Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ufak bi hediye alma büyk bi hediye al ozaman :) valla sırf yeğeni diye yapmyordur; seviyor demekki. E b doğum günü hediyesi de çok değil yani bu arada büyük hediye derken şık bi markadan kıyafet gibi bişi demek istedim

Çocuğu var mı görümcenin?? Efeyi de halası çok sever ve hep hediye falan alır. Biz de onun çocuklarına harçlık, karne hediyesi falan veririz görüşünce

Ben de anlamadım, üst üste geldi davetler ve buluşmalar. Şikayet ediyor muyum? Yok :))
Yetiştiniz mi iftara?
Bizde de bez stoğu eriyor, benim de bir markete gitme zamanım gelmiş.

Girdiriyorum ama kesmiyor demek ki.:)))))))))

Yürümeleri de kar etmiyor desene.Bu kucak boş kalmayacak mı yani.
Ben de anlamadım. Dün çok huzursuzdu. Bugün nisbeten daha iyi ama çok düştü bana sanırım.

mantıdan kalan içi kavurdum, hamuru da yoğurdum. mayalanmasını bekliyorum.
daha evi süpürücem, namaz kılıcam.
ayşecik de uyandı, mama bekliyoo
Nfk yine durmamışsın

Cumaya birilerini çağırmayı düşünüyoruz
Bir de eltim var eşimin çağırmamı istediği ama benim canım istemiyor:/
Ya bayram öncesi herkes bol bol yazıyor bakıyorum:)) hafızada duruyor benim alıntılar:) yetişemiyorum:)

İnstant demek direk una karıştırabilirsin anlamında.. Suda, sütte eritme, oda sıcaklığında bekletme yok. Mayalanma konusu yaş maya ile aynı. Ben dün yaptım. Sahurda yoğurdum, buzdolabına koydum. Sabaha kadar mayalandı. Şekil verdim, biraz da tepside mayalandı, ben Feyza ile uğraşıyordum. Sonuç gayet güzeldi
Günlük sütten olur.
Sek süt önermem, ben onun çok da günlük olduğunu düşünmüyorum. Diğer markaların 4 günlük ömrü var, sek süt nerdeyse 2 hafta falan. Uht olacakken günlük olmuş sanki:/
Güvendiğin sütçü varsa o da olur. Ankara'da aoç sütleri var, 5 ve 3 litrelik paketlerde satılıyor. Maya da içinden çıkıyor. Ben onunla yapıyorum. Ailecek hazır yoğurt yemiyoruz. Daha lezzetli geliyor bana.
Neyneyse bikaç gündür performansından hiç memnun değilim
Geldim kız geldim:)
Hemen notumu düşürüyor

Neyneyse firari.

Hazır verilir evet. Bu vakitten sonra hepsi olur. Şahsi tercihim ev yoğurdu ama ben kendi oğluma, bebişken, çok bimin yoğurdundan vermiştim. O zamanlar tadı daha güzeldi. En küçük boy alıyordum. Hani uzun süre beklemesin diye.

Günaydın canımm... Herkeslere de günaydınnnn...
Yahu böyle bir uyku yok. Halim perişann, öyleki bakşllavayı yiyip uyuyakaldım, susuzum dostlarrr
Bahtsız bedevi durumu yani:)

Hayırlısı yaw, gelene yapacak bir şey yok:)
Bende tık yok

Aman hep öyle ya. Ben kendim yıkıyorum, hiç bulaşmıyorum. Sabrım yok benim, kalkacak da yıkıacağız:/

ben ayşeciği attaaaa götürüyorum.
dönünce de inş uyur, ben de kestiririm.. görüşürüz canlar
İyi attalar size
Bence 1 veya 2.

Bu kadar emeği varsa bence ufak bir hediye olmaz. Hiç de halası yapacak deme canım, çoğu sadece sever ve bakmaz.

