Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

:)
Sana akıllı telefon gider canım, durduğun kabahat

Valla sen kendine acımazsan kimse sana acımaz, kocan dahil.
Ya bineceksin taksiye ya da gelip alacak ya da senle yürüyecek. Geçen bir yere davetliydik, evim Merkez'den uzak olduğu için ben 2 çocukla otobüsle merkeze gidiyorum. Oradan eşim gelip alıyor. Adam arabadan bile inip de durağa gelmedi sinir oldum. Bugün de bana diyor ki bizim gibi uzakta oturan bir abisi var, onlarla bir iftara davetlimiz. Gerekirse gider onları alırmışız. Eltim hanımefendi otobüse binemiyor mu? İşte yine baştakini söyleyeceğim kendimize acımazsak kimse bize acımaz!
Ecoşa da geçmiş olsun. Tahliller ne zaman çıkıyor?

İzlemedim
Küçük kıyamet filminden çok etkilenmiştim ben, Türk yapımı.

Evet Karakızım acı biraz kendine. Geri çek kendini bazı şeylerden, herşeyi sen yapamazsın ki. Gözlerine sokmadan kıymet bilmiyor kimse valla..

Hiç bu kadar konuşmayacaktın, alacaktın sehpayı kaldıracaktın. Bitti gitti..
Keremciğime de geçmiş olsun, umarım ciddi bir şey olmamıştır.
Sen bakma o çok sevenlere, orta sehpa kadar değeri yok mu yani? Ya böyle yazınca çok acımasız duruyor farkındayım ama baksana bir yavruyu en çok annesi düşünüyor. Kadın torunu için sehpadan vazgeçmiyor. Allah bu yavruları annelerinden ayırmasın.

Keçi ile ilgili her şey kokuyor bence: yoğurt, süt, eti vs vs ama ben böyle söyleyince o koyundur diyorlar çevremdekiler, keçi kokmazmış onlara göre.
Bu arada herkesin GSM şirketlerinden yediği böyle "kazık"lar vardır sanırım.

Bu arada canımıniçi busmaicim hastayım senin kendini odaya kapatmalarına hahaahaha
Ben de

Şambali tatlısı yapan var mı kızlar?? Yarına ondan yapasım var. Kocamın beğeneceğini düşünüyorum. Yalnız cahil ben; tek çeşit irmik var sanıyodum bi de iri irmik varmış!! :)
Ne repertuar var yaw sende:))
Şambali hiç duymadım:)
İri irmik hiç hiç:))

Canım ellerine sağlık. Çok emek çekmiş, çok uğraşmışsın. O kv senin gibi gelini zor bulur.
Misafirden pek de kaçamadın sanırım:/

Niye kudurdun sinirden?
Valla ben tatile gidenleri kınamıyorum, herkes kendine neyi Bayram hissediyorsa onu yapsın:))
Gelelim senin meseleye, bence çifte standart. Görümcene karışamayıp sana karışmaları çok sinir bozucu. Ama iyi tarafından bak: iptal etmediniz sadece ertelendi. Evlenince sadece bu adamlarla değil ailesi ile de evleniyorsun. Ne yazık ki bizi ve kararlarımızı etkiliyorlar.
Kendimi odaya kapatmadım kapı açıktı , HA .HA.

Eki Görüntüle 764554
Valla ben güldüm busmai
Foto ayrı komik olmuş

Orijinal adı requem for a dream değil mi? Eroin vs ile ilgili. Ünv'deyken izlemiştim,o zaman fazlasıyla etkilemişti. Şimdi hiç izleyemem sanırım:/

bu arada taksiye binmeme sebebim katır inadım bırak ödesin ama yok kredi kartını kırdım en son gözüm döndü :111:

ne kadar sinirlendiysem.

ecrin nisa üstünü sırılsıklam yaptı kıyafet getircekti öyle çocuğu eve kadar getirdim akşamdan beri burnu ağzıh eryeri tıkalı

nasıl hasta nasıl

Haklısın tabi ama boşver nasılsa iptal değil ertelendi sadece..
Bu arada naptın sen yaaa ne güzel mamalar yapmışsın ellerine sağlık!
Saolunnn... Şöyle fırsat olsa da topiktekileri yemeğe alsam yaaa
Tatil olayını duyunca kudurdum işte:/. Eşimle de gece konuştuk ta, ablası yalnız kalırmış, bırakıp gitmemiz ayıp olurmuş, annesi haklıymış. Biz ev sahibi miyiz dedim? Yani birazcık ta gönülsüz olduğumu anladı, anlasında...

