Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

biz ilk burdan bi sutcuten aliyorduk sonra hijyenine guvenemedik Sütaş ın günlük sutleri çıkmış onlardan alıyoruz artık

Nfk bi git ya insanın canını çektiriyosun gıcık oluyorum sanaaaaaa!! :) ellerine sağlık

Bize doktorumuz marketteki günlük sütten mayalayabilirsinz demişti. Ama ilk mayayı bulmak zor. Etrafa soracaksın mecbur. Kv sütaşın yoğurdundan yapıyormuş. Ama sonuçta o da sütaşın yoğurdunun bir türevi oluyor. Neyse zaten oğlum yemediği için ben hiçççç mayalamıyorum; hep hazır alıyoruz.

Oğluşum uyandı. Giyinip kulanıp parka gideceğiz inşallah. İftar öncesi parkta pek kimse olmuyo iyi oluyo. Zaten fırında tavuk but yapıyorum poşette; biz gelene kadar anca pişer....

Kardeş gerek de büyütmesi zor.Perşembe gidiyoruz.

Mesela şu an bu satırları mücadele halinde yazıyorum.Bu anı özlersem neden olmasın.

Eki Görüntüle 767751 Eki Görüntüle 767752

pc de eski fotolara bakıyodum.kızımın fotoğraflarına kardeşim

fotoşhopla bunları yapmıştı.
Sıpaya bak sennn! O yanaklar ne yaa?? Çok tatlı maşallah
Pekte sanatsal olmuşş:)
resimler yüklendi efenim :)
Ayy borncum, bayıldım yaaa.. Harika ötesi olmuş bu ne yaa? Valla bu kadar ayrıntıyla sabırla uğraştığın için seni ayrıca tebrik ediyorum.

Mesela şu an bu satırları mücadele halinde yazıyorum.Bu anı özlersem neden olmasın.

Özleyeceğini idda ediyor bilenler:))ben yeni doğanları yanına gidince bile o günleri özlüyorum.

Son düzenleme:
Akşama kadar per perişan dolandım orucum diye, iftardan yarım saat önce bi baktım herşey boşuna... Regl devam... Uyuz oldum uyuz!!!

Bugünde görümceyle avm ye gideceğiz sanırım. Eşimle plan yapmıştık aslında, görümcem iftara da bizde olunca bsktım ayıp olacak onunla takılayım dedim.

Bugünde görümceyle avm ye gideceğiz sanırım. Eşimle plan yapmıştık aslında, görümcem iftara da bizde olunca bsktım ayıp olacak onunla takılayım dedim.
Bayramlık mı alacaksınız?

aryacımm beğenmene sevindimm canımm
son dakka regl golünü ben de çok yemişimdir
Fotolar harika.Yasir büyüyünce ne kadar şanslı olduğunu anlayacak.

Bu durumda hep şöyle diyorum; millet 2,3 yaptığına göre özleniyor demekki

Ayyyy sırf görümcesine ayıp olmasın diye avmde gezecekmiş!! Kimi kandırıyosun sennnn?!?! :) iyi eğlenceler canım

Bu durumda hep şöyle diyorum; millet 2,3 yaptığına göre özleniyor demekki

Ayyyy sırf görümcesine ayıp olmasın diye avmde gezecekmiş!! Kimi kandırıyosun sennnn?!?! :) iyi eğlenceler canım

Çalışmasak neyse.Çocuk mu yapıyorsun iki yıl ücretsiz izne ayrılacaksın arkadaş.Bir de para harcamanda kısıtlama da olmayacak.Hımmmm en önemlisi yardımcı şart.Anne, kardeş, kv veya dışarıdan biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…