Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

pamuk helva, sessiz okuyucu.. sen de yazsana

sizin topiğe ara sıra bakıyordum, ama sanırım artık aktif değil.. gördüğün gibi biz hala faaliz

Sessiz okuyucu yazıyor ; sağolasın nfk davetin için, ben de bana yazmanı bekliyordum
sizleri fırsat buldukça okuyup takip ediyorum da ; muhabbete orta yerinden dalmak istemedim nedense
Esasında hamileliğin ilk günleri ben de Temmuz topiğindeydim sonra Haziran'a kaydım.. Buranın yeri ayrı, sizlerin samimi paylaşımları çok hoş, Allah daim etsin dostluğunuzu...
Selamlar..

Biz pediped ilk adım giyiyoruz. Sandalet değil ama çok çok yumuşak ve rahat.. bir bak istersen..

Son düzenleme:
12 gibi kalkan oğluşu emzirip 12:30 gibi uyuttum. 1:20 gibi öğürtüsüne bi uyandım ki sırtüstü kusuyor!! Yan çevirdim vs. Baya kustu. Kusmuğu süt kesiğî gibi normaldi. Temizlerken ve üstünü değiştirirkn hep ağladı. Emzirdim ve geri yatırdım şimdi ayağımda. Her yer battı. Kendi evi olmayınca insanın çarşaf vs de bulamıyosun. Kır totonu otur evinde diyorum kendi kendime. Neyse rahatlamıştır şimdi inşallah kusmaz bi daha. Klima da hep 26 derecede yani üşütmüş olacağını sanmıyorum çünkü boluda odası 25-26 dereceydi zaten. Kıyamam şuan kusmuk kokulumaaaaaa.

Uykusuz her geceeeeeeee........
Günaydın kızlar. Efe 6 dan beri uyanık. Neyseki keyfi yerinde... Bugün onu birilerine satıp uyusam süper olurrrrrrrr :/

Günaydınnnn!!!
Pembişim üzüldüm efeye. Acaba güneş mi çarptı? O da üşütmeyle aynı belirtilermiş.
Ayrıca sat tabi, özlem gidersinler babanneyle.
Bizde bugünn valizzz günüüüüü!!!!!!!!

Ay aryammm bizim de toplamamız lazım ama bana külfet valla

Sattım bi saat uyudum sonra da kakası sırtına çıkan bi çocuk aldım :/ üşüttü klimadan bence.

Merhabalar kızlar,
Geldim çok şükür sağ salim. İyi vakit geçirdim, çocuklarda iyiydi ama yoruldum çok. Tamam yemeği yapmıyorsun, bulaşığı yıkamıyorsun ama yine de yoruluyorsun evinden başka yerde.. Neyse oldu bitti çok şükür:)

:)
Ya uyumazlar ya da uyur uyanmazlar:)

Çok geçmiş olsun canım.
Hadi hayırlı olsun, Bayram üzeri yürüdü ayşecik. Maşallah. Lekeler konusu da önemli. Hassas bir bünyesi var sanırım. İnşallah ilerleyen yıllarda geçer.

:)))
Yerim ben onu kuru fasülye niyetine:)

Aman canım ya 10 yıl değil 20 yıl da olsa yine kuzu eti çıkarabilirler. Ya özenmiyorlar ya önemsemiyorlar. Takılma boşver.

Oğlumun da huyu değişti illaki memede uyuyacak 40dk- 1 saat!! Yani ayakta sallamayı da kabul etmiyo. Uykusu var deli gibi ağlıyo. Hamağı da getirmedik ev küçük diye ((

Oyyy kıyamam:/
Allah beterinden esirgesin. Banyo tehlikeli bir yer

Hoş geldin canikommmmmmmmmmmmm :)

Geç olsun güç olmasın dünki karmaşadan sana hoş geldin diyemedim. Hoş geldinnnnn :) paylaşımlarımıza paylaşımlar katman dileğimle ;D

Ay bu arada dün bi ara lavaboya gittiğimde ufaklığa bakarken kocacım çocuk ütü masasının arkasından bi kağıt koparıp yemiş. Ben deuıfak bişidir diye önemsemedim. Gece kustuğunda serçe parmağım kadar (ki ellerim küçük değildir) bişi çıkarmıştı ben de ne olduğunu anlamamıştım. Sabah bakacaktım ama kv bakmış ve o kapıtmış meğerse. E yuh yani bu nasıl çocuk bakmak dimi?? Velet onu yutana kadar geçen zamanda naptı acaba?? Boğucam kocişiiiiiiii

Hoş geldin canikommmmmmmmmmmmm :)
Hoşbuldum canım
Naber?
Yarın mı tatil başlıyor
Kocanın boğulmaya ihtiyacı var bence okadar kağıt yerken napıyormuş yAw? Acil ifadesi alına

Hoşbuldum canım
Naber?
Yarın mı tatil başlıyor

Kocanın boğulmaya ihtiyacı var bence okadar kağıt yerken napıyormuş yAw? Acil ifadesi alına

