ufak bir hediye yeter diyorsun yanii
ya melisayı çok seviyor yeğeni tabi sevecekde aşırı sevgi gösterisi var
birde bir yere gidecek olsak sağolsun ona bırakıyoruz onda duruyor çünkü hiç bırakmayın demez
o yüzden biraz da fazla birşey mi yapsam diye düşünüyorum
ama aynı zamanda halası tabi yapacak bunları diyip ufak bir hediye alsam da yeter gibi düşüncelerimde var kararsızım
Ben de anlamadım, üst üste geldi davetler ve buluşmalar. Şikayet ediyor muyum? Yok :))o kadar ev davettinden sonra seninde dışarlarda gezmen hakkın valla gez
ne güzel bu akşamda dışardaymışsınız
bizde bugün mutfak alışverişine çıkacağız epey uzun bir liste yaptım iftara kadar yetişebilirmiyiz bilmiyorum
belki yetişemeyiz o zaman avm nın yemek katında açarız iftarı artık ne yapalım
gerçi evdede yemek var ama o da bir sonraki güne kalır ne yapalım
Ben de anlamadım. Dün çok huzursuzdu. Bugün nisbeten daha iyi ama çok düştü bana sanırım.Girdiriyorum ama kesmiyor demek ki.:)))))))))
Yürümeleri de kar etmiyor desene.Bu kucak boş kalmayacak mı yani.
Nfk yine durmamışsınmantıdan kalan içi kavurdum, hamuru da yoğurdum. mayalanmasını bekliyorum.
daha evi süpürücem, namaz kılıcam.
ayşecik de uyandı, mama bekliyoo
Cumaya birilerini çağırmayı düşünüyoruzütüyü nasıl yapıyormuşum kııız?
ben ısrar ediyorum. bu gece orda kalın..
arya ve annesi bu gece anneannesinde kalsın diyenler parnah kaldırsın bakim
yok canım, bugün değil muhtemelen perşembe gelecekler.
21 aylık bi yeğenim var, büyük adam kadar yiyor. o yüzden fazla yaptım..
içi de kavurdum. inş bi şeye benzer
o kadar misafirden sonra bayrama kadar dışarda iftar edebilirsin bence
feyzanın bi derdi vardır belki:44:
hadi kolay gelsin. heralde iftara kadar çıkamazsınız
açken alışverişe gitmeyin diyorlar.. sebebi işte tam bu yüzden
Ya bayram öncesi herkes bol bol yazıyor bakıyorum:)) hafızada duruyor benim alıntılar:) yetişemiyorum:)Yanınd ol tabiki. Mümkünse ufaklığı 1 saatliğine al da yeni anne uyusun yada boşboş uzansın odasında. Yada uzun uzun banyo yapsın. Ah ah kimse yapmadı bana bu dediklerimi...
Yaaaaaa ama oldu mu şimdi?!?! Ellerine sağlık.
Tabiki :) ama sen zaten yaptın galiba :)))
Oooooo hoş geldiniz :))
Yerim ben o gezntiyiiiiii :)
İşte derler ya olmayanın bir derdi olanın bin derdi var diye... Allah'ım o arkadaşına da en kısa zamanda nasip etsin inşallah.
Aman ağırlama misafir nolcak. Dediğin gibi bayramdan sonra çağırırsın
Evet ya resmen kapı sesinden anlıyo odaya mı girildi tuvalet banyoya mı girildi :) ilerde bu zekalarını okul için kullanmaları dileğimle :)))
Elifnazı ben de çabasından dolayı takdir ediyorum :)))
Ohhh ne güzel :) ananne candır.
Aaaa çok heyecan verici hadi bakalım :))
İnsan bazen üstünü giyinip işe gittiğine bile şükredecek halde oluyor; değilki giydiğinin neresinde ne olduğunu görebilsin :))
Waowwww alıntı dalgası geliyor kaçınnnnn hahah :))
Çok ayıp özlemcim bak duymıyım :) 2-3 yıl sonra herşey normale dönünce yaparsın bi kardeşcik; Adişkuş da rahat rahat onu yolar :) yoksa valla bak hep sana musallat olur kurtulamazsınşaka bi yana herkesin bi kardeşi olmalı bence. Uyuz oğlumun her türlü uykusuzluğuna, yeme sorununa rağmen 2-3 yıl sonra bi kardeşi olsun isterim
İnstant demek direk una karıştırabilirsin anlamında.. Suda, sütte eritme, oda sıcaklığında bekletme yok. Mayalanma konusu yaş maya ile aynı. Ben dün yaptım. Sahurda yoğurdum, buzdolabına koydum. Sabaha kadar mayalandı. Şekil verdim, biraz da tepside mayalandı, ben Feyza ile uğraşıyordum. Sonuç gayet güzeldipoğaçalar da çıktı..
