Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Oy yavrum ya hastanede düşünmek istemiyorum hiçbir bebişi (

Benim dediğim poz çocuğun eline bira şişesi, rakı kadehi vs verme şeklinde. Böyle bi fotonun nesi güzel anlamıyorum?!?!

Aynen bende kaynatmiyorum.hemde uzun zamandir cok sukur ishal.kusma bisey yasamadi fazla kaynayan suyun mineral bakiminda yoksil.oldugunu dusunuyorum

Cis olayina gelince esko teyzelerimiz sever erkenden alistirmq cabasini

Ben kizimin kendi soylemesini bekledim iki yasini iki ay gecmisti soylemeye basladi

Kendi gelisimi acisindan da aslinda onemli cocuga aciktinmi usudunmu uykun geldimi cisin geldimi gibi sorular sormak onun hazirciliga alismasina sebep oluyor
Oyuzden bu tarz ihtiyaclar cocugun kendi dile getirmesini beklemek cok daha dogru

Benim dediğim poz çocuğun eline bira şişesi, rakı kadehi vs verme şeklinde. Böyle bi fotonun nesi güzel anlamıyorum?!?!

Ciiddi anlamda cok cirkin melek onlar daha

Hastane olayinq gelince cok dogru cnm
Rabbim kimselerw vermesin heleki dermansiz alerji bolumunun dibinde cocuk onkoloji vardi cok zor cok

Bi de erken tuvalet eğitiminin Allah korusun çok kötü sonuçları oluyo. Mesela benim iki kuzenim de acaip savurgan ve müsriftir; ben zorla erken tuvalet eğitimi almalarına bağlıyorum. Dediğin gibi onlardan bi bildirim beklemeli insan...

Telefonumu şarja takmam gerektiği için gidiyorum. Yarın görüşmek üzere inşallah :)

Esimin kuzeninin kizini biebucuk yasinda alistirdilar cisi gelip gitmez klozete oturur bi 15 2o dk bekler cunku cocuk alisirken buna alisto oturakta oturup gelmedine

Gorusmek uzere cnm

Hoşbulduk, sağolasın pembehipopotam(çok hoş bi nick) inşaallah, fırsat buldukça..

Eşlerin çocuk bakma durumu çok fena, zira bizim babamız da öyle; ya düşürür, ya çocuk bir yerleri ıslatır, ya ağzına birşey atar.. Erkeklere bu konuda hiiç güvenmemek lazım..
Geçmiş olsun Efeciğe de.. Umarım şimdi daha iyidir..

Ayşeciğe geçmiş olsun, Allah kaza belalardan korusun meleklerimizi..
Tatlın da çok guzel görünüyor ben de bir defa denemiştim nefis bir tadı var gerçekten, afiyet olsun sizlere

Çok teşekkür ederim güzel düşüncen için, inşaallah bundan sonra sohbetlere dahil olabilirim...
Ben sizleri tanıyor gibiyim takib ettiğim için , ben de bahsedeyim biraz;
2008 Eylül doğumlu bi kızım ve 19 Haziran doğumlu bir oğlum var
İsmim merve, istanbul Avrupa yakasında yaşıyorum , çalışmıyorum şu aralar,
83 doğumluyum aslen Trabzonlu ve Bursalıyım , böyle..
İnşaallah zamanla daha çok kaynaşırız,
Hayırlı huzurlu günler diliyorum...

Gerçekten bazı insanların kesinlikle anne baba olmaması gerekiyor diye düşünüyor insan, masum yavruları alet ediyorlar pisliklerine..
Ben el kadar bebesinin yanıbaşında sigara içen ebeveynlere de sinir oluyorum; hem zehirliyor hem kötü örnek oluyor, içmesine bir lafım yok kendi tercihi ama bari yavrunu zehirleme..

Hoşgeldin neyneyse
Sağolun geçmiş olsun dileyenler, bakalım ne olacak o kırık diş..
Bugün ist.dan gelen kuzenimle takıldık 1 hafta beraberiz bu gece annemdeyim kerem uyurken sahile gittik kumsalda yürüdük .akşam da
2 saat karaoke yaptık Kerem biraz sağa sola sallandı oynadı müziğin ritmiyle sonra gıcık oldu sinirden ağladı çok eğleniyoruz bizzz Keremle olduğu kadar tabi.
D Hoşgeldin arkadaşım ; hayat bizi 61 kenara:)))))
Telefonda full site olayı kotuymus nerden döneceğim geri
Çıkış yap, tekrar gir
Off hiç sorma yazık o meleklere..
Nesi kabus ya ben hep full siteden giriyorum telde, daha iyi

Eşinle aran iyiyse, elbet su akar yolunu bulur..

