Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Nfk eşim orda yoktu içerde ev telefonunu tamir ediyordu. Orda olsaydı kesinlikle müdahale ederdi ,kerem bi yana dünya bi yana onun için. Zaten sonra olayı anlattım "bana söyleseydin kırardım o sehpayı" dedi:)))

Neyneyse sehpa dediğim büyük bir puf ve üzerinde cam var. Camı kaldırınca puf sorun yaratmıyor zaten. Ama cam tek başıma kaldıramayacağım kadar ağır. Ben içeri gittikten sonra kaldırdılar, yalnız kv bilir ki ben bu olayı ilerde bi yeri gelince kullanacağım. Kalmaz bende!
Duana amin..

Pembehipopotam ben de aryamla aynı fikirdeyim , demesi kolay diyeceksin ama yazık size ya. Okurken içim daralıyor hep uykusuzsun bir de tüm günün yorgunluğu!
Son on günde oruç tutabilirsin artık, sütün kesilmez. Azalsa bile, İyi uyku da önemli çocuk için.

nfk canım ayşeciğin izlerinin geçtiğine sevindim inşallah bir daha tekrarlamaz:26:
sağol canııım.
sabah yine bacaklarında çıkmaya başlamıştı ama şimdi söndüler.. bakalım, inş tamamen biter.

bu akşam eşimin işyerinin düzenlediği iftar yemeği var
bende kendime yer arıyordum annemlere mi gitsem diyordum kine eşim aradı
yemek eşli olacakmış
akşam yemek yapmıycam yaneee
oo süpper!

eşim yarın arkadaşlarıyla iftara gidiyor. biz de kuzenlerle geleneksel bahçe iftarımızı yapıcaz.
yarın da iftara davetliyiz..

Nfk eşim orda yoktu içerde ev telefonunu tamir ediyordu. Orda olsaydı kesinlikle müdahale ederdi ,kerem bi yana dünya bi yana onun için. Zaten sonra olayı anlattım "bana söyleseydin kırardım o sehpayı" dedi:)))
helal enişteyee

kv nin adeti, yine hepimize bayram hediyesi almış.
bekleyememiş, dün verdi. sağolsun. ayşeciğe iki elbise almış, bana tshirt, kardeşime tunik.

bakalım ben ne alıcam ona?:44:

naber kızlar hepinizi çok özlüyorum ama hiç giremiyorum artık ya
nasılsınız neler yapıyorsunuz doğum günleri yapıldı mı resimler konuldumu hepsini çok merak ederken hiçbirine yetişemedim valla

hey gidi! çocukken ne tırmanırdım yaa.. orda dururdum, öylece dakikalarca..
artık ne yaptığımı sanıyorsam :86:

bekleyememiş, dün verdi. sağolsun. ayşeciğe iki elbise almış, bana tshirt, kardeşime tunik.

maşallah kayınvalidene ben 5 yıllık evliyim bir çorap görmedim daha

Seker portakalı valla onun farkında değilim sehpaya mı üzüldü acep :) sen de çok alemsin nerden geldi aklına :)
Yarın benim eşim de iftara gidiyormuş.
Bir de çekinerek söyledi , aa benim canıma minnet:)

Eşarp?
Benim Kv de para vermişti Kereme bayramlık almam için, aldım

ohh yarında siz davetlisiniz demek ne güzelll

Waowwwww süper olmuş :) bizde de akşama yiyecek gram bişi yok. Benim de gram keyfim yok. Neyseki gün uzun bakalım nolcak...? Calpolü bi denicem bugün. Dediğin gibi bi kereden bişi olmaz herhalde.

olmaz olmaz dene

kız kv nin ne güzel adetleri var öyle bayıldım valla
bizimki bana en son biz nişanlı iken bayram denk gelmişti kıyafet almışlardı sonraki bayramdada altın kolye almıştı ondan sonra birşey görmedim dur kız yalan söylemiyim şimdi hatırladım arada bir kazak bir hırka almıştı

Eki Görüntüle 764629

bunu ben de yapardım yapmayan yoktur herhalde

ne bileyim öyle bir anlattın ki kıyamıyormuş sehpasına dedim acaba sehpaya mı acıdı

Eşarp?
Benim Kv de para vermişti Kereme bayramlık almam için, aldım
ooh, güzel günlerde giyinsin keremcik

bayramda varolan bi elbisesini giydiricem diye düşünüyordum.
kardeşim söyledi, kuzenim beyaz bi elbise dikiyormuş ayşecik için

hediyeleşmek sünnet. e bayramlarda olunca güzel bi adet oluyor.
devam ettirmek gerek işte..
eşarp kurtarıcı oluyor, geçen bayram vermiştim.
hususi ne zaman bize gelecek olsa, kadın üşenmiyor, o eşarbı takıyor geliyor

bu sefer bi çanta almayı düşünüyorum.
eski, çok doldurduğu için sağdan soldan pırtlamış bi çantası var.
içine kitap dolduruyor, nereye giderse okuyor..
inş kullandığı tipte iyi bi şey bulursam, makbule geçer

Kız , oğlunu vermiş ya
:)
ahahah, alemsin yaaa!!

bizimkinin huyu, maaş alır, hediye alır. alamazsa, bi poşet sıcak simit getirir seviyorum diye
tatile gider, gezmeye gider. oralardan yine hediye alır. daha çok giysi türü şeyler.
ama evliliğimin ilk bayramında altın küpe almıştı

Son düzenleme:

Ya başka hiçbişi yemiyo sürekli emiyo düşün. Gün boyu yediği bir öğün etmez (3kaşık çorba, yarım dilim ekmek kadar pide, 3-4 tane kuru üzüm, 3-4 kuşbaşı et, bir serçe parmağın yarısı kadar peynir). Bi de ememezse bilmem nolur..? Bi de bu kadar emzirince bende enerji kalmıyoki.... Of valla afakanlar basıyo.

Ooo süper iyi eğlenceler :)

Çok güzel bir adet valla. Devamını diliyorum :) sen de eşarp al ne alcan koca kadına :)???

Eki Görüntüle 764629

Hepimiz yapardık dimi :)??

Kız , oğlunu vermiş ya
:)

Tam bir kayınvalide bakış açısı

hımm hediyeleşmenin sünnet olduğunu bilmiyordum bak söylediğin iyi oldu
benimde kayınvalideme aldığım hediyelerde genelde alır teşekkür eder ama kenara koyar daha sonra baya zaman geçince üzerinde görürüm anca kadında elindekiler eskimeden yenileri açmama huyu var sanırım
sonra mutfak eşyası almaya başladım baktım giymiyor eee aldıklarıma bakıyorum yatagın altına konuyor anca kalabalık misafir gelince çıkarıyor bu hediyeme çok kıymet verdiğinden mi beğenmediğinden mi anlamadım:44:
o yüzden uzun zamandır hediye almıyorum artık ağzından birşey çıktığında lazım olan birşeyi alıyorum geçen gün tatlı kaşığımız eksik yaa gidip de alamadım dedi 1 hafta geçti ben gittim aldım verdim baktım kullanıyor bundan sonra böyle takılacağız herhalde

benim kv yeni eşyaya kıyamaz, saklar..
böylece sakladığı için aslında çok eşyası var, hatta biraz stokçu diyebilirim.
seninki de beğenmemezlik değil de, yeni olduğu için kıyamıyordur. özel günlerde falan kullanıyordur.
yine de ihtiyacını tespit edip almak, en mantıklısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…