcak dediler
canım diş için erken değilmi gerçi bazı bebekler bu ayda çıkarabiliyo ama ..
geçen günkü yaşadığınız rahatsızlıklarınızdan kaynaklanıyo olabilir mi ?
Arkadaşlar merhaba.Hamileyken sürekli takip ediyordum ,sonrasında nete pek giremez oldum.Yaa kızlar 2012 şubat anneleri face de buluşmuşlar. Biz de öyl bir sayfa kursakmı??
iştahsızlık
sürekli tükürük çıkarma
ya benim oğlan da anası gibi çok mızmız . herseye arıza verıyor yaa. Ama Rabbıme kurban olayım çok cektirdim kocama hamıleyken ayy basım ayy tırnagım masaj yap sırtına al ayagımı yıkaCanım diş kökleri kaşınıyor bebeklerimizin bu kulak ağrısı da yapıyor ağız etrafındaki kuruluk havanın ani değişiminden de olabilir huzursuzluk kulaklarına bak bakalım bizim bazen akıyor gibi geliyor bana ama diş kökü kaşıntısından oluyormuş huzursuzluk bide bebekler ani değişimlerden hoşlanmıyor ondan da olur
ya benim oğlan da anası gibi çok mızmız . herseye arıza verıyor yaa. Ama Rabbıme kurban olayım çok cektirdim kocama hamıleyken ayy basım ayy tırnagım masaj yap sırtına al ayagımı yıka
oldu oldu
çalışmıyorum, iyi ki de çalışmıyorum çocukla nasıl oldurdu, düşünemiyorum:26:
Allah çalışanlara kolaylık versin.
üniversiteden bi arkadaşım, benim gibi yaklaşık üç senelik evli.
memur, 2. üniversitede hukuk okuyor ve çocuk istiyor
o yapar da
neyse, dün gittim saçımı kestirdim boyattım..
cillop oldum
eşim akşam bakakaldı..
öyle uzun uzun, bi şey demeden bakıyor..
neye bakıyorsun diyorum.. sana diyo
kafasının sallanması titremesi normal..
neredeyse vücutlarının üçte biri kafa
kızım 13 temmuz doğumlu.. başını dik tutuyor. ama öyle dakikalarca dik tutmasını da beklemiyoruz
bence sen de evham yapma.. zaten dr aylık kontrolde buna bakar..
yok anam yokkkk bu adamlar akıllanmaz..
dediğin gibi süslensen görmezler,süslenmesen bakımsız olursun..
bizde ne yapacağımızı şaşırdık ayolll
ama ben kocamın hakkını yemeyeyim şimdik.. süslendiğim zaman" çok güzel olmuşsun" der..
bende kestirdim saçlarımı.. benimkilerde çok uzundu.. kestirdiğim için biraz üzüldüm ama kışında kurutmak zor oluyor.. hele hele bebekle kurutmak daha zor oluyor zaten banyoya korka korka girer oldum.. acaba ağlarmı acıkırmı diye düşünmekten..
oo sıhhatler olsun
kuaföre nasıl gittin canım ya bebekle mi
benim eşim bebekle gitmeme izin vermiyo sanki beni kuaför koltuğuna bağlayacaklar.
annem kayınvalidem bu şehirde ama kimseye de diyemiyorum biri gelse baksa bebeğe
ben de saçımı boyatıp kestirmek istiyorum artıkoffffff
evetttt banyoya alel acele girip çıkıyorum uzun saçla çok zorrr
Degişiklik bakım bizimde hakkımız cnm hemde moral oluyor valla:)) bende anneme bırakıp gittim boyattım saçlarımı kestirmeye kıyamadım valla çok güzel uzadılar diye. Sende bırak snnene yada kayınvalidene git sanada değişiklik olsun:) insan kendini çoook güzel hissediyor:))
bende boyatıcamda uzun sürer diye cesaret edemiyorum çünkü bebeğimi bırakıcak kimsem yok eşimde okadar uzun idare edebilir mi bilemiyorumda şu garnierin organik boyalarından alıp boyasammı diye düşünüyorum bi ara boyamıştım kızılı çok güzeldi
bende boyamak istiyorum ama nasip olmadı bir türlü..:108:
kendin boyayabiliyorsan çok iyi ben hiç yapmadım cesaret edemiyorumbende boyatıcamda uzun sürer diye cesaret edemiyorum çünkü bebeğimi bırakıcak kimsem yok eşimde okadar uzun idare edebilir mi bilemiyorumda şu garnierin organik boyalarından alıp boyasammı diye düşünüyorum bi ara boyamıştım kızılı çok güzeldi
bende boyatıcamda uzun sürer diye cesaret edemiyorum çünkü bebeğimi bırakıcak kimsem yok eşimde okadar uzun idare edebilir mi bilemiyorumda şu garnierin organik boyalarından alıp boyasammı diye düşünüyorum bi ara boyamıştım kızılı çok güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?