bu arada dün eşim, yine spora başlamamı söyledi..
emredersiniz haşmetmeap dedim
çocukla kimseye minnet etmek istemiyorum, biliyorsun annenle olan muhabbetleri dedim.
ben getirir götürürüm dedi. seni de beklemek, minnet etmek istemiyorum.
biraz zamana bırak dedim. bakalım n'olacak?
Hoşgeldin neyneyse
Sağolun geçmiş olsun dileyenler, bakalım ne olacak o kırık diş..
Bugün ist.dan gelen kuzenimle takıldık 1 hafta beraberiz bu gece annemdeyim kerem uyurken sahile gittik kumsalda yürüdük .akşam da
2 saat karaoke yaptık Kerem biraz sağa sola sallandı oynadı müziğin ritmiyle sonra gıcık oldu sinirden ağladıçok eğleniyoruz bizzz Keremle olduğu kadar tabi.
D
Hoşgeldin arkadaşım ; hayat bizi 61 kenara:)))))
Çıkış yap, tekrar gir
Off hiç sormayazık o meleklere..
Nesi kabus ya ben hep full siteden giriyorum telde, daha iyi
Eşinle aran iyiyse, elbet su akar yolunu bulur..
Çıkış yapıp sayfayı kapatıyorum. Sonra tekrar giriş yapınca mobil oluyo zatenteşekkür ederim bu arada :)
Kaynaşmaya meyilli bir grubumuz :) maşallah sen de iki çocuk annesisin demek?? Kardeş şart dimi???? Oğlunla doğum günlerimiz aynııııııı!! Bir ikizler erkeği biraz yorucu olabilir ya neyse :)))
Teşekkür ederim :)
Haklısın bi de öyleleri var. Kuzenime çocuğu koşup sigarasını ve çakmağını getiriyodu 4 yaşında!! Çok üzülmüştüm görünce...
Oooo çılgın busmai karaokelere akarrrrr :)
Sen full siteden girdiğin için kısa kısa yazıyosun bence. (İlla bi çamur atıcammmmmm :)).
Günaydınlar herkeseeeeeeeeeeeeeee :)
Aryamm kaçta yola çıkacaksın bilmiyoruö ama iyi yolculuklar ve iyi tatiller :) biz de öğlençıkarız inşallah. Zaten 1 saat uzaklıkta merkezden... Kocam kendi valizini dün topladı ben bugüne bıraktım :) tembel miyim EVETTTTT :)
Görüşürüz canlarımmmmm.
GünaydınGünaydın , kayinvalideler var bizdede bayrama diye geldiler haftasonuna kadar burdalaryardım etmedigi gibi bide bugün misafir çağırmış bize 3 cocukla halimi görmüyor sanki vicdansiz bu kaynanalarin hepsi
günaydın canlar
hava ne kadar sıcaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!!!
her güzel şeyin bi sonu var, incirli tatlının sonunu ayşecik yiyor şuan
arya, günaydın dememiş hala.. tatil yollarında sanırsam.. hayırlı yolculuklar bebeğemm!
ayneen!
ama daha serin yere gidiyorsanız beni alın.. egeye akdenize gelmem
eşimle konuştuk, kaz dağlarına gidicez sanırımmm
nerdesin yahuuu?!
bayram hazırlıkları, ziyaretleri mi yordu seni böyle?
ramazanın yarısı full misafir ağırlamış hatunsun sen, deme öyle
günün kalanı gayet güzel geçti, üsküdara gittik, yemek yedik.. üsküdarı çok seviyoruuuum
incirli tatlı süpper.. en yakın zamanda dene:130:
ben de nerde bu kız diyorum..
sıkıntılı başlamış ama denize girince kötü elektrik gitmiştir. tatil candır, bundan sonrası daha güzel geçer inş
tüm anne gruplarına şimdi mesaj yazdım.
inş çocukları kendileri gibi olmaz
ben de aylardır kendi içtiğimiz sudan veriyorum.
