sağol canııım.nfk canım ayşeciğin izlerinin geçtiğine sevindim inşallah bir daha tekrarlamaz:26:
oo süpper!bu akşam eşimin işyerinin düzenlediği iftar yemeği var
bende kendime yer arıyordum annemlere mi gitsem diyordum kine eşim aradı
yemek eşli olacakmış
akşam yemek yapmıycam yaneee
deli gibi uykun olduğu halde uyuyamamak ne sinir bi durum yaaa!!:84:
helal enişteyeeNfk eşim orda yoktu içerde ev telefonunu tamir ediyordu. Orda olsaydı kesinlikle müdahale ederdi ,kerem bi yana dünya bi yana onun için. Zaten sonra olayı anlattım "bana söyleseydin kırardım o sehpayı" dedi:)))
kv nin adeti, yine hepimize bayram hediyesi almış.
bekleyememiş, dün verdi. sağolsun. ayşeciğe iki elbise almış, bana tshirt, kardeşime tunik.
bakalım ben ne alıcam ona?:44:
Yarın benim eşim de iftara gidiyormuş.sağol canııım.
sabah yine bacaklarında çıkmaya başlamıştı ama şimdi söndüler.. bakalım, inş tamamen biter.
oo süpper!
eşim yarın arkadaşlarıyla iftara gidiyor. biz de kuzenlerle geleneksel bahçe iftarımızı yapıcaz.
yarın da iftara davetliyiz..
bekleyememiş, dün verdi. sağolsun. ayşeciğe iki elbise almış, bana tshirt, kardeşime tunik.
maşallah kayınvalidene ben 5 yıllık evliyim bir çorap görmedim daha
sağol canııım.
sabah yine bacaklarında çıkmaya başlamıştı ama şimdi söndüler.. bakalım, inş tamamen biter.
oo süpper!
eşim yarın arkadaşlarıyla iftara gidiyor. biz de kuzenlerle geleneksel bahçe iftarımızı yapıcaz.
Waowwwww süper olmuş :) bizde de akşama yiyecek gram bişi yok. Benim de gram keyfim yok. Neyseki gün uzun bakalım nolcak...? Calpolü bi denicem bugün. Dediğin gibi bi kereden bişi olmaz herhalde.
hey gidi! çocukken ne tırmanırdım yaa.. orda dururdum, öylece dakikalarca..
artık ne yaptığımı sanıyorsam :86:
Eki Görüntüle 764629
Seker portakalı valla onun farkında değilim sehpaya mı üzüldü acep :) sen de çok alemsin nerden geldi aklına :)
Yarın benim eşim de iftara gidiyormuş.
Bir de çekinerek söyledi , aa benim canıma minnet:)
Eşarp?
Benim Kv de para vermişti Kereme bayramlık almam için, aldım
ooh, güzel günlerde giyinsin keremcikEşarp?
Benim Kv de para vermişti Kereme bayramlık almam için, aldım
ahahah, alemsin yaaa!!Kız , oğlunu vermiş ya
:)
bizimkinin huyu, maaş alır, hediye alır. alamazsa, bi poşet sıcak simit getirir seviyorum diyekız kv nin ne güzel adetleri var öyle bayıldım valla
bizimki bana en son biz nişanlı iken bayram denk gelmişti kıyafet almışlardı sonraki bayramdada altın kolye almıştı ondan sonra birşey görmedimdur kız yalan söylemiyim şimdi hatırladım arada bir kazak bir hırka almıştı
Nfk eşim orda yoktu içerde ev telefonunu tamir ediyordu. Orda olsaydı kesinlikle müdahale ederdi ,kerem bi yana dünya bi yana onun için. Zaten sonra olayı anlattım "bana söyleseydin kırardım o sehpayı" dedi:)))
Neyneyse sehpa dediğim büyük bir puf ve üzerinde cam var. Camı kaldırınca puf sorun yaratmıyor zaten. Ama cam tek başıma kaldıramayacağım kadar ağır. Ben içeri gittikten sonra kaldırdılar, yalnız kv bilir ki ben bu olayı ilerde bi yeri gelince kullanacağım. Kalmaz bende!
Duana amin..
Pembehipopotam ben de aryamla aynı fikirdeyim , demesi kolay diyeceksin ama yazık size ya. Okurken içim daralıyor hep uykusuzsun bir de tüm günün yorgunluğu!
Son on günde oruç tutabilirsin artık, sütün kesilmez. Azalsa bile, İyi uyku da önemli çocuk için.
sağol canııım.
oo süpper!
hey gidi! çocukken ne tırmanırdım yaa.. orda dururdum, öylece dakikalarca..
artık ne yaptığımı sanıyorsam :86:
Eki Görüntüle 764629
Kız , oğlunu vermiş ya
:)
ooh, güzel günlerde giyinsin keremcik
bayramda varolan bi elbisesini giydiricem diye düşünüyordum.
kardeşim söyledi, kuzenim beyaz bi elbise dikiyormuş ayşecik için
hediyeleşmek sünnet. e bayramlarda olunca güzel bi adet oluyor.
devam ettirmek gerek işte..
eşarp kurtarıcı oluyor, geçen bayram vermiştim.
hususi ne zaman bize gelecek olsa, kadın üşenmiyor, o eşarbı takıyor geliyor
bu sefer bi çanta almayı düşünüyorum.
eski, çok doldurduğu için sağdan soldan pırtlamış bi çantası var.
içine kitap dolduruyor, nereye giderse okuyor..
inş kullandığı tipte iyi bi şey bulursam, makbule geçer
Ben misafirlerime tatlıyı hep bi gün önceden hazırlarım. O yüzden de dayanıklı tatlı lazım bana :))))
hımm hediyeleşmenin sünnet olduğunu bilmiyordum bak söylediğin iyi oldu
benimde kayınvalideme aldığım hediyelerde genelde alır teşekkür eder ama kenara koyar daha sonra baya zaman geçince üzerinde görürüm anca kadında elindekiler eskimeden yenileri açmama huyu var sanırım
sonra mutfak eşyası almaya başladım baktım giymiyor eee aldıklarıma bakıyorum yatagın altına konuyor anca kalabalık misafir gelince çıkarıyor bu hediyeme çok kıymet verdiğinden mi beğenmediğinden mi anlamadım:44:
o yüzden uzun zamandır hediye almıyorum artık ağzından birşey çıktığında lazım olan birşeyi alıyorum geçen gün tatlı kaşığımız eksik yaa gidip de alamadım dedi 1 hafta geçti ben gittim aldım verdim baktım kullanıyor bundan sonra böyle takılacağız herhalde
erkek annesi işteTam bir kayınvalide bakış açısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?