- 8 Ağustos 2011
- 12.585
- 14.792
- 498
Sus kız; 2 yıl sonra adet olmuşsun daha ne :)))
Kolay gelsin cicim. Hem menü yapalım sana. Boşlukları doldur.
ÇORBA:
PİLAV:
ANA YEMEK:
TATLI:
Araları doldurmak kolay
öğle geldi ama ben yine günaydın diyeyim, bugün ramazanın 19u
öğleyin neneye gitmek üzere çıkıcaz inş.
elifnazın susamlı tahinli kekini yaptım, şuan fırında enfes kokular geliyoooor
tadı da kokusu kadar güzel olursa, tamam!
eee, herkese anladığı dilden ? ahahahah
kız inan, sabah kalktım. diyorum ki pembiş calpol verdiyse, oooh bi rahat uyumuşlardır. topiğe girince sorayım.. meğerse hatun unutuvermiiiiş
geçmiş olsun. ara ara vuruyor bu bebelere, delleniyorlar..
neyseki geçmiş, takviye hakkında bi bilgim yok. ben başım ağırınca bile ağrı kesici almamakta direnen biriyim
ben de halsiz ve yorgun oluyorum, özellikle akşama doğru. oruçtandır..
iftarda depoyu fulleyince kendime geliyorum
hayy maşallah emiree
bizimki iki üç adım attı, sanırsın kansere çare bulmuş, o derece sevindirik oldum..
görmemişin çocuğu olmuuuuş :86:
oooh, ne güzel..
kafa dengi bi görümcen var, ne mutlu sana..
bana elti geliyooooooooo
küçük kaynım, müstakbel gelinle tanıştırmış kv yi.
2014 te düğün var yaniii
Allah yardımcın olsun. ben ayşecikle kendimi otobüste düşünemiyorum :26:
yeter kız misafir misafir, az da siz misafir gidin.
pembiş ve hele de sen ne misafir ağırladınız beeeeah
yapın yapın, yiyin kilo alın
dün sabah göbeğinden şikayet eden sevgili kocam. akşam tatlıyı löpletti.
gece de sahuru hazırladı sağolsun, sofranın baş köşesine tatlıyı koymuş
calpolu vermeden tesir etmiş anlaşılan
neyse, neden oldu nasıl oldu önemli değil, mühim olan gece uyuyabilmiş olmak
güzel bi haftasonu olsun hepimize, bana oluyor çünkü bugün yemek yapmıyorum.
aaa, yarın da yapmıyorumm
sağol bacım, inş tekrarlamaz
hawai adalarında tatile gitmiş olabilirler miii?
ben telefonuna bi mesaj atayım bugün.
canının sıkılmasını anlıyorum ama yine de gözün aydın.
vücudunun buna ihtiyacı var.. 2 seneden fazladır adet olmuyordunu..
temizliğin de inş kolaylıkla biter, mönüye geçersin.
niye o denli sıkıntı yapıyorsun bacım?
senin et yemeklerin meşhur, bi karar ver, döktürürsün alimallah
Siz zaten karşılıklı değil miydiniz canım ben öyle biliyordumşu binaya taşındığım günden beri uzağa gitmenin haliyle duruyorum.
olmadı. sözleşme aşamasına gelindi, sonra imarda bi sıkıntı çıktı. binanın yıkılıp yapılmasının mütahite bi albenisi kalmadı.
ev sahipleri daha fazla, daha fazla en fazla istedikleri için bu zamana kadar oyalandılar. zaman kaybettiler..
