Busmai Kerem'e maşallah.Çok uzun olmasın bak gelin bulamazsınız sonra. Aden 2 yaşında 83 olur zannımca.
:)avea faturasız hat kullanıyorum.
iki ayda 20 lira yüklerim. bu konuda çok cimriyimdir.
msj paketim ve bedava konuşma sürelerim oluyor. onlarla idare ediyorum.
uzun konuşacağım zaman da eşimin sınırsız hatlı telefonu hizmetimdedir
neyse, geçen gün yazlıkta haber vermeden gittim ya, girip yazayım dedim.
bakiyeyi kontrol ettim 12 lira var. hmm, 3-5 lira gider heralde dedim, çok biliyorum ya..
telefonum eski, internete zor bağlandı, belki dağ başında olmamızla alakalıdır.
ana sayfayı 2 dk da yükleyemedi. amaan dedim, bunun açılacağı yok. beklemedim, kapattım.
işte sonra o acı mesaj geldi.
''paketsiz internet kullanımı sonrası bakiyeniz 0,71 kuruştur''
önce bi şok yaşadım, sonra kendime geldim başladım saymaya.
boyunuz posunuz devrilsin, yüklediğim liralar boğazınızda kalsın, hırsızlaaaar!:95:
eşime anlattım, güldü..
gül güüül, dedim sana da sıra gelecek. akıllı telefon için kime başvuracağım sanıyorsun, babama mı?
Valla sen kendine acımazsan kimse sana acımaz, kocan dahil.ecrin nsia günde 7 kez kaka yapıyordu pişik ötes ibirşeydi bugun kaka tahlili verdik 3 ez çiş denedik veremedik doktor kolası yanında kavga ettik orç tutmuyorusn biz esayg göster
neyse eşim işe gidecekti 6,30 da ben 5,30 da hastaneden çıktım beek arabasıyla ta 4 km yol yürüdüm canım ağzıma geldi
ikidebir beni arıyor telde iyi gelmişin az kalmış
eve geldim konuşamıyorum bile yüzüm felan feci suçum seni yürütmekse söyle vs vs suçunuda bilmiyro sabahda 10 dkkalık yol sağlık ocağına ecoş ucamda 2 kere gittim gittim geldim
daha bana fdiyorki kredi kartını parayı aldıysan mekertten eksikleride al olduUUUUUU
BİRDE DİYOR ÇORBA ADANA DÜRÜM VS BİŞİLER SÖYLEYİMMİ DIŞARDAN getreyimmi yok dedi tamam diyro ulan yemek omadını sen biliyorusn birde ağladı da gitti hakkımı helal etmiyorum kesinlikle hiç bir zaman emeğimi görmüyro hep ben suçluyum hep ben ecoş düşüyor ecş suyu dökmüş ondna düşmüş lafa bak lan o çocuk aptal boşancam dedimgitmiyro gitmiyorrrrrrrrrrrrr
Kızlar "Bir RÜyaya Ağıt"filmini seyrettiniz mi?Orjinal ismini hatırlamıyorum.Bu sıralar sürekli aklıma o film geliyor.Alışkanlıklarla ilgili.Çok etkilenmiştim.Birkaç yıl önce syrettim daha sonra tvde rastladım.Bir daha seyretmeye cesaret edemedim.Şimdi bir de çocuk sahibi olunca sahneler gözümden gitmiyor valla.Allah'ım evlatlarımızı korusun.Hep iyilerle karşılaşsınlar.
Hiç bu kadar konuşmayacaktın, alacaktın sehpayı kaldıracaktın. Bitti gitti..Aryam ne durumda acep?
Şu an kv lerdeyiz. Ortada üstü camlı bir sehpa var, kaç kere kibarca söyledim şu camı kaldırsak diye. Yok.
Az önce kerem çarptı ve dudağı kanadı , hepsi "ay ay ay!"