daha önce 2 kez instant mayalı poğaça yapmıştım. istediğim gibi olmamıştı.
bunda hamurun 1 saat mayalanmasını bekledim.
buna rağmen ikinci tepsi -yuvarlak olanlar- daha çok beklediği için daha puf ve kabarık oldu..
demek instantta da yaşmaya gibi beklemek gerekmiş
Eki Görüntüle 767920 Eki Görüntüle 767921
Günlük sütten olur.kızlar acil bişi sormam lazım yogurt mayaladığımız veya normalde kullandığımız çocuklar için süt günlük set süt olur mu size yoksa böyle sütçüler falan var ya onlardan mı alalım bi türlü karar veremedim ben önceden aptamille yapmıyodum da bu süt işi kafamı karıştırdı
Geldim kız geldim:)Neyneyse bikaç gündür performansından hiç memnun değilim
Neyneyse firari.
Hazır verilir evet. Bu vakitten sonra hepsi olur. Şahsi tercihim ev yoğurdu ama ben kendi oğluma, bebişken, çok bimin yoğurdundan vermiştim. O zamanlar tadı daha güzeldi. En küçük boy alıyordum. Hani uzun süre beklemesin diye.şimdi bu yoğurtla ilgili bişey daha sorucam
kvlerin hep aldığı bi yoğurtçu var sütü de yoğurdu da zaman zaman ordan alıyolar adam kendi mayalıyo ben de eşime dedim bi deneyelim yarın az biraz süt ve yoğurt al mayalıyım diye bi de günlük şişe sek süt al hangini severse falan dedim eşim de niye mayalıyosunki direk adamın mayaladığından ver gitsin nolcak artık hazır bile verilir dedi kafam karıştı ben yeniliklerde hep bocalıyorum bu gıda işinde yaa yardım pilizzz :44::44:
Emel sayından rüyalar gerçek olsaaaaa şarkısını armağan ediyorum :) biz anneyix katlanırız canikom; onları dünyada yapayalnız bırakma fikrine dayanamıyorum :/ gerçi evlenip çoluk çocuğa karışacaklar ve kendi aileleri olacak ama olsun :)
Evet ya hatun iftarlara akıyo :)))
Bahtsız bedevi durumu yani:)Günaydın canımm... Herkeslere de günaydınnnn...
Yahu böyle bir uyku yok. Halim perişann, öyleki bakşllavayı yiyip uyuyakaldım, susuzum dostlarrr
Hayırlısı yaw, gelene yapacak bir şey yok:)giriş yapmış yoksaaaa uyuyor diye şüphe edebilirdik
ramazan 23ten günaydın..
1 hafta gecikmeli beklenen adet, bu sabah 8 itibariyle başlamıştır..
gitti oruçlarım, daha ziyadesi muhtemel kadir gecesi..
n'apalım, olacak olana çare yok..
bugün et kavurma yapmayı düşünüyorum. yanına pilav ve cacık..
Aman hep öyle ya. Ben kendim yıkıyorum, hiç bulaşmıyorum. Sabrım yok benim, kalkacak da yıkıacağız:/Ne fenasın sennnnnn :) seni sınıfın cadı bilmişi ilan ediyorum
Baklava yenip yatılır mı canikom ya :/ inşallah arya uyuyunca hemen uyu tmm mı??
Adetin gecikeydi deeeeeee yine kan tahlilleri olaydı daaaaaa görüşürdük ozaman :)))
Benim degecikti tüm belirtilere rağmen :/ umarım tatilde gelmez; şu bikaç güne gelir.