1 ay önce tamam deselerdi, hesap başkaydı. herkes istediğini alıyordu.. 1 hafta önce çıkan bi yasayla imar düştü..
peki sonuç ne?
ben bu binaya tıkılıp kaldım. bi umut vardı, o da uçtu gitti.
eşim ve kardeşleri oturduğumuz daireyi satma kararı aldılar.
biz de kv nin hemen karşısındaki daireye tanışıcaz..
azcık mesafe istiyordum, şimdi dip dibe olucaz.
hayırlısı olsun diyorum. yine her şey kudreti sonsuz Allahın elinde..
bi de eşim diyor ki, küçük kaynım evlenecek ya..
eğer onlar isterse, annem de isterse biz başka yere kiraya çıkarız, onlar annemle karşılıklı otururlar..
heee dedim, yeni gelin de çok meraklı olur ya kv ile oturmaya..
onu da geç annen de beni bizi bırakırdı sanki...
evlenmemiş tüm insanlara nacizane tek tavsiyem, aile binasına taşınmayııııııııııın!
Sağolun kızlar ama asıl canımı sıkan süsleme işi bi de pasta
Siz zaten karşılıklı değil miydiniz canım ben öyle biliyordum
Neden "siz"? Başkası otursun orda
Dediğin gibi her işte bi hayır vardır siz zaten yeni evli değilsiniz düzeniniz oturmuş, korkma
Ayrıca bir şans doğar eve girersiniz ev alırsınız hiç belli olmaz kaderde neler yazıyor kimbilir
Sağlık olsun huzur olsun
Biz de seneye taşınacağız
ayyy sonunda bedenın ruh halın rahatlıcak inş.ama ramazann sonuna gelmesı ıyı olmadı tabı...Gunaydın kızlar bugün bende temizlik var
Yarın da bizimkileri iftara alıyorum
Hiç hazırlık yapmadım
Bu arada beklenen gün geldi ve regl oldum, bekle bekle ve ramazanın son on gününü bul hayret bişey!
hakkında hayırlıı olsunnn..şu binaya taşındığım günden beri uzağa gitmenin haliyle duruyorum.
olmadı. sözleşme aşamasına gelindi, sonra imarda bi sıkıntı çıktı. binanın yıkılıp yapılmasının mütahite bi albenisi kalmadı.
ev sahipleri daha fazla, daha fazla en fazla istedikleri için bu zamana kadar oyalandılar. zaman kaybettiler..
1 ay önce tamam deselerdi, hesap başkaydı. herkes istediğini alıyordu.. 1 hafta önce çıkan bi yasayla imar düştü..
peki sonuç ne?
pasatyı kendınmı yapcan?suslemede olmayıversın nolcak kı!!!Sağolun kızlar ama asıl canımı sıkan süsleme işi bi de pasta
oy oy oy oy super goruntu ekrana yapıstım resmen ..kekim pişti..
kendisi resminden güzel..
tadı da görüntüsünden güzelse tamaaaam!
Eki Görüntüle 765419
Canım, mesafe uzak olduğu için taksiye binemem. Evin önünde araba dururken de ayıp olur zaten. Eşime desem o bir şey demez, ben araba ile geçerim ama dediğim gibi mesafe uzak olunca bağrış çağrış gidiyoruz. Şoför olarak çok dağılıyorum. Otobüsde stres benim değil, kızı da kucağımda oyalıyorum en azından.Kocacım çok karşıydı ama ben niyeti bozmuştum dün verme konusunda. Fakat bu adam ne zaman bişi bu kadar gönülden istese hep bi olay olur. Dün de diyorum ya tamamen unuttum gece uyuturken. Neyseki bu gece daha iyiydik
Ben yerinde olsam araba kullanmam dediğin gibi iki çocukla. Direkt taksi olayına girerim. Otobüs ve metrolarda dediğin gibi millet bi tuhaf. Sanki ilk defa ağlayan çocuk görüyorlar...
