Karisin diye soruyorum bnde cnm bnde anlmdm ya 1 ay kullancaksiniz dedi ama kan sayimina gerek yok dedi bnde uyuz oldm esimde aldik illa kullancaz diyo cok ilginc bi huyu var dflor mu peki dgri size verilen
Lokumluyumu denedin cnm agizda dagilmasi cok guzel tabi ellerine saglik
Ben bayılıyorum böyle aparatif şeylere, afiyet olsunn:)
Hangi kurabiyeyi yaptınn?
Ben öyle ağızda dağılan seviyorum, eminim çok güzel olmuştur, ellerine sağlıkk...
Rüya yorumu süper :)
Teyzem de senin dediğin gibi yapmamı önermişti tatlının kadayıfını hazır kadıyıftan. Cesaret edememiştim :/
tembellik varsa benden cesuru yok...anam halana çekmişsin der hep
Hahha bu iyiydi:) ben de tembelimtembellik varsa benden cesuru yok...anam halana çekmişsin der hep
Bazen oluyor, çok nadirBu arada ne zamandır sorucam unutuyorum. Sizin ufaklıklar da emince veya bişi yiyince hala gark yapıyo mu?? Anam yoksa biz mi çok gazlıyız?? :)
Dağılması iyi tabi kiCanım bizim ferrosanol idi kullandığımız. Eşine de fazla demirin zararları ile ilgili netten bişiler okut hemen vazgeçer
Lokumluyu sana güvenerek yapmadım :) ne biçim cümle oldu dimi :) ?? Demek istediğim onun süper olacağına eminim %1500 :))) pudingli yaptım canım.
Canım pudingli kurabiyeyi yaptım. Tabi tarife 2,5 kaşık şeker ekledim bi de şekere batırdım. Ama işte dediğim gibi bilemedim ağızda böyle dağılması iyi midir yoksa daha mı sert olmalıdır; size sorayım dedim :)
1 yaşından sonra hiçbirşey kullanılmıyormerhaba kızlar uzun zamandır gıremıyodum nasılsnz bakalım
bugun 1 yaş aşımız vardı ferrumfort ve devıtı bırakın dedı baskada bısı vermedıler sızler kulllanıyomusuz baska bısı
saglık ocagınız ne dedı
:)) çok komikmiş babanın yöntemi:)aynen yaa bizimde dondurucu küçük geliyor artık eskiden boş olurdu yeni buzdolabımı alsak ne
erkekleride herkes kendi evinde kalacaktı sözde ama bende gelirim diyor canı sıkılırmış evde neyse gelsin bakalım
sen yaparsın güzel olmazmı
demekki abin gerçekten hasta değilmiş
şu geldi aklıma;
eşim anlatırdı hasta olurdum diyo yatardım babam akşam gelirdi nasılsın oğlum derki çok kötüyüm dermiş
sonra oğlum sana kola alacaktım ama hastasın ya şimdi içemezsin demi diye sorarmış
eşim babacım kendimi daha iyi hissediyorum sanırım içebilirim dermiş
Evet 2 çocuk aynen yazdığın gibi oluyor:))
:)
Şu mudoya bir de ben bakayım. Kotonun gömleklerinin olacağını hiç düşünmediğim için bakmaya gerek yok.
Ne yapıp edip yolunu çocuk mağazasına düşüren kişiye anne denir:)
:) nerden aldığını bilsen değiştirirdin
Neyse düşünmüş ya..
İlahi nfk:))) eşeği önce kaybettin sonra buldun:))
Çok az oluyor, nadiren.....Bu arada ne zamandır sorucam unutuyorum. Sizin ufaklıklar da emince veya bişi yiyince hala gark yapıyo mu?? Anam yoksa biz mi çok gazlıyız?? :)
Sen tembelsen ben neyim acaba??? Bana uygun bir sıfat bile yok yani....Rüya yorumu süper :)
Teyzem de senin dediğin gibi yapmamı önermişti tatlının kadayıfını hazır kadıyıftan. Cesaret edememiştim :/
bu arada ben kızımla bu yaz tatilde aynı sandaletleri giyeceğim...fuşya benimki 35 kızımınki 18,5:) bizim takım başladı yani beylerde henüz ilerleme yok:) bide terzi buldum kendime yakında kıyafetlere de başlarızne güzel olmuştur yaaaa... Bende hep özenirim. Ama terziye hiç gitmedim, tanıdığım iyi bir terzi de yok. Öyle bir imkanımız yok yani. Hazır giyimde öyle birşeyin denk gelmesini beklicez biz:)
Çok az oluyor, nadiren.....
