Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

canım nekadar kilo fazlalıgın var ki de bukadar spora gitmeni istiyor?

Günaydınnnn!!!!
Nfk ve pembiş saolun kızlar, evet çıktık yola. Arya da uyudu şimdi, şükür
Şu oylama işine bi bakayım şimdi, telden olacak mı:)

Hoş buldum çok sağol gercekten hayat 61 kenara ki hiç gidip görmek nasib olmadı baba memleketini..
Kerim'e geçmiş olsun Allah beterinden sakınsın..

Evet hepinizin sıcaklığı belli oluyor taa buralardan
Çoğu kişiden aynı yorumu duyuyorum inşaallah şimdiki gibi mülayim olur oğlum ..
Evet, evde iki kardeş çok güzel birşey, özellikle şu aralar ufaklık koşmaya başlayıp ablasının peşinden ayrılmayıp birlikte oyunlar oynayıp, danslar ettiklerinde ilk bir yıl süren kıskançlık krizlerini saymıyorum tabii gözünüz korkmasın...
Eşin valizini kendi hazırlıyor demek ne güzel
Hayırlı yolculuklar size...

Günaydın , kayinvalideler var bizdede bayrama diye geldiler haftasonuna kadar burdalar yardım etmedigi gibi bide bugün misafir çağırmış bize 3 cocukla halimi görmüyor sanki vicdansiz bu kaynanalarin hepsi
Günaydın
Söylesen anne senim şu yemeğin çok güzel oluyor yapabilir misin vs.. Diye, anlamaz mı acaba?
Allah kolaylık versin..

Günaydın canım sağolasın ben de Ayşe'yi öpüyorum
Bizimki de ufak ne bulursa itmeye çalışıyor çok komik bir hal oluyorlar, koca ekmek parçası taşıyan karıncalar gibi..

Takma kafana canım , erkekler kendileri çıkan göbeğini görmez eşlerin kilosu ile ilgilenirler

Kaz dağlarının oralar süperrrr. Valla ciğerleri açılıyo insanın

Desteğin için teşekkür ederim canımcımmm :)

Evet hatta kimisi 1 aylıkken alıyo tuvalet eğitimini hahahhaha. Ya kocaman olup da bez bağlayan mı var sanki??!!!

Yürüteci diyorum dr dedi diye hemen cevap şu: amannnn biz de öyle büyüyüp büyüttük!! Bişi demek isteyen her türlü diyor yani....

Valla bak aslında sana iyi gelir. Eşin baksın Ayşeciğime sen de kendine zaman ayır. Gerçi zaten zayıfsın ama iyice fit ötesi olursun artık :))

Günaydınnnn!!!!
Nfk ve pembiş saolun kızlar, evet çıktık yola. Arya da uyudu şimdi, şükür
Şu oylama işine bi bakayım şimdi, telden olacak mı:)

Full site moduna girip yapman lazım. Bak milletin yemeğine oy verme yolculukta oy kullanayım derken

İki kere valizini ben hazırladım. İlkinde iç çamaşırlarını "unuttum" ikincisinde ise pijamaları ile ev kıyafetlerini :) sonuç artık kendi hazırlıyo

Epey yorucu olmuş yolculuk:/ bundan sonrası daha güzel olur inşallah.

Kısa kollu çıtçıtlı uyku tulumu ile yatırıyorum sırtı açılmasın diye ama nfknın dediği gibi sanırım; klima 26derecesi iile doğal 26 derece farklı oluyor :/ otelde iyi olsun inşallah...
Geçer inşallah annesi, çocuk Bolu'da daha serin bir havada yaşıyor. Birden klima, nem vs çarpmıştır.

Kesinlikle yakışmıyor:/

Biz de damacanadan içiyoruz. 6 aydan sonra kaynatmaya gerek yok. Çok streril çocuk yetiştirmek iyi bir şey değil.
Kv'n saçmalıyor. Emmeyi bırakınca yemezse diye bir şey yok. Akışına bırak, takılma bu sözlere.
Bez bırakma konusunda gelecek yaz başlayabilir diye düşünüyorum ben. Zorlamadan tabi. Geciktikçe daha zor, çocuk bezle bütünleşiyor.
Yürüteç de zırva. 2 çocuğumda da kullanmadım. Vakti gelince yürüdüler, hamdolsun.

Akşamın nfksı oldum. Bi de bikaç şarkı paylaşsam tamamdır hahaaah

Hoşgeldin.
Benim oğlum da 2008 Eylül doğumlu:13:
Ben de 83'lüyüm:)

Hoşbuldum canım
Kuzen gelmiş, vakitler daha güzel geçer olmuş. Maşallah, kerem daha çok müsaade ede inşallah.
Şimdiden hayırlı yolculuklar dileyeyim:)
Günaydın , kayinvalideler var bizdede bayrama diye geldiler haftasonuna kadar burdalar yardım etmedigi gibi bide bugün misafir çağırmış bize 3 cocukla halimi görmüyor sanki vicdansiz bu kaynanalarin hepsi
Ne kadar düşüncesiz bir davranış
Bırak kendisi hazırlık yapsın, çocuklarınla ilgilen.