Günaydınlar herkeseeeeeee :) bi yazdırmadı adam yaaaaaaa. Bugünki gece uykumuz şöyleydi: 10 gibi uyudu, 3e kadar saat başı veya 45dkda bir kalktı ama 3:30dan 7:30a kadar kalkmadı!! Bana uyar yani bu durum :)) oğluşum denemeler yapıyo sanırım
Dün tavuğu eli ile yerken elini saçına kulağına bi güzel sürmez mi?! Eşime dedim üzgünüm valla yıkamalıyız bu çocuğu; bitlenir falan Allah korusun. Bi ton mırın kırın ve laf. Bu erkek milleti niye böyle??? :))
İyi attalar sizeben ayşeciği attaaaa götürüyorum.
dönünce de inş uyur, ben de kestiririm.. görüşürüz canlar
Bence 1 veya 2.kızlar yarın görümcemin doğum günü ne yapsam karar veremedim:44:
1. seçenek : dışarda iftar yemeğine mi götürsek?
2. seçenek: iftardan sonra tüm herkesi bize çaya çağırıp süpriz pastamı kessek
3. seçenek: sadece ufak bir hediyemi alsam ?
bilemedim yardım lütfen
Bu kadar emeği varsa bence ufak bir hediye olmaz. Hiç de halası yapacak deme canım, çoğu sadece sever ve bakmaz.ufak bir hediye yeter diyorsun yanii
birde bir yere gidecek olsak sağolsun ona bırakıyoruz onda duruyor çünkü hiç bırakmayın demez
ama aynı zamanda halası tabi yapacak bunları diyip ufak bir hediye alsam da yeter gibi düşüncelerimde var kararsızım
Ben de anlamadım, üst üste geldi davetler ve buluşmalar. Şikayet ediyor muyum? Yok :))
Yetiştiniz mi iftara?
Bizde de bez stoğu eriyor, benim de bir markete gitme zamanım gelmiş.
Ben de anlamadım. Dün çok huzursuzdu. Bugün nisbeten daha iyi ama çok düştü bana sanırım.
Nfk yine durmamışsın
Cumaya birilerini çağırmayı düşünüyoruz
Bir de eltim var eşimin çağırmamı istediği ama benim canım istemiyor:/
Ya bayram öncesi herkes bol bol yazıyor bakıyorum:)) hafızada duruyor benim alıntılar:) yetişemiyorum:)
İnstant demek direk una karıştırabilirsin anlamında.. Suda, sütte eritme, oda sıcaklığında bekletme yok. Mayalanma konusu yaş maya ile aynı. Ben dün yaptım. Sahurda yoğurdum, buzdolabına koydum. Sabaha kadar mayalandı. Şekil verdim, biraz da tepside mayalandı, ben Feyza ile uğraşıyordum. Sonuç gayet güzeldi
Günlük sütten olur.
Sek süt önermem, ben onun çok da günlük olduğunu düşünmüyorum. Diğer markaların 4 günlük ömrü var, sek süt nerdeyse 2 hafta falan. Uht olacakken günlük olmuş sanki:/
Güvendiğin sütçü varsa o da olur. Ankara'da aoç sütleri var, 5 ve 3 litrelik paketlerde satılıyor. Maya da içinden çıkıyor. Ben onunla yapıyorum. Ailecek hazır yoğurt yemiyoruz. Daha lezzetli geliyor bana.
Geldim kız geldim:)
Hemen notumu düşürüyor
Hazır verilir evet. Bu vakitten sonra hepsi olur. Şahsi tercihim ev yoğurdu ama ben kendi oğluma, bebişken, çok bimin yoğurdundan vermiştim. O zamanlar tadı daha güzeldi. En küçük boy alıyordum. Hani uzun süre beklemesin diye.
Bahtsız bedevi durumu yani:)
Hayırlısı yaw, gelene yapacak bir şey yok:)
Bende tık yok
Aman hep öyle ya. Ben kendim yıkıyorum, hiç bulaşmıyorum. Sabrım yok benim, kalkacak da yıkıacağız:/
Hehe bir erkek babası olarak eşin götürecek tuvalete bizahmet. Ben babasına paslıyorum. Hele de 2.ye hamilelik döneminde baş başa kalıyorlar:)Efe yarım saat memede durdu şimdi de kendini sallatıyo gerine gerine. Altıma yapicimmmmmm. Uyu be çocuuuummmm.
Bu arada dün kocam diyoki "bexli olması daha rahat çocuğun. Tuvalete yapmaya başlayınca nerden ona göre tuvalet bulacağız?? Nasıl tutacağıx?? Nasıl temizleyeceğiz??" Sabırım biz ilkokula kadar bez kullandıracağız kocama kalırsa
Ay ben de hiç sevmem üst üste yemeyi. Sevdiğin şeyi bu kadar tüketmeye ne gerek var?Dün canım baklava çekmişti akşam yedim aslında da, baktım masum masum masada bana bakıyor. Bi tane yiyeyim dedim. Yerken arya ağladı, onu susturup uyuyakaldımm
Sende de ne yemekler var anacım. Eşin baya bi kilo almıştır evlendikten sonra.