Sen tembelsen ben neyim acaba??? Bana uygun bir sıfat bile yok yani....
ne güzel olmuştur yaaaa... Bende hep özenirim. Ama terziye hiç gitmedim, tanıdığım iyi bir terzi de yok. Öyle bir imkanımız yok yani. Hazır giyimde öyle birşeyin denk gelmesini beklicez biz:)
koton başladı biraz takımlamaya...geçen gördüm anne kız diktirmişler aynı elbiseyi çok güzeldi...
Hahha bu iyiydi:) ben de tembelim
Bazen oluyor, çok nadir
Dağılması iyi tabi ki
1 yaşından sonra hiçbirşey kullanılmıyor
:)) çok komikmiş babanın yöntemi:)
Sağol canım fırında mücver güzel oldu biraz da pastırma parçaladık içine
2 kıskanç çocuk:)))
Kaçınnnnn
bu arada ben kızımla bu yaz tatilde aynı sandaletleri giyeceğim...fuşya benimki 35 kızımınki 18,5:) bizim takım başladı yani beylerde henüz ilerleme yok:) bide terzi buldum kendime yakında kıyafetlere de başlarız
Bu akşam da büyük görümceyleyiz:) lazere gittim önce, şimdi de kuaförde kaş seansı yapıyozz.
Çok iyi bir laf tuttum valla :)))
Busmai daha uzun yazsın kampanyası başlatıyorum şu anda :))
Öncelikle ne hava atıyosun yahu kızın var diyeeee?!?! :) sonra da 35 numara ayak mı olur ya?!? :))) güle güle giyininnnnn.
Senin yolun yol değil yeğennnnnn; git uyuuuuuu :)))
He ya bende diyecektim 35 ayak numarası mı??? Benimki de 39-40 annem bebek mezarı gb diyo
Dediğini tuttum, geldim, ahanda uykuya geçiyommm....
Ya saçıma yıllardır boya sürmem( bi ara üstüste çok boyamıştım gına gelmişti) şimdi bir ışıltı attırasım var aralara. Saçımda baya uzun, belimde, yakışır diye düşünüyorum. Ama eşim kıskançlığından istemiyor! Tabi kıskanırım demiyor da. Yok doğal hali çok güzel, yok yapaylığa ne gerek var vs vs... Ama bi değişiklik istiyom ben yaaa! İkna edebilsem de bayram üstü boyatsam ne iyi olurr
Dur kız, eşimin cebinden giriyorum :) hatta az önce "bırak şu telefonu" uyarısı aldım :))Çok iyi bir laf tuttum valla :)))
Busmai daha uzun yazsın kampanyası başlatıyorum şu anda :))
Öncelikle ne hava atıyosun yahu kızın var diyeeee?!?! :) sonra da 35 numara ayak mı olur ya?!? :))) güle güle giyininnnnn.
Senin yolun yol değil yeğennnnnn; git uyuuuuuu :)))
koton başladı biraz takımlamaya...geçen gördüm anne kız diktirmişler aynı elbiseyi çok güzeldi...
Benim ayaklarım hem 39 hem de taraklı ühü ühüüüü
Dur kız, eşimin cebinden giriyorum :) hatta az önce "bırak şu telefonu" uyarısı aldım :))
Kelebekli bir elbise vardı ,ben de gördüm
Çocuğu sallarken nasıl yoğurdun hamuru:)))Evde yenebilecek bi tek pizza var, yemek yapmam lazım ama oğlum kendini sallatarak uyuyo şuan. Peki ben ne yaptım?? Malzemeleri bu odaya getirip kurabiye yaptım!! Takıntılılıkta tavanım vallahiiiiiii. Şimdi fırındalar; bakalım sonuç ne olacak...? Zaten oğlumun odasında çorba yapacak halim yok. En iyisi akşama domates çorbası ve patates kızartması yapıyım pizzanın yanına. Bugün de böyle geçsin...
