Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kolay gelsin canım, inşallah süper olur kurabiyeler.
Ayşeciğe kıyamam, hain böcükler bilirler tazecik kan nerde bulunur.
Fotoğraf makinen hayırlı olsun:) bir de akıllı telefon aldırırsın, ya hatta konuşmayı denedin mi, makineyi iade edelim gibilerinden.. Şimdiki telefonlar zaten fotoğraf makinesinin yaptığı işi yapıyor.
Geçmiş olsun melisaya, tez zamanda şifa bulur inşallah.
Ayvalık'a gitmedim hiç. Bilmiyorum.

Gunaydin canlar..
Bnm icin de yogun bigun dua edin de herseyin lezzetii yerinde olsun tatli biber dolma hazir digerlerine girisiyorum bismillah
Allah yardımcın olsun. Gayet güzel olur veyetişir inşallah.

Akdeniz ve Ege daha mı yakın? Yine arabayla mı gidilecek sıkıntısı var.
Bu sıcakta çekilmez zaten, oralara sonbaharda gitseniz mantıklı bence.

ayşeciği bırakmak için kv yi aradım. dışardaydı.
1,5 saat oldu. hala gelecek de ben de çocuğu bırakıp gidicem. aradım kaç kez, telefona da bakmıyor..
bazen cinlerim tepeme çıkıyor:99:
:) gezenti senin kv.

Canım ben emziriyorum. Ama bazen pınar çocuğun 1 yaş üstü sıvı sütünü veriyor teyze ben evde olmadığımda.

Canım ben emziriyorum. Ama bazen pınar çocuğun 1 yaş üstü sıvı sütünü veriyor teyze ben evde olmadığımda.

bende onu vereyim diyorum artık ya aptamil bağışıklık sistemini güçlendiriyor diye istedim ama içmeyecek sanırım pınar çocuğun tadıda güzel

Devam sütü kullanmıyorum.
1 yaş üstü çocuklara da devam sütü vermeyi gerekli bulmuyorum. İnek sütü verin derim.

Pembiş kızmış:18:

Yok nerdee servis aninda baksa bana yeter ;//
bence yemekleri hazırlarken ver kv ne
serviste nasılsa birileri sana yardım eder
şu anda yasirle oyalanma,işin en zor kısmı hazırlık ve misafirleri yorgun karşılamaman
valla şanslısın vesselam
inşallah canım sağol bazen sinir oluyorum ama hep aynı insanları görmeye
Evlenene kdr her yaz ordaydim diyebilirim amcam ve halamin yazligi var kuzenimin de oteli...sarimsakli guzel bi yer ama deniz birden buz gibi olabiliyo cundaya da gittik ablamin cocugu o zaman kucuktu onlar da ck memnun kalmisti
cunda da neresiymiş hiç duymadım hımmm
çok geçmiş olsun
muhafazakar otelde 3ünüz giderseniz hiç zevk alamazsın ki ayrı ayrı takılacaksınız
belki eşli arkadaş grubuyla giderseniz güzel olur
rizeye kadar bir yerde (mesela samsun ) mola verip konaklayıp sonra yola devam edebilirsiniz hem geze geze gitmiş olursunuz
ayşeciği bırakmak için kv yi aradım. dışardaydı.
1,5 saat oldu. hala gelecek de ben de çocuğu bırakıp gidicem. aradım kaç kez, telefona da bakmıyor..
bazen cinlerim tepeme çıkıyor:99:
sesli güldüm
ah bu kv ler
Ohhhh afiyet olsun... Bizimki niye yemiyorsa bizim yemeklerden(

Aynenn... Gerçi bütün zeytinyağlılarda bitti:) ama ben pek beğenmedim bugünki performansımı. Bişi eksikti ama ne?
bence de kuş sütü!