Çanak püreli bir sürü tarif vardı bette ama mantık aynı sonuçta; köfteyi yap bîldiğin gibi, şekil ver çanak gibi, önceden püreyi hazırlamış ol ve 10dk fıında pişen köftelerin üstüne koy, en tepeye de kaşar ve tepsiye de salçalı su, bi 10dk daha pişir oldu bitti :) yalnız ben kolturuyoum çünkü saat 8e geliyou ben daha çanak yapıyodum!! O yüzden benimkiler çanaktan çok sulu yemek tabağına benzedi hahahahaha
Niye doto yükleyemiyorsun sen kuşum?? Özel albüm yaparsın bi biz görürüz
Demek bu hafta sonu yemek derdi yok!! Çok sevindim adına :)))
Evet kızlar dün gece çok şükür oğlum daha az kalktı. 2-3 saatlik periyoduna geri döndü. Buna da razıyım Allah'ım duy sesimi :)
Haftasonu olduğunu şuan farkettim :) bana hergün haftasonu sonuçta :))) iyi eğlencelerrrrrrrrrr bu cmt pazar :)
Vay be nasıl geçti zaman. Temmuz bitiyor, ağustos da bayram telaşıyla geçer zatenDimi yaaa.... Zaten ramazandan sonra da 3 hafta kalıyor okula. O da tatil matil derken koşturmacayla geçer...
O ne hoş bir sunum ateş yaEki Görüntüle 765375
imamın sarıgı pastası hahaha ramazana ozel pasta
saka bıyana super gozukuyor
http://http://www.mutfakhatiralari.com/
buda kakaolu ıslak kurabıyenın trıfı mutlaka deneyın derım
Hadi hayırlı olsun. Bir ben kaldım herhalde temmuz annelerinden:))) Bakalım nereye kadar kırabileceğim rekoru:)Gunaydın kızlar bugün bende temizlik var
Yarın da bizimkileri iftara alıyorum
Hiç hazırlık yapmadım
Bu arada beklenen gün geldi ve regl oldum, bekle bekle ve ramazanın son on gününü bul hayret bişey!
Alemsin pembiş ya:)) İnsan senle yaşlanmazSus kız; 2 yıl sonra adet olmuşsun daha ne :)))
Kolay gelsin cicim. Hem menü yapalım sana. Boşlukları doldur.
ÇORBA:
PİLAV:
ANA YEMEK:
TATLI:
Araları doldurmak kolay
Anaam elti geliyor
oooh, ne güzel..
kafa dengi bi görümcen var, ne mutlu sana..
bana elti geliyooooooooo
küçük kaynım, müstakbel gelinle tanıştırmış kv yi.
2014 te düğün var yaniii
Allah yardımcın olsun. ben ayşecikle kendimi otobüste düşünemiyorum :26:
yeter kız misafir misafir, az da siz misafir gidin.
pembiş ve hele de sen ne misafir ağırladınız beeeeah
yapın yapın, yiyin kilo alın
dün sabah göbeğinden şikayet eden sevgili kocam. akşam tatlıyı löpletti.
gece de sahuru hazırladı sağolsun, sofranın baş köşesine tatlıyı koymuş
güzel bi haftasonu olsun hepimize, bana oluyor çünkü bugün yemek yapmıyorum.
aaa, yarın da yapmıyorumm
şu binaya taşındığım günden beri uzağa gitmenin haliyle duruyorum.
peki sonuç ne?
Kız belki gelin kız ister ya da anlamaz evlenme telaşesiyle tamam der :)) niye hemen kestirip attınbi de eşim diyor ki, küçük kaynım evlenecek ya..
eğer onlar isterse, annem de isterse biz başka yere kiraya çıkarız, onlar annemle karşılıklı otururlar..
evlenmemiş tüm insanlara nacizane tek tavsiyem, aile binasına taşınmayııııııııııın!
muh-te-şem! ne deyim süper kabarmışkekim pişti..
Eki Görüntüle 765419
sıkma canını, anı yaşa.. bahçe iftarını düşün. görelim mevla neyler hesabı, elimizde olmayanlar için ancak sabır edip, Allahın o durumu üzerimizden gidermesini dileyebiliyoruz.aynı kattayız, ama arka dairede oturuyorduk.
şimdi öndeki daireye geçince karşılıklı olacağız.
neden biz sorusuna verilebilecek çok net cevaplarım var.
ama anlatılaclak şeyler değil, çok can sıkıcı.
birkaç kişi biliyor sadece..