niye yemek yemesin, anasını emmeyenler aç mı kalıyor?! Allah Allah
millet çok düşünceli, nasıl derdini çekiyorlar.altındaki bezi onlar alıyor sanki
akıllı efe.. bizimki de nenedeki ufak tabureyi sürüyor öyle
yürüteç meselesinde aynıyız. herkes neden yürüteci yok, almadınız, kullanmadınız diyor.
sanki çocuk büyütmede Allahın emri. aha kullanmadım, zamanında yürüdü işte..
sen açıklama bile yapma, dr a sorduk, erkek bebeklere zararlı dedi de..
ahahahah
ilginç bi bağlantı
benim kv, ıslarla eşimin tammmm 1 yaşındayken çişini söylediğini iddia ediyor
tekrar memnun oldum canım.. bebiklerini öpüyorum
oo hatun karaoke yapıyor, merak ettim sesini
61, süppermiş yaaa:130:
aaaa, manyak mı o kadın?!
ardarda iki çocuk doğurdun yardım etmedi. şimdi gelmiş senin evine misafir çağırıyo:95:
çocukla kimseye minnet etmek istemiyorum, biliyorsun annenle olan muhabbetleri dedim.
günaydın canlar
arya, günaydın dememiş hala.. tatil yollarında sanırsam.. hayırlı yolculuklar bebeğemm!
ayneen!
nerdesin yahuuu?!
günün kalanı gayet güzel geçti, üsküdara gittik, yemek yedik.. üsküdarı çok seviyoruuuum
sıkıntılı başlamış ama denize girince kötü elektrik gitmiştir. tatil candır, bundan sonrası daha güzel geçer inş
millet çok düşünceli, nasıl derdini çekiyorlar.altındaki bezi onlar alıyor sanki
yürüteç meselesinde aynıyız. herkes neden yürüteci yok, almadınız, kullanmadınız diyor.
ahahahah
ilginç bi bağlantı
ardarda iki çocuk doğurdun yardım etmedi. şimdi gelmiş senin evine misafir çağırıyo:95:
Günaydınnnn!!!!
Nfk ve pembiş saolun kızlar, evet çıktık yola. Arya da uyudu şimdi, şükür
Şu oylama işine bi bakayım şimdi, telden olacak mı:)
Hoş buldum çok sağolgercekten hayat 61 kenara ki hiç gidip görmek nasib olmadı baba memleketini..
Kerim'e geçmiş olsun Allah beterinden sakınsın..
Evet hepinizin sıcaklığı belli oluyor taa buralardan
Çoğu kişiden aynı yorumu duyuyorum inşaallah şimdiki gibi mülayim olur oğlum ..
Evet, evde iki kardeş çok güzel birşey, özellikle şu aralar ufaklık koşmaya başlayıp ablasının peşinden ayrılmayıp birlikte oyunlar oynayıp, danslar ettiklerindeilk bir yıl süren kıskançlık krizlerini saymıyorum tabii gözünüz korkmasın...
Eşin valizini kendi hazırlıyor demek ne güzel
Hayırlı yolculuklar size...
Günaydın
Söylesen anne senim şu yemeğin çok güzel oluyor yapabilir misin vs.. Diye, anlamaz mı acaba?
Allah kolaylık versin..
Günaydın canım sağolasın ben de Ayşe'yi öpüyorum
Bizimki de ufak ne bulursa itmeye çalışıyorçok komik bir hal oluyorlar, koca ekmek parçası taşıyan karıncalar gibi..
