Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Canım bizim ferrosanol idi kullandığımız. Eşine de fazla demirin zararları ile ilgili netten bişiler okut hemen vazgeçer

Lokumluyu sana güvenerek yapmadım :) ne biçim cümle oldu dimi :) ?? Demek istediğim onun süper olacağına eminim %1500 :))) pudingli yaptım canım.

Ben bayılıyorum böyle aparatif şeylere, afiyet olsunn:)
Hangi kurabiyeyi yaptınn?

Ben öyle ağızda dağılan seviyorum, eminim çok güzel olmuştur, ellerine sağlıkk...

Canım pudingli kurabiyeyi yaptım. Tabi tarife 2,5 kaşık şeker ekledim bi de şekere batırdım. Ama işte dediğim gibi bilemedim ağızda böyle dağılması iyi midir yoksa daha mı sert olmalıdır; size sorayım dedim :)

Bu arada ne zamandır sorucam unutuyorum. Sizin ufaklıklar da emince veya bişi yiyince hala gark yapıyo mu?? Anam yoksa biz mi çok gazlıyız?? :)

tembellik varsa benden cesuru yok...anam halana çekmişsin der hep
Hahha bu iyiydi:) ben de tembelim
Bu arada ne zamandır sorucam unutuyorum. Sizin ufaklıklar da emince veya bişi yiyince hala gark yapıyo mu?? Anam yoksa biz mi çok gazlıyız?? :)
Bazen oluyor, çok nadir
Dağılması iyi tabi ki
1 yaşından sonra hiçbirşey kullanılmıyor
:)) çok komikmiş babanın yöntemi:)
Sağol canım fırında mücver güzel oldu biraz da pastırma parçaladık içine

2 kıskanç çocuk:)))
Kaçınnnnn

bu arada ben kızımla bu yaz tatilde aynı sandaletleri giyeceğim...fuşya benimki 35 kızımınki 18,5:) bizim takım başladı yani beylerde henüz ilerleme yok:) bide terzi buldum kendime yakında kıyafetlere de başlarız

Çok az oluyor, nadiren.....

Bu akşam da büyük görümceyleyiz:) lazere gittim önce, şimdi de kuaförde kaş seansı yapıyozz.

Çok iyi bir laf tuttum valla :)))

Busmai daha uzun yazsın kampanyası başlatıyorum şu anda :))

Öncelikle ne hava atıyosun yahu kızın var diyeeee?!?! :) sonra da 35 numara ayak mı olur ya?!? :))) güle güle giyininnnnn.

Bu akşam da büyük görümceyleyiz:) lazere gittim önce, şimdi de kuaförde kaş seansı yapıyozz.

Senin yolun yol değil yeğennnnnn; git uyuuuuuu :)))

He ya bende diyecektim 35 ayak numarası mı??? Benimki de 39-40 annem bebek mezarı gb diyo

Dediğini tuttum, geldim, ahanda uykuya geçiyommm....

Ya saçıma yıllardır boya sürmem( bi ara üstüste çok boyamıştım gına gelmişti) şimdi bir ışıltı attırasım var aralara. Saçımda baya uzun, belimde, yakışır diye düşünüyorum. Ama eşim kıskançlığından istemiyor! Tabi kıskanırım demiyor da. Yok doğal hali çok güzel, yok yapaylığa ne gerek var vs vs... Ama bi değişiklik istiyom ben yaaa! İkna edebilsem de bayram üstü boyatsam ne iyi olurr

Benim ayaklarım hem 39 hem de taraklı ühü ühüüüü
Dur kız, eşimin cebinden giriyorum :) hatta az önce "bırak şu telefonu" uyarısı aldım :))
koton başladı biraz takımlamaya...geçen gördüm anne kız diktirmişler aynı elbiseyi çok güzeldi...

Kelebekli bir elbise vardı ,ben de gördüm

Dur kız, eşimin cebinden giriyorum :) hatta az önce "bırak şu telefonu" uyarısı aldım :))

Enemmm, bayrama düşünsene öyle giyindiğimizi:))

Çocuğu sallarken nasıl yoğurdun hamuru:)))
Bakıcı teyze gelmedi herhalde bugün, senin yemek bu saate kalmazdı.

