Benim bir arkadaşımın abisi o şekilde ölmüş 2-3 yaşındaykenYa kızlar şu ara internette sürekli balkondan düşüp ölen çocukların haberleri çıkıyor karşıma. Çoook üzülüyorum. Çok dikkat etmek lazım. Allah kimseyi çocuğu ile imtihan etmesin. O annelerin halini düşünemiyorum bile...
Oh oh alışverişe çıkılmış, süper
Aldıklarını güle güle sağlıkla giyin inşallah.
Mudo hiç şans verdiğim bir yer değildir, şaşırdım orada bu kadar bir şey bulunabilmesine:)
Çok ciciler, ne varsa kızlara var:)
Her mağazaya girdiğinde ötüyorsa zaten kesin alarm vardır, kontrol ettirseydiniz keşke:/
Bir daha gidince başka şeyler denk gelir belki
Evet her şeyin bir dezavantajı var maalesef:/ erken yatan erken kalkar da geç yatan geç kalkar da bir mit. Genel olarak çocuklar geç kalkmaz. Yalnız biz Ramazan münasebetiyle düzeni acayip bozduk, geri nasıl düzelecek hiç bilmiyorum.
Ben de unuturum , vakit bulunca liste yapmak en güzeli. Ne zaman çıkıyorsunuz?
Efe hemen uyur da kahvaltı yaparsın inşallah.
Biz de anneannedeyiz.
İyi tatiller, inşallah her şey güzel olur.
Allah esirgesin.
Çarşamba günü ankara yolcusuyuz inşallah. Bayram sabahı da paşa kalkınca antalya :)
Hamağı sürekli salladığım için anca o kalkınca kahvaltı yapıyorum. Şu ara iyice coştu. Aşağıda arka dişleri baya şişmiş. Eli hep ağzında zaten. Çıksa da kurtalsakkkkkkk :/
Ohhh anaanne keyfi :)
Çarşamba günü ankara yolcusuyuz inşallah. Bayram sabahı da paşa kalkınca antalya :)
Hamağı sürekli salladığım için anca o kalkınca kahvaltı yapıyorum. Şu ara iyice coştu. Aşağıda arka dişleri baya şişmiş. Eli hep ağzında zaten. Çıksa da kurtalsakkkkkkk :/
Kuzum geçen aklıma geldi, sen önceki tatilde park yatak alcam falan diyordun sonra nasıl uyuttun Efeyi
Pembiss senle nasil goruscegimizi buldum bizimde tatilimizin ilk duragi antalyaaa) ve bayramin son gecesi cikicaz neresinde olucaksinizz )
Öylesine karşılaşmış numarası mı yapcaz napcaz?? :) o sırada güllükte oluruz. Kv kp orda oturuyo. Siz nerde olacaksınız??
Kaş ilçe ama merkeze yakın mı bilmiyorum. Siz araba ile geleceksiniz dimi?? Antalyaya gelip kaşa geçeceksiniz??? Pazar günü antalyada olacaksınız. Ayy kocam ok dese ne güzel olurrrrrrr.Kasta olucaz ins yoo kasti buluscazyakinmiki
Kaş ilçe ama merkeze yakın mı bilmiyorum. Siz araba ile geleceksiniz dimi?? Antalyaya gelip kaşa geçeceksiniz??? Pazar günü antalyada olacaksınız. Ayy kocam ok dese ne güzel olurrrrrrr.
Vayyyss çok iyi olur ya pembişe bizden selam söylePembiss senle nasil goruscegimizi buldum bizimde tatilimizin ilk duragi antalyaaa) ve bayramin son gecesi cikicaz neresinde olucaksinizz )
Ayağımda!! Yani çoğu kere öyle uyuya kaldık birlikte. Ama şimdi sanırım daha rahat olacak. Çünkü ozamanlar tutunup kalkmadığı için park yatağın üst kısmını kullanıyordum ve yatağı sallayınca o kısım da sallanıyodu. Şimdi zaten park yatağını aşağı aldım ve ayağımda sallayıp oraya yatırınca istesem de sallayamıyorum. Yani artık koyduğum yatakta yatacağına inanmak istiyorum :))))
Hamağımızı da götürmeyeceğim. Geçen yer kapladı sadece. Minicik odada sallanmıyor bile; ayağa devam. Ama bu sefer babasına da paslamayı düşünüyorum
güllük merkez mi demek google maps e baktım şimdik 3 saat diyor maşallah çok da fazlaymış :44:
Biz sanırım kuşadasında bi ark.a uğrayıp öyle otele geçicez
Vayyyss çok iyi olur ya pembişe bizden selam söyle
Biz bebekler 8-9 aylıkken buluşmuştuk galiba, nisan sonuydu.