:)
Kv'ye minnet etmeme tamam da eşine niye minnet etmiyorsun? Zaten spor yapmanı isteyen o, e o zaman o da fedakarlık etsin. Ben spor da değilim de çocuknuz geçen o 1 saat insana iyi geliyor:) kendine zaman ayırmış oluyorsun. Tekrar düşün bence.

İki kere valizini ben hazırladım. İlkinde iç çamaşırlarını "unuttum" ikincisinde ise pijamaları ile ev kıyafetlerini :) sonuç artık kendi hazırlıyo
:))))

Nfk,
Birikmiş yorgunluk da var sanırım. Hareketli bir ramazan oldu, şikayet etmiyorum:)
Sonra arefe gecesi çanta hazırlama ve evi toplama yordu. Oraya gittik, e herkes bırarada geç yatılıyor. Sabah erkenden çocuklar hortladı. Sonra Allah'tan Feyza yattı biraz daha, o arada uyumuşum. Bir de sıcaktı, sıcak eziyor insanı..
Dün gece başım çatlıyordu. Bugün daha iyiyim çok şükür.

İyi fikir aslında
Bu arada oyladım şekerim kazasız belasızz

Bana zaten kocanın valizini hazırlamak tuhaf geliyor. Yani ben nasılki moduma göre kıyafet koyuyorsam o da öyle yapacak. E ben nerden biliyim o hangi modda????? :)

Eline koluna sağlık şekerim :)

Zaten söylenenleri takan bi bünyem yok çok şükür. Yoksa burda bunca şafa kesin bunalıma girer insan. Dediğin gibi steril yetiştirmek kötü; sonra hastalıklara açık oluyorlar dimi??
Valla onca saati geldikten sonra şu 1 saatlik yol vız gelir sanırım :))

Valla iki çocukla okadar çok bişi yaptın ki senin tatile ihtiyacın var aslında!! Baş ağrısı da hiçbişiye benzemiyo ya çok sinir :/ ama sen iyi ol hep inşallah :)

Oğluşu havuzdan çok denize sokmak istiyoruz. Ama bi gerçek var ki havuz daha rahat!! Ne kadar süre tutabiliriz havuzda biliyor musunuz?? Klor beni acaip kötü etkiler mesela; tüm böğrüm fıslar, kıpkırmızı olur.

Hazırlanmam lazımken ben napıyorum??? Oğluşu ayağımda sallıyorummmmmmmmmmm. Babamızda içerde sohbet muhabbet modunda. İkinci çocukta öğreticem ona ayakta sallamayı

hava iyice bunaltmadan ayşecikle şöyle bi gezdik.
küçük hanımın yeni favorisi, arabasına tırmanmak

canım nekadar kilo fazlalıgın var ki de bukadar spora gitmeni istiyor?
mayıs başı bıraktım sporu. ve bıraktığım andan şuan 1 kg daha eksiğim.
buna rağmen hareket etmediğim için göbek, kol ve bacak etrafında biraz salma oldu..
yani önceden kaslar kendini toparlamıştı. şimdi biraz saldı. ama göz tırmalayan çirkin bi görüntü yok.
bizimki, evlenirkenki halime dönmemi istiyor sanırım. ama o mümkün değilkiii

Takma kafana canım , erkekler kendileri çıkan göbeğini görmez eşlerin kilosu ile ilgilenirler
valla kendi göbeği aldı başını gidiyor.
aylardır kendinden şikayet ediyor. kaç kez söyledim, daha bu sabah spora yazılıcam dedi.
ben ona bu kadar bıdı bıdı etseydim de anlasaydı ne hissettiğimi..

Valla bak aslında sana iyi gelir. Eşin baksın Ayşeciğime sen de kendine zaman ayır. Gerçi zaten zayıfsın ama iyice fit ötesi olursun artık :))
ben de isterim spora gitmek.
gerçekten insanın bedeninden ziyade ruhuna iyi geliyor. zinde hissediyorsun.
ama çocuk olunca, eşime bile minnet etmek zoruma gidiyor. sonuçta haftanın en az 3-4 günü devam etmek gerek.
geldi, gelmedi, gecikti. yok çocuğu tuttu, tutamadı, ağladı.. ben stres oluyorum..

aslında önceki gittiğim merkezde, iki hanım çocuklarıyla geliyordu. bana da söylediler getirebilirsin diye.
ama ayşecik daha küçük, yeni başladı yürümeye. oralar temiz değil. onlarca insan girip çıkıyor.
düşüp kalkacak, malzemelerle oynayacak,
sonra herkes gelip çocuğu mıncıklayacak.. cak cakk..

senin bu yöntemlere hastayım kız
benim eşim de valizini kendi hazırlıyor..

canım ya ınan istersen eskı haşınden bıle daha süper olursun. ama esın neden bukadar takmıs kı kedisinin vucudu kasmı hep ? sen kendın ıcın kendıne bak canım onun ııcn degıl ve ben emınım sen suanda cok guzelsın

