Sen uyudun galiba bu gece? Yada artık şikayet etmekten vazgeçtin.Hiç sormaaaa valla şimdiden düşünüyorum haftaya napıcam diye :/
Ates link atmıştı; o kurabiyeyi yapabilirsin. Yada dediğin gibi tatlıyı dışardan al değişiklik olsun
Babası traş olurken bi girdi de gider kapağının üstündeki nazar boncuğunu kırdı :/ klozete ve tuvalet fırçasına atlıyo :/ bilmiyom nercez...?
Sen de var yaaaaaa :) dur daha 1 yıl daha geçsin yaparsın ikinciyi :))
Çocuklar suyu seviyo hakkaten :) e herşey de onlar için
İşte bu beni de sinir ediyor. Terapi gibi banyoya girsen uykun gidiyo, girmesen terapi eksik kalıyo... Annelik zor valla
Kıyamam sanaaaaa. Arya yattığı anda uyu hemenben rüyamda residemt evil filmi çevirdim. Zombiler vsvs :) açıkta yattım zannımca
Herkese günaydınnnnnnnnnnn :) süper bir gün diliyorum :)
Evet oğluşum bu gece araları 2-3 saat tuttu sağolsun :)) toplamda 6 saat uyumak bile yetiyo bana :)))
günaydınnnnnnnnnn
maşallah gene doldurmuşsunuz sayfaları
busmai kuzum resimleri ne zaman görebileceğiz :44:
pastayı beğenmemişsin ama tadı güzelmiş ne olsun boşver tabaklarını bende beğendim
born canım neler gelmiş başınıza yaaa çok geçmiş olsun vardır bundada bir hayır :26:
nfk akşama mantı varmış ohhh afiyet olsun
bu arada ayşecik nasıl oldu tekrarlamadı sanırım lekeleri :44:
pempiş valla tebrik ediyorum efeyiannesine birazda olsa uyku düzenine kavuşturdu sağolsun
migrosdaki o reyonu gördüm bir ara cheskek almaya yeltendim ama güzel değildir diye almamıştım
aryam valla görümcen seni iyi gezdiyor ne güzel işte eve kapalı kalmıyorsun
aryada bir uyursa sende peşinden mis uykuları çekin
Geziyoruz bu ramazan evet, kocalarımızı protesto ediyoruzgörümcem dediğime bakmayın, çok severim, iyi anlaşırım, sırlarımı paylaşırım, eşimin arkasından atarım en iyi arkadaşlarımdan biridir saolsun. Yatacağım da bir türlü yatamadım, ortalığı toplamaktan valla.
Banyo tuvalet daha cazip gelir belki o zaman:)Kızlar bugün güzel bi lezzet keşfettik sizinle de paylaşmak istedim. Eğer kahveli tatlıları seviyorsanız tabi. Migrosta dondurulmuş ürünler reyonunda dondurulmuş pasta dilimleri vardı. Pasta latte olanından aldık. Çooook güzeldi. Tarifini bulsam yapıcam valla. Daha bir sürü de çeşidi vardı cheesecake falan gibi.
Bi de benim oğluş banyo tuvalet manyağı. Kapılarını hep kapalı tutuyoruz. Ama bugün aldığım bir karar ile onu arada sırada oralarda gezdirmeye karar verdim. Cız mız dersek ilerde tuvalet eğitimini nasıl vericez sonra dimi?????
Lohusaya tavsiyede bulundun mu:) bize yapılmasından nefret ederdik şimdi biz yapıyoruz:) ama "sen annesisin daha iyi bilirsin de.." Diye başlıyorum ben cümleye , arada fark varAllahım niye ben böyle oldum yaaa??? Öyle bir karamsarlık çöktü ki birkaç gündürr, offff!
Biz görümceyle yine dışarı çıkkıyoruz birazdan, kıskanma emi pembişimmyeni doğum yapan kuzenime bi uğrayacaz bakalım. Hiçbişi beni açmıyor bu ara ama eve kapanmaya gerek yok dimi?
Tam neyneyse dön artık diye isyan bayrağı çekiyordum ki dönmüş:)Selamlar
Tabletin kablosu arabada kalmışŞarjı azdı giremedim. Bir de yorgunluktan pert durumdayım:) Şimdi yine iftara gidiyorum, merak eden arkadaşlarım için girdim siteye Akşam inşallah şarj olmuş tabletle görüşmek üzere
Oh ohh maşallaharaları 4-5 saat tutacağı günlerde yakındır inşallah.
