Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

afiyet olsun canım evet çok hafif, 1 gün önceden yapıp dolapta da bekletilir pratik yani ;arkadaşımda yemiştim ben de hemen favorilerime ekledim.
küçük kare borcamda tam oluyor ya da dikdörtgende

Son düzenleme:

Var ya işin matematik boyutuna da girdin ya ne diyim :))))) afiyet olsun. Evdeki tatlı bitsin bunu denicem inşallah. Şimdiden teşkkürler busmaiiiiii :)))

Efeye calpol vermeyi unuttum iyi mi?? Aferin bana!! Gece kalkınca da hiç içmex çünkü normalde de çıldırıp püskürtüyo. Neyse bakalım...

Efeye calpol vermeyi unuttum iyi mi?? Aferin bana!! Gece kalkınca da hiç içmex çünkü normalde de çıldırıp püskürtüyo. Neyse bakalım...

Zamane bebelerine calpol, atarax falan kar etmez.Emmek için her koşulda kalkarlar.Aden de emerek uyuyor.Okul başlayınca nasıl olacak bilmiyorum.Efe'yi bakıcı nasıl uyutuyor?Biberon denedim ama biberonla uyuyacak gibi değil.Daha doğrusu biberonu çiğniyor.Tam olarak emmeyi bilmiyor.

eneeeem!
sabah sabah ne konuştum..
tabiiii, olmayanların yerine de yazıyorum ya ondan..

ateş
ecrin
destiny
dtk...

yettim bacıım
slm temmuz annelerı ve onların tatlı bebışlerı
1 haftadır emırre bı haller oldu geceleri uyutmak
işkenceydi sankı sabah uykulu uykulu gezıyorum hıcbısey gormuyo
gozum sınırlı sınırlı dolasıyom ortalıkda

neysekı dun ve bugun duzene gırdı gozum acıldı valla cooook yoruluyorum
benım vıtamın takvıyesı almam lazım varmı tavsıyesı olan ?

emirde yurumeyı ılerlettı cesaret gelıyo bazen baya bı gıdıo kendı kendıne bıde
sevınıyorr yuruyorum dıye hersey Allahın izniyle işte rabbim izin verdi yuruyor cok şükür...

aryam cok guzel bı konuya parmak basmıs ben calpolu emır huysuzlandıgında verıyorum bacım
bu 1 haftayı agrı kesıcıyle fıtılle gecırdım agrı kesıcı sonucta zararı olcagını dusunmuyorum

aryam fotolarınıza baktım bayıldııım analı kızlı yakıyonuz ortalıgı
ee nedemısler anasına bak kızını al ne alakaysa
azar degmesın sıze
darısı foto koymayan ların basına dıyelım mesela ozlem gıbı neyneyse gıbı ...

ecrınden haber gelmıs merak ettık bacım nasl oldun dıye ?
bu zorlu zamanlarında Allah yardımcın olsun cabucak iyileşip yvrucugunla ılgılen inş.
kımse anne yerını tutmuyo cunku ...

Kız valla hayat sana güzel haaaaaa :)))
hayat hepimize güzel olsun bacımm. Şaka bi yana gezmek candırr...
Huhuuuuu kimse yok muuuu?? Telden göremiyorummmm :)
Yeni geldimmm
O kadarda anlattık yahuuu
sağol canım benim o senin güzelliğin. Valla ya bende merak ediyorum onları. Sakınmayın kendinizi arkadsşlarr.

Saatt 22.00 gb çıkıp biraz dolandık. Sonrasında bi cafeye oturup çay, muhabbet... Kocaları çekiştirdik bayaa ama güzeldi yeni geldim eve:))) gece hayatımda olmadı demeyim ha ha

Saatt 22.00 gb çıkıp biraz dolandık. Sonrasında bi cafeye oturup çay, muhabbet... Kocaları çekiştirdik bayaa ama güzeldi yeni geldim eve:))) gece hayatımda olmadı demeyim ha ha

kız pembe haklı , hayat sana guzel cicim ama hakkettın canım gez gez gez
bende ıstıyom gezmek daha bayramlık alamadım

Ya ne var ki, dediğin gibi deşarj olursun. Konuşmayınca içinde kalıyor. Onlara karşı tavrın değişiyor.
2 çocukla araba sürmek de çok yorucu oluyor. Hele de biri birini sıkıştırıp, ağlama eşliğinde gidiyorsak:/
Feyza otobüste sıkılıyor. Metroda daha da fazla sıkılıyor. Bağrış çağrış gidiyoruz da özellikle metrodakikerin bakışları geriyor beni. Türkiye zaten çocuksuz bir ülke, hele ağlayan ve sıkılan çocuk hiç yok sanki. Uyuz oluyorum o tavra..
Şaşıracaksın ama bu haftasonu 1 gün ben misafirim, diğer gün de dışarı planımız var inşallah.
Çanak püreli tarifi not edeyim, çağrılmamış kişiler var, gerekir bana.
Yoğurt çorbasını, evde varsa muhakkak süzme yoğurtla yaparım. Daha kıvamlı oluyor.

Sen de onay verdin, topikce yapacaz demektir:))

Umarım bu gece ihtiyacın olmaz calpole falan.

Foto konusunda benden action beklemeyin:)

Ohh arya da uyumuş, annesi alemlere akıyor.

Ben denedim ama başaramadım, yüklenmiyor.Sizin için tekrar deneyeceğim.

Son düzenleme:
pembeyle arya yoksa sız kardesmısınız
ıkınız de krızantem yazmısınız :26:
Çiçek adı yazıyor ya canım rütbe gb. İkimizde krizantem makamına ermişiz demekki

Sorma

Ben denedim ama başaramadım, yüklenmiyor.Sizin için tekrar deneyeceğim.
Muhtemelen resimlerin boyutu büyük gelmiştir boyutlarını küçültmen gerekiyor. Bunun için programlar var, resimlerin boyutu küçülünce sıkıntı olmuyor.

Ziftahı benden bereketi allahtan.... Açılışı yine ben yapayım...
Herkese günaydınnnn.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…