- 29 Aralık 2007
- 3.414
- 1.153
- 698
pamuk helva, sessiz okuyucu.. sen de yazsana
sizin topiğe ara sıra bakıyordum, ama sanırım artık aktif değil.. gördüğün gibi biz hala faaliz
ayşeciğe şu tarzda spor cırtcırtlı ayakkabı almak istiyorum.
ama netten güvenip alamam, bakmadan giydirmeden..
siz nereden aldınız? flo da güzel bebek sandaletleri görmüştüm, acaba benzer var mıdır?
boynerde de görmüştüm ama taaa ne zaman..
Adidas Derby II Cf Inf Ayakkabı Beyaz Pembe - e-bebek.com
Adidas 2012 Yaz Ayakkabı Adindoor Dragon Crib 18 Mor Pembe ADI-V24964 Fiyatı | En Ucuz Adidas 2012 Yaz Ayakkabı Adindoor Dragon Crib 18 Mor Pembe ADI-V24964 | Ucuzu.com
Step Up İlk Adım Ayakkabısı Spor Mor - e-bebek.com
Adidas Dragon Cf I Ayakkabı Beyaz Mavi Mor Pembe - e-bebek.com
Günaydınnnn!!!
Pembişim üzüldüm efeye. Acaba güneş mi çarptı? O da üşütmeyle aynı belirtilermiş.
Ayrıca sat tabi, özlem gidersinler babanneyle.
Bizde bugünn valizzz günüüüüü!!!!!!!!
:)Wuuuuuuuuu bayram sessizliği :)
Gece yazdığım üzre oğluş hiç uyumayıp yerini yadırgadı. Sabah kocacım namaza giderken onu başka yatağa aldım bu sefer de uyanmak bilmedi; 1,5 saatin sonunda zorla uyandırdık :) neyse şuan Antalyadayızzzz. Ama hiç bayram havası yok buralarda. Gönlüm ankarada kaldıyarın sabah bir deniz sefası yapmayı planlıyoruz bakalım...
Umarım gezme tozmalar iyi geçiyordur :)
Çok geçmiş olsun canım.Burda bugün nerdeyse sel oluyordu
Eşim işyerinde su tasfiye etmeye uğraştı çok yoruldu birkaç da ziyaret derken pert oldu
Güya bu gece kardeşlerimle annemlerde film izleyecektik ama hemen uyuya kaldı, ben de şimdi yatıyorum
İstediğim gibi olmadı ama buna da şükür ; başka zarar olmasın da
Hadi hayırlı olsun, Bayram üzeri yürüdü ayşecik. Maşallah. Lekeler konusu da önemli. Hassas bir bünyesi var sanırım. İnşallah ilerleyen yıllarda geçer.günaydın canlar..
bir iyi, bir de kötü haberim var.
iyi haber; ayşecik artık adamakıllı yürüyor, odalar arası yani. arada düşüp kalkıyor ama
birkaç gün içinde epey ilerletti. zaten ayağa kalkıp durana kadar zorluktu, gerisi ona kolay.
ve çok mutlu yürürken çığlıklar atıyor
kötü haberse; o lekeler yine çıkmaya başladı..
şuan sadece alnında var ama bir iki saat içinde tüm vücuda yayılır..
çikolatadan şüpheleniyorum. dün birkaç kez ısırttım. kendim de yedim kaç tane.
inş önceki gibi çok şiddetli olmaz bu sefer..
:)))Bir pet şişede bile gemileri batırabilecek kuzucuğum denizde mayıştı!!! Komik çocuk kollarını bile çarpmadı.
Bu arada ankarada anannem antreye soğusun diye bi tencere kuru fasulye koymuş. Bizimki git onun kapağını aç ve kolunu daldır! Sonra o kolu çıkar ve etrafa salla!! Allah'tan soğumuştu ve halılar batmadan yakaladım.
Aman canım ya 10 yıl değil 20 yıl da olsa yine kuzu eti çıkarabilirler. Ya özenmiyorlar ya önemsemiyorlar. Takılma boşver.Şeker Efe :) teşekkür ederiz bu yorum için :)
Ay ne biçimlermiş yaaaaaaaaaaa. Anannen de ne mübarek kadınmış maşallah....