Evet otel tatili başlayacak inşallah güzell geçer. Adetim tam gaz devam ediyor ama olsun hiç değilse açık büfe yemek :))

Sorma zaten kahrolmuş vaziyette. Bi de gece çok kustu sabah da iki kere sırtına kadar yaptı babamız iyice panik oldu. Ama keyfi yerinde Efenin çok şükür. Bugün bir sürü ütü yapmalıyım otelde zor olur diye. Bi de ıvır zıvır ve kıvır almalıyız :)

Ay aryammm bizim de toplamamız lazım ama bana külfet valla

Sattım bi saat uyudum sonra da kakası sırtına çıkan bi çocuk aldım :/ üşüttü klimadan bence.
Olabilir:// satıncada bakmalarını beğenmiyoz dimi?
Delillerrr.... Delilleeeerrrr....

slm canlar..
sabah sabah bi hal var üzerimizde.. ayşecik önce elini çekmeceye sıkıştırdı.
ardından kafasını mobilyanın metal tutma kısmına vurdu. Allahtan ciddi bi şey olmadı.
biz ne kadar dikkat etsek de, Allah koruyor işte..

eşim hasta ziyaretine gitti. ayşecik de yattı.
harp alanı mutfak ve dağ gibi yığılı çamaşır sepeti katlanmayı ve ütülenmeyi bekler

ikindide bi üsküdar yapma planımız var..

aynen! (güya) %50 indirimle hali 150 liraya geldi ama toptanda onun ederi bu fiyatın 1/5idir anca

tatlı ha-ri-ku-la-deeeee!!! bayıldım, eşim de çok beğendi.. sen bu tatlı işini ilerlettin diyo
kendisi gurme olduğundan onun beğenmesi benim için kıstas, tabi bir de doğumgünü çocuğu
iyiki muhallebisini tam tam yapmadım. böyle daha dengeli oldu diye düşünüyorum.

bundan birkaç ay önce ilkadım ayakkabısı almıştım. 18 numara tam oluyor diye 19 aldım. o zaman çift çorapla anca oluyordu.
şimdi tek çorapla zor oluyor. ayakları bana benzeyecek zahar
en benzemeyecek yeri bana çekti iyi mii?

bizimki evde yalınayak. dışarıda yürüyeceği zaman giydiriyorum. ama şimdi böyle bi spor ayakkabı alıcam inş.
bayram harçlıkları var kızımın.. onunla alıcam
geri kalanını da altına çeviricez..

ooh ne güzel.. ara sıra bunu dene.. belki de böylesi daha kolay olur onun için.
inan bana da aynısı olmuştu.
emzirdim olmadı, salladım olmadı. dakikalarca uğraştım, bi türlü dalamıyordu.
artık illallah dedim, yatağına bıraktım. sağa döndü sola döndü. uyudu

Misafir var.Ben de Aden'i uyutmak amacıyla odaya geldim.Fırsat bu fırsat hemen kk'yi tıkladım.
kk forewer
ben de her fırsatta açıp bakıyorum

linkleri fotoğraf görmeniz açısından attım canım. numaralara bakmadım.
sonbaharda yağmurda falan kullanabilsin istiyorum, ve şekli dizaynı da hoşuma gidiyor bu ayakkabıların.

Bacının bayram harçlığı da iyiymiş kızzzzzz.Yarısı olsa bile 175 tl harçlık, ohhhh ne iyi.
yok kııız, 200 lirası vardı. üstünü ben tamamladım..
zaten babam bu bayram harçlık vermedi, ama yemezler.. anneme söyledim, versin babam paramızı dedim.
hem de iki katı verecek, ayşecik de var

teş ederiz.. muhabbetin başı ortası deme, istediğin yerde katıl. ancak memnun oluruz

geçmiş olsun canım, öyle kusarken nasıl insan çaresiz hissediyor kendini değil mi?

doğal 26 dereceyle, klimanın 25-26sı aynı olmaz bence.
klima çarpmış olabilir. alışkın olmaması dolayısıyla yani..
ayşecik 15 günlükten itibaren yazları hep klimayla. geceden sabaha kadar full çalışıyor.
gündüz de uyuyacağı zaman mutlaka açıyorum, yoksa sıcaktan terleyip uyanıyor.
dr a sormuştuk, filtresini düzenli yıkayıp temizledikten sonra, direkt üzerine üflememezse bi sorun olmaz demişti.
uzun kol çıtçıtlı badiyle yatırıyorum. üzerinde de mutlaka ince pamuklu bi battaniye var, gövdesini örtüyorum.

Bizde bugünn valizzz günüüüüü!!!!!!!!
önce hazırlıklar, sonra tatil başlasııııııın!

ah yavrum benim ya, görüyor musun mide hazmedemedi demek kağıdı kustu.. :100:
eşin de yeteri kadar vicdan azabı çekiyordur, inş ders olur

Bugün bir sürü ütü yapmalıyım otelde zor olur diye. Bi de ıvır zıvır ve kıvır almalıyız :)
ıvır zıvır bi de kıvır

Olabilir:// satıncada bakmalarını beğenmiyoz dimi?