maşallah gene doldurmuşsunuz sayfaları
busmai kuzum resimleri ne zaman görebileceğiz :44:
pastayı beğenmemişsin ama tadı güzelmiş ne olsun boşver tabaklarını bende beğendim
born canım neler gelmiş başınıza yaaa çok geçmiş olsun vardır bundada bir hayır :26:
nfk akşama mantı varmış ohhh afiyet olsun
bu arada ayşecik nasıl oldu tekrarlamadı sanırım lekeleri :44:
pempiş valla tebrik ediyorum efeyiannesine birazda olsa uyku düzenine kavuşturdu sağolsun
migrosdaki o reyonu gördüm bir ara cheskek almaya yeltendim ama güzel değildir diye almamıştım
aryam valla görümcen seni iyi gezdiyor ne güzel işte eve kapalı kalmıyorsun
aryada bir uyursa sende peşinden mis uykuları çekin
dün akşam ki menümüz;
yayla çorbası
hasanpaşa köftesi
Eki Görüntüle 767337
pilav
kadayıflı muhallebi
Eki Görüntüle 767338
dün aşımızıda olduk çok ağladık neyseki ateş falan olmadı
Slm nbr :)))
Kısaltmalarla başladım haha
Dün akşam kv ye gittik kerem çok yaramazdı
Görümcemin 4 yaşındaki oğlu da vardı birbirlerine gıcık oluyorlar:)
Bugün bi arkadaşımla yakındaki avm ye gidicez küçük bi yer ama olsun alışveriş candır:)
Banyo tuvalet daha cazip gelir belki o zaman:)
Ben banyoda kayıp düşer diye sokmuyorum 1-2 vukuatı var
Lohusaya tavsiyede bulundun mu:) bize yapılmasından nefret ederdik şimdi biz yapıyoruz:) ama "sen annesisin daha iyi bilirsin de.." Diye başlıyorum ben cümleye , arada fark var
Tam neyneyse dön artık diye isyan bayrağı çekiyordum ki dönmüş:)
ne güzel abla kardeş gibi yani
bende kendi görümcemi çok severim ama nedense fazla yakın olmak istemem bilirim sonunda bir arıza çıkar arada biraz mesafe olması bana biraz iyi gelir
bugun çok huzursuz ayakalrım ağrıyor mendebur gibi suratım var ne adar gıcığım
ecoşun kaç gündür ishali vardı acile götürmüşdük antibiyotik vermişti almamıştım dişleri çürütüyor ve dişdir diye neyse
, ateşde başladı akşam yine götürdük röntgen çekildi . demesinmi bağırsak genişlemesi var böbrekleride kötü hemen cerrahpaşa ya da
başka bir hastanenin çocuk cerrahisine götürün ağlayacaktım
akşam 22,25 ee 23,30 da otobüsler, tramwayda 1 de kapanıyor ulaşım yok neyse arkadaşları polis arabasıyal tramway durağıan bıraktı sağolsun gittik içeri girdik kadına böyle böyle dedim süleymaniye kadın doğumdan geliyorum baktı röntgene demeinmi süleymaniye kadın doğum klasikleri. güldüler ben ağzım açık eşimle.
dedim bu bağırsak genişlemesi kabızdan dolayı olmazmı düğümlenme felan dedim evet dedi saçmalıyorlar işte dedi.
antibiyotiğine başla dediki dün başlamıştım 5 gün kullan dedi onunda hastaneye git kontrole dedi. ayyy gecegece yürğimiz ağzımıza geldi. Allah belalarını versin böyle doktorların :S
gazını felan çıkardı neyse hastanenin önünde otobüs durağına koştururken ayaklarım nasıl ağrımış ee babetle kolay değil
tek yavrum iyide şükür. otobüsde tam durağa geldik geldi son otobüsmüş bende otobüe tkadım
öyle işte kötü rüya gördüm ama hatırlamıorm canım sıkın işte herşeye
biz iyi anlaştığımız için yakın olalım isterdim.ne güzel abla kardeş gibi yani
bende kendi görümcemi çok severim ama nedense fazla yakın olmak istemem bilirim sonunda bir arıza çıkar arada biraz mesafe olması bana biraz iyi gelir
Lohusaya tavsiyede bulunmamak ayıp:) onun gerçi 2. Çocuğu olduğu için pek tavsiyeye ihtiyacı yok, zaten benim danışman annemdi kendisi. İnsan kendini tutamıyor ya şöyle böyle yap demekten:/Slm nbr :)))
Kısaltmalarla başladım haha
Dün akşam kv ye gittik kerem çok yaramazdı
Görümcemin 4 yaşındaki oğlu da vardı birbirlerine gıcık oluyorlar:)
Bugün bi arkadaşımla yakındaki avm ye gidicez küçük bi yer ama olsun alışveriş candır:)
Banyo tuvalet daha cazip gelir belki o zaman:)
Ben banyoda kayıp düşer diye sokmuyorum 1-2 vukuatı var
Lohusaya tavsiyede bulundun mu:) bize yapılmasından nefret ederdik şimdi biz yapıyoruz:) ama "sen annesisin daha iyi bilirsin de.." Diye başlıyorum ben cümleye , arada fark var
Tam neyneyse dön artık diye isyan bayrağı çekiyordum ki dönmüş:)
bugun çok huzursuz ayakalrım ağrıyor mendebur gibi suratım var ne adar gıcığım
ecoşun kaç gündür ishali vardı acile götürmüşdük antibiyotik vermişti almamıştım dişleri çürütüyor ve dişdir diye neyse
, ateşde başladı akşam yine götürdük röntgen çekildi . demesinmi bağırsak genişlemesi var böbrekleride kötü hemen cerrahpaşa ya da
başka bir hastanenin çocuk cerrahisine götürün ağlayacaktım
akşam 22,25 ee 23,30 da otobüsler, tramwayda 1 de kapanıyor ulaşım yok neyse arkadaşları polis arabasıyal tramway durağıan bıraktı sağolsun gittik içeri girdik kadına böyle böyle dedim süleymaniye kadın doğumdan geliyorum baktı röntgene demeinmi süleymaniye kadın doğum klasikleri. güldüler ben ağzım açık eşimle.
dedim bu bağırsak genişlemesi kabızdan dolayı olmazmı düğümlenme felan dedim evet dedi saçmalıyorlar işte dedi.
antibiyotiğine başla dediki dün başlamıştım 5 gün kullan dedi onunda hastaneye git kontrole dedi. ayyy gecegece yürğimiz ağzımıza geldi. Allah belalarını versin böyle doktorların :S
gazını felan çıkardı neyse hastanenin önünde otobüs durağına koştururken ayaklarım nasıl ağrımış ee babetle kolay değil
tek yavrum iyide şükür. otobüsde tam durağa geldik geldi son otobüsmüş bende otobüe tkadım
öyle işte kötü rüya gördüm ama hatırlamıorm canım sıkın işte herşeye
ayşecik uyudu, sürem başladııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?