Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Aaaaaa inanmıyorum ya. Geçmişler olsun. İyi mi?? Dikiş falan gerekmiyordur umarım :/ bol bol oku üfle canım napıcan işte artık hareketlendirler iyice...

Iyice huyu duzeni bozuldu kendi evim didinda bi yerde olmaktan nefret ediyorum birkac saate gece uykusuna yatmasi gereken cocuk su anda ikinci uykusunu uyudu...
Dikise gerek yok gibi baya da kan akti esim en son kuduz asisinda cok gerildi ondan gitmicem dedi tirmikta kan olmadigi icin vurdurmamiza gerek yokmus ama acilde hmn vurdular yoksa ölur flb dediler ertesi gun poliklinikte hic gerek yok durduruyorum dedi yoksa 5 dozmus bu asi bir de daha bie yas asimizi olucaz uff uyuz oluyorum bi an once evime gitmek istiyorum tatile cikma hevesim de kacti

Canımıniçi, 1 yaşınıza pek hoş girmediniz ama devamı güzel olacak bence. Sonuöta yukarı çıkmak için dibe batmalı daha kötü bişi olmayacak ve tatil süper olacak benceeeeee.

Topikte haftasonu sükunetiiiiiii :)

Busmai napcan yarın canımcım?? İnsan bi planlarından haberdar eder :))))

ecrınden haber gelmıs merak ettık bacım nasl oldun dıye ?
bu zorlu zamanlarında Allah yardımcın olsun cabucak iyileşip yvrucugunla ılgılen inş.
kımse anne yerını tutmuyo cunku ...

Sagolasın canım benım..Daha ıyıceyım hamdolsun..benım ılhan emirim yurumede koltuga ınıp cıkma asamasında..senın emır de baslamıs yurumeye..hadı bakalımm..yenı yurumeye baslayanlar daha bı dıkkat gerektırıyor..

Simdide dudagini patlatti burda neler oluyo bilmiyorum

cok gecmısler olsun canım..ası yaptırarak onlem alıyorsunuz ama ası olma zamanlarında strese gırıyoruz bız;boylede olunca yapacak bısey yok. Göze gelmıssınız sanki ..o kadar hazırlandın dogumgunu ıcın..bununla kalsın inşAllah..paşaya da nıce saglıklı mutlu yıllar dılıyorum

Canımıniçi, 1 yaşınıza pek hoş girmediniz ama devamı güzel olacak bence. Sonuöta yukarı çıkmak için dibe batmalı daha kötü bişi olmayacak ve tatil süper olacak benceeeeee.
Gece cok guzel basladi ama benim icin gercekten pek hos bitmedi ama insallah dedigin gibi olur canim senin tarih de yaklasiyo dime

Esim de nazar diyo ama bilemiyorum cok huysuz mizmiz gerci her xmnki hali ama )
Canim bu arada senle ilgili gelismeleri de simdi okuyabildim ancak az da olsun toparlanabilmis olmana sevindim ins en kisa zamanda tamamen toparlanabilirsin

Born, geçmiş olsun canım.
Nfk ben de bugün tahinli kek yaptım.Kekin çok güzel görünüyor.Ellerine sağlık.Ben ilk yaptım.Tahin tadı belirgin değildi.Seninki nasıl oldu?Tarifi nursevince lezzetlerden almıştım.Elifnaz'ın tarifine de baktım.Bir bardak un olunca tereddüt ettim.Tahinim katılaşmıştı acaba ondan mı oldu bilmiyorum.Yoğun bir tahin tadı bekliyordum aslında.

Ben de çocukken vurulmuştum o aşılardan bir köpek ısırması sonrası.. Fobi oldu bende köpekler. Neyse ki oğluşum hatırlamayacak
Tatiller dört dörtlük geçmez düzenini eve dönünce oturtursun olumsuz düşünme canım senin yerinde olmak isteyen çoook anne var :)
Topikte haftasonu sükunetiiiiiii :)

Busmai napcan yarın canımcım?? İnsan bi planlarından haberdar eder :))))

Canım çok gaza getirdiniz beni, geldim kardeşlerimle kaldım annemde:) evi bıraktım çıktım. temizlendi ya kerem kirletmesin dedim yarına kadar.
Pasta siparişi verdim inşallah güzel olur dışı şeker hamurundan olacak.
Yemek olarak ya köfte kızartma ve tavuk sote düşünüyorum ya da patlıcanlı patatesli et yemeği ve şinitzel
Yanında patates topları, börek, sosisli milföy, domatesli noodle makarna, yeşil salata.
Başka ne ekleyebilirim?
Ezogelin çorba düşünyorum bi de.
Hepsini yarın yapıcam bugün sadece eti pişirdim
Süsleme işini de uyus eşim istemiyo balon falan. pasta ve masa süslemesi yeter heralde