Sen neden ecoşuma da kendine de böyle çektiriyorsun inadın yüzünden yaaa???? Yazık değil mi şimdi ecoşa, canına? Ne gerek vardı? Bırak çocuklu olmanın ceremesini birazda onlar çeksin. Ben arabanın arkasında oturuyorum ya kapımı bile ona açtırıyorum sen böyle yaparsan o nasıl alacak ikinizin sorumluluğunu? Bende bir zamanlar senin gb inadımın peşine düşer canımın kıymetini bilmezdim. Amaaa gel gör ki asıl akıllıllık buymuş, herşeyden önce kızını ve kendini düşün bence.

Herkese günaydınnnn....

Bugün ne yapsak ki yaa?? Gidip bayramlık bakalım bari

Eline koluna sağlık canım. Valla bravo bunca şey yapmışsın. Özlemin dediği gibi üç gün bişi yemesinler artık.

O görümcene bişi dememeleri normal; biraz kafa dağıtsın. Eşin önce sana sorsa daha iyi olurmuş ama ortam olmamış belli ki. Sonuçta iptal etmemiş ertelemiş hiç değilse. Takmamaya çalış.

Bebişleri uyutup uyudunuz galiba? Pembiş, özellikle de sen.. Bol uykulu bir gece olur inşallah, hadi iyi geceler kızlar. Kimse yok bende gideyim bari...

İğrenç bir gece oldu. Hayatımda geçirdiğim en kötü ramazan zaten. Babası ve oğlu sağolsun. Gerçi kocam hep kucağına alıyo onu ve uyutmaya çalışıyo kucağında sallayarak şu ara çünkü farkında benim balataların yanmaya başladığının. Ama sinir çocuğum uyumuyo. En uzun 1,5 saat uyudu. Sövrsim var tutuyorum kendimi. Keşke oruç tutsaydım da sütüm kesilse de umrum olmasaydı valla. Bi de dün 2 saat falan arabası ile dışardaydık. Yok yani bu çocuk uyuzzzzzzzzzzzzzz.

Ben ne sana ne kocana üzülüyorum valla ecoşa üzülyorum. Sonuçta sevip evlenmişsiniz o yüzden herşeyi düzeltmek veya çekmek zorundasınız. Kocaman insanlarsınız. Ama onun hiçbir günahı yok, hap kadar yavru ve yazık hasta oluyo.....

Evet farkındayım, sesimi çıkarmadım sadece gönülsüz olduğumu mecburiyetten kaldığımı anlasın istedim
Kız bişi dicem bu çocuk niye böyle yapıyor ya? Uyku eğitimi mi versen? Böyle çok eziyet bacım, yazık sana. Hem sana hem çocuğa. Böyle uyku mu olur? Uykusunu da alamıyordur o çocuk düşünsene, sen gb dolanıyor ortada. Belliki uykuya dalmayı bilmiyor, bunun içinde ya uyku eğitimi yada uyku eşleştirmesini hamak ve emmek yerine başka seni yormayacak bişi lazım( uykucu kuzucuk, emzik gb) bilmiş bilmiş konuşmak kolay biliyorum ama sana üzülüyorum ben yaa:/

Ya bu kadar değildi diyorum ya şu 3-4 gündür cılkını çıkardı. Uyku eğitimi denedim ama çooook ağladı ki ağlak bi bebek değildir. Sürekli dişini gıcırdatıyo, meme ısırıyo vs o yüzden diş mi acaba diyorum. Ama ilk doğduğundan beri az uyuyan bi bebek yani diyorum ya kodu bozuk diye; öyle işte (((

Dişle ilgili olma ihtimali yüksek o zaman. Doğru söylüyorsun uyku eğitimi zor bişi, bende yapamam zati. Bu kadar yoğun değil madem bir süre daha sabret bakalım canım ya, eski düzenine de döner inşallah yakın zamanda. Olmazsa calpol mu versen uyumadan önce? Belki ağrısını keserse daha iyi uyur.

Benim de aklıma o geldi inanır mısın?? Farklı bişi yiyip içmeyi de sevmiyo yoksa dayıcam iyi geceler çayını. Biberon veriyim dedim geçen gğnbaysça içti hatta doyup biberonla oynamaya başladı ama uyku yok.. Bi de sıçrayıp duruyo 2-3 gündür. Anlamadım sonuç olarak....

