Simdide dudagini patlatti burda neler oluyo bilmiyorum
Aaaaaa inanmıyorum ya. Geçmişler olsun. İyi mi?? Dikiş falan gerekmiyordur umarım :/ bol bol oku üfle canım napıcan işte artık hareketlendirler iyice...
Iyice huyu duzeni bozuldu kendi evim didinda bi yerde olmaktan nefret ediyorum birkac saate gece uykusuna yatmasi gereken cocuk su anda ikinci uykusunu uyudu...
Dikise gerek yok gibi baya da kan akti esim en son kuduz asisinda cok gerildi ondan gitmicem dedi tirmikta kan olmadigi icin vurdurmamiza gerek yokmus ama acilde hmn vurdular yoksa ölur flb dediler ertesi gun poliklinikte hic gerek yok durduruyorum dedi yoksa 5 dozmus bu asi bir de daha bie yas asimizi olucaz uff uyuz oluyorum bi an once evime gitmek istiyorum tatile cikma hevesim de kacti
kızlar aşı hakkındaki araştırmalarım sonucu bakın nelere rastladım.. okuyun,okutun ne olur...
bir anne kızı aşı olduktan sonra havale geçiriyor ve başlıyor araştırmaya,bakın nelere ulaşıyor,bakın neler öğreniyor,bakın hangi kaynakları ulaştırıyor bize...
» Hakkımda AŞI HAKKINDA
» Aşı ve kanser vakaları AŞI HAKKINDA
» Aşı: Tüm hikayesi AŞI HAKKINDA
ecrınden haber gelmıs merak ettık bacım nasl oldun dıye ?
bu zorlu zamanlarında Allah yardımcın olsun cabucak iyileşip yvrucugunla ılgılen inş.
kımse anne yerını tutmuyo cunku ...
Simdide dudagini patlatti burda neler oluyo bilmiyorum
Gece cok guzel basladi ama benim icin gercekten pek hos bitmedi ama insallah dedigin gibi olur canim senin tarih de yaklasiyo dimeCanımıniçi, 1 yaşınıza pek hoş girmediniz ama devamı güzel olacak bence. Sonuöta yukarı çıkmak için dibe batmalıdaha kötü bişi olmayacak ve tatil süper olacak benceeeeee.
cok gecmısler olsun canım..ası yaptırarak onlem alıyorsunuz ama ası olma zamanlarında strese gırıyoruz bız;boylede olunca yapacak bısey yok. Göze gelmıssınız sanki ..o kadar hazırlandın dogumgunu ıcın..bununla kalsın inşAllah..paşaya da nıce saglıklı mutlu yıllar dılıyorum
Sayın pembiş ustaTopikte haftasonu sükunetiiiiiii :)
Busmai napcan yarın canımcım?? İnsan bi planlarından haberdar eder :))))
Ben de çocukken vurulmuştum o aşılardan bir köpek ısırması sonrası.. Fobi oldu bende köpekler. Neyse ki oğluşum hatırlamayacakIyice huyu duzeni bozuldu kendi evim didinda bi yerde olmaktan nefret ediyorum birkac saate gece uykusuna yatmasi gereken cocuk su anda ikinci uykusunu uyudu...