Takma kafana canım , erkekler kendileri çıkan göbeğini görmez eşlerin kilosu ile ilgilenirler
İki kere valizini ben hazırladım. İlkinde iç çamaşırlarını "unuttum" ikincisinde ise pijamaları ile ev kıyafetlerini :) sonuç artık kendi hazırlıyo
Epey yorucu olmuş yolculuk:/ bundan sonrası daha güzel olur inşallah.slm kizlar bayraminizi kutlayamadimcok hareketli gecti arefe gunu hazirlik telasesi falan derken giremedim
nayraminiz mubarek olsun daha nice bayramlar gorelim hep birlikte!!!
yolculugumuz rahat gecti trenle geldik basta uyuturken zorladim ama sonra dayanadi uyudu gece cikinca baya uyuyarak gecirdi sabah uyanincada cubuk falan oyaladik bi sekilde ama benim pertim cikti tabi 12saat dile kolay yalniz 3 4 saat uyuyabildim:\
indigimizde gicik nemlu sucak hava karsilado bizi aliskin olmayinca fena oldum
sonra izmirde ziyarey etcegimiz yerleri bitirdik yime yola koyulduk didime!!
iyyy kayinpederde olabildigince yavas surdu sagolsun !!!cok sinir oldum ben niran once ewe varip soyunup dolunmek uyumak istiyorum oysaki ..son anlar cok fenaydi anlicaginiz neyse gecti sukur..
dun deniz sezonunu actik emiri denizden binbir tirlu oyunla cikartiyoruz cok ewdi yalniz biara kum yedi firsat buldukcada atiyo agzina delumi ne :\
kayinvalideye hic girmiyorum girersem bidaha cikamam ben bu kadina alisamadim alisamamda iyki uzaktasin kayinvalide!!!
Arya kendimce hep kulaklarini cinlatiyorum bu kiz napar acana kv yannda diye gerci sennki benimki kadar gocik degildir belki...
suan kiytirik bi telden zarzor yazdim bunlari gecmisi okuyamiyorum sizleri meral ediyorum hep aklimdasiniz hepinizi opuyorum iyi tatiller :*
Geçer inşallah annesi, çocuk Bolu'da daha serin bir havada yaşıyor. Birden klima, nem vs çarpmıştır.Kısa kollu çıtçıtlı uyku tulumu ile yatırıyorum sırtı açılmasın diye ama nfknın dediği gibi sanırım; klima 26derecesi iile doğal 26 derece farklı oluyor :/ otelde iyi olsun inşallah...
Kesinlikle yakışmıyor:/Dün kendi kendine uyuyan bi çocuk vardı ya; ulaşılamıyor bugün kendisine :) kuzucuğum yine ayakta sallanıyor şuan. Aman o iyi olsun da ben onu sallarımmmmm.
Bu arada çok alakasız bir konudan bahsetmek istiyorum. Bebeği ve alkollü bir içecekle fotoğraf çektirenler!! Facede bikaç tane gördüm az önce ve sinirim zıpladı da paylaşmak istedim. Herkes istediğini yapar tabiki içen içer içmeyen içmez ama üzülüyorum ben böyle fotolar görünce ya. Bu kuzuların masumiyetine yakışmıyor :/
Biz de damacanadan içiyoruz. 6 aydan sonra kaynatmaya gerek yok. Çok streril çocuk yetiştirmek iyi bir şey değil.Bi de ne zamandır soracağım unutuyorum. Ben bayadır su kaynatıp içirmiyorum. Kendi içtiğimiz damacana sudan içiriyorum. Gerek yok dimi kaynatmaya??
Kv geçen gün diyorki. Ya bu çocuk emmeyi bırakınca hiç yemek yemezse?? Yani dedim anne yaşayıp göreceğiz ama niye öyle bişi olsun? Sonuçta aç mı kalacak??!!!
Apartmandaki teyzelerden biri de seneye geldiğinizde bezsiz olur artık dedi. Ben de hiçç sanmam dedim. Zorlamıcam çocuğumu sonuçta dedim. Yani herkes ne çok düşünüyor çocuğumu...!!!
Oğlum salondaki puftan ilk arabam yaptı kendine :)) iterek yürüyor. Herkes de yürüteç kullanmıyoruz diye bize kızıyor...!!!
Akşamın nfksı oldum. Bi de bikaç şarkı paylaşsam tamamdır hahaaah
Hoşgeldin.Hoşbulduk, sağolasın pembehipopotam(çok hoş bi nick) inşaallah, fırsat buldukça..
