Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

busmai, birazdan limonata yapıcam
geçen senin söylediğin gibi, limon kabuklarını şekerle ovup, limon suyuyla su eklicem.
yine bi hata yaparım ne olur ne olmaz, bu sefer en küçük sürahiye yapıcam limonatayı

Selam kızlar annemdeyim ama iftara evime geçicem onlar da yemeğe davetliler
Kerem dayılarıyla vakit geçiriyor ben de fırında mücver yapıyorum sahurda yerler tabi güzel olursa bakalım ilk denemem

Cnm inan hergun bu foruma girio senin yazdiklqrini okuyorum hee defasinda yuzumde bi gulumseme.birakiyorsun cok keyif aliyorum cumleleri yasadiklaribi okadar guzel dil.ile anlatiyorsun ki inan yakininda bi komsun olasim geliyor

Ben de yaptım sabah koydum dolaba buraya gelmeden
Yok canım ne hata olsun ki ezan okununca hemen şekerini ayarla öyle ver eşine:))

hayıııııııııııııııııııııııır!!!

abim mönüyü duyunca kendine gelmiş, akşama geliyorlaaaaaaar!

kapıları silip, tozları almam lazım. daha banyo yıkanacak, çorba yapılacak..
etraf toparlanacak, nerde benim motoruuuuum?!!

Sen super annesin hemenxik hallediverirsin

Evet 2 çocuk aynen yazdığın gibi oluyor:))
:)
Şu mudoya bir de ben bakayım. Kotonun gömleklerinin olacağını hiç düşünmediğim için bakmaya gerek yok.
Ne yapıp edip yolunu çocuk mağazasına düşüren kişiye anne denir:)
dün kv maaşını almış, ayşeciğe hediyeler almış.
jile diye askılı 5-6 yaş bluzu, pijama altı diye erkek pijamaları almış

gelin görün ki, ameller niyetlere göre
:) nerden aldığını bilsen değiştirirdin
Neyse düşünmüş ya..
İlahi nfk:))) eşeği önce kaybettin sonra buldun:))

aynen yaa bizimde dondurucu küçük geliyor artık eskiden boş olurdu yeni buzdolabımı alsak ne

erkekleride herkes kendi evinde kalacaktı sözde ama bende gelirim diyor canı sıkılırmış evde neyse gelsin bakalım

Selam kızlar annemdeyim ama iftara evime geçicem onlar da yemeğe davetliler
Kerem dayılarıyla vakit geçiriyor ben de fırında mücver yapıyorum sahurda yerler tabi güzel olursa bakalım ilk denemem

sen yaparsın güzel olmazmı

demekki abin gerçekten hasta değilmiş

şu geldi aklıma;

eşim anlatırdı hasta olurdum diyo yatardım babam akşam gelirdi nasılsın oğlum derki çok kötüyüm dermiş
sonra oğlum sana kola alacaktım ama hastasın ya şimdi içemezsin demi diye sorarmış
eşim babacım kendimi daha iyi hissediyorum sanırım içebilirim dermiş

Rüya yorumu süper :)

Teyzem de senin dediğin gibi yapmamı önermişti tatlının kadayıfını hazır kadıyıftan. Cesaret edememiştim :/

Barbunya eşim yemek olarak yemez; meze gibi yanda duracak. Cacık muamelesi yapar yani :)))

Aman olsun iyi olmuş boşver :)

İlk defa yapıcam ya stres oldum. Fırında çok tutmamak falan lazımmış ya. Umarım ayarlarım...

Benim dediğim pudinglinin pudingini pişirmiyorsun; toz olarak atıyorsun. Çay bardağı olayı da şöyle ki artık kimsenin küçük çay bardağı kullandığını sanmayarak normal yapıcam inşallah :)

Ooo ortam fena :) bence çocuktan çocuğa farkediyo; kimi de 6 yaşındayken bayılır bebeklere :)

Buna bişi yazmama gerek kalmadı

Ben kendimi tutuyorum valla çok fena :))

dün kv maaşını almış, ayşeciğe hediyeler almış.
jile diye askılı 5-6 yaş bluzu, pijama altı diye erkek pijamaları almış

gelin görün ki, ameller niyetlere göre

Kıyamam bilememiş :)

O menüye benim boludan gelesim geldi heleki mantıları görünce... :) kolay gelsin canımcım.

