Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bugün niyetliysen akşama kadar bekleyeceksin mecbur.
ama yarından itibaren oruç tutma

nfk

birden kesilmedi canim azalma hissettim amnasil olsa hasta olucam bugun yarin dinlenir vucudum bigun daha bigun daha diye diye tuttum elimle kontrol ettim iki damla anca geliyo bi kac gun daha tutabilsem adetim geliyo zati yedi gun suruyo birakmak istemiyorum simdi esime de soyledim oda sanki tutmamak icin bahane yapiyomusum gibi davrandi sinir oldum offf insallah duzelir

Dün bir adam müsveddesi diyeceğim "hamilelerin dışarda dolaşmasını" edepsizlik olarak nitelendirmiş.
Çocuk istismarcıları kadın pazarlayanlar yetim hakkı yiyenler dolaşacak da ;hamileler dolaşamayacak öyle mi
En yakın zamanda hamile kal diycem o şansın da yok
Allah bizi böyle cahil alimlerden korusun!
Kıbrıs tatlısına benzeyen Gürcü tatlısı var galeta unu yok bol ceviz ve hindistancevizli ben bayılıyorum

Sen de haklısın bacım

canım, hem hissettim diyorsun, hem bağışıklığı az dr iki yaşına kadar emzir dedi diyorsun..

adetini beklemekle iyi yapmadın. sonuçta din cevaz veriyor, tehlikeye girmeye gerek var mı?
Allah rahmeti büyüktür..
eşine de kızdım.. orucu ona tutuyorsun sanki
bakma sen ona..
akşamdan yemeğe yüklen, bol sıvı tüket. uykuna da dikkat et.
açken minayı emzir. o çektikçe tekrar süt dolar inş..

amiin.
ama bence öylesini ciddiye alıp cevap vermemek lazım..
bırak boş boş dangıldasın.. benim hiiiç umrum olmaz

busmai, gürcü tatlısına baktım.
gerçekten nefis görünüyor. elinde tarif varsa denemek isterim
tam da eşimin 'bu göbeği eritmem lazım, ekmeği keseyim' dediği gün olacak ama, beni ilgilendürtmez

busmai, gürcü tatlısına baktım.
gerçekten nefis görünüyor. elinde tarif varsa denemek isterim
tam da eşimin 'bu göbeği eritmem lazım, ekmeği keseyim' dediği gün olacak ama, beni ilgilendürtmez
Çok kolay ve garanti tarif canım

4 yumurta ve yarım su bar şekeri çırp
1 su bar un, 1 su bar sıvıyağ, 1 su bar ceviz içi, 1 su bar hindistan cevizi, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya
Karıştır pişir kek gibi

Şerbeti pişirmiyorsun :) sadece 2 su bar su ve 1 su bar şekeri karıştır kek sıcakken üstüne dök
Soğumaya bırak

kaynatılmayan şerbet, bu da ilginç.
hemen bu akşama deniyorum canım, mersiiii

elifnaz, birkaç gündür yok. haklı olarak çok yoğun galiba.
yarın iftara giderken onun susamlı tahinli kekini yapıcam inş

Oruçtan olabilir tabi ki, iftarda ve sahurda bol su iç güllaç ye.
Baktın ki olmuyor bırak. emzirirken oruç tutmamak için Allah izin vermiş , bundan yararlanmakta özgürsün. sonra kaza edersin.

[table="width: 500"]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
in

insallah canim oruc hic zorlamadi biraz halsizlik yapti ona aldandim bende nasil olsa artar dedim sutum icin
iftardan sora bol su ictim ilk gunler suicince geliyodu ama iki gundur oda cok hayirlisi bakalim

Oruçtan olabilir tabi ki, iftarda ve sahurda bol su iç güllaç ye.
Baktın ki olmuyor bırak. emzirirken oruç tutmamak için Allah izin vermiş , bundan yararlanmakta özgürsün. sonra kaza edersin.

dogru soyluyosun canim kendime kiziyorum simdi niye dusunemedim bi ikigun ara verdim ama ozamanda inan suc isliyomus gibi hissediyo ramazanda yiyince zaten yarin oburgun adet gunu yedigun suruyo kadir geceside insallah temizlenmis olurum ogunde tudarim sora zorlamam kendimi
gullac nasil yapiliyo hic yapmadim bilen varmi kizlar

Güllaç paketinin üstünde yazar canım ölçüsü
Ben göz kararı yapıyorum yufkaları kırarak borcama döşüyorum. paketin yarısını kullanıyorum bir seferde. her katın arasına kaynar şekerli süt dökülüyor, Tabi Ortadaki kata fındık-ceviz içi. Soğuyor sonra bu kadar.

kaynatılmayan şerbet, bu da ilginç.
hemen bu akşama deniyorum canım, mersiiii

Dene bakalım ,Yanında dondurma olursa da güzel olur:)

hiç denemedim istersen deneyince iki türlü bizi de haberdar edersin..şimdiden afiyet olsun

malt içeceği dene istersen

evet güzel gözüküyor listeye aldım

aaaa, ben nasıl unuttum???

ayşecik dün akşam 2. ve hatta 3. adımını attı.

insanlık için küçük, bizim için büyük bi adım

Tebrikler minik kuşşşşş :)

Normalde oruç tutuyorsan ve tutmadıklarını kaza ediyorsan niye şimdi bu kadar üsteliyorsun anlamadım..? Benim oğlum sırf yemek konusunda sorunlu diye ben tutmuyorum ve hala hergün en az iki bardak humana içiyorum. Senin durumunda olsaydım (yani ufaklığın bağışıklık sistemi anlamında) günde 4 bardak da içerdim valla.

Wuhuuuu ayşecik kediyi keşfederrrr :)

Neyneysecim okuyorum bolbol canımın içi.

Nfkcım dötünün üstüne düşmemiştir ondan korktum. Bikaç kez gözlemlemiştim önceden nasıl iniyo diye de hep yüzüstü gidiyodu. Allah'ım korumuş ama bişiyi yok gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…