Ben ne yapıcam hiç bilmiyorum. Sebzeli güveç var aklımda. Yanına soğuk çorba olabilir. Çiğ börek yapmıştım önceki gün çok sevmişler. Kv de dün biz dışardayken yapmış ondan ama olmamış. Onu bugün benden istemeleri muhtemell:44: birde kafayı taktılar mı takıyolar arkadaş. Daha bi gün önce yemişsin, biraz zaman geçsin. İşlerine gelmeyince yemekler ağır diyolar, hoşlarına gidince de en ağırını üstüste istiyolar. Hele senin şu keki uzun süre görmek istemiyorum:)))
Hoş geldin canımmmm :) bu kadar ara verme yahu özlüyoruz bak
Cok saol canimcimm Allah im senin evlatlarina da hayirli omurler nasip etsin inssçok merak etmistim fotolari bekledigim gibi çıktımekan manzara cok guzel, pasta farklı tema çok güzel fotoğraf lara bayıldım yemekler nasıldı bari kucuk prensin dogum gunu kutlu olsun nice uzun yaşlara inşallah
kızlar yarın görümcemin doğum günü ne yapsam karar veremedim:44:
bilemedim yardım lütfen
ben ayşeciği attaaaa götürüyorum.
dönünce de inş uyur, ben de kestiririm.. görüşürüz canlar
kızlar yarın görümcemin doğum günü ne yapsam karar veremedim:44:
bilemedim yardım lütfen
eşim baya kıskanır oldu. Hamilelikte beraber kilo aldık, ben verdim o almaya devam ediyorr
Banyoyu ben oturtuyorum yere bir lifin üzerine. O bişeylerle oynarken ben fiskiyeyle yıkıyorum bir güzel.
bitirme kızzz. Sen bizim yemek danışmanımızsınn!!
aryanın peşinde heder olmakla meşgulümm:))
Nerdeeee??[/QUOT
Biz hala babasıyla yıkıyoruz.Ben tek başıma zapt edemem.Sizinkiler de belki öyledir Aden yürümeden tırmanmayı öğrendi.Tv sehpasının çekmecesini açıyor, sehpaya çıkıyor, tv'ye tutunarak ayakta duruyor.Kapalı balkonda zayıflama bisikleti var.Pedalına basıp pedalın üst kısmındaki çıkıntıya oturuyor ya da pedalına iki ayağıyla basıp ayakta duruyor.Bir köşede durn yürütecine tırmanıp içine giriyor.Sonra da çıkamayıp ağlıyor.Banyoya bir kere tek girdik de duşakabin kafamıza iniyordu.
bunu gezmeden sayıyor muyuz kıııız?birde ne zaman gezdim diyor anaa gene çıkıyorlar dışarı
ikisi de derken babası da çok tatlı diyosun yaniiAma böyle burundan sesli sesli bi nefes alıyo ikisi de çok tatlı yaaa :)))
bak sadece görümcen değil, halası olarak da melisanın çok yakınıymış.ufak bir hediye yeter diyorsun yanii
hoşgeldin.. valla yokluğun fena hissediliyorCumaya birilerini çağırmayı düşünüyoruz
Bir de eltim var eşimin çağırmamı istediği ama benim canım istemiyor:/
Ya bayram öncesi herkes bol bol yazıyor bakıyorum:)) hafızada duruyor benim alıntılar:) yetişemiyorum:)
İnstant demek direk una karıştırabilirsin anlamında.. Suda, sütte eritme, oda sıcaklığında bekletme yok. Mayalanma konusu yaş maya ile aynı. Ben dün yaptım. Sahurda yoğurdum, buzdolabına koydum. Sabaha kadar mayalandı. Şekil verdim, biraz da tepside mayalandı, ben Feyza ile uğraşıyordum. Sonuç gayet güzeldi
şart ki ne şartKızlar, yarın yolcuuluk var.Bugün bir daha girebilir miyim bilmiyorum.Hazırlık yapılacak öncelikle yıkanan çamaşırları toplamam gerek.Memlekette pek internete giremem zaten. Ama pembişin oylaması için mutlaka gireceğim.O gün ne olur link atın sayfaya.Hepinizi çok seviyorum.Eylülde görüşürüz. Ara ara eşimin telefonundan falan girebilirim inşallah.Yoksa buraları çok merak edereim.Bana akıllı telefon şart oldu sanırım. Gitmeden bir de geçmişi okuyayım.