sizin yemeklerden yemiyorsa ne yiyor arya, hergün 1-2 kaşıkla başla mutlaka alışır diye umuyorum

nfk bu arada geçmiş olsun kızına ayrıca pişik için hametan süper
eşin bence senin akıllı telefon istediğini anlamadı
erkeklere direk ne istediğini söyleyeceksin
kamerasından bahsedersen kamera alır tabiki
:)

nefret etme kız bi işi çıkmıştır
her zaman böyle mi yapıyor

Son düzenleme:
adenya otel var biraz pahali ama herkes tavsiye ediyor benim gitmek istedigim yerlerden. sahh in paradise a arkadaslar gidiyor her sene memnunlar

Sevgili Yakınım;
Dokuz aylık yorucu bir süreçten çıktım; tüm bedenimin, tüm psikolojimin an be an değişmesini, bedenimde bir canlının büyümesini izlemek ruhsal olarak çok yorucuydu, doğumu hiç anlatmıyorum- ki hem eylemsel olarak hem ruhsal olarak oldukça zordu benim için. Şimdi;

Tüm bu aşamalardan sonra sahip olduğum minik şey hakkında her söylediğini, anneliğime yapılmış bir hakaret olarak göreceğim, dolayısıyla ben sormadan fikir beyan etme, eğer yardım etmeye çok hevesliysen, mutfak tezgahında biriken bulaşıkları yıka ya da karnımı doyurmam için bana fırsat yarat!

Aşırı yorgun, uykusuz ve dolayısıyla gerginim,benden misafir hizmeti ya da güleryüz bekliyorsan bir yıl boyunca evime gelme.

Başkalarının bebeklerinin başına gelen korku filmlerini hiç merak etmiyorum! Anlatma! (Yüzüstü yatırdığımda boğulur mu diye düşünebilecek kapasitede bir beynim var çok şükür ki ve emin ol senden önceki on misafir de aynı uyarıları yaptı!)

Anlaşılmaya, anlayışa, güleryüze her zamankinden çok daha ihtiyacım var, hayatımı kolaylaştırmaya çalış, stres yükleme, stresimi azalt.

O gördüğün minik şeyi 9 ay karnımda taşıdım, doğurdum ve 7/24 gözlemliyorum; neden ağladığını senden daha iyi tahmin edebilirim, o yüzden tahminlerini kendine sakla. Bebeğim ağlarken zaten yeterince gergin oluyorum o yüzden fikir yürütmek yerine, bana bir bitki çayı yapıp hafif bir müzik açarsan daha fazla yardımcı olursun.

Evin ısısını (ay bu ev çok sıcak terler bu çocuk), bebeğimin giysisini (ince mi o üzerindekiler biraz?) mememden gelen sütü (sütün yetmiyor galiba aç bu çocuk) farkında olabilecek kadar kendimdeyim merak etme, eğer sormadıysam ben de merak etmiyorum demektir.

Telefonda gelmen için saatlerce yalvarmış olabilirim ancak değişken hormonlarımı ve bebeğimin huzurunu düşünerek uzun uzadıya beni darlama. Huzursuzsam huzur ver. Sohbet etmek istiyorsam sohbet et. Uyumak istiyorsam bebeğimi pışpışla.

Arada sırada "bebeği ben kontrol ederim sen banyonu yap", "bir duşa gir ben burdayken ben misafir değilim", " ben bebeğe bakarken biraz uyu istersen" gibi cümleler kurmayı dene çünkü fareyi gözleyen kedi gibi bu anları gözlüyorum.

Sizin nasıl çocuk büyüttüğünüzü hiç merak etmiyorum. Zaten büyütmüşsünüz. İzin verin ben de benimkini büyüteyim.

Eski ben olmamı bekleme! Çünkü bu mümkün değil. Hayata kendimden daha fazla değer verdiğim ve deli endişelere sürüklenmemi sağlayan minik bir can getirdim. Hayatımın bundan sonraki kısmında eski halimi anımsatsam da eski ben olmayacağımı bil. Bana baktığın zaman gördüğün kişi değişmemiş olabilir. Ama tüm duygularım, tüm düşüncelerim, bedenim ve hormonlarım değişti.

