Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bence 2. Çünkü süprizler hep daha çok akılda kalıyor.
çok sevindim canım. Güle güle gidin gelin inşallah. Adende umarım yürür bayrama. Bizi kendinden mahrum bırakma

Vayyy... Bizde tık yokk... Rostonun fotosunu istesem senden? Merak ettim kız.

Az önce artık dayanamayıp kızı dr a götürdüm, tahlil yaptırdım sağlık ocağına. İdrar yollarında bişi çıkmadı şükür. Lakin yaklaşık 4-5 günde 800-900 gr vermiş. Yaklaşık 1kg hatta. Hiçbişi yemiyor diyorum yedireceksin diyor uyuz. Sinir etti dr beni. Minicik çocuğun bu kadar hızlı kilo vermesi anormal değil mi? Yerinden bile kalkmadı adam. Başka dr a mı götürsem? Dişler patlamıştı, yarıdalar dişten olabilir, sıcaktan olabilir, ortam değişikliğinden olabilir.... Diyip duruyor. Bu ne dişmiş arkadaş kaç aydır çekiyoz yaa. Çok üzüldüm ama

Reglimin bittiğini düşünürken hala uzatmaları oynuyor... Bugün 8. Gün. Kan değil ama kahverengimsi bir akıntı gelmiş, benim oruç yine mi güme gitti? Bozayım mı kızlar orucu?

Son düzenleme:
Reglimin bittiğini düşünürken hala uzatmaları oynuyor... Bugün 8. Gün. Kan değil ama kahverengimsi bir akıntı gelmiş, benim oruç yine mi güme gitti? Bozayım mı kızlar orucu?

canım, tam temizlenmeden oruca niyetlenmişsin.
sabahtan ben farkettim ama, bi şey demedim. sen vücudunu biliyorsundur. ama kahverengi leken varsa, orucun yok.
çünkü o da adet kanı hükmündedir. adetin devamıdır.

ilmihalde derki, kadın son iki adeti kaç gün sürmüşse, 3. ay o kadar gün temizlenmeyi bekler.
yani son iki ay net 6 gün sürdü, sonraki ay 4. günü temizlendim diye hemen yıkanmayacaksın.
zaten dikkat edersen (çoğu kadında olur yani) beyaz bi akıntı gelir. o temizlendiğinin işaretidir.

Canım benim şu doğumdan sonra işler karman çorman oldu ben bişi anlamadım ki. Bekarken 7 gün adet olurdum. Evlendikten sonra 5 gün, şimdi bu 8. Gün. Kestiremiyorum artık. İyi madem beyaz akıntı gelene kadar bekleyecez o zaman. Sağol canım ya. Gidip bi su içeyim o zaman

bir de adetten hemen sonra eşle bi birleşme olursa
o da döl yolunda kalmış kalıntıları aktive eder. yani beklese kadın, aslında kanaması tamamen bitmişti
ama etkiden dolayı leke leke de olsa devam edebilir regl.

Öyle bişi de olmadı ama:44: benim bünye değişti demekki.

Son düzenleme:
Güle güle gidin gelin canım, ne zamandır bekliyordun.
Bak sen şu yaramaz adişkuşa:)))
Kabul ettim canim )

Fotolara bakıcam birazdan:)
Yapmış kurtulmuşsun. Şu gürcü tatlısı üzerinde muhallebi olmayan değil mi, Kıbrıs tatlısında muhallebi vardı sanırım.
Bana zararı dokunmadı ama yine de çok aradığım ve sık görüşmek istediğim biri değil. Çok kafa dengi değiliz yani. Bir de bizi davet etmişti kaynım. Ben de eltime yani x'e zahmet olmasın, dışarıda yeriz dedim. Baktım gayet memnun oldu. Hanım hiç öyle şey olur mu havasına bile girmedi. Ben niye uğraşayım o zaman? Ki küçük çocuğum var. Dışarıda yeme işi de yattı o hafta, görüşmedik. Eşim abisiyle istediği kadar görüşsün ben niye çağırmak durumundayım, bunu anlamıyorum. Bazı konularda aklım ve vicdanım uyuşmuyor.