Anladığım kadarı ile erkekler ailelerinin yanında olunca bi haller oluyorlar. Hepsi böyle. Davul olsunlar!! :) burdan da anlaşılacağı üzere kocam beni accık gıcık etti. Şalteri indirdiğim için(beynimde) takmıyorum. Ufak bi örnek vermem gerekirse: kv ve kpin yanında "kk bağımlısısın sen" diyo yada "waffle tarifini sor kkdaki arkadaşlarına zaten herşeyi soruyosun" gibi sataşmaları var :) takıyo muyum hayır. Çünkü yılın 11 ayı benimle olacak; ben bunların acısını çıkarırım hahahha. Tek korkum kv nin kkyı merak edip beni bulması :))
Geldiğimden beri olan iki olayı örnek olarak vereyim. Artık on yıllık gelinleriyim ve biliyorlarki ben kuzu eti yemem. Kokusundan nefret ederim. Ve koku konusunda sorunlu sayılabilecek bir hassasiyetim var. Neyse.. Dün yoldan geldik ve yemekte ne vardı biliyor musunuz?? Kuzu güveç!!! Bi de dana eti diye söylediler ama sofraya bi geldi nasıl kokuyo bana. Ya dedim bu ne biçim danaymış vs. Bugün eşim diyoki "onlar sana söyleyemezler artık ama o kuzuymuş dana değilmiş". Akşam konuşmuşlar. Kv demiş okadar terbiye ettim kokmasın diye nasıl alıyo kokusunu?? Eeee bendeki burun kanaryada yok hahahha. Yani şurda evinizde bikaç gün kalcam niye böyle bişi yaparsın ki?? Bir sonraki olaa geçiyorum. Kv başkalarının yanında telefonla konuşuken biraz abartır. Yani normalden daha pozitif ve daha dilli konuşur. Dün eski bi çalışanı arıyo. Ona diyoki "canım çok özledim. Ah diyodum bu kız nerde. Ah sen benim kızımsın. Bi x (görümcem) bi de sen kızımsın". Eşim diyoki yandan "bak seni saymıyo" :) ben de hiiiç takmadım. Çünkü biliyorum ki yanımızda telde konuşurken güzel bişiler demeye çalışıyor ve coşunca da eline yüzüne bulaştırıyor. Kasma oysa rahat ol dimi :)
Bugün ikinci gün. Maceralarımız devam edecek hahhahaha
Oğlumun da huyu değişti illaki memede uyuyacak 40dk- 1 saat!! Yani ayakta sallamayı da kabul etmiyo. Uykusu var deli gibi ağlıyo. Hamağı da getirmedik ev küçük diye((
Oyyy kıyamam:/Kızlar içim yanıyorKerem dün banyoda oynuyordu ben de çamaşırları ayarlıyordum yanında
Oyuncağı düştü, almak istedi birden küveti de kalktı içinden düştü kenara vurdu ve ön tavşan dişinin kenarı kırıldı
Ona baktıkça içim yanıyor
Ön dişlerin arası ayrıktı şimdi daha ayrık duruyor
Dişçiden parça ekletmesini isteyeceğim ama o dişçi koltuğunda keremi nasıl tutarız, eklenen parça tutar mı bilmiyorum
Yavrumun güzel dişinden parça gitti benim de içim gitti..
Merhabalar kızlar,
Geldim çok şükür sağ salim. İyi vakit geçirdim, çocuklarda iyiydi ama yoruldum çok. Tamam yemeği yapmıyorsun, bulaşığı yıkamıyorsun ama yine de yoruluyorsun evinden başka yerde.. Neyse oldu bitti çok şükür:)
:)
Ya uyumazlar ya da uyur uyanmazlar:)
Çok geçmiş olsun canım.
Hadi hayırlı olsun, Bayram üzeri yürüdü ayşecik. Maşallah. Lekeler konusu da önemli. Hassas bir bünyesi var sanırım. İnşallah ilerleyen yıllarda geçer.
:)))
Yerim ben onu kuru fasülye niyetine:)
Aman canım ya 10 yıl değil 20 yıl da olsa yine kuzu eti çıkarabilirler. Ya özenmiyorlar ya önemsemiyorlar. Takılma boşver.
