Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Selamlar kızlar,
Akşam annemlere uğradık, sahuru orada yaptık. O yüzden yine giremedim
Bugün de arkadaşlarla dışarıda buluşuyoruz inşallah.
Bir de bu küçük hanım yürüyüp her işini halledebildiği halde kucak istiyor kucağa da alıştırmadım, niye böyle oldu anlamadım:/
Bu arada geçmişi okudum, cevap yazacağım ilk fırsatta

o kadar ev davettinden sonra seninde dışarlarda gezmen hakkın valla gez
ne güzel bu akşamda dışardaymışsınız
bizde bugün mutfak alışverişine çıkacağız epey uzun bir liste yaptım iftara kadar yetişebilirmiyiz bilmiyorum
belki yetişemeyiz o zaman avm nın yemek katında açarız iftarı artık ne yapalım
gerçi evdede yemek var ama o da bir sonraki güne kalır ne yapalım

Girdiriyorum ama kesmiyor demek ki.:)))))))))

Yürümeleri de kar etmiyor desene.Bu kucak boş kalmayacak mı yani.

kızlar oluşturacağım albümü sadece arkadaşlarımın görebilmesi için ne yapmam gerekiyo herkes görsün istemiyorum ama ilk kez albüm yüklicem de bilmiyorum :44:

Fotolari pcye yukluyorumm )
Yuppi yuppiii:)))
Yok yaww sabah biraz kestirdim yine kabus doluydu. Kafayı yedim bu ara ben. Eşimde şeytan gb görünüyor gözüme. Aksine adam da bir o kadar iyi davranıyor.
Kvden sıkılınca anneye anneden sıkılınca kvye.Bu arada Aryam tek çocuk musun?Ben Aden 'e kardeş düşünmüyorum da nasıl oluyor diye soracağım.

Ben anlatmaya kalksam çok karışık bizim bu durumlar. Lakin ben tek büyüdüm, babamda tek çocuk ve hayatta, asla ve aslaa tek çocuk düşünmüyorum bu yüzden. Dertleşebileceğin, yardımına ihtiyaç duyabileceğin kardeşlerin olması çok güzel olurdu bence. Arkadaşlarımı falan çok kıskanırım bu yüzden.

Anneme yatıya gelmedim, birazdan kv ye geçip yemek olayına girişeceğim. Ama moral oluyor tabi. Yazarkende sen geldin aklıma, neyseki gidiyorsun bu hafta sende:))))

mantıdan kalan içi kavurdum, hamuru da yoğurdum. mayalanmasını bekliyorum.
daha evi süpürücem, namaz kılıcam.
ayşecik de uyandı, mama bekliyoo

maşallah kız sana. Bi mantı yapışını, bide ütü yapışını çok kıskanıyorum senin:))
ütüyü nasıl yapıyormuşum kııız?

Biz annanneye geldik apar topar
ben ısrar ediyorum. bu gece orda kalın..
arya ve annesi bu gece anneannesinde kalsın diyenler parnah kaldırsın bakim

ne yaptın abinler geliyormu işte kalabalık olurlar biter merak etme
bencede olur ama kavurup koycan demi:44:
çiğsi olmaz sanırım
yok canım, bugün değil muhtemelen perşembe gelecekler.
21 aylık bi yeğenim var, büyük adam kadar yiyor. o yüzden fazla yaptım..
içi de kavurdum. inş bi şeye benzer

o kadar misafirden sonra bayrama kadar dışarda iftar edebilirsin bence
feyzanın bi derdi vardır belki:44:

hadi kolay gelsin. heralde iftara kadar çıkamazsınız
açken alışverişe gitmeyin diyorlar.. sebebi işte tam bu yüzden

Bir arkadasim 5gun once dogum yapti,ilk 2 gun iyiydi hastanede ama eve cikarken baslayan gerginliği tum gun sürdü,yaninda olmak mı ii uzak durmak mı bilemedim

Yanınd ol tabiki. Mümkünse ufaklığı 1 saatliğine al da yeni anne uyusun yada boşboş uzansın odasında. Yada uzun uzun banyo yapsın. Ah ah kimse yapmadı bana bu dediklerimi...