Son düzenleme:
Telefonda full site olayı kotuymus nerden döneceğim geri

Çıkış yapıp sayfayı kapatıyorum. Sonra tekrar giriş yapınca mobil oluyo zaten teşekkür ederim bu arada :)

Kaynaşmaya meyilli bir grubumuz :) maşallah sen de iki çocuk annesisin demek?? Kardeş şart dimi???? Oğlunla doğum günlerimiz aynııııııı!! Bir ikizler erkeği biraz yorucu olabilir ya neyse :)))

Hemen sayfaya ışınlanıyorum vazifemi ifa etmeye

Teşekkür ederim :)

Haklısın bi de öyleleri var. Kuzenime çocuğu koşup sigarasını ve çakmağını getiriyodu 4 yaşında!! Çok üzülmüştüm görünce...

Oooo çılgın busmai karaokelere akarrrrr :)

Sen full siteden girdiğin için kısa kısa yazıyosun bence. (İlla bi çamur atıcammmmmm :)).

Günaydınlar herkeseeeeeeeeeeeeeee :)

Aryamm kaçta yola çıkacaksın bilmiyoruö ama iyi yolculuklar ve iyi tatiller :) biz de öğlençıkarız inşallah. Zaten 1 saat uzaklıkta merkezden... Kocam kendi valizini dün topladı ben bugüne bıraktım :) tembel miyim EVETTTTT :)

Görüşürüz canlarımmmmm.

Günaydın , kayinvalideler var bizdede bayrama diye geldiler haftasonuna kadar burdalar yardım etmedigi gibi bide bugün misafir çağırmış bize 3 cocukla halimi görmüyor sanki vicdansiz bu kaynanalarin hepsi

günaydın canlar
hava ne kadar sıcaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!!!

her güzel şeyin bi sonu var, incirli tatlının sonunu ayşecik yiyor şuan

arya, günaydın dememiş hala.. tatil yollarında sanırsam.. hayırlı yolculuklar bebeğemm!

ay herkes tatilciklere gidiyor ya ne güzel,tam da ihtiyacım olan şey,biriniz beni de bavuluna atıversin:)
ayneen!
ama daha serin yere gidiyorsanız beni alın.. egeye akdenize gelmem

eşimle konuştuk, kaz dağlarına gidicez sanırımmm

nerdesin yahuuu?!
bayram hazırlıkları, ziyaretleri mi yordu seni böyle?
ramazanın yarısı full misafir ağırlamış hatunsun sen, deme öyle

günün kalanı gayet güzel geçti, üsküdara gittik, yemek yedik.. üsküdarı çok seviyoruuuum

incirli tatlı süpper.. en yakın zamanda dene:130:

ben de nerde bu kız diyorum..
sıkıntılı başlamış ama denize girince kötü elektrik gitmiştir. tatil candır, bundan sonrası daha güzel geçer inş

tüm anne gruplarına şimdi mesaj yazdım.

inş çocukları kendileri gibi olmaz

ben de aylardır kendi içtiğimiz sudan veriyorum.

niye yemek yemesin, anasını emmeyenler aç mı kalıyor?! Allah Allah

millet çok düşünceli, nasıl derdini çekiyorlar.altındaki bezi onlar alıyor sanki

akıllı efe.. bizimki de nenedeki ufak tabureyi sürüyor öyle
yürüteç meselesinde aynıyız. herkes neden yürüteci yok, almadınız, kullanmadınız diyor.
sanki çocuk büyütmede Allahın emri. aha kullanmadım, zamanında yürüdü işte..
sen açıklama bile yapma, dr a sorduk, erkek bebeklere zararlı dedi de..

Akşamın nfksı oldum. Bi de bikaç şarkı paylaşsam tamamdır hahaaah
ahahahah
ilginç bi bağlantı

benim kv, ıslarla eşimin tammmm 1 yaşındayken çişini söylediğini iddia ediyor

tekrar memnun oldum canım.. bebiklerini öpüyorum

oo hatun karaoke yapıyor, merak ettim sesini

61, süppermiş yaaa:130:

Günaydın , kayinvalideler var bizdede bayrama diye geldiler haftasonuna kadar burdalar yardım etmedigi gibi bide bugün misafir çağırmış bize 3 cocukla halimi görmüyor sanki vicdansiz bu kaynanalarin hepsi
aaaa, manyak mı o kadın?!
ardarda iki çocuk doğurdun yardım etmedi. şimdi gelmiş senin evine misafir çağırıyo:95:

bu arada dün eşim, yine spora başlamamı söyledi..
emredersiniz haşmetmeap dedim

çocukla kimseye minnet etmek istemiyorum, biliyorsun annenle olan muhabbetleri dedim.
ben getirir götürürüm dedi. seni de beklemek, minnet etmek istemiyorum.
biraz zamana bırak dedim. bakalım n'olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…