Oyyy kıyamam:/
Allah beterinden esirgesin. Banyo tehlikeli bir yer
Sessiz okuyucu yazıyor ; sağolasın nfk davetin için, ben de bana yazmanı bekliyordum
sizleri fırsat buldukça okuyup takip ediyorum da ; muhabbete orta yerinden dalmak istemedim nedense
Esasında hamileliğin ilk günleri ben de Temmuz topiğindeydim sonra Haziran'a kaydım.. Buranın yeri ayrı, sizlerin samimi paylaşımları çok hoş, Allah daim etsin dostluğunuzu...
Selamlar..
Hoşbuldum canımHoş geldin canikommmmmmmmmmmmm :)
Kocanın boğulmaya ihtiyacı var benceGeç olsun güç olmasındünki karmaşadan sana hoş geldin diyemedim. Hoş geldinnnnn :) paylaşımlarımıza paylaşımlar katman dileğimle ;D
Ay bu arada dün bi ara lavaboya gittiğimde ufaklığa bakarken kocacım çocuk ütü masasının arkasından bi kağıt koparıp yemiş. Ben deuıfak bişidir diye önemsemedim. Gece kustuğunda serçe parmağım kadar (ki ellerim küçük değildir) bişi çıkarmıştı ben de ne olduğunu anlamamıştım. Sabah bakacaktım ama kv bakmış ve o kapıtmış meğerse. E yuh yani bu nasıl çocuk bakmak dimi?? Velet onu yutana kadar geçen zamanda naptı acaba?? Boğucam kocişiiiiiiii
Hoşbuldum canım
Naber?
Yarın mı tatil başlıyor
Kocanın boğulmaya ihtiyacı var benceokadar kağıt yerken napıyormuş yAw? Acil ifadesi alına
Olabilir:// satıncada bakmalarını beğenmiyoz dimi?Ay aryammm bizim de toplamamız lazım ama bana külfet valla
Sattım bi saat uyudum sonra da kakası sırtına çıkan bi çocuk aldım :/ üşüttü klimadan bence.
Delillerrr.... Delilleeeerrrr....Geç olsun güç olmasındünki karmaşadan sana hoş geldin diyemedim. Hoş geldinnnnn :) paylaşımlarımıza paylaşımlar katman dileğimle ;D
Ay bu arada dün bi ara lavaboya gittiğimde ufaklığa bakarken kocacım çocuk ütü masasının arkasından bi kağıt koparıp yemiş. Ben deuıfak bişidir diye önemsemedim. Gece kustuğunda serçe parmağım kadar (ki ellerim küçük değildir) bişi çıkarmıştı ben de ne olduğunu anlamamıştım. Sabah bakacaktım ama kv bakmış ve o kapıtmış meğerse. E yuh yani bu nasıl çocuk bakmak dimi?? Velet onu yutana kadar geçen zamanda naptı acaba?? Boğucam kocişiiiiiiii
aynen! (güya) %50 indirimle hali 150 liraya geldi ama toptanda onun ederi bu fiyatın 1/5idir ancaGiyim sektörü zaten bir kazık sektörü. Düşün o indirimli halinden bile adamlar kar ediyor..!!
Tatlıyı beğendiniz mi çok merak ediyorummmmmmm.
Ay hepsi birbirinden tatlı valla. Biz daha yürümediğimiz için oğluş yalın ayak takılıyor. Yürüyünce bakacağım inşallahhhhhh
ooh ne güzel.. ara sıra bunu dene.. belki de böylesi daha kolay olur onun için.Oğlum emdikten sonra ayakta sallanmak istemedi. Kendini yatağa attı. Yüz üstü, sırt üstü, yan derken yüz üstü dönüp uyudu!!!! Sanırım ayakta sallarken tenlerimiz birbirine değiyo ve sıcak oluyo ya işte o rahatsız etti onu. Uyku eğitimi bahane sıcak şahane diyorum :))) kendimi kaptırmıyorum çünkü çocuk milletinin modu hergün değişir
kk forewerMisafir var.Ben de Aden'i uyutmak amacıyla odaya geldim.Fırsat bu fırsat hemen kk'yi tıkladım.
linkleri fotoğraf görmeniz açısından attım canım. numaralara bakmadım.Biz Flo'dan sandalet aldık, memnunuz.Aynen şu sıralar biz de ayakkabı bakıyoruz.1. Ayakkabının numaraları çok büyük değil mi?İlk adım almak istemiyorum bizim kıyafetlerimizin çoğu spor.Eşim bir de Convers'e bakıyordu ama henüz karar vermedik.