E artık kaldıralım şu camı ! dedim
Kadın bana "ben zaten bu sehpayı köye götürcem" diyor ( köyde ev yaptırıyorlar)
"Eee köye gidene kadar ne olacak baksana gözümüzün önünde düştü"
Kp ve görümcem de "kaldıralım" diyo
Kadının cevabı
"Bilmem ki nasıl olur kaldırınca?"
Hala görselliğini düşünüyo sehpanın!
Sonunda kaldırdılar ama çok sinir oldum ya!
Şu an içerdeyim sinirden içeri geldim oturdum
Yok ben anlamadım bu nasıl sevgi ya , lafa gelince ondan çok seven yok güya
Keçi ile ilgili her şey kokuyor bence: yoğurt, süt, eti vs vs ama ben böyle söyleyince o koyundur diyorlar çevremdekiler, keçi kokmazmış onlara göre.Adam tam bir paşa :)
Hahaha proteston süper :)
Tamam canım onlara yapmam sana yaparım :))
Otomatik hamak olsa ilk ben alırımkol kası yaptım yaaaaa.
Oyyy çok sinir olmuş. Ama sana beterini anlatıyım. Avea faturalı hattım vardı. Dokynmatik bi telefon aldık marka vermiyim :) hep evde nete bağlanıyordum wifi ile ama bazen dışarda elim maile facee değiyodu. Bir sabah fatura geldi 254 lira!! Çatır çatır kullansam içim yanmaz. Hep o aç kapalardan olmuş. Hemen taşıdım hattımı..
Canım öncelikle ecoşa geçmiş olsun. 4km yol yürünür mü ya araba ile?!? Bin taksiye eve gelince kocan ödesin yanında para yoksa. Sen canının kıymetini bilmezsen o hiç bilmez.
Reklam danışmanım benimmmmmmmmm <3 <3
Sonunda biri daha keçi peyniri kokuyo dedi!! Ben diyince "sen koku konusunda takıntılısın; sana öyle geliyo" diyodu arkadaşlarım.
Ben kabak havuç dereotu beyaz peynir un ve yumurta karışımı olarak yapıyorum.
Cins diyeceğim izninle. Oruçtan ;şeker oynuyo ya iftardan sonra o yüzdendir
Ben deBu arada canımıniçi busmaicim hastayım senin kendini odaya kapatmalarına hahaahaha
Ne repertuar var yaw sende:))Şambali tatlısı yapan var mı kızlar?? Yarına ondan yapasım var. Kocamın beğeneceğini düşünüyorum. Yalnız cahil ben; tek çeşit irmik var sanıyodum bi de iri irmik varmış!! :)
Canım ellerine sağlık. Çok emek çekmiş, çok uğraşmışsın. O kv senin gibi gelini zor bulur.ancak gelebildim... misafirler yeni gittiler. bende koşa koşa buraya geldimm:) çok yoruldum. ben yemekleri yaptım, kv ev düzeni ve temizliğine baktı. gelelim bugünkü menüyeee.....
ilk olarak mercimek çorbasıEki Görüntüle 764523
ardından kayseri mantısı
Eki Görüntüle 764525
ortaya zeytinyağlı yaprak sarmaEki Görüntüle 764521
ve fırında şakşuka
Eki Görüntüle 764517
birde patatesli muska böreği ile fiks peynirli karnıyarık böreğim
Eki Görüntüle 764515
ana yemek bademli pilav ile saç kebabı
Eki Görüntüle 764528
tatlı olarak fırın sütlaç
Eki Görüntüle 764529
çayın yanına da pembişin kekinden uydurup karaorman pastasına bağladığım pastam:)
Eki Görüntüle 764512
şimdi geçmişe bi bakayım, ben yokken neler çekiştirdiniz:))
Niye kudurdun sinirden?Bütün gece yanlarındaydım, suratımda aptal bi gülümsemeyle sürekli hizmet yaptım
taklit konusu bombaydı. Saol canım.
