Selamlar kızlar,
Akşam annemlere uğradık, sahuru orada yaptık. O yüzden yine giremedim
Bugün de arkadaşlarla dışarıda buluşuyoruz inşallah.
Bir de bu küçük hanım yürüyüp her işini halledebildiği halde kucak istiyorkucağa da alıştırmadım, niye böyle oldu anlamadım:/
Bu arada geçmişi okudum, cevap yazacağım ilk fırsatta
1 saat 15 dk sürdü. ayşecik o sırada uyuyordu
evet, bayramdan sonraya kalsın..
zaten iftarda tıka basa yiyor insan, sahura bile acıkmıyor.
toka yemek beğendirmek de güç, mamalar güme gitmesin
tuvalet bekçisi miiii?
arada sırada içeri sok, bi dolaştır. sonra bi ara kapıyı açık bulur da kendi girerseeeeee
Selamlar kızlar,
Bir de bu küçük hanım yürüyüp her işini halledebildiği halde kucak istiyorkucağa da alıştırmadım, niye böyle oldu anlamadım:/
Biz annanneye geldik apar topar
kızlar oluşturacağım albümü sadece arkadaşlarımın görebilmesi için ne yapmam gerekiyo herkes görsün istemiyorum ama ilk kez albüm yüklicem de bilmiyorum :44:
Yuppi yuppiii:)))Fotolari pcye yukluyorumm)
Yok yaww sabah biraz kestirdim yine kabus doluydu. Kafayı yedim bu ara ben. Eşimde şeytan gb görünüyor gözüme. Aksine adam da bir o kadar iyi davranıyor.evet canım ocak ayına kadar aşı yokmuş rahatız allaha şükür
birde dün melisayı avutmaya çalışırken kolu kanıyordu ordan üstüme bulaşmış demekki tişörtümün sol tarafında kan lekesi var anaaa bu ne dedim sabah işyerinde farkettim demekki nasıl bir aceleyle çıktıysam evden
aman canım çok geçmiş olsun valla iyi korku yaşatmışlar sana yaa genelde eskiden böyle şeyler olurdu ssk dan para alabilmek için özel hastaneler yapardı
hatta biz bir arkadaşı apar topar hastaneye kaldırmıştık adamlar hemen bunun apandıstı var diye ameliyata hazırlamışlardıki
başka bir hastaneye gittik hemen sonuç "gaz sancısı" çıktı
ne yaptın abinler geliyormu işte kalabalık olurlar biter merak etme
ben yakınlık derken duygusal mesafeden bahsetmiştim ki biz yakınız zaten görümcem hala bekar
süpersin valla ellerine kollarına sağlık
bencede olur ama kavurup koycan demi:44:
çiğsi olmaz sanırım
aman lekelerin tekrar çıkmadığına çok sevindim
uyuyabildiniz mi bari:44:
Kvden sıkılınca anneye anneden sıkılınca kvye.Bu arada Aryam tek çocuk musun?Ben Aden 'e kardeş düşünmüyorum da nasıl oluyor diye soracağım.
ütüyü nasıl yapıyormuşum kııız?maşallah kız sana. Bi mantı yapışını, bide ütü yapışını çok kıskanıyorum senin:))
ben ısrar ediyorum. bu gece orda kalın..Biz annanneye geldik apar topar
yok canım, bugün değil muhtemelen perşembe gelecekler.ne yaptın abinler geliyormu işte kalabalık olurlar biter merak etme
çiğsi olmaz sanırım
o kadar misafirden sonra bayrama kadar dışarda iftar edebilirsin benceSelamlar kızlar,
hadi kolay gelsin. heralde iftara kadar çıkamazsınızbizde bugün mutfak alışverişine çıkacağız epey uzun bir liste yaptım iftara kadar yetişebilirmiyiz bilmiyorum
belki yetişemeyiz o zaman avm nın yemek katında açarız iftarı artık ne yapalım
gerçi evdede yemek var ama o da bir sonraki güne kalır ne yapalım
Bir arkadasim 5gun once dogum yapti,ilk 2 gun iyiydi hastanede ama eve cikarken baslayan gerginliği tum gun sürdü,yaninda olmak mı ii uzak durmak mı bilemedim
mantıcıklarım mantıcıklarım, ben sizi haaam yaparımm
Eki Görüntüle 767462 Eki Görüntüle 767463
Eki Görüntüle 767465 Eki Görüntüle 767466
soru: mantı içinin yarısı arttı. soğan, kıyma, baharat var içinde
onu kavurup poğaçaya iç yapabilir miyim?:44:
Biiz gelldiik evimize sonundaa cok sukuurr selaminaleykumm canlarr..
Sayfayi acar acmaz manti gordum nfk nettin yahu evde bir gram yemek yok zaten
uleeeeyn! yarım kase çorba içecek diye döktü saçtı..
her yer, üstü başı, sandalyesi, yerleri halıyı kirletti.. şimdi de atta diyo
Selam.Tatilin bitmesine az kaldı psikolojisi bugünlerde bende de var.Hiç dinlenemedim.İki gün önce çocuksuz bir arkadaşla konuştum.Bir senedir istiyorlar ama olmadı.Tatil çok sıkıcı geçiyor, boş boş diyor.Boşver tadını çıkar diyecektim ama öyle deyince de ahh bir olsa çocuğum büyürdü, bak yapacak bir şeyim yok boşum diyor.Tabi şikayet etmemek gerek ama...Bu arada senin yakında ikinci çocuğu yapacağını düşünüyorum.Mesela gelecek yaz falan.Benimse içimde zerre kadar istek yok.