yok kııız, 200 lirası vardı. üstünü ben tamamladım..Bacının bayram harçlığı da iyiymiş kızzzzzz.Yarısı olsa bile 175 tl harçlık, ohhhh ne iyi.
teş ederiz.. muhabbetin başı ortası deme, istediğin yerde katıl. ancak memnun oluruzSessiz okuyucu yazıyor ; sağolasın nfk davetin için, ben de bana yazmanı bekliyordum
sizleri fırsat buldukça okuyup takip ediyorum da ; muhabbete orta yerinden dalmak istemedim nedense
Esasında hamileliğin ilk günleri ben de Temmuz topiğindeydim sonra Haziran'a kaydım.. Buranın yeri ayrı, sizlerin samimi paylaşımları çok hoş, Allah daim etsin dostluğunuzu...
Selamlar..
geçmiş olsun canım, öyle kusarken nasıl insan çaresiz hissediyor kendini değil mi?12 gibi kalkan oğluşu emzirip 12:30 gibi uyuttum. 1:20 gibi öğürtüsüne bi uyandım ki sırtüstü kusuyor!! Yan çevirdim vs. Baya kustu. Kusmuğu süt kesiğî gibi normaldi. Temizlerken ve üstünü değiştirirkn hep ağladı. Emzirdim ve geri yatırdım şimdi ayağımda. Her yer battı. Kendi evi olmayınca insanın çarşaf vs de bulamıyosun. Kır totonu otur evinde diyorum kendi kendime. Neyse rahatlamıştır şimdi inşallah kusmaz bi daha. Klima da hep 26 derecede yani üşütmüş olacağını sanmıyorum çünkü boluda odası 25-26 dereceydi zaten. Kıyamam şuan kusmuk kokulumaaaaaa.
önce hazırlıklar, sonra tatil başlasııııııın!Bizde bugünn valizzz günüüüüü!!!!!!!!
ah yavrum benim ya, görüyor musun mide hazmedemedi demek kağıdı kustu.. :100:Ay bu arada dün bi ara lavaboya gittiğimde ufaklığa bakarken kocacım çocuk ütü masasının arkasından bi kağıt koparıp yemiş. Ben deuıfak bişidir diye önemsemedim. Gece kustuğunda serçe parmağım kadar (ki ellerim küçük değildir) bişi çıkarmıştı ben de ne olduğunu anlamamıştım. Sabah bakacaktım ama kv bakmış ve o kapıtmış meğerse. E yuh yani bu nasıl çocuk bakmak dimi?? Velet onu yutana kadar geçen zamanda naptı acaba?? Boğucam kocişiiiiiiii
ıvır zıvır bi de kıvırBugün bir sürü ütü yapmalıyım otelde zor olur diye. Bi de ıvır zıvır ve kıvır almalıyız :)
Olabilir:// satıncada bakmalarını beğenmiyoz dimi?
Delillerrr.... Delilleeeerrrr....
slm canlar..
sabah sabah bi hal var üzerimizde.. ayşecik önce elini çekmeceye sıkıştırdı.
ardından kafasını mobilyanın metal tutma kısmına vurdu. Allahtan ciddi bi şey olmadı.
biz ne kadar dikkat etsek de, Allah koruyor işte..
eşim hasta ziyaretine gitti. ayşecik de yattı.
harp alanı mutfak ve dağ gibi yığılı çamaşır sepeti katlanmayı ve ütülenmeyi bekler
ikindide bi üsküdar yapma planımız var..
aynen! (güya) %50 indirimle hali 150 liraya geldi ama toptanda onun ederi bu fiyatın 1/5idir anca
tatlı ha-ri-ku-la-deeeee!!!bayıldım, eşim de çok beğendi.. sen bu tatlı işini ilerlettin diyo
kendisi gurme olduğundan onun beğenmesi benim için kıstas, tabi bir de doğumgünü çocuğu
iyiki muhallebisini tam tam yapmadım. böyle daha dengeli oldu diye düşünüyorum.
Eki Görüntüle 776266
bundan birkaç ay önce ilkadım ayakkabısı almıştım. 18 numara tam oluyor diye 19 aldım. o zaman çift çorapla anca oluyordu.
