Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

akşam dışarda iftar yalan oldu eşim mesaiye kalma ihtimali yüksekmiş:26:
bende şimdi pasta söyledim üzerinede yazı yazın dedim

" En Fedakar ABLA
En Mükemmel HALA
En Yardımsever GÖRÜMCE

İyiki Doğdun
İyiki Varsın" yazacak..

Ben duşakabinde kendi plastik küvetine oturtup yıkıyorum
Çıkarken huysuzluk yapıyor bazen oturuyor kaldırmakta zorlanıyorum inatçi keçi oldu zaten bu aralar
onun dışında sorun yok Sen nerden gömlek aldın
Krem şantiyi direk katarak da oluyor
Ben yapmıştım bu tatlıyı ama muhallebisini yapmak çok zor geldi bana , daha yapmadım

Çok güzel buuu:)

eyvallaaaah

busmai, bugün gidemedim canım, haftasonu inş..
o yazdığımı senin söylediğin üzerine yazdım. hani eşin gömleklerin daraldığını düşünüyormuş yaa

Alıntı bile yapacak halim yokkkkkkk :)

Gezdik tozduk geldik :) derimodda manyak indirim var!! Bir sürü çanta alasım geldi nfkcım lcwde birrr sürü uzun kollu gömlek vardı rengarenk.

pembiş, portakal ağacından yapıyormuş tarifi.
peki arya ve şeker portakalımm, siz nasıl yaptınız muhallebisini?
şimdi bakıyorum, kimisinin içinde yumurta var, kimisi nişastayla kimi unla..

Şeker portakalım pasta üstü yazı süper başka bi zaman ufak bişiler alırsın olmazsa. Öyle hala şımartılmalı

Gezdik tozduk geldik :) derimodda manyak indirim var!! Bir sürü çanta alasım geldi nfkcım lcwde birrr sürü uzun kollu gömlek vardı rengarenk.

hatuna bakın, alışverişlere gidip gelmiş
sende bi çanta zafiyeti var, farkediyorum
istersen bana da bi dene alabülürdün

ohhh ne güzel gezilip tozulmuş

pembiş, portakal ağacından yapıyormuş tarifi.
peki arya ve şeker portakalımm, siz nasıl yaptınız muhallebisini?
şimdi bakıyorum, kimisinin içinde yumurta var, kimisi nişastayla kimi unla..

canım bende bir siteden aldım tarifi ama şimdi adını hatırlamıyorum küçük kağıda yazıp eve götürmüştüm
benimkinin içinde mısır nişastasıda vardı yumurta vardı un vardı şeker, krema başka birşey koydum mu tam hatırlayamadım:44:

Şeker portakalım pasta üstü yazı süper başka bi zaman ufak bişiler alırsın olmazsa. Öyle hala şımartılmalı

demi ama şımartayım bugün ama yarın aynısı beklemesin

Evet ya ben de gördüm çok güzel çantalar var
Bebek çantası taşıdığımdan beri pek bakmıyorum çantalara:)

hatuna bakın, alışverişlere gidip gelmiş
sende bi çanta zafiyeti var, farkediyorum
istersen bana da bi dene alabülürdün

Haha bağımlıyım zannımca :))
Bileydim ne renk istediğini alırdım kız aşkolsun. Ay bi de kuru kafalılar vardı gözüm kaldııııııı.

Bak melisaya bakıyomuş okadar; yarın da şımart öbürsü gün de :)

Ne hallere düştük bacımmmmm. :)

bende isterim bendeeee

kuru kafa mı kız seviyormusun öyle şeyleri :44:

ben bir süredir bebek çantasını taşımıyorum.
zaten yaz, yedeği giysisi az, bezlerini ıslak mendilini kendi çantama atıyorum.
artık sıkıldım bebek çantasıyla gezmekten
kışın zor olur belki ama bundan gayrı böyle

Bi süre sonra düzgün bir poşete bişileri koyup taşıcam ben sanırım :) çantalarımı özledim yaaaaaa

Evet kusmuyorlar da artık zaten:)

Kuru kafa mı
Ergenlikte kullanıyordum ben öyle şeyler:)

slm güzel anneler... bayrama az kaldı sonrasında tatiller başlar. biz bayram sonrasına bırakmıştık 3 kişilik ilk tatilimizi hazırlıklarımız sürüyo tek eksiğim güneş kremi kaldı sanırım. siz hangi marka kullandınız ya da alcaksınız? doktorum bana mustela ile solenta ismini vermişti.

Doktorum bana da bioderma önermişti ama bulamadım...
Bizde bugün tatil için son eksiklikler için çıktık dışarı benim plaj terliğim ve güneş kremlerimiz kalmıştı terlik aldım da güneş kremlerini bulamadım başka avmlere bakıcaz artık...

Bu arada kadayıfımı aldımmmmm
dondurucuda donmasını bekliyorum yapmak ve en önemlisi de yemek için sabırsızlanıyorum busmaiden başka kimse tarif vermemiş busmaininkinde de krem şanti ben krema almıştım netsem kiii

kimi tarifte 3 yemek kaşığı şeker diyo kiminde 6 yemek kaşıgı garanti tarifi olan beri gelsin lütfennnn hemen yapicimm iftara kadar soğumayacak ama sonra yeriz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…