Dikise gerek yok gibi baya da kan akti esim en son kuduz asisinda cok gerildi ondan gitmicem dedi tirmikta kan olmadigi icin vurdurmamiza gerek yokmus ama acilde hmn vurdular yoksa ölur flb dediler ertesi gun poliklinikte hic gerek yok durduruyorum dedi yoksa 5 dozmus bu asi bir de daha bie yas asimizi olucaz uff uyuz oluyorum bi an once evime gitmek istiyorum tatile cikma hevesim de kacti
Topikte haftasonu sükunetiiiiiii :)
Busmai napcan yarın canımcım?? İnsan bi planlarından haberdar eder :))))
Bu arada ben pirzola sevmiyorum. Onca çaba harcıyosun accık et yiyorsun :)
Çok geçmiş olsun umarım ciddi bişi yoktur canım.Simdide dudagini patlatti burda neler oluyo bilmiyorum
Başka yerde olması bi mahvediyor öyle değil mi? Geçen busmaiye de diyecektim. Benim durum daha vahim. Evde çocuk için düzenleme yapılmadığı gb mutfağın alt çekmecelerini karıştırmasına izin veriyordum mesela. Geçen düzenlemiş( üstelik alt kısma koca koca da bıçakları koymuş!) kızı da tembihliyor bir daha karıştırma diye. Çok zor oluyor onlara göre düzenlenmemiş bir alanda çocuk bakmak. Sürekli yapma, sürekli hayır. Çocuk hırçınlaşıyor haliyle. Birde yasir zaten zor bir çocuk, biraz da ha sabret canım. Doğumgününün tadını çıkarmaya çalış. Düzeni de değişir yine merak etme.Iyice huyu duzeni bozuldu kendi evim didinda bi yerde olmaktan nefret ediyorum birkac saate gece uykusuna yatmasi gereken cocuk su anda ikinci uykusunu uyudu...
Ben de çocukken vurulmuştum o aşılardan bir köpek ısırması sonrası.. Fobi oldu bende köpekler. Neyse ki oğluşum hatırlamayacak
Tatiller dört dörtlük geçmez düzenini eve dönünce oturtursun olumsuz düşünme canım senin yerinde olmak isteyen çoook anne var :)
Canım çok gaza getirdiniz beni, geldim kardeşlerimle kaldım annemde:) evi bıraktım çıktım. temizlendi ya kerem kirletmesin dedim yarına kadar.
Pasta siparişi verdim inşallah güzel olur dışı şeker hamurundan olacak.
Yemek olarak ya köfte kızartma ve tavuk sote düşünüyorum ya da patlıcanlı patatesli et yemeği ve şinitzel
Yanında patates topları, börek, sosisli milföy, domatesli noodle makarna, yeşil salata.
Başka ne ekleyebilirim?
Ezogelin çorba düşünyorum bi de.
Hepsini yarın yapıcam bugün sadece eti pişirdim
Süsleme işini de uyus eşim istemiyo balon falan. pasta ve masa süslemesi yeter heralde
Ben de çocukken vurulmuştum o aşılardan bir köpek ısırması sonrası.. Fobi oldu bende köpekler. Neyse ki oğluşum hatırlamayacak
Tatiller dört dörtlük geçmez düzenini eve dönünce oturtursun olumsuz düşünme canım senin yerinde olmak isteyen çoook anne var :)
Canım çok gaza getirdiniz beni, geldim kardeşlerimle kaldım annemde:) evi bıraktım çıktım. temizlendi ya kerem kirletmesin dedim yarına kadar.
Yemek olarak ya köfte kızartma ve tavuk sote düşünüyorum ya da patlıcanlı patatesli et yemeği ve şinitzel
Yanında patates topları, börek, sosisli milföy, domatesli noodle makarna, yeşil salata.
Başka ne ekleyebilirim?
Süsleme işini de uyus eşim istemiyo balon falan. pasta ve masa süslemesi yeter heralde
Gece cok guzel basladi ama benim icin gercekten pek hos bitmedi ama insallah dedigin gibi olur canim senin tarih de yaklasiyo dime
Esim de nazar diyo ama bilemiyorum cok huysuz mizmiz gerci her xmnki hali ama)
Canim bu arada senle ilgili gelismeleri de simdi okuyabildim ancak az da olsun toparlanabilmis olmana sevindim ins en kisa zamanda tamamen toparlanabilirsin
Sayın pembiş ustahiç tahinli rulo denediniz mi?
Başka ne ekleyebilirim?
Şunu da yapayım da yazayım bunuda yapayım da yazayım derken unutmuşum günaydın demeyi.Günaydınlar herkeseeeeeeee. Oğluşum çok şükür araları 2 saatte tuttu bu gece çok mesudum :) ama bi ara onu ayağımda sallarken sızmışım; boynum tutuk :/
Aryamm misafir telaşından günaydın dememişin kız :)))) sen öyle güzel güzel mamalar döktürürsen çok normal kvnin istemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?