şimdi tek çorapla zor oluyor. ayakları bana benzeyecek zahar
en benzemeyecek yeri bana çekti iyi mii?
bizimki evde yalınayak. dışarıda yürüyeceği zaman giydiriyorum. ama şimdi böyle bi spor ayakkabı alıcam inş.
bayram harçlıkları var kızımın.. onunla alıcam
geri kalanını da altına çeviricez..
ooh ne güzel.. ara sıra bunu dene.. belki de böylesi daha kolay olur onun için.
inan bana da aynısı olmuştu.
emzirdim olmadı, salladım olmadı. dakikalarca uğraştım, bi türlü dalamıyordu.
artık illallah dedim, yatağına bıraktım. sağa döndü sola döndü. uyudu
kk forewer
ben de her fırsatta açıp bakıyorum
linkleri fotoğraf görmeniz açısından attım canım. numaralara bakmadım.
sonbaharda yağmurda falan kullanabilsin istiyorum, ve şekli dizaynı da hoşuma gidiyor bu ayakkabıların.
yok kııız, 200 lirası vardı. üstünü ben tamamladım..
zaten babam bu bayram harçlık vermedi, ama yemezler.. anneme söyledim, versin babam paramızı dedim.
hem de iki katı verecek, ayşecik de var
teş ederiz.. muhabbetin başı ortası deme, istediğin yerde katıl. ancak memnun oluruz
geçmiş olsun canım, öyle kusarken nasıl insan çaresiz hissediyor kendini değil mi?
doğal 26 dereceyle, klimanın 25-26sı aynı olmaz bence.
klima çarpmış olabilir. alışkın olmaması dolayısıyla yani..
ayşecik 15 günlükten itibaren yazları hep klimayla. geceden sabaha kadar full çalışıyor.
gündüz de uyuyacağı zaman mutlaka açıyorum, yoksa sıcaktan terleyip uyanıyor.
dr a sormuştuk, filtresini düzenli yıkayıp temizledikten sonra, direkt üzerine üflememezse bi sorun olmaz demişti.
uzun kol çıtçıtlı badiyle yatırıyorum. üzerinde de mutlaka ince pamuklu bi battaniye var, gövdesini örtüyorum.
önce hazırlıklar, sonra tatil başlasııııııın!
ah yavrum benim ya, görüyor musun mide hazmedemedi demek kağıdı kustu.. :100:
eşin de yeteri kadar vicdan azabı çekiyordur, inş ders olur
ıvır zıvır bi de kıvır
canım geçmiş olsun allah beterınden sakınsın,yurumeye baslayınca bitmeyecek mı yanı bu düşüşler,bizimki de gunde 3 posta dusuyor,ama dediğin gibi rabbim koruyor meleklerıyleslm canlar..
sabah sabah bi hal var üzerimizde.. ayşecik önce elini çekmeceye sıkıştırdı.
ardından kafasını mobilyanın metal tutma kısmına vurdu. Allahtan ciddi bi şey olmadı.
biz ne kadar dikkat etsek de, Allah koruyor işte..
eşim hasta ziyaretine gitti. ayşecik de yattı.
harp alanı mutfak ve dağ gibi yığılı çamaşır sepeti katlanmayı ve ütülenmeyi bekler
ikindide bi üsküdar yapma planımız var..
aynen! (güya) %50 indirimle hali 150 liraya geldi ama toptanda onun ederi bu fiyatın 1/5idir anca
tatlı ha-ri-ku-la-deeeee!!!bayıldım, eşim de çok beğendi.. sen bu tatlı işini ilerlettin diyo
kendisi gurme olduğundan onun beğenmesi benim için kıstas, tabi bir de doğumgünü çocuğu
iyiki muhallebisini tam tam yapmadım. böyle daha dengeli oldu diye düşünüyorum.
Eki Görüntüle 776266
bundan birkaç ay önce ilkadım ayakkabısı almıştım. 18 numara tam oluyor diye 19 aldım. o zaman çift çorapla anca oluyordu.