Yaaaaaa ama oldu mu şimdi?!?! Ellerine sağlık.

soru: mantı içinin yarısı arttı. soğan, kıyma, baharat var içinde
onu kavurup poğaçaya iç yapabilir miyim?:44:

Tabiki :) ama sen zaten yaptın galiba :)))

Biiz gelldiik evimize sonundaa cok sukuurr selaminaleykumm canlarr..
Sayfayi acar acmaz manti gordum nfk nettin yahu evde bir gram yemek yok zaten

Oooooo hoş geldiniz :))

uleeeeyn! yarım kase çorba içecek diye döktü saçtı..
her yer, üstü başı, sandalyesi, yerleri halıyı kirletti.. şimdi de atta diyo

Yerim ben o gezntiyiiiiii :)

İşte derler ya olmayanın bir derdi olanın bin derdi var diye... Allah'ım o arkadaşına da en kısa zamanda nasip etsin inşallah.

Aman ağırlama misafir nolcak. Dediğin gibi bayramdan sonra çağırırsın

Evet ya resmen kapı sesinden anlıyo odaya mı girildi tuvalet banyoya mı girildi :) ilerde bu zekalarını okul için kullanmaları dileğimle :)))

Elifnazı ben de çabasından dolayı takdir ediyorum :)))

Biz annanneye geldik apar topar

Ohhh ne güzel :) ananne candır.

Fotolari pcye yukluyorumm )

Aaaa çok heyecan verici hadi bakalım :))

İnsan bazen üstünü giyinip işe gittiğine bile şükredecek halde oluyor; değilki giydiğinin neresinde ne olduğunu görebilsin :))

Waowwww alıntı dalgası geliyor kaçınnnnn hahah :))

Kvden sıkılınca anneye anneden sıkılınca kvye.Bu arada Aryam tek çocuk musun?Ben Aden 'e kardeş düşünmüyorum da nasıl oluyor diye soracağım.

Çok ayıp özlemcim bak duymıyım :) 2-3 yıl sonra herşey normale dönünce yaparsın bi kardeşcik; Adişkuş da rahat rahat onu yolar :) yoksa valla bak hep sana musallat olur kurtulamazsın şaka bi yana herkesin bi kardeşi olmalı bence. Uyuz oğlumun her türlü uykusuzluğuna, yeme sorununa rağmen 2-3 yıl sonra bi kardeşi olsun isterim

Babamızdan izin çıkar mı bilmem kalmak için( üstelik araba bende bu sebepten sıkıntı olur). Lakin sende böyle söyleyince bi kalasım geldi ki anlatamam gerçi aryanın eşyalarını da hiç getirmedim
Ya söylüyorsun ya ütü yaptım, ütü yapıcam falan diye, onu diyorum. Ben nefret ederim ütüden, öyle de gözümde büyürki anlatamam. Ütücüye veriyorum zaten genelde. Ama sen yaptıkça da takdir ediyorum ne yalan söyleyim. Hele mantıııı, helal olsun kız sana!

Ben de parmak kaldırıyorum :))

enişte enişteeeee!!!
kaç gündür babaannede kalıyorsunuz, bi gece de anneannede kalsanız, ne çıkar

ütü mecburiyet, ben de bayılmıyom kız
ama klima varken halledince bi rahatlıyorum kiii

Yssir izin verse fotolar hazirbi yuklemesi kaldi
ayşeciği yedirirken bakıyorum yok..
şimdi evi süpürücem, arada gelip gelip bakıcam.. yine yoksa poğaçaları yaparken yüklemiş olursun sanırım
sonra eşim gelecek bakamam bak ona göreee :111:

Bu arada ben bugün gidip doğum günü fotolarını tab ettirdim. Ama azıcık coşmuşum valla onca foto hayatta albüme falan sığmaz :)) yapcaz artık bişiler :)

ayşecikle senfonik ilahiler dinliyoruz, o da aşk ile sağa sola sallanıyoooo

[video=youtube;woqKRZDw2KE]http://www.youtube.com/watch?v=woqKRZDw2KE[/video]

Son düzenleme:
Bu arada ben bugün gidip doğum günü fotolarını tab ettirdim. Ama azıcık coşmuşum valla onca foto hayatta albüme falan sığmaz :)) yapcaz artık bişiler :)

ooh sefan olsun
birkaç albüm yaparsın sen de.
nasılsa 5 yaşına kadar bi daha doğumgünü yapmayacaksınız , ahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…