Eşlerin çocuk bakma durumu çok fena, zira bizim babamız da öyle; ya düşürür, ya çocuk bir yerleri ıslatır, ya ağzına birşey atar.. Erkeklere bu konuda hiiç güvenmemek lazım..
Geçmiş olsun Efeciğe de.. Umarım şimdi daha iyidir..
Ayşeciğe geçmiş olsun, Allah kaza belalardan korusun meleklerimizi..
Tatlın da çok guzel görünüyor ben de bir defa denemiştim nefis bir tadı var gerçekten, afiyet olsun sizlere
Çok teşekkür ederim güzel düşüncen için, inşaallah bundan sonra sohbetlere dahil olabilirim...
Ben sizleri tanıyor gibiyim takib ettiğim için , ben de bahsedeyim biraz;
2008 Eylül doğumlu bi kızım ve 19 Haziran doğumlu bir oğlum var
İsmim merve, istanbul Avrupa yakasında yaşıyorum , çalışmıyorum şu aralar,
83 doğumluyum aslen Trabzonlu ve Bursalıyım , böyle..
İnşaallah zamanla daha çok kaynaşırız,
Hayırlı huzurlu günler diliyorum...
Hoşbuldum canımHoşgeldin neyneyse
Sağolun geçmiş olsun dileyenler, bakalım ne olacak o kırık diş..
Bugün ist.dan gelen kuzenimle takıldık 1 hafta beraberiz bu gece annemdeyim kerem uyurken sahile gittik kumsalda yürüdük .akşam da
2 saat karaoke yaptık Kerem biraz sağa sola sallandı oynadı müziğin ritmiyle sonra gıcık oldu sinirden ağladıçok eğleniyoruz bizzz Keremle olduğu kadar tabi.
D
Hoşgeldin arkadaşım ; hayat bizi 61 kenara:)))))
Çıkış yap, tekrar gir
Off hiç sormayazık o meleklere..
Nesi kabus ya ben hep full siteden giriyorum telde, daha iyi
Eşinle aran iyiyse, elbet su akar yolunu bulur..
Şimdiden hayırlı yolculuklar dileyeyim:)Çıkış yapıp sayfayı kapatıyorum. Sonra tekrar giriş yapınca mobil oluyo zatenteşekkür ederim bu arada :)
Kaynaşmaya meyilli bir grubumuz :) maşallah sen de iki çocuk annesisin demek?? Kardeş şart dimi???? Oğlunla doğum günlerimiz aynııııııı!! Bir ikizler erkeği biraz yorucu olabilir ya neyse :)))
Haklısın bi de öyleleri var. Kuzenime çocuğu koşup sigarasını ve çakmağını getiriyodu 4 yaşında!! Çok üzülmüştüm görünce...
Sen full siteden girdiğin için kısa kısa yazıyosun bence. (İlla bi çamur atıcammmmmm :)).
Aryamm kaçta yola çıkacaksın bilmiyoruö ama iyi yolculuklar ve iyi tatiller :) biz de öğlençıkarız inşallah. Zaten 1 saat uzaklıkta merkezden... Kocam kendi valizini dün topladı ben bugüne bıraktım :) tembel miyim EVETTTTT :)
Görüşürüz canlarımmmmm.
Ne kadar düşüncesiz bir davranışGünaydın , kayinvalideler var bizdede bayrama diye geldiler haftasonuna kadar burdalaryardım etmedigi gibi bide bugün misafir çağırmış bize 3 cocukla halimi görmüyor sanki vicdansiz bu kaynanalarin hepsi
:)bu arada dün eşim, yine spora başlamamı söyledi..
:))))İki kere valizini ben hazırladım. İlkinde iç çamaşırlarını "unuttum" ikincisinde ise pijamaları ile ev kıyafetlerini :) sonuç artık kendi hazırlıyo
İyi fikir aslında
Bu arada oyladım şekerim kazasız belasızz
Epey yorucu olmuş yolculuk:/ bundan sonrası daha güzel olur inşallah.