Aden içimdeki tüm misafir ağırlama isteğimi sömürdü.Bugün temizlik yapıp yarın akşam çağıracaktım ama yorgunum, yorgunum.Temizlik de yapmadım.Sanırım bu iş dönüşe kalcak.
Aden de tuvalat bekçisi gibi.Ne zaman banyoya girsek kapımıza dayanıyor, kapıyı yumrukluyor.Çaktırmadan gidelim diyoruz ama buluyor cadı.
Geçmiş olsun canım.Neyseki önemli bir şey yokmuş.Bugün gidiyorsun değil mi?
Aman üç çocukla bir de geçmişi mi okuyacaksın.Sen kaldığımız sayfadan dal muhabbete.Biz önemli bir şey varsa söyleriz canım.
Oooooo, mantılar süper.Ayşeciği babaanneye gönderseydin...
Hoşgeldin canım.
Biz annanneye geldik apar topar
Fotolari pcye yukluyorumm)
evet canım ocak ayına kadar aşı yokmuş rahatız allaha şükür
birde dün melisayı avutmaya çalışırken kolu kanıyordu ordan üstüme bulaşmış demekki tişörtümün sol tarafında kan lekesi var anaaa bu ne dedim sabah işyerinde farkettim demekki nasıl bir aceleyle çıktıysam evden
aman canım çok geçmiş olsun valla iyi korku yaşatmışlar sana yaa genelde eskiden böyle şeyler olurdu ssk dan para alabilmek için özel hastaneler yapardı
hatta biz bir arkadaşı apar topar hastaneye kaldırmıştık adamlar hemen bunun apandıstı var diye ameliyata hazırlamışlardıki
başka bir hastaneye gittik hemen sonuç "gaz sancısı" çıktı
ne yaptın abinler geliyormu işte kalabalık olurlar biter merak etme
ben yakınlık derken duygusal mesafeden bahsetmiştim ki biz yakınız zaten görümcem hala bekar
süpersin valla ellerine kollarına sağlık
çiğsi olmaz sanırım
aman lekelerin tekrar çıkmadığına çok sevindim
uyuyabildiniz mi bari:44:
Selamlar kızlar,
Kvden sıkılınca anneye anneden sıkılınca kvye.Bu arada Aryam tek çocuk musun?Ben Aden 'e kardeş düşünmüyorum da nasıl oluyor diye soracağım.
ütüyü nasıl yapıyormuşum kııız?
ben ısrar ediyorum. bu gece orda kalın..
arya ve annesi bu gece anneannesinde kalsın diyenler parnah kaldırsın bakim
yok canım, bugün değil muhtemelen perşembe gelecekler.
21 aylık bi yeğenim var, büyük adam kadar yiyor. o yüzden fazla yaptım..
içi de kavurdum. inş bi şeye benzer
o kadar misafirden sonra bayrama kadar dışarda iftar edebilirsin bence
feyzanın bi derdi vardır belki:44:
hadi kolay gelsin. heralde iftara kadar çıkamazsınız
açken alışverişe gitmeyin diyorlar.. sebebi işte tam bu yüzden
ütüyü nasıl yapıyormuşum kııız?
ben ısrar ediyorum. bu gece orda kalın..
arya ve annesi bu gece anneannesinde kalsın diyenler parnah kaldırsın bakim
yok canım, bugün değil muhtemelen perşembe gelecekler.
21 aylık bi yeğenim var, büyük adam kadar yiyor. o yüzden fazla yaptım..
içi de kavurdum. inş bi şeye benzer
o kadar misafirden sonra bayrama kadar dışarda iftar edebilirsin bence
feyzanın bi derdi vardır belki:44:
hadi kolay gelsin. heralde iftara kadar çıkamazsınız
açken alışverişe gitmeyin diyorlar.. sebebi işte tam bu yüzden
Yssir izin verse fotolar hazirbi yuklemesi kaldi
enişte enişteeeee!!!Babamızdan izin çıkar mı bilmem kalmak için( üstelik araba bende bu sebepten sıkıntı olur). Lakin sende böyle söyleyince bi kalasım geldi ki anlatamamgerçi aryanın eşyalarını da hiç getirmedim
Ya söylüyorsun ya ütü yaptım, ütü yapıcam falan diye, onu diyorum. Ben nefret ederim ütüden, öyle de gözümde büyürki anlatamam. Ütücüye veriyorum zaten genelde. Ama sen yaptıkça da takdir ediyorum ne yalan söyleyim. Hele mantıııı, helal olsun kız sana!
ayşeciği yedirirken bakıyorum yok..Yssir izin verse fotolar hazirbi yuklemesi kaldi
Bu arada ben bugün gidip doğum günü fotolarını tab ettirdim. Ama azıcık coşmuşum valla onca foto hayatta albüme falan sığmaz :)) yapcaz artık bişiler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?