şimdi tek çorapla zor oluyor. ayakları bana benzeyecek zahar
en benzemeyecek yeri bana çekti iyi mii?
bizimki evde yalınayak. dışarıda yürüyeceği zaman giydiriyorum. ama şimdi böyle bi spor ayakkabı alıcam inş.
bayram harçlıkları var kızımın.. onunla alıcam
geri kalanını da altına çeviricez..
ooh ne güzel.. ara sıra bunu dene.. belki de böylesi daha kolay olur onun için.
inan bana da aynısı olmuştu.
emzirdim olmadı, salladım olmadı. dakikalarca uğraştım, bi türlü dalamıyordu.
artık illallah dedim, yatağına bıraktım. sağa döndü sola döndü. uyudu
kk forewer
ben de her fırsatta açıp bakıyorum
linkleri fotoğraf görmeniz açısından attım canım. numaralara bakmadım.
sonbaharda yağmurda falan kullanabilsin istiyorum, ve şekli dizaynı da hoşuma gidiyor bu ayakkabıların.
yok kııız, 200 lirası vardı. üstünü ben tamamladım..
zaten babam bu bayram harçlık vermedi, ama yemezler.. anneme söyledim, versin babam paramızı dedim.
hem de iki katı verecek, ayşecik de var
teş ederiz.. muhabbetin başı ortası deme, istediğin yerde katıl. ancak memnun oluruz
geçmiş olsun canım, öyle kusarken nasıl insan çaresiz hissediyor kendini değil mi?
doğal 26 dereceyle, klimanın 25-26sı aynı olmaz bence.
klima çarpmış olabilir. alışkın olmaması dolayısıyla yani..
ayşecik 15 günlükten itibaren yazları hep klimayla. geceden sabaha kadar full çalışıyor.
gündüz de uyuyacağı zaman mutlaka açıyorum, yoksa sıcaktan terleyip uyanıyor.
dr a sormuştuk, filtresini düzenli yıkayıp temizledikten sonra, direkt üzerine üflememezse bi sorun olmaz demişti.
uzun kol çıtçıtlı badiyle yatırıyorum. üzerinde de mutlaka ince pamuklu bi battaniye var, gövdesini örtüyorum.
önce hazırlıklar, sonra tatil başlasııııııın!
ah yavrum benim ya, görüyor musun mide hazmedemedi demek kağıdı kustu.. :100:
eşin de yeteri kadar vicdan azabı çekiyordur, inş ders olur
ıvır zıvır bi de kıvır
canım bence de klimayla alakalı bu durum,üşütmüş olabilir,çok narinler bazen eşşek saatine denk gelirse havadan bile nem kapabılıyorlar,geçmiş olsun hayatım12 gibi kalkan oğluşu emzirip 12:30 gibi uyuttum. 1:20 gibi öğürtüsüne bi uyandım ki sırtüstü kusuyor!! Yan çevirdim vs. Baya kustu. Kusmuğu süt kesiğî gibi normaldi. Temizlerken ve üstünü değiştirirkn hep ağladı. Emzirdim ve geri yatırdım şimdi ayağımda. Her yer battı. Kendi evi olmayınca insanın çarşaf vs de bulamıyosun. Kır totonu otur evinde diyorum kendi kendime. Neyse rahatlamıştır şimdi inşallah kusmaz bi daha. Klima da hep 26 derecede yani üşütmüş olacağını sanmıyorum çünkü boluda odası 25-26 dereceydi zaten. Kıyamam şuan kusmuk kokulumaaaaaa.
ben de mecbur kalmadıkça sezonda almıyorum dediğin gibi soyuyolar ınsanıbacım geldi. bayram harçlığını ıslatmak niyetindeydi
alışverişe çıktık. valla çok nasipliydi. iki dükkana girdik. birer pardesü aldık çıktık.
ama ben seçtim ikisini de. ne yazıkki bana olmadılarona nasipmiş.
sezonda 350 lira etiketli ürünler yarı fiyatına inmiş..
milleti soyuyorlar resmen. o ürün, o fiyat eder mi?
onu sezonda alanı kazıklıyorlar resmen.
sezon sonu diye, asıl satılması gereken fiyata iniyor, ederine geliyor ürün..
bunu bilir bunu söylerim, sezonda alışveriş yapılmaz kızlar!!!
şimdi geldik, ayşeciği uyuttum.
domates çorbası ve zeytinyağlı taze fasulyem var. yanına fırın makarna yapıcam. ne zamandır yemedik.
ardından incirli tatlı..