Allah huzurumuzu bozmasın.. illa diye bi şeyi istemicem artık, olmayınca olmuyor.
iyice canı sıkılıyor insanın
herkese günaydın,
biraz geç oldu ama tatil dolayısıyla gün bizim için biraz geç başlıyor...
bizim durucuk yürümeye başladı. o koca poposunu kaldırıp yuruyecegınden hıc umudum yoktu kı benı sasırttı.
bu arada 1 aydır yaptığım diyet sonucu 6 kilo verdim. şimdiki hedefim 1 ayda 5 kilo daha vermek.
gitsin kilolar....
born dogum gununden berı hıc ses vermemıs :44:
hayırdır inş.
şu binaya taşındığım günden beri uzağa gitmenin haliyle duruyorum.
peki sonuç ne?
Sağolun kızlar ama asıl canımı sıkan süsleme işi bi de pasta
kekim pişti..
Eki Görüntüle 765419
herkese günaydın,
bizim durucuk yürümeye başladı. o koca poposunu kaldırıp yuruyecegınden hıc umudum yoktu kı benı sasırttı.
bu arada 1 aydır yaptığım diyet sonucu 6 kilo verdim. şimdiki hedefim 1 ayda 5 kilo daha vermek.
gitsin kilolar....
Canım, mesafe uzak olduğu için taksiye binemem. Evin önünde araba dururken de ayıp olur zaten. Eşime desem o bir şey demez, ben araba ile geçerim ama dediğim gibi mesafe uzak olunca bağrış çağrış gidiyoruz. Şoför olarak çok dağılıyorum. Otobüsde stres benim değil, kızı da kucağımda oyalıyorum en azından.
Ya ben hiç patates püresi yapmadım:26: Bu tarz köfteleri arkadaşlarda yedim tabi, sunumu güzel oluyor.
Calpole gerek olmamasına sevindim, etken maddesi olan parasetemol iyi bir şey değil zaten.
Vay be nasıl geçti zaman. Temmuz bitiyor, ağustos da bayram telaşıyla geçer zaten
O ne hoş bir sunum ateş ya
Hadi hayırlı olsun. Bir ben kaldım herhalde temmuz annelerinden:))) Bakalım nereye kadar kırabileceğim rekoru:)
Yemek ve süsleme işini de stres yapma. Olduğu kadar olur. Oğluşun mutlu olsun yeter be canım.
Alemsin pembiş ya:)) İnsan senle yaşlanmaz
Anaam elti geliyorSeneye düğün var diyorsun ha:)) Hadi hayırlı olsun. Kızkardeşin de kv'nin markajından çıktı o zaman, kaynın başkasını bulmuş
Evet, şimdi gezme sırası bana geldi:))
Tatlıyı baş köşeye mi koymuş
Bak sen de 2 gün yapmıyorsun
Zor bir durum, kendimi senin yerine koyduğumda geriliyorum. Ama sen inançlı bir insansın, direyetlisin, aklı başındasın. Ne olacağını kimse bilemez. İnşallah gönlüne göre olur her şey. Olmazsa da kapıyı kapatıp kendi ailene eğileceksin, ne yapalım.
Kız belki gelin kız ister ya da anlamaz evlenme telaşesiyle tamam der :)) niye hemen kestirip attın
muh-te-şem! ne deyim süper kabarmışeline sağlık
sıkma canını, anı yaşa.. bahçe iftarını düşün. görelim mevla neyler hesabı, elimizde olmayanlar için ancak sabır edip, Allahın o durumu üzerimizden gidermesini dileyebiliyoruz.
Allahım, bir gün ben de 6 kilo verdim diye yazabilecek miyim?