Hahaha. Şimdiki çocuklara bunu yapsın hasta kalmaya devam ederler. Bîxim için kola ne büyük bişidi....

kötü olmuş bunca hazırlık diyecektim kiii menü abini kendine getirmiş

İyi oldu boşver, hazır zaten herşeyin.

barbunyaya cacık muamelesimi eşini kınıyorum
kızz biz barbunyayı baş tacı ederiz valla çok seviyorum melisada çok sevdi

Hahaha. Şimdiki çocuklara bunu yapsın hasta kalmaya devam ederler. Bîxim için kola ne büyük bişidi....

aynen yaa şimdi allaha şükür herşeyleri var bizim öylemiydi öyle her zaman her istediğimizi alamazdık
misal dondurma kışın yemek istersin annen almaz ama şimdi her zaman herşey var
çok şanslı bu nesil çok

Nesil şanslı ama anne babaları bilemicem :))

Evde yenebilecek bi tek pizza var, yemek yapmam lazım ama oğlum kendini sallatarak uyuyo şuan. Peki ben ne yaptım?? Malzemeleri bu odaya getirip kurabiye yaptım!! Takıntılılıkta tavanım vallahiiiiiii. Şimdi fırındalar; bakalım sonuç ne olacak...? Zaten oğlumun odasında çorba yapacak halim yok. En iyisi akşama domates çorbası ve patates kızartması yapıyım pizzanın yanına. Bugün de böyle geçsin...

merhaba kızlar uzun zamandır gıremıyodum nasılsnz bakalım
bugun 1 yaş aşımız vardı ferrumfort ve devıtı bırakın dedı baskada bısı vermedıler sızler kulllanıyomusuz baska bısı
saglık ocagınız ne dedı

Hosgeldon cnm ..
Bizim doktor ferifor ve dflor verdi bnde anlamdm varmi bzm gb verilen devit yerine dflor kan olarak da ferifor dedi ama kan sayimina gerek yok dedi

Hoş geldinnnn. Seni daha çok görmek isteriz

Sağlık ocağı bize yeni bir devit verdi ve bu bitince artık kullanmayın dedi. Çocuk doktoru da yapılan kan sayımı sonucunda demir ilacına gerek yok dedi.

Hosgeldon cnm ..
Bizim doktor ferifor ve dflor verdi bnde anlamdm varmi bzm gb verilen devit yerine dflor kan olarak da ferifor dedi ama kan sayimina gerek yok dedi

Canımcım işinize karışmak istemem ama eğerki kanı iyi ise niye demir ilacı kullanasınız ki?? Bence bi kan tahlili yaptırın ona göre karar verin. Fazla demir ilacı da iyi bişi değil sonuçta...

Kurabiyelerim sanırım başarılı oldu. Daha kocam yemedi tabi ama ben beğendim. Fakat çok fazla ağızda dağılıyor. Bu iyi bişi mi yoksa unu mu az geldi?? Okuduklarıma dayanarak (tırstığım için) hamur elimi azıcık bıraktığı anda un eklemeyi bıraktım.

Karisin diye soruyorum bnde cnm bnde anlmdm ya 1 ay kullancaksiniz dedi ama kan sayimina gerek yok dedi bnde uyuz oldm esimde aldik illa kullancaz diyo cok ilginc bi huyu var dflor mu peki dgri size verilen

Lokumluyumu denedin cnm agizda dagilmasi cok guzel tabi ellerine saglik

Ben bayılıyorum böyle aparatif şeylere, afiyet olsunn:)
Hangi kurabiyeyi yaptınn?

Ben öyle ağızda dağılan seviyorum, eminim çok güzel olmuştur, ellerine sağlıkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…