Hoş geldin canımmmm :) bu kadar ara verme yahu özlüyoruz bak

Hehe bir erkek babası olarak eşin götürecek tuvalete bizahmet. Ben babasına paslıyorum. Hele de 2.ye hamilelik döneminde baş başa kalıyorlar:)

Ay ben de hiç sevmem üst üste yemeyi. Sevdiğin şeyi bu kadar tüketmeye ne gerek var?

Cok saol canimcimm Allah im senin evlatlarina da hayirli omurler nasip etsin inss

Eve cagirip surpriz pasta

Sut konusunda sizleri dinleyerek sutcuden aldim annem de ilk kez veriyosun az sulandir dedi nasil olucak bilmiyorum yaptim gitti

Kızlar, yarın yolcuuluk var.Bugün bir daha girebilir miyim bilmiyorum.Hazırlık yapılacak öncelikle yıkanan çamaşırları toplamam gerek.Memlekette pek internete giremem zaten.Ama pembişin oylaması için mutlaka gireceğim.O gün ne olur link atın sayfaya.Hepinizi çok seviyorum.Eylülde görüşürüz.Ara ara eşimin telefonundan falan girebilirim inşallah.Yoksa buraları çok merak edereim.Bana akıllı telefon şart oldu sanırım.Gitmeden bir de geçmişi okuyayım.

ben ayşeciği attaaaa götürüyorum.
dönünce de inş uyur, ben de kestiririm.. görüşürüz canlar

Nfk, ne güzel Ayşeciği her sabah gezmeye çıkarıyorsun.Biz gezme işini öğleden sonraya bırakıyoruz.Öyle olunca da bazen ramazanda yemek telaşıyla kaynıyor.

Evin müsaitse ikinci seçenek ve bir de hediye olabilir.Müsaitse diyorum, bizim ev Aden nedeniyle savaş alanı gibi.

Rosto, püre, mercimek çorbası, gürcü tatlısı hazır :) akşama da salata yaparım olur biter inşallah. Tüm bu yaptıklarıma eşimin yorumu "niye şimdiden hazırladın?? Akşama bir sürü zaman var; acıktırıyorsun insanı"!!!!???? Yani tebrik edesim geldi. Sanki krndi çocuğu tutacak da ben yemek yapıcam akşam. Hazır bakıcı varken yaptım gitti işte. Ah ah....

birde ne zaman gezdim diyor anaa gene çıkıyorlar dışarı
bunu gezmeden sayıyor muyuz kıııız?
tabi bebekli olunca, markete gitmek bile gezme bize

Ama böyle burundan sesli sesli bi nefes alıyo ikisi de çok tatlı yaaa :)))
ikisi de derken babası da çok tatlı diyosun yanii
yakın zamanda senden eşin adına duyduğum en tatlı iltifat. o da horlamasına yapılmış bi yorum

bak sadece görümcen değil, halası olarak da melisanın çok yakınıymış.
bana kalırsa evli mi bilmiyorum ama dışarda iftara götürün ve mutlaka hediye al.

benim bi görümcem var, 25 yaşında. üniversiteyi başka şehirde okuyor. çok nadir gelir buralara.
ailesine düşkün biri değil yani. aslında iyi kızdır, kimse için kötü düşünmez, olduğu gibidir..
fazlasıyla da entel danteldir. ama halalığı sıfır.
yani yolda transit geçişte karşılaştığımız yabancı biri bile daha çok ilgi gösterir ayşeciğe
görümcem uzaktan agu bugu yapar, o da sayılıdır ve zorla yaptığını da acayip hissediyorum.
bundan 2 ay kadar önce annesi, halası bak ayşecik ne tatlı ne güzel diyor.
aman anne daha sevilecek olmadıki diyordu
bi tane muhabbet kuşu var, ama onu bi anlatıyor ki, dersiniz kendisi doğurmuş, o da insan evladı..
nasıl bi sevgi nasıl bi muhabbet. kuşa bu kadar ilgi, insan evladına nötr