S.a canlar dogumgunumuzu yaptik ama birturlu eve donemedik yasiri kedi tirmaladi dogumgununde kuduz asisi olduk ;((
Arabamizin turbosu bozuldu kaldk yollarda biz de kv.in yazliga gectk hmn sizi haberdar edeyim dedim
slm kizlar aksama kvdeler i iftaara cagirdik yarinda gorumcemler gelcek cogu hazirlik bitti
menum soyle
mercimek corba
firinda patates tavuk
garniturlu pilav
piyaz
kozde patlican yogurtlu
sigara boregi
yogurtlu havuc
salata
tatlida kv de yapmis kadayif dolmadir heralde nasil menum sizcesl
seni okadar iyi anliyorumki aile apartmani cok zor ben kv demle hic ayni semtte bile oturmadim ama bes yildir kendi ailemle ayni binadayim nedeni soyle benim annem babam kucukken ayrildi soravikiside evlendiler ben ananem dedemin yanindakaldim yani annem babam dedemler dedem buyuttu okuttu ki kendi cocuklarindan ustun tuttu hep neyse evlence esimin evi yoktu biryil kirada oturduk sora dedemin insaat halinde kendi binasinda evi vardi gelin kizim yapin oturun dedi bileziklerimle esimde biraz kredi cekti icini yaptik tapudada verdi dedem ama dayimlarda hepsi ust kattalar gelinlerle sorunlar oluyo ananemle dedemle hic sorunum yok zaten altibay burdalar konyadalar cogunlukla burda olsalarda iyilik yardimdan baska bisey gormedim onlardan da bizim gelinler iste acayip dedikoducular evine misafir gibi gelip arkadan laf cikaran tipler bi kaci haric bazen uzakta olmak isterdim herseyi ortada oluyo insanin esimle doya doya kavga bile edemiyoz;]]] imar isleri bizdede ayni imar izni bekliyoruz tek hyalim o
Pastayı yapacaktım ama güzel yapamam ihtimaline karşı hazır almaya karar verdimayyy sonunda bedenın ruh halın rahatlıcak inş.ama ramazann sonuna gelmesı ıyı olmadı tabı...
bende bugunlerde kımselerde temızlık haberlerı gelmıyor dıyordum
hadı kolay gele canım..
hakkında hayırlıı olsunnn..
pasatyı kendınmı yapcan?suslemede olmayıversın nolcak kı!!!
oy oy oy oy super goruntu ekrana yapıstım resmen ..
Durunun adımları hayırlı olsunherkese günaydın,
gitsin kilolar....
Evet aynı yere yaptıracağım pastayıkeremin sünnetinde nazar boncuklu bi pasta yaptırmıştın.
çok güzel falan demiştin, yaşgününe de bundan alırız.
zaten hazır alamayacak mısın? siparişini verince, tamaaam!
süsleme işine çok takılma, herşey hazır zaten.
ama resim bastırıcam, hani afişli etiketli özel tasarım bi şeyler istiyorsan
onlar yetişmeyebilir..
:-(aynı kattayız, ama arka dairede oturuyorduk.
şimdi öndeki daireye geçince karşılıklı olacağız.
neden biz sorusuna verilebilecek çok net cevaplarım var.
ama anlatılaclak şeyler değil, çok can sıkıcı.
birkaç kişi biliyor sadece..
Allah huzurumuzu bozmasın.. illa diye bi şeyi istemicem artık, olmayınca olmuyor.
iyice canı sıkılıyor insanın
Çok geçmiş olsun biz de seni merak ettikS.a canlar dogumgunumuzu yaptik ama birturlu eve donemedik yasiri kedi tirmaladi dogumgununde kuduz asisi olduk ;((
Arabamizin turbosu bozuldu kaldk yollarda biz de kv.in yazliga gectk hmn sizi haberdar edeyim dedim
Menü süper afiyetle yensinslm kizlar aksama kvdeler i iftaara cagirdik yarinda gorumcemler gelcek cogu hazirlik bitti
menum soyle
mercimek corba
firinda patates tavuk
garniturlu pilav
piyaz
kozde patlican yogurtlu
sigara boregi
yogurtlu havuc
salata
tatlida kv de yapmis kadayif dolmadir heralde nasil menum sizcesl
Stres yaptım istediğim şeyleri yapamıyorum eşim istemiyormuş abartmayı yardımcı da olmuyor sanırım kendi ailesi gelemiyor o yüzden yapıyor uyuzcan ( nerdesin pembiş)Canım, mesafe uzak olduğu için taksiye binemem. Evin önünde araba dururken de ayıp olur zaten. Eşime desem o bir şey demez, ben araba ile geçerim ama dediğim gibi mesafe uzak olunca bağrış çağrış gidiyoruz. Şoför olarak çok dağılıyorum. Otobüsde stres benim değil, kızı da kucağımda oyalıyorum en azından.