Canım benim eşini de seni de hakkıyla tanımıyoruz, belki çok da sağlıklı yorumlar yapamayacağız.Anladığım bir şey varsa eşinle aranızdaki bağlar kopma noktasına gelmiş.Peki eşinle hiç ayrılmayı düşündüğüğnü ciddi ciddi konuştun mu?O bu konuda neler düşünüyor?Annene gitsen bir süre belki daha iyi düşünürsün.Eşini görmeyeceğin için objektif olabilirsin. Çocuk olunca ayrılık daha zor ama kızının böyle bir ortamda büyümesi de var.Şimdi okuyunca hep ben olsam ne yapardım diye düşündüm.Yalnız çocuk büyütmek çok zor hele de kız çocuğu.
Bir de eşinizle aranızdaki saygı ne boyutta o da çok önemli.Bence saygı yıpranmamalı.Durumun gerçekten çok.Allah yardımcın olsun.Allah eşine de akıl fikir versin.
ya var ya ben bu görumcemı öldursem gerçekten bunu insan yerine koyup bana ceza verır bu devlet,halbu kı ınsan değil işte
dün eşimle bir şey konusuyoruz bıraz alçak sesle,bu da yanımızdan gectı,baktı bız bır sey konusuyoruz döndü bizi dinlemeye çalısıyo duyamıyor da,sonra es kaza kafamı cevırdıgımde farkettım onu ,bana noldu ne konusuyosunuz dedi,ben de özel konusuyoruz şekerım kocamla dedım.bu arada tavrım hep böyle değildi aslında,ama ben de patladım bundan sonra lafları sokuverıcem ağzına hepsının,nerden inceyse ordan kopsun.mesnetsız çapsız görgusuz insanların ıcıne nerden dustum ben ya,çatal bıçakla yemek yemeyi görgü zanneden görgüsüzün önde gideni insanlar
canım geçmiş olsun allah beterınden sakınsın,yurumeye baslayınca bitmeyecek mı yanı bu düşüşler,bizimki de gunde 3 posta dusuyor,ama dediğin gibi rabbim koruyor meleklerıyle
tatlı da ye benı dıyor hanı,ellerine sağlık:)
canım bence de klimayla alakalı bu durum,üşütmüş olabilir,çok narinler bazen eşşek saatine denk gelirse havadan bile nem kapabılıyorlar,geçmiş olsun hayatım
ben de mecbur kalmadıkça sezonda almıyorum dediğin gibi soyuyolar ınsanı
valla eşime sorsan benım için ölüyor,eşim boşanmak istemiyor,yanı buna pek taraftar değil,aslında eşimle aramızda ne maddi ne manevı hıc bır problem yok,biz gayet ıyı anlaşabılıyoruz bizi rahat bıraktıklarında,bir kere sen çorabını nıye oraya atıyosun,ya da neden evde yemek yok cinsinden ıkımıze ait konularda kavga etmemişizdir.eşim allahı var ev konusunda olsun ya da çocuk konusunda olsun gücü yettiğince özverilidir bana yardımcıdır.fakat ben ailesinin bir zamanlar bana yaşattıklarına çok kinliyim,en ufak yaptıkları batıyor şu anda,kavgalarımızın tamamı onun aılesı kaynaklı,ailesi duracağı yeri bilsin istiyorum artık,karışıp durmasınlar bize,
yanı bu noktada sıkıntım var bayagı
Canım görümcen pek zeki bi karakter değil heralde yoksa çaktırmazdı :) kocama bin defa derim sizinkilerin yanında bişi konuşmayalım karışıyorlar diye ama hala konuşur ve onlar hala karışır. Ben artık umursamıyorum valla.
Ütüye başladım oğlum uyandı. İyiki kendi ütümden başlamıştım :)) belki kv devam eder ;D
yok yok çok salak ama seni haklıyken hakısz duruma düşüren cinslerden,yani çok da bulaşıktır,hiç utanması arlanması da yoktur elalemden
sen ütüyü kv ne kakala işi ne:) oturup duruyolar zaten
ay herkes tatilciklere gidiyor ya ne güzel,tam da ihtiyacım olan şey,biriniz beni de bavuluna atıversin:)
Yazık valla yapmış oğluşunun ütülerini. Ben ayağımda salladığım çocuğunla odaya hapsolunca :/
Keşke siz de kaçsanız bi yerlere. Gerçi ben eşinle ne iş yaptığınızı veya hangi şehirde olduğunuzu bilmiyorum ama yakında bi yerler varsa durmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?