Delillerrr.... Delilleeeerrrr....

Temizleyip verselerdi daha iyiydi :)
Sorma hem de ne deliller

Tatlı süper görünüyor eline sağlık. Çocukların vukuatları da fena :/
Kusunca rahatlıyor olduğunu bilse de insan bi tuhaf oluyo bugün de üç kez sıvı kaka yaptı. Üşüttük yavrumu sanırım
Bayram harçlığı olayınız süper. Valla bu sene eşim bile bana hrçlık vermedi
Mayo bez, ıslak mendil vs aldık. Bi de otelde içmesi daha kolay olur diye poşet çay şeklinde still tee aldım. Hippin elmalı şeftalili bi barı var oğlum çok sevdi oysaki tadı bence hiç güzel değil. Oğluş uyusun ütü yapcammmmm.

Ya yemek yarışmasının oylaması da açılmadı dha

ya var ya ben bu görumcemı öldursem gerçekten bunu insan yerine koyup bana ceza verır bu devlet,halbu kı ınsan değil işte

dün eşimle bir şey konusuyoruz bıraz alçak sesle,bu da yanımızdan gectı,baktı bız bır sey konusuyoruz döndü bizi dinlemeye çalısıyo duyamıyor da,sonra es kaza kafamı cevırdıgımde farkettım onu ,bana noldu ne konusuyosunuz dedi,ben de özel konusuyoruz şekerım kocamla dedım.bu arada tavrım hep böyle değildi aslında,ama ben de patladım bundan sonra lafları sokuverıcem ağzına hepsının,nerden inceyse ordan kopsun.mesnetsız çapsız görgusuz insanların ıcıne nerden dustum ben ya,çatal bıçakla yemek yemeyi görgü zanneden görgüsüzün önde gideni insanlar
canım geçmiş olsun allah beterınden sakınsın,yurumeye baslayınca bitmeyecek mı yanı bu düşüşler,bizimki de gunde 3 posta dusuyor,ama dediğin gibi rabbim koruyor meleklerıyle
tatlı da ye benı dıyor hanı,ellerine sağlık:)

canım bence de klimayla alakalı bu durum,üşütmüş olabilir,çok narinler bazen eşşek saatine denk gelirse havadan bile nem kapabılıyorlar,geçmiş olsun hayatım

ben de mecbur kalmadıkça sezonda almıyorum dediğin gibi soyuyolar ınsanı

valla eşime sorsan benım için ölüyor,eşim boşanmak istemiyor,yanı buna pek taraftar değil,aslında eşimle aramızda ne maddi ne manevı hıc bır problem yok,biz gayet ıyı anlaşabılıyoruz bizi rahat bıraktıklarında,bir kere sen çorabını nıye oraya atıyosun,ya da neden evde yemek yok cinsinden ıkımıze ait konularda kavga etmemişizdir.eşim allahı var ev konusunda olsun ya da çocuk konusunda olsun gücü yettiğince özverilidir bana yardımcıdır.fakat ben ailesinin bir zamanlar bana yaşattıklarına çok kinliyim,en ufak yaptıkları batıyor şu anda,kavgalarımızın tamamı onun aılesı kaynaklı,ailesi duracağı yeri bilsin istiyorum artık,karışıp durmasınlar bize,
yanı bu noktada sıkıntım var bayagı

Canım görümcen pek zeki bi karakter değil heralde yoksa çaktırmazdı :) kocama bin defa derim sizinkilerin yanında bişi konuşmayalım karışıyorlar diye ama hala konuşur ve onlar hala karışır. Ben artık umursamıyorum valla.

Ütüye başladım oğlum uyandı. İyiki kendi ütümden başlamıştım :)) belki kv devam eder ;D

yok yok çok salak ama seni haklıyken hakısz duruma düşüren cinslerden,yani çok da bulaşıktır,hiç utanması arlanması da yoktur elalemden
sen ütüyü kv ne kakala işi ne:) oturup duruyolar zaten

yok yok çok salak ama seni haklıyken hakısz duruma düşüren cinslerden,yani çok da bulaşıktır,hiç utanması arlanması da yoktur elalemden
sen ütüyü kv ne kakala işi ne:) oturup duruyolar zaten

Yazık valla yapmış oğluşunun ütülerini. Ben ayağımda salladığım çocuğunla odaya hapsolunca :/

ay herkes tatilciklere gidiyor ya ne güzel,tam da ihtiyacım olan şey,biriniz beni de bavuluna atıversin:)

Keşke siz de kaçsanız bi yerlere. Gerçi ben eşinle ne iş yaptığınızı veya hangi şehirde olduğunuzu bilmiyorum ama yakında bi yerler varsa durmayın

istanbulda yasıyorum,ramazan öncesinde gıtmıştık biz.ben tatildeyim de eşim çalısıyor,kendi işi ha deyince bırakacak bir iş değil,o nedenle kıçımı kırıp oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…