Geçer inşallah annesi, çocuk Bolu'da daha serin bir havada yaşıyor. Birden klima, nem vs çarpmıştır.
Kesinlikle yakışmıyor:/
Biz de damacanadan içiyoruz. 6 aydan sonra kaynatmaya gerek yok. Çok streril çocuk yetiştirmek iyi bir şey değil.
Kv'n saçmalıyor. Emmeyi bırakınca yemezse diye bir şey yok. Akışına bırak, takılma bu sözlere.
Bez bırakma konusunda gelecek yaz başlayabilir diye düşünüyorum ben. Zorlamadan tabi. Geciktikçe daha zor, çocuk bezle bütünleşiyor.
Yürüteç de zırva. 2 çocuğumda da kullanmadım. Vakti gelince yürüdüler, hamdolsun.
Hoşgeldin.
Benim oğlum da 2008 Eylül doğumlu:13:
Ben de 83'lüyüm:)
Hoşbuldum canım
Kuzen gelmiş, vakitler daha güzel geçer olmuş. Maşallah, kerem daha çok müsaade ede inşallah.
Şimdiden hayırlı yolculuklar dileyeyim:)
Ne kadar düşüncesiz bir davranış
Bırak kendisi hazırlık yapsın, çocuklarınla ilgilen.
:)
Kv'ye minnet etmeme tamam da eşine niye minnet etmiyorsun? Zaten spor yapmanı isteyen o, e o zaman o da fedakarlık etsin. Ben spor da değilim de çocuknuz geçen o 1 saat insana iyi geliyor:) kendine zaman ayırmış oluyorsun. Tekrar düşün bence.
:))))
Valla iki çocukla okadar çok bişi yaptın ki senin tatile ihtiyacın var aslında!! Baş ağrısı da hiçbişiye benzemiyo ya çok sinir :/ ama sen iyi ol hep inşallah :)Nfk,
Birikmiş yorgunluk da var sanırım. Hareketli bir ramazan oldu, şikayet etmiyorum:)
Sonra arefe gecesi çanta hazırlama ve evi toplama yordu. Oraya gittik, e herkes bırarada geç yatılıyor. Sabah erkenden çocuklar hortladı. Sonra Allah'tan Feyza yattı biraz daha, o arada uyumuşum. Bir de sıcaktı, sıcak eziyor insanı..
Dün gece başım çatlıyordu. Bugün daha iyiyim çok şükür.
mayıs başı bıraktım sporu. ve bıraktığım andan şuan 1 kg daha eksiğim.canım nekadar kilo fazlalıgın var ki de bukadar spora gitmeni istiyor?
valla kendi göbeği aldı başını gidiyor.Takma kafana canım , erkekler kendileri çıkan göbeğini görmez eşlerin kilosu ile ilgilenirler
Kv'ye minnet etmeme tamam da eşine niye minnet etmiyorsun? Zaten spor yapmanı isteyen o, e o zaman o da fedakarlık etsin. Ben spor da değilim de çocuknuz geçen o 1 saat insana iyi geliyor:) kendine zaman ayırmış oluyorsun. Tekrar düşün bence.
ben de isterim spora gitmek.Valla bak aslında sana iyi gelir. Eşin baksın Ayşeciğime sen de kendine zaman ayır. Gerçi zaten zayıfsın ama iyice fit ötesi olursun artık :))
senin bu yöntemlere hastayım kızİki kere valizini ben hazırladım. İlkinde iç çamaşırlarını "unuttum" ikincisinde ise pijamaları ile ev kıyafetlerini :) sonuç artık kendi hazırlıyo
hava iyice bunaltmadan ayşecikle şöyle bi gezdik.