Ağızda dağılması iyi ama bence biraz daha un eklemeliydin. Bu poğaça hamuru gibi değil, biraz daha kulak memesine varmalı:)Kurabiyelerim sanırım başarılı oldu. Daha kocam yemedi tabi ama ben beğendim. Fakat çok fazla ağızda dağılıyor. Bu iyi bişi mi yoksa unu mu az geldi?? Okuduklarıma dayanarak (tırstığım için) hamur elimi azıcık bıraktığı anda un eklemeyi bıraktım.
Pek yapmıyor. Su içince bazen..Bu arada ne zamandır sorucam unutuyorum. Sizin ufaklıklar da emince veya bişi yiyince hala gark yapıyo mu?? Anam yoksa biz mi çok gazlıyız?? :)
He ya bende diyecektim 35 ayak numarası mı??? Benimki de 39-40 annem bebek mezarı gb diyo
Ya saçıma yıllardır boya sürmem( bi ara üstüste çok boyamıştım gına gelmişti) şimdi bir ışıltı attırasım var aralara. Saçımda baya uzun, belimde, yakışır diye düşünüyorum. Ama eşim kıskançlığından istemiyor! Tabi kıskanırım demiyor da. Yok doğal hali çok güzel, yok yapaylığa ne gerek var vs vs... Ama bi değişiklik istiyom ben yaaa! İkna edebilsem de bayram üstü boyatsam ne iyi olurr
Cnm inan hergun bu foruma girio senin yazdiklqrini okuyorum hee defasinda yuzumde bi gulumseme.birakiyorsun cok keyif aliyorum cumleleri yasadiklaribi okadar guzel dil.ile anlatiyorsun ki inan yakininda bi komsun olasim geliyor
sabah sabah böyle güzel sözler duymak, ne hoşuna gidiyor insanınSen super annesin hemenxik hallediverirsin
zaten oruçlu değilim, ama misafir koşuşturması hiiiiç tadına bakmadım biliyor musun? sofrada baktım millet lıkır lıkır içiyor, dibi gelmiş, amanın az bana da koyun dedimYok canım ne hata olsun ki ezan okununca hemen şekerini ayarla öyle ver eşine:))
bak canım. valla bir sürü uzun kollu gömlek vardı.Şu mudoya bir de ben bakayım. Kotonun gömleklerinin olacağını hiç düşünmediğim için bakmaya gerek yok.
Ne yapıp edip yolunu çocuk mağazasına düşüren kişiye anne denir:)
:) nerden aldığını bilsen değiştirirdin
Neyse düşünmüş ya..
ilk evimiz üsküdardaydı, çok küçük odaları vardı.aynen yaa bizimde dondurucu küçük geliyor artık eskiden boş olurdu yeni buzdolabımı alsak ne
erkekleride herkes kendi evinde kalacaktı sözde ama bende gelirim diyor canı sıkılırmış evde neyse gelsin bakalım
şu geldi aklıma;
eşim anlatırdı hasta olurdum diyo yatardım babam akşam gelirdi nasılsın oğlum derki çok kötüyüm dermiş
sonra oğlum sana kola alacaktım ama hastasın ya şimdi içemezsin demi diye sorarmış
eşim babacım kendimi daha iyi hissediyorum sanırım içebilirim dermiş
'barbunyaseverler cemiyeti' asli üyesi olarak eşini kın kın kınıyorumBarbunya eşim yemek olarak yemez; meze gibi yanda duracak. Cacık muamelesi yapar yani :)))
İlk defa yapıcam ya stres oldum. Fırında çok tutmamak falan lazımmış ya. Umarım ayarlarım...
bize bi şey vermediler, daha önce verdiklerini de kullanmadım zatiiimerhaba kızlar uzun zamandır gıremıyodum nasılsnz bakalım
bugun 1 yaş aşımız vardı ferrumfort ve devıtı bırakın dedı baskada bısı vermedıler sızler kulllanıyomusuz baska bısı
saglık ocagınız ne dedı
1 yaşında bebek. kan sayımı yapılmadan nasıl kan ilacı veriyorlar, anlamadım.Hosgeldon cnm ..