Anlaşılacak gb değiller kii.bu gece calpolu deneyebilirsin ama

ramazan 18den günaydın :82:
cumanız mübarek olsun.. hepinizi yanaklarınızdan bebiklerinizi gözlerinden öperim, muaaah

ayşecik gece yarısı yattı, sabahın 7sinde dikildi. sahurdu namazdı derken gece tam iki saat uyuyamayan
ben için, büyük bi sabır imtihanı. inş gün içinde uyuyabilirim, yoksa hülya hülya gezicem ortalarda

yarın alcam sonucu sinirle noktamı düşünim n fk
inş temiz çıkar.
ben nokta tavsiyemi genel üzere söylüyorum, yani hiç kullanmıyorsun.
çoğu zaman tekrar tekrar okuduğum halde ne demek istediğimi anlamıyorum. ufacık bi nokta bu işe yarıyor işte

sinir olmakta haklısın.. ne diyim onlara..
benim merak ettiğim eşin o sırada ne yapıyordu?
yüksek voltajlı bi bakış atsaydın ya ona, hemen sırtlar götürürdü sehpayı.
o götürmese sen taşı yaa, siz gidene kadar başka odada dursun..
iki saatten ötürü, bozulmaz kv nin cakası.. torunu bu, komşunun yetimi değil ya!

Sonunda biri daha keçi peyniri kokuyo dedi!! Ben diyince "sen koku konusunda takıntılısın; sana öyle geliyo" diyodu arkadaşlarım.
hakiki keçi peyniri, keçi gibi kokuyor bacım..:120:
onlar çakmasıyla karşılaşmış olabilirler yanii.
benim kv dizlerinde kireçlenme olduğu için sürekli keçi peyniri yiyor.öyle markette üzerinde keçi peyniri yazan şeyi almaz.
özel balıkesirden geliyor kargoyla ve gerçekten fenaaaa kokuyoooor
bin tane ot doğruyor, soğandı, maydonozdu, dereotuydu içine. neden, kokusunu alınca o da yiyemiyor da, o yüzden.

Şambali tatlısı yapan var mı kızlar?? Yarına ondan yapasım var. Kocamın beğeneceğini düşünüyorum. Yalnız cahil ben; tek çeşit irmik var sanıyodum bi de iri irmik varmış!! :)
hah! bi denemediğin o kalmıştı.
şambalini tv de izledim ama hiç yemedim, heralde revani gibidir tadı.
iri irmiği de markette görüyorum ama nerede kullanılır bilmem.

kız maşallah, bu ne böyle yaa..
hani restaurantların ramazan broşürleri oluyor ya, işte fix mönüde neler var gibi..
onlara bakıyom sandım

Bütün gece yanlarındaydım, suratımda aptal bi gülümsemeyle sürekli hizmet yaptım
gelin olmanın dezavantajları- madde 57..:104:

tatil ertelenebilir. sen bundan ziyade eşinin sana sormadan
kv etksiyle böyle bi karar almasına kızmışsın. haklısın!
anneler de nazları kime geçiyorsa, ona yükleniyorlar zaten..
hani sen beni anlıyorsun, onlar anlamıyor diye.. hepimiz yaşadık, yaşıyoruz..
bizatihi kv ile eşim arasındaki bazı muhabbetler bu sebeple bazen canımı sıkar.
birkaç günden bi şey olmaz, bayramı bayram eder öyle gidersiniz bacım..

Ben de istemem çok uzun olmasını ya, bakalım ne olacak :) basketbolcu olur belkim
oooy, bak bak bitmez..
o zaman kızlardan kurtaramazsın keremiii:90:

gider di mi?
bu konuda eşimle konuşur musuuun? :111:

eşler, senin görevin olmayan, yapman belki de sadece lütuf ve fedakarlık olan şeyleri bile
yapabildiğini gördüğünde, direkt üstüne yıkıyorlar. bu her ilişkide böyle..

Bu arada herkesin GSM şirketlerinden yediği böyle "kazık"lar vardır sanırım.
gsm şirketlerine ve onların insanları bu şekilde sömürüp para kazanmalarına,
dahası bizim de onlara mecbur olmamıza uyuz oluyoruuuum!:99:

huysuz şirin gibi konuştum galiba

Bugün ne yapsak ki yaa?? Gidip bayramlık bakalım bari
alışveriş candır.. hadi bakalım, eğlence başlasııın
ben de kendime bi şeyler bakmak istiyorum, ama her yerde aynı basit ve kalitesiz mallar..

Anlaşılacak gb değiller kii.bu gece calpolu deneyebilirsin ama
calpol etki etmezse, benim atarax ın etkilemediği kızımı
sabahları fazladan 2,5-3 saat daha fazladan uyutan antihistaminik şurubum var, onu göndereyim

sabah sabah ne yazdın nfk diyeceksiniz ama, şu mesajı gönderebilmek için
ayşeciğin şuan vitrindeki fotoğraf kutusunu açıp tek tek fotoları albümden çıkardığını
nasıl bi fedakarlık yaptığımı anlamanız bakanımından not düşüyorum, saygılarımla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…