çok şaşırıyorum
çünkü ben yengem yeğenime hamile haberini alınca salya sümük olmuştum. ikisini de arayıp tebrik etmiştim.
cüzdanımdaki o an bulunan tüm parayı sadaka vermiştim. doğunca, geceleri uykum onunla bölünüyor.
kalkıp, halasının kuzusu diyordum. eşim napıyorsun, uyu diyordu
şimdi çok daha fazla seviyorum, bi çocuğum o biri ayşecik..
bizimkinin hala aklı ermiyor ya da hissedemiyor

hoşgeldin.. valla yokluğun fena hissediliyor

elti.. ben henüz yaşamadım, bakalım nasıl elti olucaz

instant ı yanlış biliyorum ben o zaman. hem una karıştırılıyor, hem de beklemeye gerek yok
tepside mayası geliyor gibi kalmış aklımda..

şart ki ne şart
yavaş yavaş yaparsın hazırlığını.. şimdiden hayırlı yolculuklar..
anneanneye gitmek ne güzeldir. hele sen ne zamandır hayalini kuruyorsun

eylüle kadar hiç girmemezlik yapma ama, adeninin yürüyeceği zamanı merak ederim ben

Nfk, ne güzel Ayşeciği her sabah gezmeye çıkarıyorsun.Biz gezme işini öğleden sonraya bırakıyoruz.Öyle olunca da bazen ramazanda yemek telaşıyla kaynıyor..
ne bileyim, ben oruçluyum diye onu dışardan etmek istemiyorum.
onun da ihtiyacı var sonuçta. sabah erken saat olunca hem hava çok sıcak olmuyor hem de ben yorulup çok terlemiyorum.
1 dk mesafede çocuk parkı, 3 dk mesafede de içinde parkı yürüyüş parkurları olan bi koru var..
benim için nimet, kendim de bi hava alıyorum, rahatlıyorum..

Son düzenleme:
senin koca da ayrı bi cıns!
hazır yemeğe niye hazır diyo, şaşkın!:111:

oooh, ellerine sağlık bacım.. sen hallettin işini darısı başıma
gürcü tatlısııııııı, seni çok seviyoruuuuuuuuum!!

bazen ayşeciğin kendi dilinde söylediği kelimelere benzer atmasyon sözcüklerle konuşuyorum.
'ab üsunünün bii cöz şşişğtr zziii bö jjjj gaaa gaa'
çocuk gözlerinde şaşkın bi ifade ağzı açık bakıyor, bu ne diyor diye

ben yemeğe girişiyorum.
yazarsanız, size laf da yetiştiririm. biliyorsunuz bende var o potansiyel, ahahahh

mağaza bunun dolabında saklı desem

Çocuğu var mı görümcenin?? Efeyi de halası çok sever ve hep hediye falan alır. Biz de onun çocuklarına harçlık, karne hediyesi falan veririz görüşünce

canım benim görümcem evli değil çok güzel ve hamarat bir kadın zamanında çok isteyeni olmuş üzümün sapı armutun sapı derkene kimseye varamamış eee bu yaştan sonrada sanmıyorum bir daha evlensin çocuk işine falan girsin en üzüldüğüm nokta bu kadar çok çocuk seven birinin kendi çocugu olmaması rabbım bır kısmet çıkarır karsısına ınsallah:26:

İyi attalar size

Bence 1 veya 2.

Bu kadar emeği varsa bence ufak bir hediye olmaz. Hiç de halası yapacak deme canım, çoğu sadece sever ve bakmaz.

demi ben bazen şikayet ediyorum fazla seviyor diye (kıskanıyormuyum neyim ) annemde öyle diyor bizim halamız bizi hiç sevmezdi bırak sevsin halası fenamı diyor

ohhh iyi yolculuklar valla bol bol hasret gider annenle
sana bir tel şart belki kocan süpriz yapıp bir tel alır sende daha dönmeden taaa oralardan bize bağlanırsın

Son düzenleme:

iyi yolculuklar canim kazasiz belasiz gidin gelin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…