Akşamüstü kv ters bir hareket yapmış dizi kırt etmiş. Dr a gittiler çapraz bağ yırtılmış, melisküs, ameliyat demiş. Ağlayıp duruyor kadın. Daha göğüs kanserinin tedavisini atlatalı çok olmadı, hastanelerden çıkamıyor. Vicdan azabı da çekmedim değil. O temizlik yapıyordu, brn çocuğu dr a götür , getir uyut.. Onlarla uğraştım. Arya uyuyunca da öyle halsizdim ki bende uyudum. O ara oldu sanırımbide bu yıl hiç temizliğe girişmedim zaten.
born... harıkasın canım dokturmussun ellerine saglık
yasir büyüdügünde vay be annem benım ıcın neler neler yapmıs dicek
Bugün senin için baya gergin bi gün oldu canım çok geçmiş olsun senle bi alakası yok sende perte çıkıyosun artık ben de yasirle uğraşmaktan bu kadar yakın olmamıza rağmen bişeyi elleyemiyorum kendime zor yetiyorum hiç öyle düşünme Allah acil şifalar versin inş...
Her tatilim böyle zehir olur zaten benim. Vardı içimde bi sıkıntı zaten, çıkıyor işte. Şimdi gelde tatil yap, dinlen. Eşim hemen depresife bağlar, sağa sola çatar. Bencillik yapıyorum galiba, kadın orda acı çekiyor, ben bunları düşünüyorum. Ama bu durumlar da bana böyle yansıyor.
Ne bencilliği aksine kendini durduk yere suçluyosun..
eşlerin o durumları insanı daha da beter ediyor o konuda çok haklısın ama senle en ufak bi alakası yok yani sen de kendi canının derdiyle uğraşmaktan yorgun düştün zaten birkaç gündür canın sıkkındı dediğin gibi bu çıkıcakmış demekki inşallah tez vakitte iyileşir canım
Akşamüstü kv ters bir hareket yapmış dizi kırt etmiş. Dr a gittiler çapraz bağ yırtılmış, melisküs, ameliyat demiş. Ağlayıp duruyor kadın. Daha göğüs kanserinin tedavisini atlatalı çok olmadı, hastanelerden çıkamıyor. Vicdan azabı da çekmedim değil. O temizlik yapıyordu, brn çocuğu dr a götür , getir uyut.. Onlarla uğraştım. Arya uyuyunca da öyle halsizdim ki bende uyudum. O ara oldu sanırımbide bu yıl hiç temizliğe girişmedim zaten.
İnşallah... Yarın fakülteye gidecekler bakalım.Canım benim geçmiş olsun. Sen gezip tozmuyordun ki canımcım. Sonuçta çocuğunla koşturdun durdun. Bi de olacağı varmış ki olmuş diye düşünmeli. Mutlaka seni etkileyecektir kocalar sağolsun ama takılmamaya çalış. İnşallah ameliyatsız atlatır. Benim kpde de var. Pztden beri fizik tedaviye gidiyo. Siz de öyle atlatırsınız umarım.
İnşallah... Yarın fakülteye gidecekler bakalım.
Bende hamakçıbaşı nerde diye soracaktım
Hamakçıbaşı hamağının başında olsaydı yazardı.demekki efe beyin peşinde koşturuyor.
Kimseler yok bende uyuyorum o zaman....
Ay bizde de kv ye birşey olsa biz bittik demektir geçen ameliyat olmuştu tam benim doğumdan sonra, ben güme gittim.Her tatilim böyle zehir olur zaten benim. Vardı içimde bi sıkıntı zaten, çıkıyor işte. Şimdi gelde tatil yap, dinlen. Eşim hemen depresife bağlar, sağa sola çatar. Bencillik yapıyorum galiba, kadın orda acı çekiyor, ben bunları düşünüyorum. Ama bu durumlar da bana böyle yansıyor.
:) canım yorum yazdım resimlere de ,çok güzel olmuş orda olmak istedim vallaçok saol canım inşallah odun bişey olmaz da kıymet bilir
Sorma ya bu paket bana az geliyo 500 mbÖzledik kız seni cadı busmaicim :) inteneti yükle bana ne bana ne :))
Afiyet şeker olsunBusmaiiiiii eşim gürcü tatlısını çok beğendi. Teşekkürler tarif için canım
Yaşayıp göreceksin mecbur :)Eşime kaldıysa yazık vallaoğluma. Allah bilir ne maceraları olur :)))
bence pasta kesin, sonra da ikinizin yalnız kaldığı bir an cebine sıkıştırabilirsin. nasıl hitap ediyorsan, "x bununla sen kendine benden bir hediye seç, ben karar veremedim" gibilerinden.. olmaz mı?neyneyse canım aslında para gerçekten ihtiyacı olabilecek bir işine yarar belki hemde bayram üstü ama
şimdi benden büyük birine parada nasıl verilirki onu bilemedim :44:
Yazayım canım aklımdaydı zaten,Poğaça tarifiiiiiii
Çok geçmiş olsun canım. Bence kendini suçlama olacağı varmış, olmuş. Senin kendini ne kadar yıprattığını yazdıklarından görüyorum. Kendi evinde olsa belki bu kadar koşturmazdın:/Akşamüstü kv ters bir hareket yapmış dizi kırt etmiş. Dr a gittiler çapraz bağ yırtılmış, melisküs, ameliyat demiş. Ağlayıp duruyor kadın. Daha göğüs kanserinin tedavisini atlatalı çok olmadı, hastanelerden çıkamıyor. Vicdan azabı da çekmedim değil. O temizlik yapıyordu, brn çocuğu dr a götür , getir uyut.. Onlarla uğraştım. Arya uyuyunca da öyle halsizdim ki bende uyudum. O ara oldu sanırımbide bu yıl hiç temizliğe girişmedim zaten.
Aa nasıl oldu? Çok geçmiş olsun.Oğlumla cebelleşiyorumkocam da sağolsun güya bakıyodu; yataktan düşürdü az önce. Bi de bana hep dikkat et der...!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?