ne bileyim, ben oruçluyum diye onu dışardan etmek istemiyorum.Nfk, ne güzel Ayşeciği her sabah gezmeye çıkarıyorsun.Biz gezme işini öğleden sonraya bırakıyoruz.Öyle olunca da bazen ramazanda yemek telaşıyla kaynıyor..
senin koca da ayrı bi cıns!Rosto, püre, mercimek çorbası, gürcü tatlısı hazır :) akşama da salata yaparım olur biter inşallah. Tüm bu yaptıklarıma eşimin yorumu "niye şimdiden hazırladın?? Akşama bir sürü zaman var; acıktırıyorsun insanı"!!!!???? Yani tebrik edesim geldi. Sanki krndi çocuğu tutacak da ben yemek yapıcam akşam. Hazır bakıcı varken yaptım gitti işte. Ah ah....
Ufak bi hediye alma büyk bi hediye al ozaman :) valla sırf yeğeni diye yapmyordur; seviyor demekki. E b doğum günü hediyesi de çok değil yanibu arada büyük hediye derken şık bi markadan kıyafet gibi bişi demek istedim
Çocuğu var mı görümcenin?? Efeyi de halası çok sever ve hep hediye falan alır. Biz de onun çocuklarına harçlık, karne hediyesi falan veririz görüşünce
İyi attalar size
Bence 1 veya 2.
Bu kadar emeği varsa bence ufak bir hediye olmaz. Hiç de halası yapacak deme canım, çoğu sadece sever ve bakmaz.
Kızlar, yarın yolcuuluk var.Bugün bir daha girebilir miyim bilmiyorum.Hazırlık yapılacak öncelikle yıkanan çamaşırları toplamam gerek.Memlekette pek internete giremem zaten. Ama pembişin oylaması için mutlaka gireceğim.O gün ne olur link atın sayfaya.Hepinizi çok seviyorum.Eylülde görüşürüz. Ara ara eşimin telefonundan falan girebilirim inşallah.Yoksa buraları çok merak edereim.Bana akıllı telefon şart oldu sanırım. Gitmeden bir de geçmişi okuyayım.
Nfk, ne güzel Ayşeciği her sabah gezmeye çıkarıyorsun.Biz gezme işini öğleden sonraya bırakıyoruz.Öyle olunca da bazen ramazanda yemek telaşıyla kaynıyor.
Evin müsaitse ikinci seçenek ve bir de hediye olabilir.Müsaitse diyorum, bizim ev Aden nedeniyle savaş alanı gibi.
eşim baya kıskanır oldu. Hamilelikte beraber kilo aldık, ben verdim o almaya devam ediyorr
Banyoyu ben oturtuyorum yere bir lifin üzerine. O bişeylerle oynarken ben fiskiyeyle yıkıyorum bir güzel.
bitirme kızzz. Sen bizim yemek danışmanımızsınn!!
aryanın peşinde heder olmakla meşgulümm:))
Nerdeeee??[/QUOT
Biz hala babasıyla yıkıyoruz.Ben tek başıma zapt edemem.Sizinkiler de belki öyledir Aden yürümeden tırmanmayı öğrendi.Tv sehpasının çekmecesini açıyor, sehpaya çıkıyor, tv'ye tutunarak ayakta duruyor.Kapalı balkonda zayıflama bisikleti var.Pedalına basıp pedalın üst kısmındaki çıkıntıya oturuyor ya da pedalına iki ayağıyla basıp ayakta duruyor.Bir köşede durn yürütecine tırmanıp içine giriyor.Sonra da çıkamayıp ağlıyor.Banyoya bir kere tek girdik de duşakabin kafamıza iniyordu.
canım ev müsaitliğini topluluk olarak soruyorsan bizimkide hep dağınık yani üzülme hangi çocuklu ev derli toplu olabilirki
bunu gezmeden sayıyor muyuz kıııız?
tabi bebekli olunca, markete gitmek bile gezme bize
aynen
ikisi de derken babası da çok tatlı diyosun yanii
yakın zamanda senden eşin adına duyduğum en tatlı iltifat. o da horlamasına yapılmış bi yorum
bak sadece görümcen değil, halası olarak da melisanın çok yakınıymış.