Kan ter içinde sinirden kudurarak yrmek yapıyor olabilir mi acep?????
Bende senden duyuyorum bacım. Ayrıca denemedim:44:
Valla ben tatile gidenleri kınamıyorum, herkes kendine neyi Bayram hissediyorsa onu yapsın:))Bayramda tatile gideceğimizi önceden söylemiştim( siz böyle yapanları kınarken:)) kv eşimle konuşup sonraya erteletmiş tatili! Sinir oldum!! Eşim 3 kardeş, tek erkek eşim. Büyük görümcem ist.da küçük görümcem burda( geçen bahsi geçen kişi). Burdaki götümcem de bayramda tatile gideceğini söyledi, burun kırın ettiler ama gidiyor neticede. Diğer görümcem haftaya buraya geliyor bayramdan sonraya kadar burda. Eee biz tatile gidemeyecekmişiz. Tam uzun konuşamadık eşimle ama annem böyle îstedi kıramadım dedi. Bende o zaman kızınla bana bayramlık falan da almak lazım dedim. Ocağına incir ağacı fikeceğim onun!!!! Neye sinirlendiğimi bende anlamadım aslında burda kalsak eminim şenlikli, güzel geçer lakin görümceme karışamayıp bize söz geçirmeleri zoruma gitti. Haksız mıyım ki?
Valla ben güldüm busmai
Kızlar "Bir RÜyaya Ağıt"filmini seyrettiniz mi?Orjinal ismini hatırlamıyorum.Bu sıralar sürekli aklıma o film geliyor.Alışkanlıklarla ilgili.Çok etkilenmiştim.Birkaç yıl önce syrettim daha sonra tvde rastladım.Bir daha seyretmeye cesaret edemedim.Şimdi bir de çocuk sahibi olunca sahneler gözümden gitmiyor valla.Allah'ım evlatlarımızı korusun.Hep iyilerle karşılaşsınlar.
Saolunnn... Şöyle fırsat olsa da topiktekileri yemeğe alsam yaaaHaklısın tabi ama boşver nasılsa iptal değil ertelendi sadece..
Bu arada naptın sen yaaa ne güzel mamalar yapmışsın ellerine sağlık!
Tatil olayını duyunca kudurdum işte:/. Eşimle de gece konuştuk ta, ablası yalnız kalırmış, bırakıp gitmemiz ayıp olurmuş, annesi haklıymış. Biz ev sahibi miyiz dedim? Yani birazcık ta gönülsüz olduğumu anladı, anlasında...Hiç bu kadar konuşmayacaktın, alacaktın sehpayı kaldıracaktın. Bitti gitti..
Keremciğime de geçmiş olsun, umarım ciddi bir şey olmamıştır.
Sen bakma o çok sevenlere, orta sehpa kadar değeri yok mu yani? Ya böyle yazınca çok acımasız duruyor farkındayım ama baksana bir yavruyu en çok annesi düşünüyor. Kadın torunu için sehpadan vazgeçmiyor. Allah bu yavruları annelerinden ayırmasın.
Keçi ile ilgili her şey kokuyor bence: yoğurt, süt, eti vs vs ama ben böyle söyleyince o koyundur diyorlar çevremdekiler, keçi kokmazmış onlara göre.
Bu arada herkesin GSM şirketlerinden yediği böyle "kazık"lar vardır sanırım.
Ben de
Ne repertuar var yaw sende:))
Şambali hiç duymadım:)
İri irmik hiç hiç:))
Canım ellerine sağlık. Çok emek çekmiş, çok uğraşmışsın. O kv senin gibi gelini zor bulur.
Misafirden pek de kaçamadın sanırım:/
Niye kudurdun sinirden?