Ağızda dağılması iyi ama bence biraz daha un eklemeliydin. Bu poğaça hamuru gibi değil, biraz daha kulak memesine varmalı:)

Pek yapmıyor. Su içince bazen..

Yap bence güzel olur. Havan değişir,

Anne kız takımları journey'de de var diye biliyorum. O değilde kız çocuk trençkotlarına hastayım Feyza büyüdüğünde nasipse alırım.

ramazan 27den günaydın..
bugün muhtemel kadir gecesi, şimdiden mübarek olsun. erişenlerden ve layıkıyla değerlendirenlerden oluruz inş

saat 9a geliyor kimsecikler yok, haftasonu diye bebeler torpil mi yapıyor, ne?

dün akşam abimler tam ezanda geldiler, sebebi kasırga yeğenimi anneme bırakmışlar rahat oturmak için.
evet rahat oturduk, muhabbet ettik de yeğen can yaaa, nasıl eksiklğini hissettim:106:

mantı çok güzel olmuştu elime sağlık, ama ruh halinden mi bilmiyorum, yaprak sarma vasattı..
veeeee muhallebili kadayıf ha-ri-kaaaaa
yengem bayıldı. tabağını öyle bi doldurdum ki
daha önce de yedim, bunun muhallebisi farklı dedi, içinde krema olduğunu söyledim.
yalnız, tarifteki şekere ekleme yapılabilir diye düşünüyorum. muhallebisine olmasa da kadayıfı biraz zayıf kaldı sanki...

Son düzenleme:
Cnm inan hergun bu foruma girio senin yazdiklqrini okuyorum hee defasinda yuzumde bi gulumseme.birakiyorsun cok keyif aliyorum cumleleri yasadiklaribi okadar guzel dil.ile anlatiyorsun ki inan yakininda bi komsun olasim geliyor

Sen super annesin hemenxik hallediverirsin
sabah sabah böyle güzel sözler duymak, ne hoşuna gidiyor insanın
teşekkür ederim

Yok canım ne hata olsun ki ezan okununca hemen şekerini ayarla öyle ver eşine:))
zaten oruçlu değilim, ama misafir koşuşturması hiiiiç tadına bakmadım biliyor musun? sofrada baktım millet lıkır lıkır içiyor, dibi gelmiş, amanın az bana da koyun dedim
2 limondan şekerini göz kararı koymuştum, az daha şeker eklemek gerekmiş.
ama oldu bu sefer..

bak canım. valla bir sürü uzun kollu gömlek vardı.
bazı modeller 39 liraydı, benim almayı düşündüğüm 49. istersen 89a da var yeni sezon
kotonun gömlekleri güzel ama fit kesim. belden oturtmalı, yapışıyor insanın üstüne.
mudonunkiler basic gayet rahatlar.

lcw den almış, ama o aldığı için değişteremem.. öyle böyle görsün üzerinde..
geçen bi elbise almış yine açık mavi çizgili, resmen erkek slopeti gibi eteğinde fırfır olmasa anlaşılmaz yani..
ama onu da giydiriyorum, gönlü olsun. düşünüp almış ya..

ilk evimiz üsküdardaydı, çok küçük odaları vardı.
mutfağındaki halı 1 metrekaraydi ve buzdolabını koyacak yer yoktu, hemen antrede duruyordu.
yer dar diye öyle geniş büyük bi dolap alamadık. şimdi de zorlanıyoruz haliyle..
bakalım, belki ileride dondurucu tarzı bi şey alınabilir belki :44:

ay bu hikeyeler buruyor beni
ne kıymetliymiş eskiden herşey, şimdi bol, hiçbirşeyin kıymeti yok. ne bizim ne çocukların nazarında.