Bu arada ben pirzola sevmiyorum. Onca çaba harcıyosun accık et yiyorsun :)

Simdide dudagini patlatti burda neler oluyo bilmiyorum
Çok geçmiş olsun umarım ciddi bişi yoktur canım.
Başka yerde olması bi mahvediyor öyle değil mi? Geçen busmaiye de diyecektim. Benim durum daha vahim. Evde çocuk için düzenleme yapılmadığı gb mutfağın alt çekmecelerini karıştırmasına izin veriyordum mesela. Geçen düzenlemiş( üstelik alt kısma koca koca da bıçakları koymuş!) kızı da tembihliyor bir daha karıştırma diye. Çok zor oluyor onlara göre düzenlenmemiş bir alanda çocuk bakmak. Sürekli yapma, sürekli hayır. Çocuk hırçınlaşıyor haliyle. Birde yasir zaten zor bir çocuk, biraz da ha sabret canım. Doğumgününün tadını çıkarmaya çalış. Düzeni de değişir yine merak etme.

Ohooo kolaycd

N

Baya da bişi varmış, kolay gelsin canım. Menü süper, pastanında güzel olacağından şüphem yok, kaygı etme.
Bugün bizde de misafir var, görümcemler gelecekmiş. Aynı telaş bizde de var yani. Geçenki menüyle aynı olsun dedi kv. Şimdi sütlaçla keki yapayım bari.( kekten tiksindirecek bizi yaa, bu hafta 3.)sana da kolay gelsin...

Evet; inşallah bayramla birlikte tatil başlayacak

Sayın pembiş usta hiç tahinli rulo denediniz mi?

Yok canımcım. Teee yıllar önce bi tahinli çörek denemiştim ama sonra hazır almak daha kolay gelmişti :)))) ben de tahin tadını yoğun severim.

Kız daha napıcan???? Düşündüklerin hayli hayli yeter. Bence güzel olacak

Günaydınlar herkeseeeeeeee. Oğluşum çok şükür araları 2 saatte tuttu bu gece çok mesudum :) ama bi ara onu ayağımda sallarken sızmışım; boynum tutuk :/

Aryamm misafir telaşından günaydın dememişin kız :)))) sen öyle güzel güzel mamalar döktürürsen çok normal kvnin istemesi

Şunu da yapayım da yazayım bunuda yapayım da yazayım derken unutmuşum günaydın demeyi.
Günaydınnnnn!!!!!
Sütlacı ve keki yaptım, kremsanti ile pasta şekli verilecek sadece. Bugün çok yorulacağımı sanmam:)

Dünden beri depresif bi havam var. Üzgünüm. Net bi sebep yok ama birikmişlik sanırım. Bir süre sonra ister kv, ister anne evi istemiyor insan. Sıkılıyor. Batmaya başlıyor bazı şeyler, basit şeyler ama işte... Şuan tatile bile hevedim kalmadı gitmek istemiyorum.
Aryayla da aram bozuk. Size sorum olacak. Ben bu çocuğu yanlış yönlendirdim galiba. Yemekleri (artık sevdiği bir yemek te olsa) çok zorla yediriyorum. Aç ta olsa bunu alışkanlık yaptı benim yüzümden. Siz yemeyince zorluyor musunuz? Birde dün arkadaşım aradı onun çocuğu 9 aylık, hiç ona özel çorba yapmıyorum diyor, kendi yemeklerinden yiyormuş aralarda biberonla cicibebe, sabah akşamda emziriyormuş. O da öyle deyince üzüldüm. Bizimki onu yemiyor bunu yemiyor. Binbir oyunla... Kitabı da aldım tam bitiremedim ama, kendimi tutamıyorum o açken. Bir hafta kadar kendimi tutup zorlamasam, önüne koysam kendi yese, acıksa iyice... Ama tutarlılık gösteremiyorum. Sizlerde varmı böyle beslenme problemleri? Üstelik bizimki emmediği için takviye de edemiyorum.
Mesela sabah önüne kaşar ve zeytin koydum yedi bile diyemem yani( eskiden çok güzel yerdi) bir iki tırtıkladı. Bende zorlamadım. Bi yarım saat sonrada eline süt verdim 150 cc içti allahtan şimdi de uyuyor. E gece zaten bişi içmiyor bu çocuk, sabaha kadar çok acıkmıştır diyorum ama hiç te öle olmuyor. Dediğiniz gb doğuştan tok bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…