Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben hiç mamayla falan yapmadım.
hep günlük sütle. markette cam şişede olanlardan al, sek-sütaş-itimat hangisi olursa gayet de güzel yoğurt oluyor
sütçü aramana gerek yok bence
kızlar acil bişi sormam lazım yogurt mayaladığımız veya normalde kullandığımız çocuklar için süt günlük set süt olur mu size yoksa böyle sütçüler falan var ya onlardan mı alalım bi türlü karar veremedim ben önceden aptamille yapmıyodum da bu süt işi kafamı karıştırdı
poğaçalar da çıktı..
daha önce 2 kez instant mayalı poğaça yapmıştım. istediğim gibi olmamıştı.
bunda hamurun 1 saat mayalanmasını bekledim.
buna rağmen ikinci tepsi -yuvarlak olanlar- daha çok beklediği için daha puf ve kabarık oldu..
demek instantta da yaşmaya gibi beklemek gerekmiş
Eki Görüntüle 767920 Eki Görüntüle 767921
kızlar acil bişi sormam lazım yogurt mayaladığımız veya normalde kullandığımız çocuklar için süt günlük set süt olur mu size yoksa böyle sütçüler falan var ya onlardan mı alalım bi türlü karar veremedim ben önceden aptamille yapmıyodum da bu süt işi kafamı karıştırdı
Ben de ikizler burcuyummm!!! Evet ya nolcak şu ayrıntılara takılma işi bilmem :/
Yuppi yuppiii:)))
Yok yaww sabah biraz kestirdim yine kabus doluydu. Kafayı yedim bu ara ben. Eşimde şeytan gb görünüyor gözüme. Aksine adam da bir o kadar iyi davranıyor.
Ben anlatmaya kalksam çok karışık bizim bu durumlar. Lakin ben tek büyüdüm, babamda tek çocuk ve hayatta, asla ve aslaa tek çocuk düşünmüyorum bu yüzden. Dertleşebileceğin, yardımına ihtiyaç duyabileceğin kardeşlerin olması çok güzel olurdu bence. Arkadaşlarımı falan çok kıskanırım bu yüzden.
Anneme yatıya gelmedim, birazdan kv ye geçip yemek olayına girişeceğim. Ama moral oluyor tabi. Yazarkende sen geldin aklıma, neyseki gidiyorsun bu hafta sende:))))
Mesela şu an bu satırları mücadele halinde yazıyorum.Bu anı özlersem neden olmasın.Yanınd ol tabiki. Mümkünse ufaklığı 1 saatliğine al da yeni anne uyusun yada boşboş uzansın odasında. Yada uzun uzun banyo yapsın. Ah ah kimse yapmadı bana bu dediklerimi...
Yaaaaaa ama oldu mu şimdi?!?! Ellerine sağlık.
Tabiki :) ama sen zaten yaptın galiba :)))
Oooooo hoş geldiniz :))
Yerim ben o gezntiyiiiiii :)
İşte derler ya olmayanın bir derdi olanın bin derdi var diye... Allah'ım o arkadaşına da en kısa zamanda nasip etsin inşallah.
Aman ağırlama misafir nolcak. Dediğin gibi bayramdan sonra çağırırsın
Evet ya resmen kapı sesinden anlıyo odaya mı girildi tuvalet banyoya mı girildi :) ilerde bu zekalarını okul için kullanmaları dileğimle :)))
Elifnazı ben de çabasından dolayı takdir ediyorum :)))
Ohhh ne güzel :) ananne candır.
Aaaa çok heyecan verici hadi bakalım :))
İnsan bazen üstünü giyinip işe gittiğine bile şükredecek halde oluyor; değilki giydiğinin neresinde ne olduğunu görebilsin :))
Waowwww alıntı dalgası geliyor kaçınnnnn hahah :))
Çok ayıp özlemcim bak duymıyım :) 2-3 yıl sonra herşey normale dönünce yaparsın bi kardeşcik; Adişkuş da rahat rahat onu yolar :) yoksa valla bak hep sana musallat olur kurtulamazsınşaka bi yana herkesin bi kardeşi olmalı bence. Uyuz oğlumun her türlü uykusuzluğuna, yeme sorununa rağmen 2-3 yıl sonra bi kardeşi olsun isterim
![]()
ayşecikle senfonik ilahiler dinliyoruz, o da aşk ile sağa sola sallanıyoooo
[video=youtube;woqKRZDw2KE]http://www.youtube.com/watch?v=woqKRZDw2KE[/video]
resimler yüklendi efenim :)
Sıpaya bak sennn! O yanaklar ne yaa?? Çok tatlı maşallahEki Görüntüle 767751 Eki Görüntüle 767752
pc de eski fotolara bakıyodum.kızımın fotoğraflarına kardeşim
fotoşhopla bunları yapmıştı.
Pekte sanatsal olmuşş:)
Ayy borncum, bayıldım yaaa.. Harika ötesi olmuş bu ne yaa? Valla bu kadar ayrıntıyla sabırla uğraştığın için seni ayrıca tebrik ediyorum.resimler yüklendi efenim :)
Kardeş gerek de büyütmesi zor.Perşembe gidiyoruz.
Mesela şu an bu satırları mücadele halinde yazıyorum.Bu anı özlersem neden olmasın.
Bayramlık mı alacaksınız?Bugünde görümceyle avm ye gideceğiz sanırım. Eşimle plan yapmıştık aslında, görümcem iftara da bizde olunca bsktım ayıp olacak onunla takılayım dedim.
Fotolar harika.aryacımm beğenmene sevindimm canımm
son dakka regl golünü ben de çok yemişimdir![]()
Bayramlık mı alacaksınız?
Fotolar harika.Yasir büyüyünce ne kadar şanslı olduğunu anlayacak.
Kardeş gerek de büyütmesi zor.Perşembe gidiyoruz.
Mesela şu an bu satırları mücadele halinde yazıyorum.Bu anı özlersem neden olmasın.
Bugünde görümceyle avm ye gideceğiz sanırım. Eşimle plan yapmıştık aslında, görümcem iftara da bizde olunca bsktım ayıp olacak onunla takılayım dedim.
Bu durumda hep şöyle diyorum; millet 2,3 yaptığına göre özleniyor demekki
Ayyyy sırf görümcesine ayıp olmasın diye avmde gezecekmiş!! Kimi kandırıyosun sennnn?!?! :) iyi eğlenceler canım![]()
Neyneyse bikaç gündür performansından hiç memnun değilim![]()