Bizim doktor ferifor ve dflor verdi bnde anlamdm varmi bzm gb verilen devit yerine dflor kan olarak da ferifor dedi ama kan sayimina gerek yok dedi
sen yaparsın ya kötü olur mu ki?!Kurabiyelerim sanırım başarılı oldu. Daha kocam yemedi tabi ama ben beğendim. Fakat çok fazla ağızda dağılıyor. Bu iyi bişi mi yoksa unu mu az geldi?? Okuduklarıma dayanarak (tırstığım için) hamur elimi azıcık bıraktığı anda un eklemeyi bıraktım.
bazen cok cok emiyor, hızlı hızlı ve çokBu arada ne zamandır sorucam unutuyorum. Sizin ufaklıklar da emince veya bişi yiyince hala gark yapıyo mu?? Anam yoksa biz mi çok gazlıyız?? :)
ahaaaa! süpper laf, tuttum bunutembellik varsa benden cesuru yok...anam halana çekmişsin der hep
ne güzel yaaaaabu arada ben kızımla bu yaz tatilde aynı sandaletleri giyeceğim...fuşya benimki 35 kızımınki 18,5:) bizim takım başladı yani beylerde henüz ilerleme yok:) bide terzi buldum kendime yakında kıyafetlere de başlarız
tek cümle, az öz hatun busmaiBusmai daha uzun yazsın kampanyası başlatıyorum şu anda :))
benimkiler de 38 bazen 39. ama taraklı değül:86:Benim ayaklarım hem 39 hem de taraklı ühü ühüüüü
yap yap, bayram üstü güzel olur.. senin de havan değişir..Ya saçıma yıllardır boya sürmem( bi ara üstüste çok boyamıştım gına gelmişti) şimdi bir ışıltı attırasım var aralara. Saçımda baya uzun, belimde, yakışır diye düşünüyorum. Ama eşim kıskançlığından istemiyor! Tabi kıskanırım demiyor da. Yok doğal hali çok güzel, yok yapaylığa ne gerek var vs vs... Ama bi değişiklik istiyom ben yaaa! İkna edebilsem de bayram üstü boyatsam ne iyi olurr
Benim ayaklarım hem 39 hem de taraklı ühü ühüüüü
Dur kız, eşimin cebinden giriyorum :) hatta az önce "bırak şu telefonu" uyarısı aldım :))
Kelebekli bir elbise vardı ,ben de gördüm
Çocuğu sallarken nasıl yoğurdun hamuru:)))
Bakıcı teyze gelmedi herhalde bugün, senin yemek bu saate kalmazdı.
Ağızda dağılması iyi ama bence biraz daha un eklemeliydin. Bu poğaça hamuru gibi değil, biraz daha kulak memesine varmalı:)
Pek yapmıyor. Su içince bazen..
Yap bence güzel olur. Havan değişir,
ramazan 27den günaydın..
bugün muhtemel kadir gecesi, şimdiden mübarek olsun. erişenlerden ve layıkıyla değerlendirenlerden oluruz inş
saat 9a geliyor kimsecikler yok, haftasonu diye bebeler torpil mi yapıyor, ne?
dün akşam abimler tam ezanda geldiler, sebebi kasırga yeğenimi anneme bırakmışlar rahat oturmak için.
evet rahat oturduk, muhabbet ettik de yeğen can yaaa, nasıl eksiklğini hissettim:106:
mantı çok güzel olmuştu elime sağlık, ama ruh halinden mi bilmiyorum, yaprak sarma vasattı..
veeeee muhallebili kadayıf ha-ri-kaaaaa
yengem bayıldı. tabağını öyle bi doldurdum ki
daha önce de yedim, bunun muhallebisi farklı dedi, içinde krema olduğunu söyledim.
yalnız, tarifteki şekere ekleme yapılabilir diye düşünüyorum. muhallebisine olmasa da kadayıfı biraz zayıf kaldı sanki...
sabah sabah böyle güzel sözler duymak, ne hoşuna gidiyor insanın
teşekkür ederim
zaten oruçlu değilim, ama misafir koşuşturması hiiiiç tadına bakmadım biliyor musun? sofrada baktım millet lıkır lıkır içiyor, dibi gelmiş, amanın az bana da koyun dedim
2 limondan şekerini göz kararı koymuştum, az daha şeker eklemek gerekmiş.