bana kalırsa evli mi bilmiyorum ama dışarda iftara götürün ve mutlaka hediye al.
benim bi görümcem var, 25 yaşında. üniversiteyi başka şehirde okuyor. çok nadir gelir buralara.
ailesine düşkün biri değil yani. aslında iyi kızdır, kimse için kötü düşünmez, olduğu gibidir..
fazlasıyla da entel danteldir. ama halalığı sıfır.
yani yolda transit geçişte karşılaştığımız yabancı biri bile daha çok ilgi gösterir ayşeciğe
görümcem uzaktan agu bugu yapar, o da sayılıdır ve zorla yaptığını da acayip hissediyorum.
bundan 2 ay kadar önce annesi, halası bak ayşecik ne tatlı ne güzel diyor.
aman anne daha sevilecek olmadıki diyordu
bi tane muhabbet kuşu var, ama onu bi anlatıyor ki, dersiniz kendisi doğurmuş, o da insan evladı..
nasıl bi sevgi nasıl bi muhabbet. kuşa bu kadar ilgi, insan evladına nötr
çok şaşırıyorum
çünkü ben yengem yeğenime hamile haberini alınca salya sümük olmuştum. ikisini de arayıp tebrik etmiştim.
cüzdanımdaki o an bulunan tüm parayı sadaka vermiştim. doğunca, geceleri uykum onunla bölünüyor.
kalkıp, halasının kuzusu diyordum. eşim napıyorsun, uyu diyordu
şimdi çok daha fazla seviyorum, bi çocuğum o biri ayşecik..
bizimkinin hala aklı ermiyor ya da hissedemiyor
hoşgeldin.. valla yokluğun fena hissediliyor
elti.. ben henüz yaşamadım, bakalım nasıl elti olucaz
instant ı yanlış biliyorum ben o zaman. hem una karıştırılıyor, hem de beklemeye gerek yok
tepside mayası geliyor gibi kalmış aklımda..
şart ki ne şart
yavaş yavaş yaparsın hazırlığını.. şimdiden hayırlı yolculuklar..
anneanneye gitmek ne güzeldir. hele sen ne zamandır hayalini kuruyorsun
eylüle kadar hiç girmemezlik yapma ama, adeninin yürüyeceği zamanı merak ederim ben
ne bileyim, ben oruçluyum diye onu dışardan etmek istemiyorum.
onun da ihtiyacı var sonuçta. sabah erken saat olunca hem hava çok sıcak olmuyor hem de ben yorulup çok terlemiyorum.
1 dk mesafede çocuk parkı, 3 dk mesafede de içinde parkı yürüyüş parkurları olan bi koru var..
benim için nimet, kendim de bi hava alıyorum, rahatlıyorum..
doğru diyorsun nfkcım ben hiçbir zaman hala olamayacağım için o duyguyu tadamayacağım inşallah teyze olursam o şekilde anlarım yeğen sevgisini
valla senin görümcede epey uzakmış yeğenine yani yaşının biraz küçük olmasından mı diyeceğim ama sanırım sizden uzak yaşamasından kaynaklanıyor:44:
valla şimdi annemi aradım oda bence kıza hediye alacağına para ver dedi sonuçta çalışmıyor insanın paraya ihtiyacı olur dedi
parayı ver o ihtiyacı neyse onu alsın diyor
iyi hoş güzelde para da nasıl verilirki yaa ayıp olmazmı :44:
valla iyi oluyordur eminim ikinizede iyi gelir bu ufak gezmeler
kolay gelsin canımben yemeğe girişiyorum.
yazarsanız, size laf da yetiştiririm. biliyorsunuz bende var o potansiyel, ahahahh
bilmezmiyiz sende acayip potansiyeller var hamarat kadın seni
Kızlar, yarın yolcuuluk var.Bugün bir daha girebilir miyim bilmiyorum.Hazırlık yapılacak öncelikle yıkanan çamaşırları toplamam gerek.Memlekette pek internete giremem zaten. Ama pembişin oylaması için mutlaka gireceğim.O gün ne olur link atın sayfaya.Hepinizi çok seviyorum.Eylülde görüşürüz. Ara ara eşimin telefonundan falan girebilirim inşallah.Yoksa buraları çok merak edereim.Bana akıllı telefon şart oldu sanırım. Gitmeden bir de geçmişi okuyayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?