benim kp lerin 2 tane ineği varmış köyde, daha çok çayla uğraşıyorlarmış.
kp sürekli süt içmek istermiş ama pek vermezlermiş, yoğurt peynir yapıcaz diye.
hasta olunca annesi hemen süt getirirmiş, o da hasta olduğu için içemeyince.
anne şu sütü niye hastalanmadan önce vermiyorsun diye yakınırmış

Barbunya eşim yemek olarak yemez; meze gibi yanda duracak. Cacık muamelesi yapar yani :)))

İlk defa yapıcam ya stres oldum. Fırında çok tutmamak falan lazımmış ya. Umarım ayarlarım...
'barbunyaseverler cemiyeti' asli üyesi olarak eşini kın kın kınıyorum

şu kurabiye olayında fazla geriliyorsun sanki bacım..
sen neler neler yapmış hatunsun, kurabiye neymiş?!
ilk kez yapıcam, bayrama, anneme götürücem diye biraz stres yapıyorsun, anlaşılabilir ama abartma, kurabiye senden korksun

bize bi şey vermediler, daha önce verdiklerini de kullanmadım zatiii

Hosgeldon cnm ..
Bizim doktor ferifor ve dflor verdi bnde anlamdm varmi bzm gb verilen devit yerine dflor kan olarak da ferifor dedi ama kan sayimina gerek yok dedi
1 yaşında bebek. kan sayımı yapılmadan nasıl kan ilacı veriyorlar, anlamadım.

sen yaparsın ya kötü olur mu ki?!

bazen cok cok emiyor, hızlı hızlı ve çok
o zaman gaaaaaaak yapıyor büyük adam gibi. :76:

ahaaaa! süpper laf, tuttum bunu

ne güzel yaaaaa
ben de böyle bi şey çok isterim ama terziyle ancak olur

Busmai daha uzun yazsın kampanyası başlatıyorum şu anda :))
tek cümle, az öz hatun busmai

benimkiler de 38 bazen 39. ama taraklı değül:86:

yap yap, bayram üstü güzel olur.. senin de havan değişir..
eşinin deeee

Erkeklerin fix "doğal olan güzeldir" yalanı :) ben de çikolata kahve yaptıracaktım amaaaa öncesinde koyu kestane olduğu için kuaförüm anca oryelle açılır ve o da saçını mahveder dedi ben de değişiklik istiyorummmmmm.

Bana ne bana ne uzun cümleler ve daha çok busmai istiyorum :))

Biz bakıcı teyzeye gittik çocukları efeyi özledi diye. Ben arada kaş bıyığa gittim. Neyse işte eve geldik ettik derken geç oldu ve oğluş kendi sallatınca sürekli mutfakta bişi yapamadım

Halim komediydi zaten. Sol elle hamak salla sağ elle malzeme karıştır vs. Hele şekil verirken; iki salla bi yuvarla, iki salla şekere batır şeklinde oldu.

Bence hafif oldu ve unundan kaynaklandı bu durum. Sabah da yedim bi tane ve hoşuma gitti :) hazır kurabiyeler ne kötüymüş.

Tarifteki şeker bana da az geliyo ama herkese normal geliyor; o yüzden tarifteki gibi yapıyorum.

Ellerine sağlık canımcım

Oğlum geceden tüketti beni valla; bizde torpil yok. Sürekli ayağımda uyuya kaldım. Eli hep ağzında ve mızıtıyo, salyalar bi milyon :)

Ananneme götürüyorum canımcım. Bi de hiç hayatımda yapmamıştım ya tırstım resmen :) ilk kez yaptığım şeylerin göz kararı tariflerle olmasını sevmiyorum :/ neyseki herşey yolunda :)

Ne güzel olmuş iftarınız, emeğine değmiş. Sarmada nazarın olsun artık

Sabah sabah yapıştım adama. Nuh diyor peygamber demiyor. Saç işi yatar....
Bende kurabiye pek aramam ama arada atıştırmalık iyi oluyor. Ne güzel olmuş bakk.
Saç işine razı edemedimmm

://///// ozaman artık doğal ol; kıl tüyle uğraşma , makyaj falan yapma :) bakalım nolcak hahaha. Biz dayanamayız kiiiiii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…