Herkes doğurdu evet! Tek doğuran ben değilim ama şu an bunu bilmek benim için birşeyi değiştirmiyor!

Yalnızca birkaç ay şımartılmaya, sevilmeye, korunmaya, kayırılmaya ihtiyacım var. Zor değil.

Sevgiler.
Lohusa.

ayvaligin denizini bende soğuk duydum soğuk denizede çocuk hiç sokulmuyor.. bizde kerpe ye gittik. önceden kumcagiza gidiyorduk acikcasi kumcagizin denizi daha guzel

canım bu en son gittiğiniz tatil mi kerpe ?
peki suyu nasıldı soğukmuydu?

girmedim kız ben cok sicak değilmis deniz girilmeyecek kadar sogukta değil (ege denizi her zaman soguk oluyor)keremi falan soktuk biz . hava durumu olarakta cok sicak gecmedi hafta sonu ondan . bayramdan sonra hava daha iyi olabilir deniz suyuda da sicak olur

Ahh nerde bunları anlayacak incelik benim çevremdekilerde. Kv ayrı cins , eşim apayrı bir cins annem de cins, Kv var diye gelmemeler pöff ya hatırlatmayın.

bende onu vereyim diyorum artık ya aptamil bağışıklık sistemini güçlendiriyor diye istedim ama içmeyecek sanırım pınar çocuğun tadıda güzel

Valla ben ondan kalanları içince hoşuma gidiyo tadı :))

Devam sütü kullanmıyorum.
1 yaş üstü çocuklara da devam sütü vermeyi gerekli bulmuyorum. İnek sütü verin derim.

Pembiş kızmış:18:

Ben genel olarak randevularıma beş dk erken giden insanım. Çocuku halimle bile henüz bi yere geç kalmadım. O yüzden gecikmeye veya rahat davranmaya tahammülüm yok. Önceki hayatımda alman disiplini almıştım hahaha. 11e doğru geldi. Yarım saat durakta oturmuş. Otobüs gelmemiş. Arada yapıyo böyle de bugün işim var diye accık kızdım :)

İkinci çocuğa bunu kapıya asmalı :))

1 saat gecikmeli de olsa geldi ya :)
Alman disiplinini yesinler
Şimdi nasıl gidiyor kurabiye işleri
Bir de geçen sen pideden pizza yapmıştın, onu nasıl yapmıştın de bana hele

adenya otel var biraz pahali ama herkes tavsiye ediyor benim gitmek istedigim yerlerden. sahh in paradise a arkadaslar gidiyor her sene memnunlar

Adenya adin beach mi oyle bisii dedigin
Sah in de balayimizi yaptik biz donerken de oraya ugradik gezdirdiler odalar fln muthis ama bayan havuzu cok garip bi yerdeydi benim pek icime sinmedi bera yi hic begenmedjm ztn caprice e bu yil gidiyoruz ama sah inn gercekten ck guzeldi otel.gibi tikilip kalmiyosun alan ck buyuk yesillik

günaydın herkese....

Günaydınnnnn.

1 saat gecikmeli de olsa geldi ya :)
Alman disiplinini yesinler
Şimdi nasıl gidiyor kurabiye işleri
Bir de geçen sen pideden pizza yapmıştın, onu nasıl yapmıştın de bana hele

Pudingli kurabiyenin bi tepsisi çıktı ikincisi fırında. Diğer hamurları yoğurdum dolapta bekliyolar.

Emine Beder Bayat Ekmek Pizzası tarifi - Videolu Bayat Ekmek Pizzası tarifi izle - Bayat Ekmek

Ben harcı bu tarifle hazırladım. Sonra üstün rendelenmiş domates ve bol kekik döktüm. Sucuk vardı evde o yüzden sucuklu yaptım. Bi de elimde üç tür ekmek vardı ya onları ufak ufak parçalamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…