Valla ben tatile gidenleri kınamıyorum, herkes kendine neyi Bayram hissediyorsa onu yapsın:))
Gelelim senin meseleye, bence çifte standart. Görümcene karışamayıp sana karışmaları çok sinir bozucu. Ama iyi tarafından bak: iptal etmediniz sadece ertelendi. Evlenince sadece bu adamlarla değil ailesi ile de evleniyorsun. Ne yazık ki bizi ve kararlarımızı etkiliyorlar.
Valla ben güldüm busmai
Foto ayrı komik olmuş
bu arada taksiye binmeme sebebim katır inadım bırak ödesin ama yok kredi kartını kırdım en son gözüm döndü :111:
ne kadar sinirlendiysem.
ecrin nisa üstünü sırılsıklam yaptı kıyafet getircekti öyle çocuğu eve kadar getirdim akşamdan beri burnu ağzıh eryeri tıkalı
nasıl hasta nasıl
ancak gelebildim... misafirler yeni gittiler. bende koşa koşa buraya geldimm:) çok yoruldum. ben yemekleri yaptım, kv ev düzeni ve temizliğine baktı. gelelim bugünkü menüyeee.....
ilk olarak mercimek çorbasıEki Görüntüle 764523
ardından kayseri mantısı
Eki Görüntüle 764525
ortaya zeytinyağlı yaprak sarmaEki Görüntüle 764521
ve fırında şakşuka
Eki Görüntüle 764517
Eki Görüntüle 764515
Eki Görüntüle 764528
Eki Görüntüle 764529
çayın yanına da pembişin kekinden uydurup karaorman pastasına bağladığım pastam:)
Eki Görüntüle 764512
şimdi geçmişe bi bakayım, ben yokken neler çekiştirdiniz:))
Bayramda tatile gideceğimizi önceden söylemiştim( siz böyle yapanları kınarken:)) kv eşimle konuşup sonraya erteletmiş tatili! Sinir oldum!! Eşim 3 kardeş, tek erkek eşim. Büyük görümcem ist.da küçük görümcem burda( geçen bahsi geçen kişi). Burdaki götümcem de bayramda tatile gideceğini söyledi, burun kırın ettiler ama gidiyor neticede. Diğer görümcem haftaya buraya geliyor bayramdan sonraya kadar burda. Eee biz tatile gidemeyecekmişiz. Tam uzun konuşamadık eşimle ama annem böyle îstedi kıramadım dedi. Bende o zaman kızınla bana bayramlık falan da almak lazım dedim. Ocağına incir ağacı fikeceğim onun!!!! Neye sinirlendiğimi bende anlamadım aslında burda kalsak eminim şenlikli, güzel geçer lakin görümceme karışamayıp bize söz geçirmeleri zoruma gitti. Haksız mıyım ki?
Bebişleri uyutup uyudunuz galiba? Pembiş, özellikle de sen.. Bol uykulu bir gece olur inşallah, hadi iyi geceler kızlar. Kimse yok bende gideyim bari...
bu arada taksiye binmeme sebebim katır inadım bırak ödesin ama yok kredi kartını kırdım en son gözüm döndü :111:
ne kadar sinirlendiysem.
ecrin nisa üstünü sırılsıklam yaptı kıyafet getircekti öyle çocuğu eve kadar getirdim akşamdan beri burnu ağzıh eryeri tıkalı
nasıl hasta nasıl
Eline koluna sağlık canım. Valla bravo bunca şey yapmışsın. Özlemin dediği gibi üç gün bişi yemesinler artık.
O görümcene bişi dememeleri normal; biraz kafa dağıtsın. Eşin önce sana sorsa daha iyi olurmuş ama ortam olmamış belli ki. Sonuçta iptal etmemiş ertelemiş hiç değilse. Takmamaya çalış.