küçük hanımın yeni favorisi, arabasına tırmanmak
Eki Görüntüle 776643 Eki Görüntüle 776644
Eki Görüntüle 776645 Eki Görüntüle 776646
mayıs başı bıraktım sporu. ve bıraktığım andan şuan 1 kg daha eksiğim.
buna rağmen hareket etmediğim için göbek, kol ve bacak etrafında biraz salma oldu..
yani önceden kaslar kendini toparlamıştı. şimdi biraz saldı. ama göz tırmalayan çirkin bi görüntü yok.
bizimki, evlenirkenki halime dönmemi istiyor sanırım. ama o mümkün değilkiii
valla kendi göbeği aldı başını gidiyor.
aylardır kendinden şikayet ediyor. kaç kez söyledim, daha bu sabah spora yazılıcam dedi.
ben ona bu kadar bıdı bıdı etseydim de anlasaydı ne hissettiğimi..
ben de isterim spora gitmek.
gerçekten insanın bedeninden ziyade ruhuna iyi geliyor. zinde hissediyorsun.
ama çocuk olunca, eşime bile minnet etmek zoruma gidiyor. sonuçta haftanın en az 3-4 günü devam etmek gerek.
geldi, gelmedi, gecikti. yok çocuğu tuttu, tutamadı, ağladı.. ben stres oluyorum..
aslında önceki gittiğim merkezde, iki hanım çocuklarıyla geliyordu. bana da söylediler getirebilirsin diye.
ama ayşecik daha küçük, yeni başladı yürümeye. oralar temiz değil. onlarca insan girip çıkıyor.
düşüp kalkacak, malzemelerle oynayacak,
sonra herkes gelip çocuğu mıncıklayacak.. cak cakk..
senin bu yöntemlere hastayım kız
benim eşim de valizini kendi hazırlıyor..
Ben de hazır su ve arıtma su , kendi içtiğim ne varsa veriyorumEpey yorucu olmuş yolculuk:/ bundan sonrası daha güzel olur inşallah.
Geçer inşallah annesi, çocuk Bolu'da daha serin bir havada yaşıyor. Birden klima, nem vs çarpmıştır.
Kesinlikle yakışmıyor:/
Biz de damacanadan içiyoruz. 6 aydan sonra kaynatmaya gerek yok. Çok streril çocuk yetiştirmek iyi bir şey değil.
Kv'n saçmalıyor. Emmeyi bırakınca yemezse diye bir şey yok. Akışına bırak, takılma bu sözlere.
Bez bırakma konusunda gelecek yaz başlayabilir diye düşünüyorum ben. Zorlamadan tabi. Geciktikçe daha zor, çocuk bezle bütünleşiyor.
Yürüteç de zırva. 2 çocuğumda da kullanmadım. Vakti gelince yürüdüler, hamdolsun.
Hoşgeldin.
Benim oğlum da 2008 Eylül doğumlu:13:
Ben de 83'lüyüm:)
Hoşbuldum canım
Kuzen gelmiş, vakitler daha güzel geçer olmuş. Maşallah, kerem daha çok müsaade ede inşallah.
Şimdiden hayırlı yolculuklar dileyeyim:)
Ne kadar düşüncesiz bir davranış
Bırak kendisi hazırlık yapsın, çocuklarınla ilgilen.
:)
:))))
Haha iyiymişİki kere valizini ben hazırladım. İlkinde iç çamaşırlarını "unuttum" ikincisinde ise pijamaları ile ev kıyafetlerini :) sonuç artık kendi hazırlıyo
Sağol canımHoş buldum çok sağolgercekten hayat 61 kenara ki hiç gidip görmek nasib olmadı baba memleketini..
Kerim'e geçmiş olsun Allah beterinden sakınsın..
Evet hepinizin sıcaklığı belli oluyor taa buralardan
Çoğu kişiden aynı yorumu duyuyorum inşaallah şimdiki gibi mülayim olur oğlum ..