Şimdi artık oyun alanı olan bi yeri kiralamamız lazım:))
İnşallah rahat olur artık
Dogru soyluyosun peslerinde kosup durmaktan hicbisi anlamayiz sen ne zaman geliceksin bidaha ist.a
Benim belli değil henüz ama yakındır bakalım eşimle olmasa da annemle gelebilirim
Hımm iyi bak, Ankara'da mola vermiş gibi olursunuz. Ankara'nın neresindeydi ananen?Çarşamba günü ankara yolcusuyuz inşallah. Bayram sabahı da paşa kalkınca antalya :)
Yok, sorun çıkarma anlamında değil. Benim prensibim çocuğun 11'e 12'ye kalmamasıdır. Çok nadir gezmeye gidersek o saatte yatabilirler. Oğlum 9 buçuk gibi yatakta olmalı ama Ramazan'da olmadı. Ramazandan sonra eski ayara döneceğiz inşallah.Pembiş ben de uyku saatini hep kereme bıraktım ama bazen ayarlama yapmak gerekiyor kendi ruh ve beden sağlığımız için:) mesela geçen akşam 10 da yatınca biz de eşimle oturduk tv izledik sohbet ettik "çok özlemişiz" dedik ,çok güzel oldu ,dinlendik.. Diğer türlü 11,30 a kadar ordan oraya zıplıyor birbirimizle oturup 2 laf edemiyoruz uykumuz geliyor uyumuyor "uyusun da büyüsün keereem" diye ninni söylüyoruz beraber tek sohbetimiz bu çok komik :))) ya da biri pes ediyor yatıyor, diğeri keremi uyutuyor.
Mudo indirim zamanı çok iyi oluyor , gömleklerini de annem keşfetmişti. Bu sene iyice genişletmiş yelpazeyi gömlekte.
İnşallah düzeni tekrar oturtabilirsin büyüğü sorun çıkarıyor mu hani 3-4 yaştan sonra rahat edersin diyorlar ya, o da mı yalan:))
Pasla tabi, Ramazan'da adama hiç dokunmadın, artık sıra ona gelsin.Ayağımda!! Yani çoğu kere öyle uyuya kaldık birlikte. Ama şimdi sanırım daha rahat olacak. Çünkü ozamanlar tutunup kalkmadığı için park yatağın üst kısmını kullanıyordum ve yatağı sallayınca o kısım da sallanıyodu. Şimdi zaten park yatağını aşağı aldım ve ayağımda sallayıp oraya yatırınca istesem de sallayamıyorum. Yani artık koyduğum yatakta yatacağına inanmak istiyorum :))))
Hamağımızı da götürmeyeceğim. Geçen yer kapladı sadece. Minicik odada sallanmıyor bile; ayağa devam. Ama bu sefer babasına da paslamayı düşünüyorum
Tabletle yazmak ne zor yahuuu? Ben de tatile gitmeden mutlaka liste yaparım. Buna rağmen bazen unuttuklarım olabiliyor :dBugün kendimi biraz çamaşır yıkamaya, ütü yapmaya ve valize konulacaklar listesi hazırlamaya vermeliyim. Kesin bişiler unutuyorum aksi takdirde...
Henüz bir yaşındalar. Gece bir iki kez kalkmaları normal bence.erken değil aslında yatış saatleri ama gece en fazla 11 saat uyurmuş bu bebeler gündüz uykusu yaptıkları için ama benimkiler 10 saat uyuyor..bu düzen bana iyi okula başlayınca kahvaltı yaptırıp öyle giderim ben de... bide sabah çabuk uykuları geliyor ama bu süre gün içinde uzuyor daha uzun uyanık kalmaya başlıyorlar...bizimkiler emmiyor ama gece yinede uyanıyorlar sallatıyorlar ve gece sütü içiyorlar...
sizde de varmı böyle şeyler?
Oooooh ne güzel. Tatil hem şarj hem deşarj. İnş güzel bi tatil olur.bu arada ben 1 ay kadar tatilde olacağım ...inşallah herkesin ve benim yollar kolay biter...hepinizi öpüyorum çantalar hazır çok heyecanlıyım...bakalım deniz kum güneş yapabilecekmiyizhepiniz Allaha emanet olun byeeeee
Saol caanım gerçekten epey model var müsait olursan uğraOh oh alışverişe çıkılmış, süper
Aldıklarını güle güle sağlıkla giyin inşallah.