ama oldu bu sefer..
bak canım. valla bir sürü uzun kollu gömlek vardı.
bazı modeller 39 liraydı, benim almayı düşündüğüm 49. istersen 89a da var yeni sezon
kotonun gömlekleri güzel ama fit kesim. belden oturtmalı, yapışıyor insanın üstüne.
mudonunkiler basic gayet rahatlar.
lcw den almış, ama o aldığı için değişteremem.. öyle böyle görsün üzerinde..
geçen bi elbise almış yine açık mavi çizgili, resmen erkek slopeti gibi eteğinde fırfır olmasa anlaşılmaz yani..
ama onu da giydiriyorum, gönlü olsun. düşünüp almış ya..
ilk evimiz üsküdardaydı, çok küçük odaları vardı.
mutfağındaki halı 1 metrekaraydi ve buzdolabını koyacak yer yoktu, hemen antrede duruyordu.
yer dar diye öyle geniş büyük bi dolap alamadık. şimdi de zorlanıyoruz haliyle..
bakalım, belki ileride dondurucu tarzı bi şey alınabilir belki :44:
ay bu hikeyeler buruyor beni
ne kıymetliymiş eskiden herşey, şimdi bol, hiçbirşeyin kıymeti yok. ne bizim ne çocukların nazarında.
benim kp lerin 2 tane ineği varmış köyde, daha çok çayla uğraşıyorlarmış.
kp sürekli süt içmek istermiş ama pek vermezlermiş, yoğurt peynir yapıcaz diye.
hasta olunca annesi hemen süt getirirmiş, o da hasta olduğu için içemeyince.
anne şu sütü niye hastalanmadan önce vermiyorsun diye yakınırmış
'barbunyaseverler cemiyeti' asli üyesi olarak eşini kın kın kınıyorum
şu kurabiye olayında fazla geriliyorsun sanki bacım..
sen neler neler yapmış hatunsun, kurabiye neymiş?!
ilk kez yapıcam, bayrama, anneme götürücem diye biraz stres yapıyorsun, anlaşılabilir ama abartma, kurabiye senden korksun
bize bi şey vermediler, daha önce verdiklerini de kullanmadım zatiii
1 yaşında bebek. kan sayımı yapılmadan nasıl kan ilacı veriyorlar, anlamadım.
sen yaparsın ya kötü olur mu ki?!
bazen cok cok emiyor, hızlı hızlı ve çok
o zaman gaaaaaaak yapıyor büyük adam gibi. :76:
ahaaaa! süpper laf, tuttum bunu
ne güzel yaaaaa
ben de böyle bi şey çok isterim ama terziyle ancak olur
tek cümle, az öz hatun busmai
benimkiler de 38 bazen 39. ama taraklı değül:86:
yap yap, bayram üstü güzel olur.. senin de havan değişir..
eşinin deeee
Ne güzel olmuş iftarınız, emeğine değmiş. Sarmada nazarın olsun artıksabah sabah böyle güzel sözler duymak, ne hoşuna gidiyor insanın
teşekkür ederim
zaten oruçlu değilim, ama misafir koşuşturması hiiiiç tadına bakmadım biliyor musun? sofrada baktım millet lıkır lıkır içiyor, dibi gelmiş, amanın az bana da koyun dedim
2 limondan şekerini göz kararı koymuştum, az daha şeker eklemek gerekmiş.
ama oldu bu sefer..
bak canım. valla bir sürü uzun kollu gömlek vardı.
bazı modeller 39 liraydı, benim almayı düşündüğüm 49. istersen 89a da var yeni sezon
kotonun gömlekleri güzel ama fit kesim. belden oturtmalı, yapışıyor insanın üstüne.
mudonunkiler basic gayet rahatlar.
lcw den almış, ama o aldığı için değişteremem.. öyle böyle görsün üzerinde..
geçen bi elbise almış yine açık mavi çizgili, resmen erkek slopeti gibi eteğinde fırfır olmasa anlaşılmaz yani..
ama onu da giydiriyorum, gönlü olsun. düşünüp almış ya..
