Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

İç çamaşırı mankenleri tabiki erkeklere hitap ediyor ; "bunu al karın benim gibi olacak" diyo :))))
evet mutlaka erkeklere hitap ediyor olmalı.
ama milyonlarca kadın gibi alışverişimi ben kendim yapıyorum.. nadirdir eşine çamaşır alan adam

Evet canım kara lahana:)

Hahhhaa ama itiraf edelim
Biz de o kadın gibi olacağımızı düşünüyoruz bir an :)

Hahhhaa ama itiraf edelim
Biz de o kadın gibi olacağımızı düşünüyoruz bir an :)
elbette o giysiyle nasıl görüneceğimizin fotoğrafı.
ama bazen o kadar abuk mankenler ve pozlar oluyor ki, inan kıyafetin kendinden soğuyorum..
o derece basit ve adi.

Allah iyiliğini versin e miii?
kıııız! beni değil de görümcemi gördün öyle mi

doğru hatırlıyorsun valla, ayşecik hiiiç yoğurt yemiyor. bir kaşık bile.
peynire de aynı uzaklıkta malesef. ama kaşarı yiyor.
peyniri de yumurtasına eklemek istiyorum ama onu da yemez diye korkuyorum.

az kaldı, kalkıp yemekleri ısıtayım..

mercimek çorbası, zeytinyağlı sarma, et kavurma, pilav, azcık mantı, muhallebili kadayıf (kadayıfı yumuşamış ama lezzeti aynı )
ve kv nin ikramı biber kızartması ile güllaç. veee yengenin ikramı irmik helvası..

-''o halde siz Rabbinizi hangi nimetlerini yalanlıyorsunuz?'' - Rahman Suresi.

elhamdülillahirrabbil alemiiin, bu gece size dua edicem, size ve bebeklerinize.
Rabbim evlerinizdeki huzuru bozmasın, yavrularınıza sıhhat ve selamet versin, kalplerimizdeki hayırlı muratlarımızı gerçekleştirsin..slm ve dua ile..
[/COLOR]

Herkesin gecesi mübarek olsun..

Denemelisin..
Beğenmezse sonra eski usül verirsin, unutur.

Kerem Normalde 11de, 2de ve 5te kestiriyordu.. 2 gündür 5te uyuduğu uykusuna yatırmıyorum, böylelikle gece 10da yatağa düşüyor
Böyle de çok huysuz oluyor ama diğer türlü de gece 12 yi buluyor yatması ben pert oluyorum
Ne yapacağımı şaşırdım
Sizinkiler kaç öğle uykusu yapıyor

1o ve 14 de yatıyorlar 1 saat uyuyorlar akşam 21 de yatağa..

Hepimizin gecesi mubarek olsun teraviye gitmek vaaz dinlemek istedi canim..esim gitti artik ondan faydalanirim bnde yasiri uyuttum insallah basliyorum ibadete sizlere ve bebislerimize de dua edecegim ins...

Busmaicim bnmki 11 ve 3.30 - 4 gibi gunde iki kez uyur ama net olmadigi gunler de oluyor tabi 3 uyku cok fazla gece bu sefer ugras dur haklisin alisabilirse iki uyku kafi gece de uykusu erkene cekilir sen de az nefes alirsin...

Nfkcim aldiklarini iyi gunlerde kullanin ins hepsi cok guzel..

Pembis benim esim ve bicogumuzun esi uzun bi sure hos bakmadi ama sen yolunu bilirsin var mi ist.a gelme planiniz hic yakinlarda..sahi biz bebekler kac aylikken bulusmustuk acep bidaha kacinci aylarinda bulusuruz

Aminnn!!! Rabbim seninde güzel kalbine göre versin inşallahh.. Senin ve hepimizin...
Bizim sabah 9-10 arası 1-1,5 saat birde 2,5-3 arası 1-1,5 saat olmak üzere 2 kere uyuyor. Akşamda 8,5 da uyku seansına başlıyoruz, 9 da uyumuş oluyor. Büyüme hormonlarının en hızlı çalıştığı saatler akşam 20 ile 00:00 arasıymış " merhaba bebek" diye bi kitapta öyle yazıyordu.gerçi kerem baya hızlı büyüyor maşallah ama söyleyim dedim.

Son düzenleme:
Aryam evet biliyorum onu, bir de özellikle karanlıkta salgılanıyor büyüme hormonu. Bu yüzden doğduğundan beri kv min "karanlıkta korkar" demesine rağmen gece lambası bile kullanmadım hiç.