İğrenç bir gece oldu. Hayatımda geçirdiğim en kötü ramazan zaten. Babası ve oğlu sağolsun. Gerçi kocam hep kucağına alıyo onu ve uyutmaya çalışıyo kucağında sallayarak şu ara çünkü farkında benim balataların yanmaya başladığının. Ama sinir çocuğum uyumuyo. En uzun 1,5 saat uyudu. Sövrsim var tutuyorum kendimi. Keşke oruç tutsaydım da sütüm kesilse de umrum olmasaydı valla. Bi de dün 2 saat falan arabası ile dışardaydık. Yok yani bu çocuk uyuzzzzzzzzzzzzzz.
Ben ne sana ne kocana üzülüyorum valla ecoşa üzülyorum. Sonuçta sevip evlenmişsiniz o yüzden herşeyi düzeltmek veya çekmek zorundasınız. Kocaman insanlarsınız. Ama onun hiçbir günahı yok, hap kadar yavru ve yazık hasta oluyo.....
Evet farkındayım, sesimi çıkarmadım sadece gönülsüz olduğumu mecburiyetten kaldığımı anlasın istedim
Kız bişi dicem bu çocuk niye böyle yapıyor ya? Uyku eğitimi mi versen? Böyle çok eziyet bacım, yazık sana. Hem sana hem çocuğa. Böyle uyku mu olur? Uykusunu da alamıyordur o çocuk düşünsene, sen gb dolanıyor ortada. Belliki uykuya dalmayı bilmiyor, bunun içinde ya uyku eğitimi yada uyku eşleştirmesini hamak ve emmek yerine başka seni yormayacak bişi lazım( uykucu kuzucuk, emzik gb) bilmiş bilmiş konuşmak kolay biliyorum ama sana üzülüyorum ben yaa:/
Ya bu kadar değildi diyorum ya şu 3-4 gündür cılkını çıkardı. Uyku eğitimi denedim ama çooook ağladı ki ağlak bi bebek değildir. Sürekli dişini gıcırdatıyo, meme ısırıyo vs o yüzden diş mi acaba diyorum. Ama ilk doğduğundan beri az uyuyan bi bebek yani diyorum ya kodu bozuk diye; öyle işte(((
Dişle ilgili olma ihtimali yüksek o zaman. Doğru söylüyorsun uyku eğitimi zor bişi, bende yapamam zati. Bu kadar yoğun değil madem bir süre daha sabret bakalım canım ya, eski düzenine de döner inşallah yakın zamanda. Olmazsa calpol mu versen uyumadan önce? Belki ağrısını keserse daha iyi uyur.
Anlaşılacak gb değiller kii.bu gece calpolu deneyebilirsin amaBenim de aklıma o geldi inanır mısın?? Farklı bişi yiyip içmeyi de sevmiyo yoksa dayıcam iyi geceler çayını. Biberon veriyim dedim geçen gğnbaysça içti hatta doyup biberonla oynamaya başladı ama uyku yok.. Bi de sıçrayıp duruyo 2-3 gündür. Anlamadım sonuç olarak....
Anlaşılacak gb değiller kii.bu gece calpolu deneyebilirsin ama
inş temiz çıkar.yarın alcam sonucu sinirle noktamı düşünim n fk
sinir olmakta haklısın.. ne diyim onlara..Aryam ne durumda acep?
Şu an kv lerdeyiz. Ortada üstü camlı bir sehpa var, kaç kere kibarca söyledim şu camı kaldırsak diye. Yok.
Az önce kerem çarptı ve dudağı kanadı , hepsi "ay ay ay!"
E artık kaldıralım şu camı ! dedim
Kadın bana "ben zaten bu sehpayı köye götürcem" diyor ( köyde ev yaptırıyorlar)
"Eee köye gidene kadar ne olacak baksana gözümüzün önünde düştü"
Kp ve görümcem de "kaldıralım" diyo
Kadının cevabı
"Bilmem ki nasıl olur kaldırınca?"
Hala görselliğini düşünüyo sehpanın!
Sonunda kaldırdılar ama çok sinir oldum ya!