ilk evimiz üsküdardaydı, çok küçük odaları vardı.
mutfağındaki halı 1 metrekaraydi ve buzdolabını koyacak yer yoktu, hemen antrede duruyordu.
yer dar diye öyle geniş büyük bi dolap alamadık. şimdi de zorlanıyoruz haliyle..
bakalım, belki ileride dondurucu tarzı bi şey alınabilir belki :44:
ay bu hikeyeler buruyor beni
ne kıymetliymiş eskiden herşey, şimdi bol, hiçbirşeyin kıymeti yok. ne bizim ne çocukların nazarında.
benim kp lerin 2 tane ineği varmış köyde, daha çok çayla uğraşıyorlarmış.
kp sürekli süt içmek istermiş ama pek vermezlermiş, yoğurt peynir yapıcaz diye.
hasta olunca annesi hemen süt getirirmiş, o da hasta olduğu için içemeyince.
anne şu sütü niye hastalanmadan önce vermiyorsun diye yakınırmış
'barbunyaseverler cemiyeti' asli üyesi olarak eşini kın kın kınıyorum
şu kurabiye olayında fazla geriliyorsun sanki bacım..
sen neler neler yapmış hatunsun, kurabiye neymiş?!
ilk kez yapıcam, bayrama, anneme götürücem diye biraz stres yapıyorsun, anlaşılabilir ama abartma, kurabiye senden korksun
bize bi şey vermediler, daha önce verdiklerini de kullanmadım zatiii
1 yaşında bebek. kan sayımı yapılmadan nasıl kan ilacı veriyorlar, anlamadım.
sen yaparsın ya kötü olur mu ki?!
bazen cok cok emiyor, hızlı hızlı ve çok
o zaman gaaaaaaak yapıyor büyük adam gibi. :76:
ahaaaa! süpper laf, tuttum bunu
ne güzel yaaaaa
ben de böyle bi şey çok isterim ama terziyle ancak olur
tek cümle, az öz hatun busmai
benimkiler de 38 bazen 39. ama taraklı değül:86:
yap yap, bayram üstü güzel olur.. senin de havan değişir..
eşinin deeee
Bende kurabiye pek aramam ama arada atıştırmalık iyi oluyor. Ne güzel olmuş bakk.Erkeklerin fix "doğal olan güzeldir" yalanı :) ben de çikolata kahve yaptıracaktım amaaaa öncesinde koyu kestane olduğu için kuaförüm anca oryelle açılır ve o da saçını mahveder dediben de değişiklik istiyorummmmmm.
Bana ne bana ne uzun cümleler ve daha çok busmai istiyorum :))
Biz bakıcı teyzeye gittik çocukları efeyi özledi diye. Ben arada kaş bıyığa gittim. Neyse işte eve geldik ettik derken geç oldu ve oğluş kendi sallatınca sürekli mutfakta bişi yapamadım
Halim komediydi zaten. Sol elle hamak salla sağ elle malzeme karıştır vs. Hele şekil verirken; iki salla bi yuvarla, iki salla şekere batır şeklinde oldu.
Bence hafif oldu ve unundan kaynaklandı bu durum. Sabah da yedim bi tane ve hoşuma gitti :) hazır kurabiyeler ne kötüymüş.
Tarifteki şeker bana da az geliyo ama herkese normal geliyor; o yüzden tarifteki gibi yapıyorum.
Ellerine sağlık canımcım
Oğlum geceden tüketti beni valla; bizde torpil yok. Sürekli ayağımda uyuya kaldım. Eli hep ağzında ve mızıtıyo, salyalar bi milyon :)
Ananneme götürüyorum canımcım. Bi de hiç hayatımda yapmamıştım ya tırstım resmen :) ilk kez yaptığım şeylerin göz kararı tariflerle olmasını sevmiyorum :/ neyseki herşey yolunda :)
Ne güzel olmuş iftarınız, emeğine değmiş. Sarmada nazarın olsun artık
Sabah sabah yapıştım adama. Nuh diyor peygamber demiyor. Saç işi yatar....
Bende kurabiye pek aramam ama arada atıştırmalık iyi oluyor. Ne güzel olmuş bakk.
Saç işine razı edemedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?