Mudo hiç şans verdiğim bir yer değildir, şaşırdım orada bu kadar bir şey bulunabilmesine
bu konuda haklısın zaten eşler belli saatlerde evde . O da bu şekilde tamamen kaynamasın. Yarım saat bile candırPembiş ben de uyku saatini hep kereme bıraktım ama bazen ayarlama yapmak gerekiyor kendi ruh ve beden sağlığımız için:) mesela geçen akşam 10 da yatınca biz de eşimle oturduk tv izledik sohbet ettik "çok özlemişiz" dedik ,çok güzel oldu ,dinlendik.. Diğer türlü 11,30 a kadar ordan oraya zıplıyor birbirimizle oturup 2 laf edemiyoruz uykumuz geliyor uyumuyor "uyusun da büyüsün keereem" diye ninni söylüyoruz beraber tek sohbetimiz bu çok komik :))) ya da biri pes ediyor yatıyor, diğeri keremi uyutuyor.
Benim bir arkadaşımın abisi o şekilde ölmüş 2-3 yaşındayken
Annesi tabi şu an deli falan değil, 4 çocuğu daha var.. Allah bir şekilde dayanma gücü veriyor demek ki ama Allahım yaşatmasın kimseye.
Bir de diğer yandan doğar doğmaz çocuklarını boğanlar, zehirleyenlee, çöpe tuvalete atanlar.. Kürtaj yaptıranlar da aynı. Allah acımasız insandan
Busmai gel gel geeeeel! 28 nisanda buluşmuştuk, bakalım ikincisi ne zaman olacak?Benim belli değil henüz ama yakındır bakalım eşimle olmasa da annemle gelebilirim
Hımm iyi bak, Ankara'da mola vermiş gibi olursunuz. Ankara'nın neresindeydi ananen?
Bayrama kadar çıksa dişleri bari yAw:/ hayırlısıyla inşallah.
Dün gece teravihe gitmeye çalıştık. Tabi başarılı olamadık, etraftaki çocuklar ve abisi feyzayı bunalttı:/ biz de tatlı alıp anneanneye gittik. Değişiklik oldu.
Yok, sorun çıkarma anlamında değil. Benim prensibim çocuğun 11'e 12'ye kalmamasıdır. Çok nadir gezmeye gidersek o saatte yatabilirler. Oğlum 9 buçuk gibi yatakta olmalı ama Ramazan'da olmadı. Ramazandan sonra eski ayara döneceğiz inşallah.
Bu arada erken yatırma kısmına katılıyorum. Bir bardak çayı keremsiz ve rahat içebileceğin bir vakit olmalı. Eşinle çocuk dışında bir sohbet edebilmelisin. Siz uyuyana kadar çocuğun oturması iş değil.
Pasla tabi, Ramazan'da adama hiç dokunmadın, artık sıra ona gelsin.
Tabletle yazmak zor, ben ancak tabletle yazabiliyorum. Bilgisayar başında Feyza bırakmıyor.Tabletle yazmak ne zor yahuuu? Ben de tatile gitmeden mutlaka liste yaparım. Buna rağmen bazen unuttuklarım olabiliyor :d
Henüz bir yaşındalar. Gece bir iki kez kalkmaları normal bence.
Oooooh ne güzel. Tatil hem şarj hem deşarj. İnş güzel bi tatil olur.
Saol caanım gerçekten epey model var müsait olursan uğra
bu konuda haklısın zaten eşler belli saatlerde evde . O da bu şekilde tamamen kaynamasın. Yarım saat bile candırbizim karşı binada üçüncü katın bLkonundan baktırıken anne babanın ellerinden 3 yaşındaki kızları kaymış düşmüş o acıya can mı dayanır? Rabbim kimsete göstermesin
Busmai gel gel geeeeel! 28 nisanda buluşmuştuk, bakalım ikincisi ne zaman olacak?
Evet; mola verelim dedik. Ufaklıkla zaten yol bir kabussss :) bahçelievlerdeler dedem ve anannem. Ama önce batıkentte bikaç akrabaya uğrayacağız inşallah.
Evet zaten o kadar uzun yol efeye ve her bebeğe ters.
Hımm Bahçelievler canlı yerler:) akşam gezersiniz 7. Cadde falan:)
Batıkent de güzel, genelde merkezi yerlerdeymişsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?