Evet, evde iki kardeş çok güzel birşey, özellikle şu aralar ufaklık koşmaya başlayıp ablasının peşinden ayrılmayıp birlikte oyunlar oynayıp, danslar ettiklerindeilk bir yıl süren kıskançlık krizlerini saymıyorum tabii gözünüz korkmasın...
Eşin valizini kendi hazırlıyor demek ne güzel
Hayırlı yolculuklar size...
Günaydın
Söylesen anne senim şu yemeğin çok güzel oluyor yapabilir misin vs.. Diye, anlamaz mı acaba?
Allah kolaylık versin..
Günaydın canım sağolasın ben de Ayşe'yi öpüyorum
Bizimki de ufak ne bulursa itmeye çalışıyorçok komik bir hal oluyorlar, koca ekmek parçası taşıyan karıncalar gibi..
Takma kafana canım , erkekler kendileri çıkan göbeğini görmez eşlerin kilosu ile ilgilenirler
İtekleme şart; Bana eşim sürekli "güzel karım" dediği için bir türlü diyet ve spor moduna giremedim :))bu arada dün eşim, yine spora başlamamı söyledi..
:))) karadenizdeki keskin zeka iştegünaydın canlar
ayneen!
nerdesin yahuuu?!
ahahahah
ilginç bi bağlantı
Kamyon yazısı canım :)) Trabzonda görmüş kuzenim :)61 esprisi iyiymiş
Yuh yaGünaydın , kayinvalideler var bizdede bayrama diye geldiler haftasonuna kadar burdalaryardım etmedigi gibi bide bugün misafir çağırmış bize 3 cocukla halimi görmüyor sanki vicdansiz bu kaynanalarin hepsi
Çıkış yapıp sayfayı kapatıyorum. Sonra tekrar giriş yapınca mobil oluyo zatenteşekkür ederim bu arada :)
Görüşürüz canlarımmmmm.
aynen!Yuh ya
Bence direk emri vaki yap, kaşınmış..
"Anne sen yemeği yap ben çorbayı, tatlıyı da hazır alırız. "
Oğluşu havuzdan çok denize sokmak istiyoruz. Ama bi gerçek var ki havuz daha rahat!! Ne kadar süre tutabiliriz havuzda biliyor musunuz?? Klor beni acaip kötü etkiler mesela; tüm böğrüm fıslar, kıpkırmızı olur.
Ne kadar steril o kadar hastalıklara açık bir bünye, ne yazık ki. En iyisi biz ne yiyorsak ondan yeyip, ne içiyorsak ondan da içmeleri..Bana zaten kocanın valizini hazırlamak tuhaf geliyor. Yani ben nasılki moduma göre kıyafet koyuyorsam o da öyle yapacak. E ben nerden biliyim o hangi modda????? :)
Eline koluna sağlık şekerim :)
Zaten söylenenleri takan bi bünyem yok çok şükür. Yoksa burda bunca şafa kesin bunalıma girer insan. Dediğin gibi steril yetiştirmek kötü; sonra hastalıklara açık oluyorlar dimi??
Valla onca saati geldikten sonra şu 1 saatlik yol vız gelir sanırım :))
Valla iki çocukla okadar çok bişi yaptın ki senin tatile ihtiyacın var aslında!! Baş ağrısı da hiçbişiye benzemiyo ya çok sinir :/ ama sen iyi ol hep inşallah :)
Havuzu bilemiyorum canım. Denize sokmak tavsiye ediliyor yazdığın gibi.Oğluşu havuzdan çok denize sokmak istiyoruz. Ama bi gerçek var ki havuz daha rahat!! Ne kadar süre tutabiliriz havuzda biliyor musunuz?? Klor beni acaip kötü etkiler mesela; tüm böğrüm fıslar, kıpkırmızı olur.