Born eaglee aryamm demek ki hepimizinki aynı saatlerde yatıyor öğle uykusuna. Benimki ek olarak akşam 5-6 gibi de uyuduğu için gece geç yatıyordu doğal olarak.
Şimdi onu kestim daha huysuz oldu ; neyse ki daha erken yattı ama karşılığında sabah 6 da hortlayan bir Kerem! :'(

Bencede kes 5 deki uykuyu. Çok zamansız, böyle alışsın. Sende sabah kalkmaya alış tabi:))
Bizde 7,5 8 gb geçiyorduk gece uykusuna, e o zaman da 5 buçukta ayakta oluyordu tabi. Bi birbuçuk saat geçe çekince uykusunu sabah 7 gb uyanıyor en azından.

ramazan 28den günaydın canlar..
ayşecik ve babası horulduyor ve ben uyuyamıyorum

ayşecik gündüz iki kez, 1-1,5 saat uyuyor.
biri 11 gibi, biri de saat 5 civarı.
gece uykusuna da 11de yatıyor. sabah 7 de ayakta

Canikom 5 dekini değil 2 dekini kaldır. 5dekini de 4e falan çekebilirsin. Efe 11-12 gibi bi uyuyo yarım saat yada bir saat. Bi de 5-6 gibi uyuyo yine aynı şekilde. Gece uykusu seansımıx da 10-10:30 gibi başlıyor; 11 de uyumuş oluyor. Valla ben çok erken yatmasını istemiyorum. Sabah erken kalkar diye değil; zaten bizim gece uykumuz bi felaket.. Dışarı çıktığımızda arabasında vs kesinlikle yatmadığı için çok erken dönmek zorunda kalıyorduk. Yalnız şunu da eklemeliyim ki bu düzenlemeyi ben yapmadım. Doğduğundan beri o ne zaman isterse o zaman uyudu ve o zaman uyandı

Canımıniçi diyorum ya benim koca acaip inat. Onu ancak "sen de alışveriş merkezinde alışveriş yaparsın; ben 1 saat otururum kızlarla" diyerek BELKİİİ kandırabilrim :)

Herkese günaydınnnnnnnnnn.

Dün akşam acaip midem bulanıyordu. Pek bişi yiyemedim (ki bu benim yaşadığım bişi değildir :)). Şuan çoook açım. Ama tahmin edin nerdeyim??? Tabiki hamağımın başında :))

Bugün kendimi biraz çamaşır yıkamaya, ütü yapmaya ve valize konulacaklar listesi hazırlamaya vermeliyim. Kesin bişiler unutuyorum aksi takdirde...

erken değil aslında yatış saatleri ama gece en fazla 11 saat uyurmuş bu bebeler gündüz uykusu yaptıkları için ama benimkiler 10 saat uyuyor..bu düzen bana iyi okula başlayınca kahvaltı yaptırıp öyle giderim ben de... bide sabah çabuk uykuları geliyor ama bu süre gün içinde uzuyor daha uzun uyanık kalmaya başlıyorlar...bizimkiler emmiyor ama gece yinede uyanıyorlar sallatıyorlar ve gece sütü içiyorlar...
sizde de varmı böyle şeyler?

bu arada ben 1 ay kadar tatilde olacağım ...inşallah herkesin ve benim yollar kolay biter...hepinizi öpüyorum çantalar hazır çok heyecanlıyım...bakalım deniz kum güneş yapabilecekmiyizhepiniz Allaha emanet olun byeeeee

İyi yolculuklar canımcımmm. Umarım güzel bir yolculuk ve sonrasında da güzel bir tatil geçirirsiniz :)

Ya kızlar şu ara internette sürekli balkondan düşüp ölen çocukların haberleri çıkıyor karşıma. Çoook üzülüyorum. Çok dikkat etmek lazım. Allah kimseyi çocuğu ile imtihan etmesin. O annelerin halini düşünemiyorum bile...

Oh oh alışverişe çıkılmış, süper
Aldıklarını güle güle sağlıkla giyin inşallah.
Mudo hiç şans verdiğim bir yer değildir, şaşırdım orada bu kadar bir şey bulunabilmesine:)

Çok ciciler, ne varsa kızlara var:)
Her mağazaya girdiğinde ötüyorsa zaten kesin alarm vardır, kontrol ettirseydiniz keşke:/
Bir daha gidince başka şeyler denk gelir belki
Evet her şeyin bir dezavantajı var maalesef:/ erken yatan erken kalkar da geç yatan geç kalkar da bir mit. Genel olarak çocuklar geç kalkmaz. Yalnız biz Ramazan münasebetiyle düzeni acayip bozduk, geri nasıl düzelecek hiç bilmiyorum.

Ben de unuturum , vakit bulunca liste yapmak en güzeli. Ne zaman çıkıyorsunuz?
Efe hemen uyur da kahvaltı yaparsın inşallah.
Biz de anneannedeyiz.
İyi tatiller, inşallah her şey güzel olur.
Allah esirgesin.

Çarşamba günü ankara yolcusuyuz inşallah. Bayram sabahı da paşa kalkınca antalya :)

Hamağı sürekli salladığım için anca o kalkınca kahvaltı yapıyorum. Şu ara iyice coştu. Aşağıda arka dişleri baya şişmiş. Eli hep ağzında zaten. Çıksa da kurtalsakkkkkkk :/

Ohhh anaanne keyfi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…