Ya ben hiç patates püresi yapmadım:26: Bu tarz köfteleri arkadaşlarda yedim tabi, sunumu güzel oluyor.
Calpole gerek olmamasına sevindim, etken maddesi olan parasetemol iyi bir şey değil zaten.
Vay be nasıl geçti zaman. Temmuz bitiyor, ağustos da bayram telaşıyla geçer zaten
O ne hoş bir sunum ateş ya
Hadi hayırlı olsun. Bir ben kaldım herhalde temmuz annelerinden:))) Bakalım nereye kadar kırabileceğim rekoru:)
Yemek ve süsleme işini de stres yapma. Olduğu kadar olur. Oğluşun mutlu olsun yeter be canım.
Alemsin pembiş ya:)) İnsan senle yaşlanmaz
Anaam elti geliyorSeneye düğün var diyorsun ha:)) Hadi hayırlı olsun. Kızkardeşin de kv'nin markajından çıktı o zaman, kaynın başkasını bulmuş
Evet, şimdi gezme sırası bana geldi:))
Tatlıyı baş köşeye mi koymuş
Bak sen de 2 gün yapmıyorsun
Zor bir durum, kendimi senin yerine koyduğumda geriliyorum. Ama sen inançlı bir insansın, direyetlisin, aklı başındasın. Ne olacağını kimse bilemez. İnşallah gönlüne göre olur her şey. Olmazsa da kapıyı kapatıp kendi ailene eğileceksin, ne yapalım.
Kız belki gelin kız ister ya da anlamaz evlenme telaşesiyle tamam der :)) niye hemen kestirip attın
muh-te-şem! ne deyim süper kabarmışeline sağlık
sıkma canını, anı yaşa.. bahçe iftarını düşün. görelim mevla neyler hesabı, elimizde olmayanlar için ancak sabır edip, Allahın o durumu üzerimizden gidermesini dileyebiliyoruz.
Allahım, bir gün ben de 6 kilo verdim diye yazabilecek miyim?
Fırında pirzola et yumuşak oluyor mu aryam?
Pastayı yapacaktım ama güzel yapamam ihtimaline karşı hazır almaya karar verdim
Durunun adımları hayırlı olsun
6 kilo mükemmel, tebrik ederim seni!
Evet aynı yere yaptıracağım pastayı
Daha güzel hoşluklar da yapmak istiyordum ama eşim kıllık yapıyor
:-(
Çok geçmiş olsun biz de seni merak ettik
Menü süper afiyetle yensin
Stres yaptım istediğim şeyleri yapamıyorum eşim istemiyormuş abartmayı yardımcı da olmuyor sanırım kendi ailesi gelemiyor o yüzden yapıyor uyuzcan ( nerdesin pembiş)
Fırında pirzola et yumuşak oluyor mu aryam?
Pastayı yapacaktım ama güzel yapamam ihtimaline karşı hazır almaya karar verdim
Durunun adımları hayırlı olsun
6 kilo mükemmel, tebrik ederim seni!
Evet aynı yere yaptıracağım pastayı
Daha güzel hoşluklar da yapmak istiyordum ama eşim kıllık yapıyor
:-(
Çok geçmiş olsun biz de seni merak ettik
Menü süper afiyetle yensin
Stres yaptım istediğim şeyleri yapamıyorum eşim istemiyormuş abartmayı yardımcı da olmuyor sanırım kendi ailesi gelemiyor o yüzden yapıyor uyuzcan ( nerdesin pembiş)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?