Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Motoru taktım hatta nerdeyse yaktım yani :) insan yapmaz yapmaz 6 tepsi kurabiye mi yapar ya?!? Neyse bitti çok şükür. Paketledim de gidecek şekilde. Kalanlardan bi paket de bakıcı teyzeye. Ütületim bitti. Şimdi de valizimi halledicem ve ohhhhhh dicem

Valla bence haşrmaların modeli değişmiş. Plajda bikaç kişide gördüm eskisi gibi değil. Ya işte herkes tercihine göre gidecek bi yerlere napacazzzzz

Temiz kalpliyim di mi ben de mothercare'e gitmeliyim. Oranın taytlarını ve tshirt'lerini daha çok beğeniyorum. Bir de ca var hedefimde, bakalım nasip. Eşim yarın Bayram alışverişine götürür herhalde. Bu arada ayşeciğin body leri de hayırlı olsun.
Eşinin durumunu şimdi anladım, nedense tv erkekler için çok önemli babam da yıllarca o büyük tv lerden alıcam dedi durdu ve aldı. Ben kesinlikle öyle istemem, tv bir numaralı eşyamız gibi. Bir cesarete gelip tv yi tamamen çıkarmalı evden. Gereksiz bir alet.
Ege tarafı da güzel, Karadeniz de sadece ertelendiyse sorun yok.

Bozulduğunu nasıl anladın konservenin? Ben de yaptım da merak ediyorum.
Gürcü tatlısı o derece güzel yani?

yorulmuşum ya, gelince duş aldım öylece havluyla oturuyorum pc başında..
kalkıp evi toparlayayım, daha namaz kılıcam.. ve ütü yapıcam aryaaaa
O kadar sarma sararsan yorulursun tabi. En azından akşama yemek derdin yokmuş.

Valla süpersin. 6 tepsi ha
Yorumları ne zaman alacağız?
Valizi de halledersin sen:13:
Ben yüzmeli bir tatile gitmeyeceğimden kendim adına ne giyeceğim sorunum yok.

Güzel oldular ama kurabiye işte. Yani bana hitap etmiyo :)) ben pasta ve poğaça insanıyım hahhaaha. Birkaç yıl poğaça yapmıcam...

Ya ben gürcü tatlısını beğendim ama acaba diyorum şerbeti pişip konsa daha mı güzel olur??? Yani ben anladım mesela tadından şerbetin pişmediğini.

Efenin ve benim valizlerimix hazır. Kocacım da kendinkini hazırlıyor zaten. Akşam yemeği zaten dünden hazır. Mutluyun gururluyum yarınımdan umutluyum :)

Yuh artık, bence sen pişmediğini bildiğin için anladın:)
İnternette pişmiş şerbetle yapılan da var
Tercih senin yani ama zaten sevdiğimiz noktası kolay olması

Dene pişman olmazsın , hindistancevizi bol mis gibi kokuyor

Efenin ve benim valizlerimix hazır. Kocacım da kendinkini hazırlıyor zaten. Akşam yemeği zaten dünden hazır. Mutluyun gururluyum yarınımdan umutluyum :)

6 tepsi mi :) kalanları buzluğa atsın kurban bayramı yakın
Şu planlılığına bayılıyorum maşallah sana

Akşamki menümüz , yani annemin menüsü ;
domates çorbası
maklube
yoğurt
salata
muhallebili kadayıf
Annem babam kardeşlerim oğlum yiyeceğiz, en kıymetlisi de bu şükürler olsun

Ya pişen şerbet daha farklı amaaaaaaaa :)

Üç çeşit yaptım ya ikişer ikişer oldu işte. Valla naparlarsa yapsınlar :)

Menü de güzel ortam da :) Allah ağzınızın tadını bozmasın.

Kurabiye severim ben, çayın yanında süper olur. Lokumluyu öneriyor musun? Onu denemek istiyorum.
Bazı tariflerde pişirilmiş, bakmıştım ben. Bir de onu Kıbrıs'a çevirsek daha iyi sanki, üzerine muhallebi ile.
Maşallah sana
Her işini hallettin.
Evet zaten 1 bardak hindistancevizini görünce denemem gerektiğini anladım:)

Allah ağzınızın tadını bozmasın
Menü güzel, ortam güzel daha nolsun.

Lokumluyu öneriyorum. Ben bile beğendim :) ama midem çok bulanıyor şuan valla onun tadına bak bunun tadına bak derken ögh yani ( bu arada lokumlunun içine ben iki yemek kaşığı pudra şekeri koydum anca damak tadıma uydu. Ama sen de born gibi az şekerli seviyosun bence

Son düzenleme:
Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın sağolun kızlar..

Senin bu ara çok miden bulanıyo farkında mısın???????!!!!!!!!

Cnm takipteyim:)
Bu arada sahh inn paradiseden 3 hafta onve geldik tavsiye ederim hersey cok guzeldi heleki kapali isrn

Evet, doğru tahmin, az şekerli severim.
Durup durup birden 6 tepsi yaparsan öğh gelir. Tabi:))
Naptınız ya???!!!!

Özlemmmmm tatillere gittin akşam tayfası sensiz kaldı bacımmmmmmm.

Aryammmm koloni hayatı nasıl gidiyooooo :)??

Evet ve adetim de gecikti. Ama ihtimal vermiyorum çünkü bu kadar erken başlamaz :). Kesinlikle pis boğazımdan kaynaklanıyo

Çok güzelll elinize sağlık afiyet olsunnnn :)
belli olmaz sonuçta hemen hormonlar çalışmaya başlıyo
Heyecanlandımmmm:)

Evet, doğru tahmin, az şekerli severim.
Durup durup birden 6 tepsi yaparsan öğh gelir. Tabi:))

Naptınız ya???!!!!
Abarttık, yedikkk:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…