Şu an içerdeyim sinirden içeri geldim oturdum
Yok ben anlamadım bu nasıl sevgi ya , lafa gelince ondan çok seven yok güya
hakiki keçi peyniri, keçi gibi kokuyor bacım..:120:Sonunda biri daha keçi peyniri kokuyo dedi!! Ben diyince "sen koku konusunda takıntılısın; sana öyle geliyo" diyodu arkadaşlarım.
hah! bi denemediğin o kalmıştı.Şambali tatlısı yapan var mı kızlar?? Yarına ondan yapasım var. Kocamın beğeneceğini düşünüyorum. Yalnız cahil ben; tek çeşit irmik var sanıyodum bi de iri irmik varmış!! :)
kız maşallah, bu ne böyle yaa..ancak gelebildim... misafirler yeni gittiler. bende koşa koşa buraya geldimm:) çok yoruldum. ben yemekleri yaptım, gelelim bugünkü menüyeee.....
ilk olarak mercimek çorbası
ardından kayseri mantısı
ortaya zeytinyağlı yaprak sarma
ve fırında şakşuka
gelin olmanın dezavantajları- madde 57..:104:Bütün gece yanlarındaydım, suratımda aptal bi gülümsemeyle sürekli hizmet yaptım
tatil ertelenebilir. sen bundan ziyade eşinin sana sormadanBayramda tatile gideceğimizi önceden söylemiştim( siz böyle yapanları kınarken:)) kv eşimle konuşup sonraya erteletmiş tatili! Sinir oldum!! Eşim 3 kardeş, tek erkek eşim. Büyük görümcem ist.da küçük görümcem burda( geçen bahsi geçen kişi). Burdaki götümcem de bayramda tatile gideceğini söyledi, burun kırın ettiler ama gidiyor neticede. Diğer görümcem haftaya buraya geliyor bayramdan sonraya kadar burda. Eee biz tatile gidemeyecekmişiz. Tam uzun konuşamadık eşimle ama annem böyle îstedi kıramadım dedi. Bende o zaman kızınla bana bayramlık falan da almak lazım dedim. Ocağına incir ağacı fikeceğim onun!!!! Neye sinirlendiğimi bende anlamadım aslında burda kalsak eminim şenlikli, güzel geçer lakin görümceme karışamayıp bize söz geçirmeleri zoruma gitti. Haksız mıyım ki?
oooy, bak bak bitmez..Ben de istemem çok uzun olmasını ya, bakalım ne olacak :) basketbolcu olur belkim
gider di mi?:)
Sana akıllı telefon gider canım, durduğun kabahat
Valla sen kendine acımazsan kimse sana acımaz, kocan dahil.
Ya bineceksin taksiye ya da gelip alacak ya da senle yürüyecek. Geçen bir yere davetliydik, evim Merkez'den uzak olduğu için ben 2 çocukla otobüsle merkeze gidiyorum. Oradan eşim gelip alıyor. Adam arabadan bile inip de durağa gelmedi sinir oldum. Bugün de bana diyor ki bizim gibi uzakta oturan bir abisi var, onlarla bir iftara davetlimiz. Gerekirse gider onları alırmışız. Eltim hanımefendi otobüse binemiyor mu? İşte yine baştakini söyleyeceğim kendimize acımazsak kimse bize acımaz!
gsm şirketlerine ve onların insanları bu şekilde sömürüp para kazanmalarına,Bu arada herkesin GSM şirketlerinden yediği böyle "kazık"lar vardır sanırım.
alışveriş candır.. hadi bakalım, eğlence başlasııınBugün ne yapsak ki yaa?? Gidip bayramlık bakalım bari
calpol etki etmezse, benim atarax ın etkilemediği kızımıAnlaşılacak gb değiller kii.bu gece calpolu deneyebilirsin ama
Nfkcım okuyup okuyup alıntı mı döşeyeceksin?? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?