Bizde de Feyza ağlarken biz de yalancıktan ağlarsak aynısı oluyor
ben yemeğe girişiyorum.
yazarsanız, size laf da yetiştiririm. biliyorsunuz bende var o potansiyel, ahahahh
Kolay gelsin canım.
Bence de bırak sevsin. Bizim halalar da sever, yanlarına gittiğimizde:)
Bu arada para verme fikri hoş değil. Eve çağır, sürpriz pasta kesin bence.

Sana sonra yazacak uyku bastı:))

Eşime kaldıysa yazık vallaoğluma. Allah bilir ne maceraları olur :)))

Yaaa eylüle kadar yok musunnnn?? Akıllı telefon istiyoruzzzzzzzz iyi yolculuklar canım.

Ben de tek başıma zaptedemem valla. Hem eşim de oğlunun bir olayına dahil olmuş oluyor

Ben parka 7-7:30 gibi gitmeye çalılıyorum. Böylece biçok kişi evinde yemek telaşında oluyor

Seviyom kız kocamı. Ama ömür törpüsü olduğu kabul etmeliyim

Görümcen ilginçmiş. Ama çok var öyle ; hayvanları insanlardan fazla seven. Bi de bazılarının içinde acaip çocuk sevgisi vardır. Mesela bizim bakıcı teyzenin çocukları Efeye bayılıyorlar. Aynı şekilde temizliğe yardıma gelen bayanın çocukları da öyle. Ver oynatıp sevsinler yani. Onlara da diyorum "valla ben onlar kadar sevmem başkasının çocuğunu :) hele lise ünvde aksi yönde kaçardım :)". Fakat şimdi düşününce insanın kardeşinin çocuğu olursa farklı olabilir. Du bakalım ben nasıl hala olacağım..?? :) nasıl görümce olacağımı da merak ediyorum :)))

Ortalık yemek kokunca acıkmış oluyo ya ondan diyo... :)

Gürcü tatlısı değişik geldi bana. Hafifimsi bi şerbetli tatlı ilginç oldu :))) bi de şu kıbrıs tatlısını deneyeceğim inşallah bakalım.

Boyner tarzı bi mağza hediye çeki veriyo mu bilmem ama anca o şekilde yapabilirsin. Güzel bi Çanta alsan?? Çantalar candır :))) bi de dediğim gibi büyük mağzadan alırsan eğer isterse gidip başka bişi alabilir.

Tamam akşam oğlum ve kocam coşmazsa tabağa koyunca çekerim Ama mailine atarım malum tel ile çekicem

Allh Allah ya cidden çok kilo vermiş. Ama bence çocuk doktoruna götür canımıniçi. Hep şu iştah açıcı damlayı falan sorarsın. Sonuçta ailr hekimi ihtisas yapmamış ki bu konuda. Yani boluna mı 4 yıl daha okuyo insanlar...?? Üzülmemeye çalış. Desem de anne yüreği tabi üzülür. Ama sen elinden geleni yapıyosun zaten canım.

aryamm anacım ben mi kaçırdım arya hastamıydı valla anlayamadım ben tam o kısmı:44:
o kadar kilo vermesi normal değil istersen başka bir doktorada götür için rahat etsin baksana yerinden bile kalkmadı diyrosun öyle muayene mi olur

neyneyse canım aslında para gerçekten ihtiyacı olabilecek bir işine yarar belki hemde bayram üstü ama
şimdi benden büyük birine parada nasıl verilirki onu bilemedim :44:

Hastalığı yok görünürde, lakin çok çok çooook iştahsız. Diş bu kadar yapmamıştı altlar çıkarken. Şimdi üstler yarıda, henüz tam çıkmadı. Hala yapar mı bilemiyorum.

Hastalığı yok görünürde, lakin çok çok çooook iştahsız. Diş bu kadar yapmamıştı altlar çıkarken. Şimdi üstler yarıda, henüz tam çıkmadı. Hala yapar mı bilemiyorum.

Anannem derki sadece çıkması değil o dişlerin yerleşmesi falan da eziyet olurmuş çocuğa. Kilo veren de çok duydum ben. Yine de dağ başında değliz; birçok doktor vardır orda gidebileceğin. Araştırıp götür iyi birine.