:)Hazırlanmam lazımken ben napıyorum??? Oğluşu ayağımda sallıyorummmmmmmmmmm. Babamızda içerde sohbet muhabbet modunda. İkinci çocukta öğreticem ona ayakta sallamayı
hava iyice bunaltmadan ayşecikle şöyle bi gezdik.
küçük hanımın yeni favorisi, arabasına tırmanmak
Eki Görüntüle 776643 Eki Görüntüle 776644
Eki Görüntüle 776645 Eki Görüntüle 776646
mayıs başı bıraktım sporu. ve bıraktığım andan şuan 1 kg daha eksiğim.
buna rağmen hareket etmediğim için göbek, kol ve bacak etrafında biraz salma oldu..
yani önceden kaslar kendini toparlamıştı. şimdi biraz saldı. ama göz tırmalayan çirkin bi görüntü yok.
bizimki, evlenirkenki halime dönmemi istiyor sanırım. ama o mümkün değilkiii
valla kendi göbeği aldı başını gidiyor.
aylardır kendinden şikayet ediyor. kaç kez söyledim, daha bu sabah spora yazılıcam dedi.
ben ona bu kadar bıdı bıdı etseydim de anlasaydı ne hissettiğimi..
ben de isterim spora gitmek.
gerçekten insanın bedeninden ziyade ruhuna iyi geliyor. zinde hissediyorsun.
ama çocuk olunca, eşime bile minnet etmek zoruma gidiyor. sonuçta haftanın en az 3-4 günü devam etmek gerek.
geldi, gelmedi, gecikti. yok çocuğu tuttu, tutamadı, ağladı.. ben stres oluyorum..
aslında önceki gittiğim merkezde, iki hanım çocuklarıyla geliyordu. bana da söylediler getirebilirsin diye.
ama ayşecik daha küçük, yeni başladı yürümeye. oralar temiz değil. onlarca insan girip çıkıyor.
düşüp kalkacak, malzemelerle oynayacak,
sonra herkes gelip çocuğu mıncıklayacak.. cak cakk..
senin bu yöntemlere hastayım kız
benim eşim de valizini kendi hazırlıyor..
Yok ya seneye daha rahat olur inşallah. Anneannesine alışırsa sıkıntı olmaz. Hatta emmeyi bırakınca bazı geceler oRada yatsın, çok rahat edersiniz. Oğlum zaman zaman yatıyor, hiç yadırgamaz. Ben de gelcem diye ağladığı çoook nadirdir. Anneanne ile arası iyidir maşallah.Aryammm nasıl gidiyor veda :)
Ben de hazır su ve arıtma su , kendi içtiğim ne varsa veriyorum
Tek vermediğim şey; tavuk
Onun da organiğini verdim sadece
Sağol canım Kerem bazen uslu bazen huysuz;ben seneye düşünüyorum da şimdi birine bırakıp çıkıyorum seneye "anne ben de gelcemmmmm" diye ağlarsa falan :)
İtekleme şart; Bana eşim sürekli "güzel karım" dediği için bir türlü diyet ve spor moduna giremedim :))
gerçi ara sıra laf da dokunduruyor :)))
Mesela dün kahvaltı yaptık ,sonra "nutella yer misin " diye sordum.
"Hayır" dedi ,ve ciddi bir surat ifadesiyle ekledi:
"Bence sen de yeme"
Kilo vermek için tek yaptığım yüzmeydi ona da ramazanda ara vermiştim başlamam lazım.
Kesinlikle kv ye minnet etmezdim ben olsam. Eşin baksın Ayşeye. Gerekirse evde egzersiz yap.
:))) karadenizdeki keskin zeka işte
Afiyet olsun Ayşeciğe
Kamyon yazısı canım :)) Trabzonda görmüş kuzenim :)
Yuh ya
Bence direk emri vaki yap, kaşınmış..
"Anne sen yemeği yap ben çorbayı, tatlıyı da hazır alırız. "
Evet full site hızımı kesiyor ama mobil versiyon da özgürlüğümü kısıtlıyor fotoğraf smiley falan yok
Sonuç "özgür ve yavaş"
Busmai ne vedalaşması kız? Şöyle bi öpüp kaçtımson yarım saatimiz kaldı inşallah, yoldayız, arya da uyandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?