Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Yorgunum yorgunum yorgunum:)
Pembişim,
Kv'nin eline sağlık, kendini affettirmiş
Eşin de hatasını anlamış, Allah daha büyük ziyan vermesin.
Efeye geçmiş olsun. Üşütmüş gibi bence de.

Nfk'cim,
İnşallah günün kalanı iyi geçmiştir.
İncirli tatlın enfes görünüyor. Sırada Kıbrıs tatlısı, gürcü tatlısı ve incirli tatlı var:) denenecekler listesi.

slm kizlar bayraminizi kutlayamadim cok hareketli gecti arefe gunu hazirlik telasesi falan derken giremedim
nayraminiz mubarek olsun daha nice bayramlar gorelim hep birlikte!!!
yolculugumuz rahat gecti trenle geldik basta uyuturken zorladim ama sonra dayanadi uyudu gece cikinca baya uyuyarak gecirdi sabah uyanincada cubuk falan oyaladik bi sekilde ama benim pertim cikti tabi 12saat dile kolay yalniz 3 4 saat uyuyabildim:\
indigimizde gicik nemlu sucak hava karsilado bizi aliskin olmayinca fena oldum
sonra izmirde ziyarey etcegimiz yerleri bitirdik yime yola koyulduk didime!!
iyyy kayinpederde olabildigince yavas surdu sagolsun !!!cok sinir oldum ben niran once ewe varip soyunup dolunmek uyumak istiyorum oysaki ..son anlar cok fenaydi anlicaginiz neyse gecti sukur..
dun deniz sezonunu actik emiri denizden binbir tirlu oyunla cikartiyoruz cok ewdi yalniz biara kum yedi firsat buldukcada atiyo agzina delumi ne :\
kayinvalideye hic girmiyorum girersem bidaha cikamam ben bu kadina alisamadim alisamamda iyki uzaktasin kayinvalide!!!
Arya kendimce hep kulaklarini cinlatiyorum bu kiz napar acana kv yannda diye gerci sennki benimki kadar gocik degildir belki...
suan kiytirik bi telden zarzor yazdim bunlari gecmisi okuyamiyorum sizleri meral ediyorum hep aklimdasiniz hepinizi opuyorum iyi tatiller :*

Canım umarım şimdiden sonra iyi geçer tatiliniz. Okurken bile yoruldum yolculuğunuzu ://

Kızlarrrr oylama başlamışşşşşşşl. Desteğinizi bekliyorummmmmmm. Unutmayın; BORCAMDA KEBAP VE TÜRKMEN DOLMASI benimki. Telefondan görülmüyor malesef :/ bir pc bulmanız lazım...

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/631780-ramazan-masasi-ozel-yarismasi.html

Masaustu gorunume geceyim.cnm

Ya yaren sen çok akıllısın kız :) valla benim aklıma hiç gelmedi. Masaüstü görünümünü kullanmak okadar kabus gibiydi ki silmişim kafamda :)))

Tamamdir cnm ben simdu kasim annelerine gideyim destek alayim basarilae

Çok teşekkür ederim :)

Hayırlı olsunn:) Darısı anne olmak isteyenlerin başına:)

Allah'ım isteyen herkese nasip etsin. Kimsenin kucağı boş kalmasın inşallahhhh

Kısa kollu çıtçıtlı uyku tulumu ile yatırıyorum sırtı açılmasın diye ama nfknın dediği gibi sanırım; klima 26derecesi iile doğal 26 derece farklı oluyor :/ otelde iyi olsun inşallah...

Hehe aman pc acsam daha kolaydi yanlis oy aticam diye korktum

Rica ederim

Dün kendi kendine uyuyan bi çocuk vardı ya; ulaşılamıyor bugün kendisine :) kuzucuğum yine ayakta sallanıyor şuan. Aman o iyi olsun da ben onu sallarımmmmm.

Bu arada çok alakasız bir konudan bahsetmek istiyorum. Bebeği ve alkollü bir içecekle fotoğraf çektirenler!! Facede bikaç tane gördüm az önce ve sinirim zıpladı da paylaşmak istedim. Herkes istediğini yapar tabiki içen içer içmeyen içmez ama üzülüyorum ben böyle fotolar görünce ya. Bu kuzuların masumiyetine yakışmıyor :/

Bi de ne zamandır soracağım unutuyorum. Ben bayadır su kaynatıp içirmiyorum. Kendi içtiğimiz damacana sudan içiriyorum. Gerek yok dimi kaynatmaya??

Kv geçen gün diyorki. Ya bu çocuk emmeyi bırakınca hiç yemek yemezse?? Yani dedim anne yaşayıp göreceğiz ama niye öyle bişi olsun? Sonuçta aç mı kalacak??!!!

Apartmandaki teyzelerden biri de seneye geldiğinizde bezsiz olur artık dedi. Ben de hiçç sanmam dedim. Zorlamıcam çocuğumu sonuçta dedim. Yani herkes ne çok düşünüyor çocuğumu...!!!

Oğlum salondaki puftan ilk arabam yaptı kendine :)) iterek yürüyor. Herkes de yürüteç kullanmıyoruz diye bize kızıyor...!!!

Bizimkide annemde bide hastanede yatarken yanlislikla kendi uyufu nasil olduysa iyi huylar sabitlenmiyor nedense

Alkol ve bebek ayninkarede hos olmamis
Yazlikla bi komsumuz vaardi bebegini emzorirken asiri bira tuketirdi kafasi iyi olucak kadar cok uzulurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…