Aryammm nasıl gidiyor veda :)

Ben de hazır su ve arıtma su , kendi içtiğim ne varsa veriyorum
Tek vermediğim şey; tavuk
Onun da organiğini verdim sadece
Sağol canım Kerem bazen uslu bazen huysuz;ben seneye düşünüyorum da şimdi birine bırakıp çıkıyorum seneye "anne ben de gelcemmmmm" diye ağlarsa falan :)
Haha iyiymiş
Oyumu verdim azizim
Sağol canım
Aa memleketine gitmeyerek çok şey kaçırıyorsun canım yeşil mavi ve fıkralara konu olmuş insanlar:))) biz de oralıyız her yıl 1 kez gideriz hemen hemen
İtekleme şart; Bana eşim sürekli "güzel karım" dediği için bir türlü diyet ve spor moduna giremedim :))
gerçi ara sıra laf da dokunduruyor :)))
Mesela dün kahvaltı yaptık ,sonra "nutella yer misin " diye sordum.
"Hayır" dedi ,ve ciddi bir surat ifadesiyle ekledi:
"Bence sen de yeme"

Kilo vermek için tek yaptığım yüzmeydi ona da ramazanda ara vermiştim başlamam lazım.
Kesinlikle kv ye minnet etmezdim ben olsam. Eşin baksın Ayşeye. Gerekirse evde egzersiz yap.
:))) karadenizdeki keskin zeka işte
Afiyet olsun Ayşeciğe
61 esprisi iyiymiş
Kamyon yazısı canım :)) Trabzonda görmüş kuzenim :)
Yuh ya
Bence direk emri vaki yap, kaşınmış..
"Anne sen yemeği yap ben çorbayı, tatlıyı da hazır alırız. "

Evet full site hızımı kesiyor ama mobil versiyon da özgürlüğümü kısıtlıyor fotoğraf smiley falan yok
Sonuç "özgür ve yavaş"

Yuh ya
Bence direk emri vaki yap, kaşınmış..
"Anne sen yemeği yap ben çorbayı, tatlıyı da hazır alırız. "
aynen!

ben olsam inan hiiiçbirşeye elimi sürmem.
kendi pişirsin, taşısın kursun sofrayı. ağırlasın misafirleriNi

Nfk ya bi de ;sen zaten zayıfsın ! sonunda BULIMIA yapcak adam seni Allahallah
Alışsın gerçekten yok o eski görünümler anne olduk biz ,bi kere göğüsler söndü balon gibi :)) napalım yani!
Kloru geç, mikrop kapma ihtimali var; ama ihtimal tabi ; dene istersen alışsın her ortama
Aslında deniz suyunu bi yere doldursanız?

Ne kadar steril o kadar hastalıklara açık bir bünye, ne yazık ki. En iyisi biz ne yiyorsak ondan yeyip, ne içiyorsak ondan da içmeleri..
Bir de o 1 saatin sonunda tatil varsa
Tatili de tatil gibi yapamayınca gözüm yok:) Feyza biraz daha büyüyünce inşallah.
Hepimiz iyi olalım inşallah:)
Bu arada oyumu kullandım hayırlı olur inşallah.

Havuzu bilemiyorum canım. Denize sokmak tavsiye ediliyor yazdığın gibi.
Hazırlanmam lazımken ben napıyorum??? Oğluşu ayağımda sallıyorummmmmmmmmmm. Babamızda içerde sohbet muhabbet modunda. İkinci çocukta öğreticem ona ayakta sallamayı
:)
Erkekler hep keyif zaten.
Öğret bence de:))

Örtüsünü yesinler onunq
Çocuğu götürmeni kesinlikle önermem. Sen de o spordan bir şey anlamazsın. Ayrıca gelen gidenin mıncıklamasıbdan ben de hoşlanmıyorum.
Eşine güvenmek zorundasın. Bütün yükü kendi üzerine almaktan vazgeç. Bırak 1 saat baba kız başlarının çaresine baksınlar. Bana sorsan kv mükemmel bakıcı olsaydı bile babasını seçerdim. Akşamları 2 agucuktan öte bir bağ kurulur aralarında. Eşine de bir sorumluluk vermiş olursun.

Busmai ne vedalaşması kız? Şöyle bi öpüp kaçtım son yarım saatimiz kaldı inşallah, yoldayız, arya da uyandı

Yok ya seneye daha rahat olur inşallah. Anneannesine alışırsa sıkıntı olmaz. Hatta emmeyi bırakınca bazı geceler oRada yatsın, çok rahat edersiniz. Oğlum zaman zaman yatıyor, hiç yadırgamaz. Ben de gelcem diye ağladığı çoook nadirdir. Anneanne ile arası iyidir maşallah.
Senin eşin de süpermiş:))) bence sen de yeme
Benim eşim de bir şey demez. Ben kendim rahatsız oluyorum. 2 yaşına kadar çok diyet yapamam. Spor da vaktim yok. İlk çocukta vaktinizin kıymetini bilin, bnu hep yazıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…