Canim cok gecmis olsun bizde bugun asoya gittigimizde yarim kg verdigimizi ogrendik sizinki daha fazla sonucta tabiki ama bizimki de inan tek bir lokma yemiyor abartmiyorum bak sdc emiyo hicbir ogun yok surekli kilitliyo agzini ve bizim de on dislerimizin teki yarida digeride cikmayi bekliyo ztn agiz yapisi biraz farkli once on yanlar cikti vampir gibi ) yani tahminim seninki de distendir

8 buçuk 9 gb yatıyor. Ama ben gezmekti, sahurdu derken 2 gb ancak yatıyorum ramazanda. Öyle olunca da uykusuz kalıyorum tabi
uykusuzluk basa bela dun ben banyo keyfı yapayım dedım de sabahına haşatım cıktı
erekn yatayım dıyorum olmuyo boyle devam etcek az kaldı ıdare etcez artık.....
ah bu erekek mılletı nı anlamk guc emınım onlardan bızım hakkımızda boyle dusunyorlardır :)
kac saat arayla uytuyorsun canım araları azsa belkı ondan zor dalıyordur !!
aynen emırde oyle su kusu annem ben boyle suyu seven cocuk gormdım dıyo

born... harıkasın canım dokturmussun ellerine saglık
yasir büyüdügünde vay be annem benım ıcın neler neler yapmıs dicek

bugun kardesımle pazara gıttık ..
tam pazarı yarıladık guzel guzel gezıyorduk kı kardesım gozum karamaya basladı dedı
hemen kenara bıyerlere oturduk su buldum elını yuzunu yıkadık gerı donduk tansıyonu oynadı sanırım :26:
gezememız yarıda kaldı oruclu oruclu gezmek zor dısarda calısanlara yardım etsın Allahım!!!

Ben sütçüden alıyorum kendim küçük kavanozlara mayalıyorum taze taze yiyor
Hazır yoğurtlar süt tozundan yapılıyor.süt tozu yoğurt suyu bunun faydadan çok zararı var bence
Olsun ibadet edersin gene dua tesbih serbest:)
Hatta adetliyken namaz kılınmaz ama oruç tutulabilir diyenler var ; olabileceğini düşünüyorum ama denemek tuhaf geliyor öyle alışmamışız
Küçük çakalcanlar :)) ilk aylarda ne üzülürdüm aşı ağlamalarına.. Şimdi takmıyorum hiç :) benim de eylül veya ekimde tetanozum var. Siz de devam edecek misiniz 5 doza tamamlamaya???
Ben devam ediyorum ömür boyu korumazmış ama
Hepsi:)))
Ama böyle burundan sesli sesli bi nefes alıyo ikisi de çok tatlı yaaa :)))

Evet aynen. Ama ben ne zaman gülbene baksam aklıma o olaylar geliyo.

İnşallah canım :)

Ben olsam ufak bi hediye alırdım
:)) havada aaaşk kokusu var
Poğaça tarifiiiiiii
:))))
busmai, saat kaç oldu nerdesin bacım?
Dün avm de çok yoruldum bugün de annemin misafiri var
En önemlisi internetim bitmiş(
Maksimum 10 güne kadar bekliyorsun beyaz akıntı görene kadar
10 günden sonrası özür oluyor, adet bitmiş sayılıyor

şeker portakalı bencede hala guzel bı suprızı haketmıs evınde guzel bı suprız hazırla bence :119:

nfkbacım mantılar poğacalar dökturmussun yaaaa bravo sana ben hıc cesaret edemedım mantı yapmaya
beceremem dıye ama ne yalan soylıyım ozendım

kararkızın ucak yolculugu nasıl gectı acaba kızıda ıshaldı ?

Demek dişler yaza gelirse yanarsın diye boşa demiyolar. 2 ay oldu rahat üst dişlerle uğraşıyorum halaaa....
Normalde hiç te böyle davranmam ama bekliyorum nedense. Hasta değil gb geliyor. Birde ısrar etmeyi bırakmıştım ben yemezse yemiyordu. Bugün eski formüle döndük valla. Bak uçak uçuyo, bak kedi geçiyo.... Yemiyor başka türlü. İlla oyunla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…